Подать объявление

ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2022 - 2023 г.
Планировки
от 20 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
202из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 45.
8/18%
6/13%
4/9%
11/24%
16/36%
1. . .555658
21 фев 2025 09:22

Вже пеший будинок отримав ключі, то залишились одиниці з 2го та 3го. Немає часу на переписку, потрібно займатись штукатуркою. На 2-3 будинку будевельники працюють? Чи на канікулах? На звіті Атланту там жидєнько з будівельниками.

22 фев 2025 08:19

Salesman Rain

Вже пеший будинок отримав ключі, то залишились одиниці з 2го та 3го. Немає часу на переписку, потрібно займатись штукатуркою. На 2-3 будинку будевельники працюють? Чи на канікулах? На звіті Атланту там жидєнько з будівельниками.

Перший будинок чи під'їзд?

22 фев 2025 08:57

TESTERt

Перший будинок чи під'їзд?

Ти так питаєш, наче я ключі видаю.

03 март 2025 19:21

підкажіть будь ласка, що за червона труба? я думав, що це вихід на теплий пол, але представники забудовника запевнили що ні, та її просто потрібно кинути в стяжку

05 март 2025 07:00

Selyanun

підкажіть будь ласка, що за червона труба? я думав, що це вихід на теплий пол, але представники забудовника запевнили що ні, та її просто потрібно кинути в стяжку

На неї потрібно повісити кран, чи так залишити з заглушкою та десь примостити, щоб був у доступості за лючком під ванною, чи ще десь. Це резервне підключення.

05 март 2025 07:00

Selyanun

То патрубок для гарячої води (централізованої). Мені сказали, що централізованого гарячого водопостачання не передбачено - тому цю трубу дійсно можна законсервувати

05 март 2025 15:05

Як вам комунальні платежі?  13,1 грн за м2 це звісно сильно, але найбільше харить, що в додаткових послугах 250 грн - консьєрж, який безкорисніший ніж офіс продаж. Краще б на місці, де ці вічно недовольні жіночки сидять, зробити кімнату для збереження велосипедів і самокатів. Домофон взагалі-то є в будинках, для того щоб ніхто не лазив (в нашому випадку навіть з модним екранчиком і камерою). Та і нахера ці жінки там, поки там ще точно ніхто не буде жити найближчим часом. Ідіотизм

05 март 2025 21:52

Хто його зна, який варіант кращий: з жіночкою чи з домофоном

06 март 2025 13:44

Інвестор На Озерній

Як вам комунальні платежі?  13,1 грн за м2 це звісно сильно, але найбільше харить, що в додаткових послугах 250 грн - консьєрж, який безкорисніший ніж офіс продаж. Краще б на місці, де ці вічно недовольні жіночки сидять, зробити кімнату для збереження велосипедів і самокатів. Домофон взагалі-то є в будинках, для того щоб ніхто не лазив (в нашому випадку навіть з модним екранчиком і камерою). Та і нахера ці жінки там, поки там ще точно ніхто не буде жити найближчим часом. Ідіотизм

Повністю підтримую. Гарне місце для колясок та велосипедів. 

Інвестор На Озерній

Без консьєржа у вас ні поштових ящиків, ні кнопок в ліфті, ні доводчиків і багато чого іншого не буде. Зато буде нагажено у кожному кутку. 250 це офіційно у платіжці?

Підкажіть будь ласка, а куди вам платічка прийшла за комуналку? бо мені на пошту як обіцяли не прийшла...і де взяти ключ від домофону?

06 март 2025 15:10

Інвестор На Озерній

За період доки ми робимо ремонт (два тижні) раз ДЕСЯТЬ зламався ліфт, якщо не більше. Як ви думаєте хто вирішив це питання?

DV1234

Підкажіть будь ласка, а куди вам платічка прийшла за комуналку? бо мені на пошту як обіцяли не прийшла...і де взяти ключ від домофону?

Квитанція прийшла на ел.пошту, якщо ви її зазначали в договорі з Управляючою компанією.

Вчора ще не було готових ключів від домофону  

Salesman Rain

Без консьєржа у вас ні поштових ящиків, ні кнопок в ліфті, ні доводчиків і багато чого іншого не буде. Зато буде нагажено у кожному кутку. 250 це офіційно у платіжці?

Так, вказана сума офіційно зазначена у платіжці. І це доволі нормальна вартість.

Проживаємо у багатоповерховому будинку, де також є консьєрж, платимо так само з квартири (але не офіційно). І тут мешканці навпаки скаржаться, що хочуть внести такий платіж в квитанцію. 

На Озерній , в кожному парадному повинно бути 3 консьєржи, так зокрема казали і в УК і самі консьєржи .

І погоджусь, чистоти та порядку буде більше з ними, чим без них.

Під кажіть будь ласка, хто зіткнувся  з такою проблемою, при установці кондиціонера вихід на конденсат можна виводити назовні чи потрібно в каналізацію?

06 март 2025 17:44

Не знаю в чому буде порядок від консєржки, якщо в будинок лише попадають ті люди які мають ключі від домофону. Ну да ладно, я ніколи з консьєржками не жив, не знаю їх цінність. 

Щодо кондиціонерів. Краще б нам забудовник додав ящики на фасад для кондиціонерів. Щоб вони були в один ряд.Естетично це дуже важливо. Бо якщо будемо всі вішати кому як зручно, візуально буде дуже страшно. Або хоча б домовитись якось щоб всі з одного боку їх встаналювали.

07 март 2025 19:31

Optimist22

Так, вказана сума офіційно зазначена у платіжці. І це доволі нормальна вартість.

Проживаємо у багатоповерховому будинку, де також є консьєрж, платимо так само з квартири (але не офіційно). І тут мешканці навпаки скаржаться, що хочуть внести такий платіж в квитанцію. 

На Озерній , в кожному парадному повинно бути 3 консьєржи, так зокрема казали і в УК і самі консьєржи .

І погоджусь, чистоти та порядку буде більше з ними, чим без них.

Якщо не буде в квитанції рахунку за консьержа, то відсотків 20 кватрир не буде платити. Звісно, це ті хто любить запах аміаку і сміттєпроподу при вході у будинок. А так вже є юридичне зобов'язання і накопичення боргу. 

08 март 2025 11:10

Інвестор На Озерній

Не знаю в чому буде порядок від консєржки, якщо в будинок лише попадають ті люди які мають ключі від домофону. Ну да ладно, я ніколи з консьєржками не жив, не знаю їх цінність. 

Щодо кондиціонерів. Краще б нам забудовник додав ящики на фасад для кондиціонерів. Щоб вони були в один ряд.Естетично це дуже важливо. Бо якщо будемо всі вішати кому як зручно, візуально буде дуже страшно. Або хоча б домовитись якось щоб всі з одного боку їх встаналювали.

Ящиків не має це погано, однак в УК є проект розташування кондиціонерів на зовнішній стіні і там є певна затверджена схема розміщення кондиціонерів.

Рекомендую її сфотографувати собі. Нам одразу про неї повідомили.

12 март 2025 12:08

Взагалі в тому що є консьєрж, немає нічого поганого. Потрібен час щоб побачити наскільки якісно вони будуть виконувати свої обов'язки. Але сумма на таку кількість квартир дуже велика, та мала б бути меньша як мінімум вдвічі. Це дуже дуже дорого як і обслуговування. Тож наші квартири ніяк не економ класу, а дуже дорогі в оплаті по обслуговуванню. Ліфти не працюють тому що їх встановлював забудовник, щоб зекономити. Будинок у Києві у якому вдвічі менше квартир, має підземну парковку та систему живлення насосу води- який працює без світла, звісно й гарячу воду, ціна обслуговування - 8грн та плата за консьєржа нижча. А зараз маємо неякісні ліфти, жодних покращень, не виконані умови договору  та ще й неадекватні ціни за послуги обслуговуючої компанії Атланту. Повне розчарування(((

12 март 2025 12:43

Natali Rud

Взагалі в тому що є консьєрж, немає нічого поганого. Потрібен час щоб побачити наскільки якісно вони будуть виконувати свої обов'язки. Але сумма на таку кількість квартир дуже велика, та мала б бути меньша як мінімум вдвічі. Це дуже дуже дорого як і обслуговування. Тож наші квартири ніяк не економ класу, а дуже дорогі в оплаті по обслуговуванню. Ліфти не працюють тому що їх встановлював забудовник, щоб зекономити. Будинок у Києві у якому вдвічі менше квартир, має підземну парковку та систему живлення насосу води- який працює без світла, звісно й гарячу воду, ціна обслуговування - 8грн та плата за консьєржа нижча. А зараз маємо неякісні ліфти, жодних покращень, не виконані умови договору  та ще й неадекватні ціни за послуги обслуговуючої компанії Атланту. Повне розчарування(((

Вибачте, а що то за "чудо-технологія" - система живлення насосу води- який працює без світла. Як воно працює фізично ? Хтось (можливо призначений черговий зі складу проживаючих) крутить якесь колесо ? Чи якась інша технологія ?

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .555658
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее