Эволюция
sergm
s
Пользователь
87
17 января 2009
08 июль 2010 07:54
Цитата:Шукайте //domik.ua/mod/offers/sell/sf/ .
У мене ця сторінка вже 5 років у закладках, і я навіть в найгірші часи переглядав її щотижнево, а зараз тричі на день
Одне тільки так і не зрозумів - чому ваші "прямі" об'єкти дорожчі від аналогічних. А інколи і від самих себе, як, наприклад, ця квартира , яка в Авізо вже місяць висить з ціною, на 10 тисяч нижчою, ніж у вас
Цитата:Якщо все, що вам потрібно це контактна інформація продавця, а все ви зробите самі - домовимось .
Обговорював вчора з вашими співробітниками весь пакет послуг, деякі додаткові послуги зацікавили
ПС До речі, ваші люди майстерно використовують нейролінгвістичні прийоми
Suslik
S
Старожил
801
02 июля 2009
08 июль 2010 07:59
Цитата:
Шукайте //domik.ua/mod/offers/sell/sf/ .
Якщо все, що вам потрібно це контактна інформація продавця, а все ви зробите самі - домовимось .
Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...
sergm
s
Пользователь
87
17 января 2009
08 июль 2010 08:02
Цитата:Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...
ПО пропонує людям те, що вони готові купувати
Як в тому анекдоті: "Не подобається - походи базаром, поторгуйся з іншими"
Vitaly
Ветеран
3 748
04 сентября 2019
08 июль 2010 08:12
Цитата:
У мене ця сторінка вже 5 років у закладках, і я навіть в найгірші часи переглядав її щотижнево, а зараз тричі на день
Одне тільки так і не зрозумів - чому ваші "прямі" об'єкти дорожчі від аналогічних. А інколи і від самих себе, як, наприклад, ця квартира , яка в Авізо вже місяць висить з ціною, на 10 тисяч нижчою, ніж у вас
Обговорював вчора з вашими співробітниками весь пакет послуг, деякі додаткові послуги зацікавили
ПС До речі, ваші люди майстерно використовують нейролінгвістичні прийоми
Скорее всего, его рекламируют продавцы информации и занижают цену в попытках привлечь хоть кого-то.
мы знаем эту квартиру, как и ее хозяина. она перепланирована, неузаконена.
Только что говорили с хозяином (проверить). Даже за 110 он не хочет ее показывать .
Vitaly
Ветеран
3 748
04 сентября 2019
08 июль 2010 08:15
Цитата:
Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...
Мы не навязываем, мы предлагаем. Не хотите услуги отдела оформления и безопасности - давайте говорить о стоимости информации. Но предметно.
Suslik
S
Старожил
801
02 июля 2009
08 июль 2010 08:34
Цитата:
Мы не навязываем, мы предлагаем. Не хотите услуги отдела оформления и безопасности - давайте говорить о стоимости информации. Но предметно.
Предметно можно только после просмотра
sergm
s
Пользователь
87
17 января 2009
08 июль 2010 08:38
Цитата:Предметно можно только после просмотра
Я зараз обмірковую критерії, які варто запропонувати для оцінки якості послуг, щоб убезпечити себе від імітації діяльності. Бо "залити" сотню адрес - немудра штука...
sergm
s
Пользователь
87
17 января 2009
25 июль 2010 19:21
Цікава штука - помоніторивши ринок, знайшов на ньому чимало пропозицій, цікавіших щонайменше з точки зору ціни, аніж представлені на цьому сайті. Причому різниця в ціні подекуди в рази перекриває комісійні ріелтора, які, до того ж, частенько включено до ціни. Що ж стосується представлених на сайті квартир, то і тут є цікава тенденція - рівноцінні квартири, що продаються без посередників, пропонуються за нижчими цінами, ніж ексклюзиви від АН "Планета Оболонь". Цікаво, пан Котенко сподівається, створивши ілюзію відсутності комісійних, отримати більше грошей з покупців??? Мені чомусь здається, що людина, яка в наш час має гроші на житло, вміє їх рахувати значно краще, ніж людина, що вклалась у нерухомість у другій половині 2000х. Тож я порадив би панам ріелторам активніше роз’яснювати продавцям ринкові реалії. Бо, наприклад, найдешевші пропозиції цього сайту із сегменту, яким цікавлюсь я (3к на Оболоні), виставлено на продаж ще взимку-навесні. Що вже казати про більш доргі, на яких висить ексклюзив АН "Планети Оболонь". І я так і не зрозумів, чим вони відрізняються від більш дешевих, так само вільних від ексклюзивів пропозицій, на цьому сайті не представлених
Словом, я так і не знайшов для себе причин найняти ріелтора. А був же готовий заплатити 6500 за інформацію, яка допоможе мені заощадити час і зусилля на пошуки саме того, що я шукаю. А ще більше був зацікавлений отримати асистанс в торгах, заплативши частину заощадженої ціни. Тобто ідея виявилась більш цікавою. ніж її втілення.
Словом, я так і не знайшов для себе причин найняти ріелтора. А був же готовий заплатити 6500 за інформацію, яка допоможе мені заощадити час і зусилля на пошуки саме того, що я шукаю. А ще більше був зацікавлений отримати асистанс в торгах, заплативши частину заощадженої ціни. Тобто ідея виявилась більш цікавою. ніж її втілення.
Anonymous
26 июль 2010 09:11
"Только что говорили с хозяином (проверить). Даже за 110 он не хочет ее показывать "
Значит продаст за 80 в следующем году
Значит продаст за 80 в следующем году
Anonymous
26 июль 2010 09:23
Повністю згоден з sergm. Роки 3 назад був дуже здивованій побачивши свій будинок в розділі аренда (Пр. Лісовий 10.). Там гостинки, які постійно здаються (дім такий, при сср була общага чи щось подібне). Квартири там здавалися постійно по 250 - 300 ує на місяць (половина дома не має балконів), а на сайті таку халупу за 600 ує хотіли впарити комусь . Довго вона на сатй була - з пів року точно, потім мені надоїло дивитися здадуть її чи ні, Цікаво, того госпоадря квартири Віталій теж персонально знав і телефонував йому не збавляти ціну Правда сказати - тут почистили базу, а то раніше висіли об"яви ще за царя Тимка
Dolphin
Старожил
521
23 октября 2009
03 дек 2010 19:50
Цитата:
Хочу обратить ваше внимание!
Все цены в нашей базе данных стартовые хозяйские. Везде подразумевается торг. Размер его зависит от ваших умений торговаться.
Здесь, мы вам тоже можем быть полезны. Мы умеем грамотно торговаться!
И еще. Многие агентства изначально занижают цены в листингах. Мы этого не делаем. Будьте внимательны. Даже если найдете стартовую цену ниже чем у нас, не поленитесь позвонить в Планету Оболонь - может цена устарела, может еще что....
Виталий, специально нашел этот пост.
Я звонил в Ваше агентство по отобранным из базы объектам - мне не предложили на просмотр НИ ОДНОГО ИЗ ОКОЛО ПОЛУТОРА ДЕСЯТКА ОТОБРАННЫХ МНОЮ ОБЪЕКТОВ!
Все, что мне предлагают уже около месяца (агенты ПО) - ДОРОЖЕ запрашиваемых мною объектов более, чем на 20%!
И еще, Вы заявляли, что УСЛУГА Вашего агентства - 6500 грн.
Теперь на сайте светится "оформление - 11000 грн." Ни фига себе инфляция!
Прокомментируете?
Anonymous
03 дек 2010 20:09
Dolphin писал(а)
-------
Просто 11000 грн. это 2,5% от стоимости квартиры в 56 000 дол.
Документы оформляются и продавцу и покупателю. так что свои 5% от стоимости продаж ПО таки и получает.
А почему все таки выходим на цифру 56 000дол.? Да просто именно такая получается СРЕДНЕСТАТИСТИЧЕСКАЯ СУММА СДЕЛКИ на сегодня по ПО.
-------
Просто 11000 грн. это 2,5% от стоимости квартиры в 56 000 дол.
Документы оформляются и продавцу и покупателю. так что свои 5% от стоимости продаж ПО таки и получает.
А почему все таки выходим на цифру 56 000дол.? Да просто именно такая получается СРЕДНЕСТАТИСТИЧЕСКАЯ СУММА СДЕЛКИ на сегодня по ПО.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее