Эволюция
sergm
s
Користувач
87
17 січня 2009
08 лип 2010 07:54
Цитата:Шукайте //domik.ua/mod/offers/sell/sf/ .
У мене ця сторінка вже 5 років у закладках, і я навіть в найгірші часи переглядав її щотижнево, а зараз тричі на день
Одне тільки так і не зрозумів - чому ваші "прямі" об'єкти дорожчі від аналогічних. А інколи і від самих себе, як, наприклад, ця квартира , яка в Авізо вже місяць висить з ціною, на 10 тисяч нижчою, ніж у вас
Цитата:Якщо все, що вам потрібно це контактна інформація продавця, а все ви зробите самі - домовимось .
Обговорював вчора з вашими співробітниками весь пакет послуг, деякі додаткові послуги зацікавили
ПС До речі, ваші люди майстерно використовують нейролінгвістичні прийоми
Suslik
S
Старожил
801
02 липня 2009
08 лип 2010 07:59
Цитата:
Шукайте //domik.ua/mod/offers/sell/sf/ .
Якщо все, що вам потрібно це контактна інформація продавця, а все ви зробите самі - домовимось .
Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...
sergm
s
Користувач
87
17 січня 2009
08 лип 2010 08:02
Цитата:Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...
ПО пропонує людям те, що вони готові купувати
Як в тому анекдоті: "Не подобається - походи базаром, поторгуйся з іншими"
Vitaly
Ветеран
3 748
04 вересня 2019
08 лип 2010 08:12
Цитата:
У мене ця сторінка вже 5 років у закладках, і я навіть в найгірші часи переглядав її щотижнево, а зараз тричі на день
Одне тільки так і не зрозумів - чому ваші "прямі" об'єкти дорожчі від аналогічних. А інколи і від самих себе, як, наприклад, ця квартира , яка в Авізо вже місяць висить з ціною, на 10 тисяч нижчою, ніж у вас
Обговорював вчора з вашими співробітниками весь пакет послуг, деякі додаткові послуги зацікавили
ПС До речі, ваші люди майстерно використовують нейролінгвістичні прийоми
Скорее всего, его рекламируют продавцы информации и занижают цену в попытках привлечь хоть кого-то.
мы знаем эту квартиру, как и ее хозяина. она перепланирована, неузаконена.
Только что говорили с хозяином (проверить). Даже за 110 он не хочет ее показывать .
Vitaly
Ветеран
3 748
04 вересня 2019
08 лип 2010 08:15
Цитата:
Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...
Мы не навязываем, мы предлагаем. Не хотите услуги отдела оформления и безопасности - давайте говорить о стоимости информации. Но предметно.
Suslik
S
Старожил
801
02 липня 2009
08 лип 2010 08:34
Цитата:
Мы не навязываем, мы предлагаем. Не хотите услуги отдела оформления и безопасности - давайте говорить о стоимости информации. Но предметно.
Предметно можно только после просмотра
sergm
s
Користувач
87
17 січня 2009
08 лип 2010 08:38
Цитата:Предметно можно только после просмотра
Я зараз обмірковую критерії, які варто запропонувати для оцінки якості послуг, щоб убезпечити себе від імітації діяльності. Бо "залити" сотню адрес - немудра штука...
sergm
s
Користувач
87
17 січня 2009
25 лип 2010 19:21
Цікава штука - помоніторивши ринок, знайшов на ньому чимало пропозицій, цікавіших щонайменше з точки зору ціни, аніж представлені на цьому сайті. Причому різниця в ціні подекуди в рази перекриває комісійні ріелтора, які, до того ж, частенько включено до ціни. Що ж стосується представлених на сайті квартир, то і тут є цікава тенденція - рівноцінні квартири, що продаються без посередників, пропонуються за нижчими цінами, ніж ексклюзиви від АН "Планета Оболонь". Цікаво, пан Котенко сподівається, створивши ілюзію відсутності комісійних, отримати більше грошей з покупців??? Мені чомусь здається, що людина, яка в наш час має гроші на житло, вміє їх рахувати значно краще, ніж людина, що вклалась у нерухомість у другій половині 2000х. Тож я порадив би панам ріелторам активніше роз’яснювати продавцям ринкові реалії. Бо, наприклад, найдешевші пропозиції цього сайту із сегменту, яким цікавлюсь я (3к на Оболоні), виставлено на продаж ще взимку-навесні. Що вже казати про більш доргі, на яких висить ексклюзив АН "Планети Оболонь". І я так і не зрозумів, чим вони відрізняються від більш дешевих, так само вільних від ексклюзивів пропозицій, на цьому сайті не представлених
Словом, я так і не знайшов для себе причин найняти ріелтора. А був же готовий заплатити 6500 за інформацію, яка допоможе мені заощадити час і зусилля на пошуки саме того, що я шукаю. А ще більше був зацікавлений отримати асистанс в торгах, заплативши частину заощадженої ціни. Тобто ідея виявилась більш цікавою. ніж її втілення.
Словом, я так і не знайшов для себе причин найняти ріелтора. А був же готовий заплатити 6500 за інформацію, яка допоможе мені заощадити час і зусилля на пошуки саме того, що я шукаю. А ще більше був зацікавлений отримати асистанс в торгах, заплативши частину заощадженої ціни. Тобто ідея виявилась більш цікавою. ніж її втілення.
Anonymous
26 лип 2010 09:11
"Только что говорили с хозяином (проверить). Даже за 110 он не хочет ее показывать "
Значит продаст за 80 в следующем году
Значит продаст за 80 в следующем году
Anonymous
26 лип 2010 09:23
Повністю згоден з sergm. Роки 3 назад був дуже здивованій побачивши свій будинок в розділі аренда (Пр. Лісовий 10.). Там гостинки, які постійно здаються (дім такий, при сср була общага чи щось подібне). Квартири там здавалися постійно по 250 - 300 ує на місяць (половина дома не має балконів), а на сайті таку халупу за 600 ує хотіли впарити комусь . Довго вона на сатй була - з пів року точно, потім мені надоїло дивитися здадуть її чи ні, Цікаво, того госпоадря квартири Віталій теж персонально знав і телефонував йому не збавляти ціну Правда сказати - тут почистили базу, а то раніше висіли об"яви ще за царя Тимка
Dolphin
Старожил
521
23 жовтня 2009
03 груд 2010 19:50
Цитата:
Хочу обратить ваше внимание!
Все цены в нашей базе данных стартовые хозяйские. Везде подразумевается торг. Размер его зависит от ваших умений торговаться.
Здесь, мы вам тоже можем быть полезны. Мы умеем грамотно торговаться!
И еще. Многие агентства изначально занижают цены в листингах. Мы этого не делаем. Будьте внимательны. Даже если найдете стартовую цену ниже чем у нас, не поленитесь позвонить в Планету Оболонь - может цена устарела, может еще что....
Виталий, специально нашел этот пост.
Я звонил в Ваше агентство по отобранным из базы объектам - мне не предложили на просмотр НИ ОДНОГО ИЗ ОКОЛО ПОЛУТОРА ДЕСЯТКА ОТОБРАННЫХ МНОЮ ОБЪЕКТОВ!
Все, что мне предлагают уже около месяца (агенты ПО) - ДОРОЖЕ запрашиваемых мною объектов более, чем на 20%!
И еще, Вы заявляли, что УСЛУГА Вашего агентства - 6500 грн.
Теперь на сайте светится "оформление - 11000 грн." Ни фига себе инфляция!
Прокомментируете?
Anonymous
03 груд 2010 20:09
Dolphin писал(а)
-------
Просто 11000 грн. это 2,5% от стоимости квартиры в 56 000 дол.
Документы оформляются и продавцу и покупателю. так что свои 5% от стоимости продаж ПО таки и получает.
А почему все таки выходим на цифру 56 000дол.? Да просто именно такая получается СРЕДНЕСТАТИСТИЧЕСКАЯ СУММА СДЕЛКИ на сегодня по ПО.
-------
Просто 11000 грн. это 2,5% от стоимости квартиры в 56 000 дол.
Документы оформляются и продавцу и покупателю. так что свои 5% от стоимости продаж ПО таки и получает.
А почему все таки выходим на цифру 56 000дол.? Да просто именно такая получается СРЕДНЕСТАТИСТИЧЕСКАЯ СУММА СДЕЛКИ на сегодня по ПО.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна26.11992
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7426.112 197
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская26.11105
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- Чи варто зараз купувати нерухомість?26.113 830
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше