Подать объявление

Стоит ли сейчас покупать недвижимость?

1. . .255256257
26 авг 2026 14:24

КітМуркіт

Який форум? 5 бариг спікулотних, один клоун себе визначивший місцевим дурником, та декілька людей, що пишуть логічні висновки та аналітику ситуації в цілому. Це все.

Купувати чи продавати ви навряд щось плануєте. Ви себе ідентифікуєте як один клоун чи як аналітик ?
По манері написання повідомлень, не одразу можна зробити обʼєктивні висновки
Бо поки що зі сторони останніх 5-10 сторінок складається враження, що роль клоуна зайняли ви. Джасамба далі воздуханить з Болгарії про перемогу і пару людей дійсно озвучують аналітику.

26 авг 2026 15:07

Axwell

Купувати чи продавати ви навряд щось плануєте. Ви себе ідентифікуєте як один клоун чи як аналітик ?
По манері написання повідомлень, не одразу можна зробити обʼєктивні висновки
Бо поки що зі сторони останніх 5-10 сторінок складається враження, що роль клоуна зайняли ви. Джасамба далі воздуханить з Болгарії про перемогу і пару людей дійсно озвучують аналітику.

Якби ти читав та аналізував мої відповіді, ти б зрозумів , що зараз не варто купувати на останні гроші нерухомість в столиці.Факти та розумні доводи я надавав. Ти написав свій пост з єдиною метою ,- перданути в мій бік через свій монітор компа. Ти мабуть з рієлторів? Але не потрібно мені відповідати, ти мені не цікаве.Розмова закрита.

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .255256257
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx