Подать объявление

ЖК Варшавский Плюс | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Маршала Гречко

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2020 - 2022 г.
Планировки
от 22 700 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
176из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 20.
1/5%
8/40%
1/5%
2/10%
8/40%
1. . .111113. . .139
07 июнь 2021 14:42
А кто вкурсе, деревья и кусты будут садить или будет только трава? По рендерам это есть, по факту нету.


На сколько известно на данный момент, не определенно в каком году будет заселение, потому по озеленению пока больше ничего делать не будут
08 июнь 2021 11:35
Кто в курсе. Где будут строить электродепо для метро?
08 июнь 2021 14:39
Хід будівництва: травень 2021

Більше на сайті ЖК
08 июнь 2021 19:04
Кто в курсе. Где будут строить электродепо для метро?

какое метро лол
09 июнь 2021 07:40
Кто в курсе. Где будут строить электродепо для метро?


По ДПТ должно быть на участке между Гречка и Газопроводной
09 июнь 2021 11:20

Для понимания происходящего всем интересующимся и тем кто задумал приобретать квартиру в Варшавском Плюс.
https://censor.net/ru/blogs/3270336/vdkritiyi_list_nvestorv_jk_varshavskiyi_plyus_do_chinovnikv
Відкритий лист інвесторів ЖК "Варшавський Плюс" до чиновників

13 июнь 2021 11:18
Всім доброго дня!
По- перше, прекрасно, що є ініціативна група,яка діє. Повністю підтримую цей рух, але надіюсь, що до радикальних дій ситуація не дійде. З надією чекаємо 1 липня 2021 року. З цього моменту Забудовнику необхідно пояснити порушення договорів між ТОВ "Рєлт-буд" та нами інвесторами. Надіюсь Вони не Агрокомбінат. Я вважаю їхня репутація дорогого коштує. Чекаємо.
Йдемо далі. 10.06.2021 року сесія Київської міської ради 66 голосами затвердила детальний план території (ДПТ) в Оболонському районі м. Києва, яким пропонується побудувати новий мікрорайон із 19 будинків висотою до 26 поверхів в межах вулиць Юрія Кондратюка, Михайла Майорова і західної сторони лісу.Пояснюю до чого тут дана інформація. Все діло в тому, що землі, що мають назву "поля зрошення" належать Агрокомбінату, а інвестором забудови виступає ТОВ "Датоліт". Ця компанія афілійована із ТОВ "Столиця Груп". Нагадую інвестиційний договір на будівництво ЖК на вищезазначеній земельній ділянці, Агрокомбінат намагається визнати недійсним.
Рішення ради дає можливість Забудовнику змінити цільове призначення земельної ділянки. Оскільки на вимогу ст. 24 Закону "Про регулювання містобудівної діяльності" заборонено змінювати цільове призначення земельної ділянки, якщо це не відповідає ДПТ. Вважаємо це маленькою перемогою, та сподіваємось, можливо і це рішення прискорить видачу сертифікату. Хоча з виступу представника ФДМУ вони будуть йти до кінця. Компромісу не видно. І 10.06.2021 року, усунувши недоліки у позовній заяві, а саме: на юридичну адресу ТОВ "Інтерпоект" направлена копія позовної заяви з усіма додатками листом з описом вкладення та попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести в зв'язку з розглядом справи. Попередній розгляд справи призначений на 11год 30 хв 08.07.2021.
Йдемо далі. Хочу поділитися з Вами тезами, які викладені в постанові Вищого Господарського суду України від 31.05.2017 року справа 17/192.
Відповідно до ст. 638 Цивільного кодексу та ст. 180 Господарського кодексу договір є укладеним, якщо сторони в належній формі досягли згоди з усіх істотних умов договору.
Ст. 11, 509 Цивільного кодексу передбачено, що договір є підставою виникнення цильових прав і обов'язків, які мають виконуватись належним чином і в установлений строк (ст. 526 Цивільного кодексу), а одностороння відмова від виконання зобов'язань не допускається (ст. 525 Цивільного кодексу).
Ст. 651 Цивільного кодексу зміна або розірвання договору допускається лише за згодою сторін, або за рішенням суду на вимогу однієї із сторін. Підставою для розірвання договору є істотне порушення цього договору, для підтвердження якого необхідно довести, що внаслідок такого порушення інша сторона значною мірою позбавляється того, на що вона розраховувала при укладанні договору.
Відповідно до ст. 611 Цивільного кодексу, яка корелюється зі ст. 224, 225 Господарського кодексу, у разі порушення зобов'язань настають правові наслідки, встановлені договором або законом, зокрема відшкодування збитків.
Всім терпіння, спокою і гарних новин.
13 июнь 2021 19:04
Чем дальше развивается ситуация тем больше мне она не понятна (как простому гражданину, не юристу), может кто объяснит, как такое может быть?

1.Агрокомбинат "Пуща-Водица" в сентябре 2019 года был подчинен Министерству аграрной политики, а после его ликвидации перешел в Фонд государственного имущества.

2. С 18 февраля должность генерального директора агрокомбината занимает Юрий Ионанов, который является школьным другом мэра Киева, а также бывшим руководителем благотворительной организации Klitschko Foundation (Фонд Кличко) и ООО "Северная инвестиционная группа" (конечный бенефициар – Владимир Кличко).

3. Фонд госимущества собирается в судебном порядке обжаловать все инвестиционные соглашения, подписанные агрокомбинатом и группой компаний, связанных с ООО "СТОЛИЦА ГРУПП".

4. Депутаты Киевского городского совета приняли проект Детального плана территории Минского массива, который предусматривает строительство жилья на месте бывших теплиц агрокомбината "Пуща-Водица". Официальный инвестор разработки ДПТ Минского массива – ООО "Датолит", аффилированное с застройщиком "Столица групп". Между ООО "Датолит" и агрокомбинатом "Пуща-Водица" подписан инвестиционный договор, предусматривающий использование земель агрокомбината для жилищного строительства.

То есть, сначала меняется руководство агрокомбината "Пуща-Водица", руководителем становится ставленик мера Кличка. После этого агрокомбинат объявляет о пересмотре договоров 10-ти летней давности (видимо этого захотело новое руководство, не без ведома мера) и подает в суд на "Столица групп". Когда только начинаются судебные разбирательства параллельно депутаты киевского городского совета голосуют за то чтобы на месте бывших теплиц агрокомбината "Пуща-Водица" началось строительство нового ЖК (причем депутаты от “УДАРа” дают 23 голоса). И строительством этого нового комплекса будет выступать по сути "Столица групп". Как такое возможно, что это за бред? То есть там они борются неистово за пересмотр договоров, а здесь уже составляют новые договора, с теми с кем они борются, я правильно все понял? Объясните простому обывателю, что собственно происходит, а то я не могу вкурить.
14 июнь 2021 05:30
А кто сказал, что Кличко против строительства. "Пуща-Водица" ничего не решает. Указания идут сверху от Фонд государственного имущества. Фонд державного майна України очолює голова, який призначається на посаду і звільняється з посади Президентом України за згодою Верховної Ради України.
З 19 вересня 2019 року Головою ФДМУ призначений Дмитро Сенниченко.
14 июнь 2021 11:30
Всім доброго дня!
В очікуванні гарних новин, тримаючи ситуацію під контролем, розглянемо інформацію, отриману з офіційних джерел. Мені стало цікаво дізнатися про міжнародну консалтингову компанію Grand Thornton Urraine, яка на замовлення Агрокомбінату, в реальності ФДМУ, провела комплексний аналіз стану виконання інвестиційних договорів. За результатом проведеного аналізу отримано письмовий звіт, в якому зазначено, що положення інвестиційних договорів є дискримінаційними для Агрокомбінату, такими, що не враховують інтереси Агрокомбінату. Набравши в Google назву вищезазначеної компанії, звичайно я не сподівався побачити комплексний аналіз, однак зробив висновок, що дана компанія, на мою думку, об"єктивний висновок нанади не могла. Дуже цікаво, що в так званому аналізі, крім того комплексного, було написано. Однак достоменно відомо, що в Ухвалі Апеляційного суду міста Києва від 09 липня 2018 року колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ у складі головуючого-судді Тютюн Т.М., суддів Журавля О.О., Павленко О.П. встановила: з довідки Державної аудиторської служби України від 21.08.2017 №07-17/512 вбачається, що ДП "НДВА"Пуща-Водиця" отримало грошові кошти за інвестиційними договорами від ТОВ "Олівер-Буд" в сумі 76624193,03грн, ТОВ "Конкорд-ДС Плюс" - 12121510грн, ТОВ "Сітібудсервіс" - 27680116грн, ТОВ "Мартін" - 20626710грн. Всього на суму 137052529,03грн. При цьому статуний капітал ДП "НДВА"Пуща-Водиця" становить 70845000грн. Можливо ФДМУ не потрібно було платити значні кошти консалтингової компанії, а замовити довідку Державної аудиторської служби України за 2018, частково 2019 роки? І не потрібно було б витрачатися на суди.
Йдемо далі. Трішки інформації з рішення Суворовського районного суду міста Одеси від 13 травня 2019 року справа №1527/13038/12
Відповідно до ст. 7 Закону України "Про інвестиційну діяльність" всі суб"єкти інвестиційної діяльності некзалежно від форм власності та господарювання мають рівні права щодо здійснення інвестиційної діяльності, якщо інше не передбачено законодавчими актами України.
Відповідно до ст. 9 Закону України "Про інвестиційну діяльність" основним правовим документом, який регулює взаємовідносини між суб"єктами інвестиційної діяльності є договір (угода). Укладання договорів, вибір партнерів, визначення зобов"язань, будь-яких інших умов господарських взаємовідносин, що не суперечать законодавству України, є виключно компетенцією суб"єктів інвестиційної діяльності.
Втручання державних органів та посадових осіб у реалізацію договірних відносин між суб"єктами інвестиційної діяльності зверх своєї комперенції не допускається.
Відповідно до ст. 18 Закону України "Про інвестиційну діяльність" держава гарантує стабільність умов здійснення інвестиційної діяльності, додержання прав і законних інтересів її суб"єктів.
Умови договорів, укладених між суб"єктами інвестиційної діяльності, зберігають свою чинність на весь строк дії цих договорів і у випадках, коли після їх укладання законодавством (крім податкового, митного та валютного законодавства, а також законодавства з питань ліцензування певних видів господарської діяльності) встановлено умови, що погіршують становище суб"єктів або обмежують їх права, якщо вони не дійшли згоди про зміну умов договору.
15 июнь 2021 09:12
Может кто-то уже интересовался... у меня такой момент:
По какой минимальной процентной ставке можно получить кредит (ну и можно ли вообще) в размере недостающей сумы, до полной выплаты? Что бы польностью выплатить стоимость квартиры по договору.
Может у Столицы и банка есть какие нибудь выгодные условия..? Я имею виду что бы было не 70% годовых)).
15 июнь 2021 09:33
Всем привет, на сайте перфект групп появился 7й квартал, наземный паркинг тоже их, высотность застройки 16-25 этажей. Дома/фасады - красивые, стильные.

Цена стартует - 23 324грн/м2


Инфа с сайта девелопера.
15 июнь 2021 11:52
Варшавский+ готовую очередь в эксплуатацию не может сдать, а вторые комплексы в полной разрухе сдают в эксплуатацию и пускают на ремонт. Вас ваш застройщик водит занoс и на минималку своей жадности хочет уехать. Вывод застройщику, чтобы выжить в этих жунглях платить надо всем и не одним портфелем денег.
ЖК "Orange City"
15 июнь 2021 15:32
Застройщик этих комплексов точно Столица ? :smile:
15 июнь 2021 16:33
:ura: кто знает когда 7 и 8 дом будет в продаже уже ? :smile:
15 июнь 2021 17:47
Всем привет, на сайте перфект групп появился 7й квартал, наземный паркинг тоже их, высотность застройки 16-25 этажей. Дома/фасады - красивые, стильные.

Цена стартует - 23 324грн/м2


Инфа с сайта девелопера.

Не знаю що це за ціни, місяць назад телефонувала до старту продаж, однушка найдешевша була по 28 800 м2, зі словами коли офіційно почнемо продавати буде більша...
16 июнь 2021 06:02
Может кто-то уже интересовался... у меня такой момент:
По какой минимальной процентной ставке можно получить кредит (ну и можно ли вообще) в размере недостающей сумы, до полной выплаты? Что бы польностью выплатить стоимость квартиры по договору.
Может у Столицы и банка есть какие нибудь выгодные условия..? Я имею виду что бы было не 70% годовых)).

Я кредитовалась в Кредобанке. Реальная ставка получается около 16,5%.
16 июнь 2021 12:32

Свежая порция информации появляется в сети, постепенно наш ЖК становиться медийным - посмотрим к чему это приведет. Из статьи понял что в инвестиционном договоре было указано 5%, а при подписании доков аппетит вырос до 15%.

Два варианта - бизнес нахлобучивает государство или государство с свежие/новые чиновниками хотят прикурить квадратных метров.

https://mind.ua/publications/20227473-19-visotok-u-pushchi-vodici-shcho-mozhe-zavaditi-stolitsa-group-vstoyati-na-rinku

16 июнь 2021 15:28
Застройщик этих комплексов точно Столица ?
Нет конечно. Галжитлобуд.
17 июнь 2021 18:53
Всем привет, на сайте перфект групп появился 7й квартал, наземный паркинг тоже их, высотность застройки 16-25 этажей. Дома/фасады - красивые, стильные.

Цена стартует - 23 324грн/м2


Инфа с сайта девелопера.


А где находится паркинг? Это то, что строится возле дома 13.6?
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .111113. . .139
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее