Подать объявление

Эволюция

1. . .567
08 июль 2010 07:54
Цитата:
Шукайте //domik.ua/mod/offers/sell/sf/ .

У мене ця сторінка вже 5 років у закладках, і я навіть в найгірші часи переглядав її щотижнево, а зараз тричі на день
Одне тільки так і не зрозумів - чому ваші "прямі" об'єкти дорожчі від аналогічних. А інколи і від самих себе, як, наприклад, ця квартира , яка в Авізо вже місяць висить з ціною, на 10 тисяч нижчою, ніж у вас

Цитата:
Якщо все, що вам потрібно це контактна інформація продавця, а все ви зробите самі - домовимось .

Обговорював вчора з вашими співробітниками весь пакет послуг, деякі додаткові послуги зацікавили

ПС До речі, ваші люди майстерно використовують нейролінгвістичні прийоми
08 июль 2010 07:59
Цитата:

Шукайте //domik.ua/mod/offers/sell/sf/ .

Якщо все, що вам потрібно це контактна інформація продавця, а все ви зробите самі - домовимось .

Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...
08 июль 2010 08:02
Цитата:
Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте :) Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...

ПО пропонує людям те, що вони готові купувати :)
Як в тому анекдоті: "Не подобається - походи базаром, поторгуйся з іншими"
08 июль 2010 08:12
Цитата:

У мене ця сторінка вже 5 років у закладках, і я навіть в найгірші часи переглядав її щотижнево, а зараз тричі на день
Одне тільки так і не зрозумів - чому ваші "прямі" об'єкти дорожчі від аналогічних. А інколи і від самих себе, як, наприклад, ця квартира , яка в Авізо вже місяць висить з ціною, на 10 тисяч нижчою, ніж у вас
Обговорював вчора з вашими співробітниками весь пакет послуг, деякі додаткові послуги зацікавили

ПС До речі, ваші люди майстерно використовують нейролінгвістичні прийоми

Скорее всего, его рекламируют продавцы информации и занижают цену в попытках привлечь хоть кого-то.

мы знаем эту квартиру, как и ее хозяина. она перепланирована, неузаконена.

Только что говорили с хозяином (проверить). Даже за 110 он не хочет ее показывать .
08 июль 2010 08:15
Цитата:

Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте :) Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...

Мы не навязываем, мы предлагаем. Не хотите услуги отдела оформления и безопасности - давайте говорить о стоимости информации. Но предметно.
08 июль 2010 08:34
Цитата:

Мы не навязываем, мы предлагаем. Не хотите услуги отдела оформления и безопасности - давайте говорить о стоимости информации. Но предметно.

Предметно можно только после просмотра :)
08 июль 2010 08:38
Цитата:
Предметно можно только после просмотра :)

Я зараз обмірковую критерії, які варто запропонувати для оцінки якості послуг, щоб убезпечити себе від імітації діяльності. Бо "залити" сотню адрес - немудра штука...
25 июль 2010 19:21
Цікава штука - помоніторивши ринок, знайшов на ньому чимало пропозицій, цікавіших щонайменше з точки зору ціни, аніж представлені на цьому сайті. Причому різниця в ціні подекуди в рази перекриває комісійні ріелтора, які, до того ж, частенько включено до ціни. Що ж стосується представлених на сайті квартир, то і тут є цікава тенденція - рівноцінні квартири, що продаються без посередників, пропонуються за нижчими цінами, ніж ексклюзиви від АН "Планета Оболонь". Цікаво, пан Котенко сподівається, створивши ілюзію відсутності комісійних, отримати більше грошей з покупців??? Мені чомусь здається, що людина, яка в наш час має гроші на житло, вміє їх рахувати значно краще, ніж людина, що вклалась у нерухомість у другій половині 2000х. Тож я порадив би панам ріелторам активніше роз’яснювати продавцям ринкові реалії. Бо, наприклад, найдешевші пропозиції цього сайту із сегменту, яким цікавлюсь я (3к на Оболоні), виставлено на продаж ще взимку-навесні. Що вже казати про більш доргі, на яких висить ексклюзив АН "Планети Оболонь". І я так і не зрозумів, чим вони відрізняються від більш дешевих, так само вільних від ексклюзивів пропозицій, на цьому сайті не представлених 8-)
Словом, я так і не знайшов для себе причин найняти ріелтора. А був же готовий заплатити 6500 за інформацію, яка допоможе мені заощадити час і зусилля на пошуки саме того, що я шукаю. А ще більше був зацікавлений отримати асистанс в торгах, заплативши частину заощадженої ціни. Тобто ідея виявилась більш цікавою. ніж її втілення.
26 июль 2010 09:11
"Только что говорили с хозяином (проверить). Даже за 110 он не хочет ее показывать "

Значит продаст за 80 в следующем году )
26 июль 2010 09:23
Повністю згоден з sergm. Роки 3 назад був дуже здивованій побачивши свій будинок в розділі аренда (Пр. Лісовий 10.). Там гостинки, які постійно здаються (дім такий, при сср була общага чи щось подібне). Квартири там здавалися постійно по 250 - 300 ує на місяць (половина дома не має балконів), а на сайті таку халупу за 600 ує хотіли впарити комусь ). Довго вона на сатй була - з пів року точно, потім мені надоїло дивитися здадуть її чи ні, ) Цікаво, того госпоадря квартири Віталій теж персонально знав і телефонував йому не збавляти ціну ) Правда сказати - тут почистили базу, а то раніше висіли об"яви ще за царя Тимка )
03 дек 2010 19:50
Цитата:

Хочу обратить ваше внимание!

Все цены в нашей базе данных стартовые хозяйские. Везде подразумевается торг. Размер его зависит от ваших умений торговаться.

Здесь, мы вам тоже можем быть полезны. Мы умеем грамотно торговаться!

И еще. Многие агентства изначально занижают цены в листингах. Мы этого не делаем. Будьте внимательны. Даже если найдете стартовую цену ниже чем у нас, не поленитесь позвонить в Планету Оболонь - может цена устарела, может еще что....

Виталий, специально нашел этот пост.

Я звонил в Ваше агентство по отобранным из базы объектам - мне не предложили на просмотр НИ ОДНОГО ИЗ ОКОЛО ПОЛУТОРА ДЕСЯТКА ОТОБРАННЫХ МНОЮ ОБЪЕКТОВ!
Все, что мне предлагают уже около месяца (агенты ПО) - ДОРОЖЕ запрашиваемых мною объектов более, чем на 20%!

И еще, Вы заявляли, что УСЛУГА Вашего агентства - 6500 грн.
Теперь на сайте светится "оформление - 11000 грн." Ни фига себе инфляция!

Прокомментируете?
03 дек 2010 20:09
Dolphin писал(а)
Теперь на сайте светится "оформление - 11000 грн." Ни фига себе инфляция!
-------

Просто 11000 грн. это 2,5% от стоимости квартиры в 56 000 дол.
Документы оформляются и продавцу и покупателю. так что свои 5% от стоимости продаж ПО таки и получает.

А почему все таки выходим на цифру 56 000дол.? Да просто именно такая получается СРЕДНЕСТАТИСТИЧЕСКАЯ СУММА СДЕЛКИ на сегодня по ПО.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .567
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее