Подать объявление

ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2022 - 2023 г.
Планировки
от 20 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
202из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 45.
8/18%
6/13%
4/9%
11/24%
16/36%
1. . .555657
13 март 2025 15:32

Natali Rud

Взагалі в тому що є консьєрж, немає нічого поганого. Потрібен час щоб побачити наскільки якісно вони будуть виконувати свої обов'язки. Але сумма на таку кількість квартир дуже велика, та мала б бути меньша як мінімум вдвічі. Це дуже дуже дорого як і обслуговування. Тож наші квартири ніяк не економ класу, а дуже дорогі в оплаті по обслуговуванню. Ліфти не працюють тому що їх встановлював забудовник, щоб зекономити. Будинок у Києві у якому вдвічі менше квартир, має підземну парковку та систему живлення насосу води- який працює без світла, звісно й гарячу воду, ціна обслуговування - 8грн та плата за консьєржа нижча. А зараз маємо неякісні ліфти, жодних покращень, не виконані умови договору  та ще й неадекватні ціни за послуги обслуговуючої компанії Атланту. Повне розчарування(((

Більше заробляй

13 март 2025 15:32

Natali Rud

Взагалі в тому що є консьєрж, немає нічого поганого. Потрібен час щоб побачити наскільки якісно вони будуть виконувати свої обов'язки. Але сумма на таку кількість квартир дуже велика, та мала б бути меньша як мінімум вдвічі. Це дуже дуже дорого як і обслуговування. Тож наші квартири ніяк не економ класу, а дуже дорогі в оплаті по обслуговуванню. Ліфти не працюють тому що їх встановлював забудовник, щоб зекономити. Будинок у Києві у якому вдвічі менше квартир, має підземну парковку та систему живлення насосу води- який працює без світла, звісно й гарячу воду, ціна обслуговування - 8грн та плата за консьєржа нижча. А зараз маємо неякісні ліфти, жодних покращень, не виконані умови договору  та ще й неадекватні ціни за послуги обслуговуючої компанії Атланту. Повне розчарування(((

От з тебе можна приклад розчарування зробити. Візьми калькулятор та прикинь кількість квартир помнож на 250, поділи на 3, відніми податки і от тобі і ЗП получиться. Брутто 16500, Нетто десь 11000. Їдь у Київ де все чудово і вода у крані з'являється від квантової флуктуації.

18 март 2025 14:50

Доброго дня, може хтось знає яка фірма домофону у нас? або назва додатку на телефон. А то за домофон гроші взяли, а як його підключити так нормально і не пояснили, сказали на дверях QR код, але я його не знайшла

01 апр 2025 09:03

Щось 2 місяці вже немає відеозвітів.  Хто там буває періодично, можете глянути, що відбувається з 2м та 3м будинками?! Буду вдячний за інформацію та фото.
Якщо глянути на публічну карту геокадастру, то за котелнею є ділянка і у неї призначення для житлової забудови. Хтось в курсі, що по генплану там хочуть вліпити? Там навіть біля дитячого майданчику, якщо дивитись по фото, обривається дорога у тому напрямку.

01 апр 2025 19:38

Salesman Rain

Щось 2 місяці вже немає відеозвітів.  Хто там буває періодично, можете глянути, що відбувається з 2м та 3м будинками?! Буду вдячний за інформацію та фото.
Якщо глянути на публічну карту геокадастру, то за котелнею є ділянка і у неї призначення для житлової забудови. Хтось в курсі, що по генплану там хочуть вліпити? Там навіть біля дитячого майданчику, якщо дивитись по фото, обривається дорога у тому напрямку.

вітаю, працюють роблять будинки

я тепер там часто буваю тому якщо тут є можливість тегайте мене буду тримати вас в курсі справи

02 апр 2025 17:57

vserediuks

вітаю, працюють роблять будинки

я тепер там часто буваю тому якщо тут є можливість тегайте мене буду тримати вас в курсі справи

Дякую vserediuks, за таку відкриту позицію у питанні інформування. Якщо можете, опишіть будь ласка, що відбувається на 2у будинку, бо на сайті Лун видно динаміку тільки по 3у будинку, тому що йдуть монолітні роботи.
Чи йде шліфовка бетону, ставлять вікна, електрофікація, міжкімнатні перегородки, утепелення, монтаж зовнішнього ліфту, чи ще щось?
Атлант скоротив публікацію оновлень будівництва по об'єктах мабуть раза в 2 з осені минулого року.
Та як взагалі враження від нового будинку після отримання ключів? Дякую.

11 апр 2025 20:17

ВсереДюкс десь зник. Сподіваюсь, що з тобою усе гаразд та Атлант не перехоплює твої повідомлення.
Хо з тих, хто їздить в ЖК та має сміливість розповісти яка ситуація на будівництві?
Були навіть ті, кому нічого не подобалось, та вони зникли....

16 апр 2025 09:14

Salesman Rain

ВсереДюкс десь зник. Сподіваюсь, що з тобою усе гаразд та Атлант не перехоплює твої повідомлення.
Хо з тих, хто їздить в ЖК та має сміливість розповісти яка ситуація на будівництві?
Були навіть ті, кому нічого не подобалось, та вони зникли....

Вони роблять ремонти у 1-му будинку)

17 апр 2025 13:02

Sunsevierra

Вони роблять ремонти у 1-му будинку)

Саме цікаве, що Атлант соромиться викласти відео з звітом ЖК на Озерній, бо мабуть немає чого показати у розрізі прогресу будівництва. Вже виклали відео Вудлайну та Одеського бульвару, а по нашому ЖК тільки 6 сумних фото на сайті. В Одеському та Вудлайні вставляють вікна в ще недолитий моноліт, а от 2й будинок Озерного вже залитий з осені минулого року.... 
Так, ремонт це завжди приємно, особливо, якщо з хорошими будівельниками.

22 апр 2025 12:24

Доброго дня , підкажіть будь ласкка можливо хтось вже робив в першому будинку монтаж гіпсокартоних конструкцій, чи можете поділитись контактами? 

23 апр 2025 10:54

Salesman Rain

Саме цікаве, що Атлант соромиться викласти відео з звітом ЖК на Озерній, бо мабуть немає чого показати у розрізі прогресу будівництва. Вже виклали відео Вудлайну та Одеського бульвару, а по нашому ЖК тільки 6 сумних фото на сайті. В Одеському та Вудлайні вставляють вікна в ще недолитий моноліт, а от 2й будинок Озерного вже залитий з осені минулого року.... 
Так, ремонт це завжди приємно, особливо, якщо з хорошими будівельниками.

Бачу, що йдуть продажі в Вудлайні, Одеському бульварі, та навіть у третьому будинку Озерного трохи. Ліквідні 1к квартири. 3к не дуже популярні, тому по 2у будинку не сильно й працюють. Також сумно, що немає відео звіту по нашому ЖК, а по іншим є...

23 апр 2025 15:09

Можливо хтось в курсі, чи є можливість відмовитись від послуг консьєржа?

24 апр 2025 09:43

Korshe

Можливо хтось в курсі, чи є можливість відмовитись від послуг консьєржа?

Чуєш, а це ти писав, що в тебе 100% інформація про те що буде 25 поверхів?

24 апр 2025 11:40

Був у будинку №1. Бачу, що багато хто почав встановлювати кондиціонери і виводити патрубки для зливу конденсату назовні фасаду! Хочеться запитати - невже важко зробити відвід конденсату у каналізацію? Іще не вселилися ,а гарний фасад свого ж будинку самі почали спотворювати ! І до речі ,чи дозволяють таке робити відповідні норми? 

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .555657
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее