Подать объявление

ЖК Свитло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Надднепрянское шоссе, 2а

ЗастройщикFUTURA HATA
Сдача ЖК2021 - 2024 г.
Планировки
от 27 946 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
147из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 34.
18/53%
1/3%
4/12%
1/3%
10/29%
1. . .206207208
13 март 2025 18:59

viva77

По другій черзі всі будинки введено в експлуатацію. Дзвонив сьогодні в офіс СП - на травень планують видачу права власності. На ремонт будуть пускати за 2-3 тижні.

Ви інвестор другої черги? Це Вам пообіцяли ключі і документи, чи казали за інших? Бо відділам продаж довіра не особо. Вони багато чого казали раніше.

13 март 2025 21:29

Зрозуміло, я вклався в переуступку по іншому ЖК в іншому місту. У цей у перший черги своє отримав та на %% відбив вже на подобовке. Та нову не хочу брати тут.

14 март 2025 13:44

Насправді в ЖК Світло Парк досить великий потенціал, як  перепродаж квартир чи то оренда, все буде абсолютно актуально і цікаво ще довго 

14 март 2025 16:31

viva77

Насправді в ЖК Світло Парк досить великий потенціал, як  перепродаж квартир чи то оренда, все буде абсолютно актуально і цікаво ще довго 

Так воно й є, але я брав 46.6 у 1 черги за 42к.$ = 1 млн.грн., а зараз минимум 1.4-1.6 млн.грн. за маленьку 26-28 кв.м. Тому й вложився вже в передмістя поруч біля пляжу/річок. Так краще.

14 март 2025 18:52

roltd

Так воно й є, але я брав 46.6 у 1 черги за 42к.$ = 1 млн.грн., а зараз минимум 1.4-1.6 млн.грн. за маленьку 26-28 кв.м. Тому й вложився вже в передмістя поруч біля пляжу/річок. Так краще.

Кому що треба - одним ближче до річки, пляжу, іншим ближче до центру. Як не крути але чим ближче до центру тим дорожче 

15 март 2025 09:19

viva77

Кому що треба - одним ближче до річки, пляжу, іншим ближче до центру. Як не крути але чим ближче до центру тим дорожче 

Звісно так! Спочатку у столиці на правому березі, тут СвітлоПарк рулить. Потім якщо є змога то ще щось. Для себе та на подобову здачу.

01 апр 2025 09:02

Розповім вам на своєму досвіді стосунки із цим ЖК. Про що я вже дуже пожалів. Все почалося з того, що тріснуті склопакети були в квартирі, як потім виявилося це нормальне явище в ЖК багато страждали з цим. Свистячі щілини в сінах, теж нормально. Так треба було терміново вселятися, офіційно не оформили це. Вони діють організовано, переконують, що все зроблять, нібито прийшли замірники через 2 роки, ще через час сказали, що всі склопакети готові. А потім з'ясовується, що закінчився гарантійний термін  віконної компанії. Профi вони по разводу.

Загалом дуже хитра компанія, починаючи від відділу продажів і закінчуючи компанією. Керуюча компанія постійно піднімає платежі необґрунтовано, комуналка за підсумком дуже дорога.

Ну і навколишні умови просто жах, шум автостради і коли йде спуск із розташованою поруч ТЕЦ, то враження, що знаходишся на аеродромі.

Була пропозиція продати, змарнував шанс.

01 апр 2025 19:37

TryeTato

Розповім вам на своєму досвіді стосунки із цим ЖК. Про що я вже дуже пожалів. Все почалося з того, що тріснуті склопакети були в квартирі, як потім виявилося це нормальне явище в ЖК багато страждали з цим. Свистячі щілини в сінах, теж нормально. Так треба було терміново вселятися, офіційно не оформили це. Вони діють організовано, переконують, що все зроблять, нібито прийшли замірники через 2 роки, ще через час сказали, що всі склопакети готові. А потім з'ясовується, що закінчився гарантійний термін  віконної компанії. Профi вони по разводу.

Загалом дуже хитра компанія, починаючи від відділу продажів і закінчуючи компанією. Керуюча компанія постійно піднімає платежі необґрунтовано, комуналка за підсумком дуже дорога.

Ну і навколишні умови просто жах, шум автостради і коли йде спуск із розташованою поруч ТЕЦ, то враження, що знаходишся на аеродромі.

Була пропозиція продати, змарнував шанс.

А мені замінили один склопакет на прийомі квартири - був пробитий, потім зробили вікно після прильоту поруч, потім фазу змінили з нулем, усе безкоштовно.

А після ремонту приносить дохід регулярно подобово та на коротки терміни до 2х місяців. Повністю перекриваючи комуналку. Опалення саме дешеве - 46.6 м2 у місяць від 200-300 до 820 грн, це шара, у приміщенні +25 +26

Усе влаштовує! Шуму нема - вікна на річку Дніпро від півночи та Країни-мати, до півдня.

Але другу квартиру не став тут брати - я брав за 1 млн грн, а зараз менша у 1.5 рази за 1.6 млн не хочу. Взяв по переуступці у області поруч на правому березі біля річки Дніпро.

10 апр 2025 05:29

roltd

А мені замінили один склопакет на прийомі квартири - був пробитий, потім зробили вікно після прильоту поруч, потім фазу змінили з нулем, усе безкоштовно.

А після ремонту приносить дохід регулярно подобово та на коротки терміни до 2х місяців. Повністю перекриваючи комуналку. Опалення саме дешеве - 46.6 м2 у місяць від 200-300 до 820 грн, це шара, у приміщенні +25 +26

Усе влаштовує! Шуму нема - вікна на річку Дніпро від півночи та Країни-мати, до півдня.

Але другу квартиру не став тут брати - я брав за 1 млн грн, а зараз менша у 1.5 рази за 1.6 млн не хочу. Взяв по переуступці у області поруч на правому березі біля річки Дніпро.

Розкажiть, як вам це вдалось? Спiлкувався з iншими, деякі проходили зі скандалами, щоб замiнили.
Може на менi закiнчилися грошi.

Шуму нема вiд авто, бо на рiчку Днiпро, але там iнше джерело шуму.

PS Аренда повнiстью перекриваючи комуналку - не показник. Вважаю, що має бути приблизно вiд 10 разів більше.

11 апр 2025 09:26

Заміна склопакета ще на моменті прийому у липні 2021 року. Правка фурнітури склопакету то вже у січні/лютому 2023 року. Оренда як мінімум перекриває комуналку. По факту звичайно більше виходить на місяць. Якщо на довгострокове, а не подобове, то сміло можно ставити 24-26 т.грн. по факту так і є.

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .206207208
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее