ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 20 000 Грн/м² |
8/18% | ||
6/13% | ||
4/9% | ||
11/24% | ||
16/36% |
Вже пеший будинок отримав ключі, то залишились одиниці з 2го та 3го. Немає часу на переписку, потрібно займатись штукатуркою. На 2-3 будинку будевельники працюють? Чи на канікулах? На звіті Атланту там жидєнько з будівельниками.
Salesman Rain
Вже пеший будинок отримав ключі, то залишились одиниці з 2го та 3го. Немає часу на переписку, потрібно займатись штукатуркою. На 2-3 будинку будевельники працюють? Чи на канікулах? На звіті Атланту там жидєнько з будівельниками.
Перший будинок чи під'їзд?
TESTERt
Перший будинок чи під'їзд?
Ти так питаєш, наче я ключі видаю.
підкажіть будь ласка, що за червона труба? я думав, що це вихід на теплий пол, але представники забудовника запевнили що ні, та її просто потрібно кинути в стяжку
Selyanun
підкажіть будь ласка, що за червона труба? я думав, що це вихід на теплий пол, але представники забудовника запевнили що ні, та її просто потрібно кинути в стяжку
На неї потрібно повісити кран, чи так залишити з заглушкою та десь примостити, щоб був у доступості за лючком під ванною, чи ще десь. Це резервне підключення.
Selyanun
То патрубок для гарячої води (централізованої). Мені сказали, що централізованого гарячого водопостачання не передбачено - тому цю трубу дійсно можна законсервувати

Як вам комунальні платежі? 13,1 грн за м2 це звісно сильно, але найбільше харить, що в додаткових послугах 250 грн - консьєрж, який безкорисніший ніж офіс продаж. Краще б на місці, де ці вічно недовольні жіночки сидять, зробити кімнату для збереження велосипедів і самокатів. Домофон взагалі-то є в будинках, для того щоб ніхто не лазив (в нашому випадку навіть з модним екранчиком і камерою). Та і нахера ці жінки там, поки там ще точно ніхто не буде жити найближчим часом. Ідіотизм
Хто його зна, який варіант кращий: з жіночкою чи з домофоном
Інвестор На Озерній
Як вам комунальні платежі? 13,1 грн за м2 це звісно сильно, але найбільше харить, що в додаткових послугах 250 грн - консьєрж, який безкорисніший ніж офіс продаж. Краще б на місці, де ці вічно недовольні жіночки сидять, зробити кімнату для збереження велосипедів і самокатів. Домофон взагалі-то є в будинках, для того щоб ніхто не лазив (в нашому випадку навіть з модним екранчиком і камерою). Та і нахера ці жінки там, поки там ще точно ніхто не буде жити найближчим часом. Ідіотизм
Повністю підтримую. Гарне місце для колясок та велосипедів.
Інвестор На Озерній
Без консьєржа у вас ні поштових ящиків, ні кнопок в ліфті, ні доводчиків і багато чого іншого не буде. Зато буде нагажено у кожному кутку. 250 це офіційно у платіжці?

Підкажіть будь ласка, а куди вам платічка прийшла за комуналку? бо мені на пошту як обіцяли не прийшла...і де взяти ключ від домофону?
Інвестор На Озерній
За період доки ми робимо ремонт (два тижні) раз ДЕСЯТЬ зламався ліфт, якщо не більше. Як ви думаєте хто вирішив це питання?
DV1234
Підкажіть будь ласка, а куди вам платічка прийшла за комуналку? бо мені на пошту як обіцяли не прийшла...і де взяти ключ від домофону?
Квитанція прийшла на ел.пошту, якщо ви її зазначали в договорі з Управляючою компанією.
Вчора ще не було готових ключів від домофону
Salesman Rain
Без консьєржа у вас ні поштових ящиків, ні кнопок в ліфті, ні доводчиків і багато чого іншого не буде. Зато буде нагажено у кожному кутку. 250 це офіційно у платіжці?
Так, вказана сума офіційно зазначена у платіжці. І це доволі нормальна вартість.
Проживаємо у багатоповерховому будинку, де також є консьєрж, платимо так само з квартири (але не офіційно). І тут мешканці навпаки скаржаться, що хочуть внести такий платіж в квитанцію.
На Озерній , в кожному парадному повинно бути 3 консьєржи, так зокрема казали і в УК і самі консьєржи .
І погоджусь, чистоти та порядку буде більше з ними, чим без них.
Під кажіть будь ласка, хто зіткнувся з такою проблемою, при установці кондиціонера вихід на конденсат можна виводити назовні чи потрібно в каналізацію?

Не знаю в чому буде порядок від консєржки, якщо в будинок лише попадають ті люди які мають ключі від домофону. Ну да ладно, я ніколи з консьєржками не жив, не знаю їх цінність.
Щодо кондиціонерів. Краще б нам забудовник додав ящики на фасад для кондиціонерів. Щоб вони були в один ряд.Естетично це дуже важливо. Бо якщо будемо всі вішати кому як зручно, візуально буде дуже страшно. Або хоча б домовитись якось щоб всі з одного боку їх встаналювали.
Optimist22
Так, вказана сума офіційно зазначена у платіжці. І це доволі нормальна вартість.
Проживаємо у багатоповерховому будинку, де також є консьєрж, платимо так само з квартири (але не офіційно). І тут мешканці навпаки скаржаться, що хочуть внести такий платіж в квитанцію.
На Озерній , в кожному парадному повинно бути 3 консьєржи, так зокрема казали і в УК і самі консьєржи .
І погоджусь, чистоти та порядку буде більше з ними, чим без них.
Якщо не буде в квитанції рахунку за консьержа, то відсотків 20 кватрир не буде платити. Звісно, це ті хто любить запах аміаку і сміттєпроподу при вході у будинок. А так вже є юридичне зобов'язання і накопичення боргу.
Інвестор На Озерній
Не знаю в чому буде порядок від консєржки, якщо в будинок лише попадають ті люди які мають ключі від домофону. Ну да ладно, я ніколи з консьєржками не жив, не знаю їх цінність.
Щодо кондиціонерів. Краще б нам забудовник додав ящики на фасад для кондиціонерів. Щоб вони були в один ряд.Естетично це дуже важливо. Бо якщо будемо всі вішати кому як зручно, візуально буде дуже страшно. Або хоча б домовитись якось щоб всі з одного боку їх встаналювали.
Ящиків не має це погано, однак в УК є проект розташування кондиціонерів на зовнішній стіні і там є певна затверджена схема розміщення кондиціонерів.
Рекомендую її сфотографувати собі. Нам одразу про неї повідомили.

Взагалі в тому що є консьєрж, немає нічого поганого. Потрібен час щоб побачити наскільки якісно вони будуть виконувати свої обов'язки. Але сумма на таку кількість квартир дуже велика, та мала б бути меньша як мінімум вдвічі. Це дуже дуже дорого як і обслуговування. Тож наші квартири ніяк не економ класу, а дуже дорогі в оплаті по обслуговуванню. Ліфти не працюють тому що їх встановлював забудовник, щоб зекономити. Будинок у Києві у якому вдвічі менше квартир, має підземну парковку та систему живлення насосу води- який працює без світла, звісно й гарячу воду, ціна обслуговування - 8грн та плата за консьєржа нижча. А зараз маємо неякісні ліфти, жодних покращень, не виконані умови договору та ще й неадекватні ціни за послуги обслуговуючої компанії Атланту. Повне розчарування(((
Natali Rud
Взагалі в тому що є консьєрж, немає нічого поганого. Потрібен час щоб побачити наскільки якісно вони будуть виконувати свої обов'язки. Але сумма на таку кількість квартир дуже велика, та мала б бути меньша як мінімум вдвічі. Це дуже дуже дорого як і обслуговування. Тож наші квартири ніяк не економ класу, а дуже дорогі в оплаті по обслуговуванню. Ліфти не працюють тому що їх встановлював забудовник, щоб зекономити. Будинок у Києві у якому вдвічі менше квартир, має підземну парковку та систему живлення насосу води- який працює без світла, звісно й гарячу воду, ціна обслуговування - 8грн та плата за консьєржа нижча. А зараз маємо неякісні ліфти, жодних покращень, не виконані умови договору та ще й неадекватні ціни за послуги обслуговуючої компанії Атланту. Повне розчарування(((
Вибачте, а що то за "чудо-технологія" - система живлення насосу води- який працює без світла. Як воно працює фізично ? Хтось (можливо призначений черговий зі складу проживаючих) крутить якесь колесо ? Чи якась інша технологія ?

- ЖК 31 | Ковальская | ул. Михаила Драгоманова, 31з16.03150
- ЖК Свитло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Надднепрянское шоссе, 2а15.034 166
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка14.03478
- "Укогруп" (Уко, Укоинвестстрой, Мегаполисстрой)13.03176
- ЖК Family and Friends | 2 очередь | GEOS | ул. Новополевая, 213.03521
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная13.031 141
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова13.03719
- ЖК Sanville Park, Софіївська Борщагівка, Вул. Богдана Хмельницького 25а12.0315
- ЖК Family and Friends | 3 очередь | GEOS | ул. Новополевая, 212.0322
- ЖК Twin House | Твин Хаус | Киевгорстрой, Укрбуд | ул. Крайняя, 112.031 269
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?16.034 153
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы14.0215 243
- Лучший район Киева04.021 683
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- Стоит ли покупать кофе-машину24.02153
- Моє хобі – вирощування солодкого перцю22.02
- Лифт в частном доме18.026
- Дизайнеров у нас нет!18.0268
- Шторка для ванной с периодической таблицей13.021
- Як вибрати якісні міжкімнатні двері в Україні під час війни: проблематика, рішення та технічні нюанси06.021
- Пруд на даче29.0120
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях20.0186
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?11.026
- Вибір міжкімнатних дверей для приватного будинку: які краще?06.021
- Как выбрать промышленный жироуловитель для предприятия?06.021
- Хочу дом. Что дешевле - купить готовый или построить самому?04.02100
- Строительство и ремонт по Киеву и Киевской области01.02
- Тёплый пол, отзывы и советы27.01203
- Італійська кава в зернах Capiatto 1 кг, арабіка10.031
- Как правильно очистить кухонную плиту08.0315
- Входные и межкомнатные двери, продажа, изготовление, установка07.0335
- Посоветуйте юриста и нотариуса в Киеве25.026
- мій сайт не з'являється в результатах пошуку20.021
- Что подарить мужу на 14 февраля?13.021
- Шторка для ванной с периодической таблицей элементов как в сериале Теория Большого Взрыва13.021
- Что подарить мужчине?13.02350
- Вывезем с оккупированных территорй08.021