Подати оголошення

Эволюция

1. . .567
08 лип 2010 07:54
Цитата:
Шукайте //domik.ua/mod/offers/sell/sf/ .

У мене ця сторінка вже 5 років у закладках, і я навіть в найгірші часи переглядав її щотижнево, а зараз тричі на день
Одне тільки так і не зрозумів - чому ваші "прямі" об'єкти дорожчі від аналогічних. А інколи і від самих себе, як, наприклад, ця квартира , яка в Авізо вже місяць висить з ціною, на 10 тисяч нижчою, ніж у вас

Цитата:
Якщо все, що вам потрібно це контактна інформація продавця, а все ви зробите самі - домовимось .

Обговорював вчора з вашими співробітниками весь пакет послуг, деякі додаткові послуги зацікавили

ПС До речі, ваші люди майстерно використовують нейролінгвістичні прийоми
08 лип 2010 07:59
Цитата:

Шукайте //domik.ua/mod/offers/sell/sf/ .

Якщо все, що вам потрібно це контактна інформація продавця, а все ви зробите самі - домовимось .

Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...
08 лип 2010 08:02
Цитата:
Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте :) Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...

ПО пропонує людям те, що вони готові купувати :)
Як в тому анекдоті: "Не подобається - походи базаром, поторгуйся з іншими"
08 лип 2010 08:12
Цитата:

У мене ця сторінка вже 5 років у закладках, і я навіть в найгірші часи переглядав її щотижнево, а зараз тричі на день
Одне тільки так і не зрозумів - чому ваші "прямі" об'єкти дорожчі від аналогічних. А інколи і від самих себе, як, наприклад, ця квартира , яка в Авізо вже місяць висить з ціною, на 10 тисяч нижчою, ніж у вас
Обговорював вчора з вашими співробітниками весь пакет послуг, деякі додаткові послуги зацікавили

ПС До речі, ваші люди майстерно використовують нейролінгвістичні прийоми

Скорее всего, его рекламируют продавцы информации и занижают цену в попытках привлечь хоть кого-то.

мы знаем эту квартиру, как и ее хозяина. она перепланирована, неузаконена.

Только что говорили с хозяином (проверить). Даже за 110 он не хочет ее показывать .
08 лип 2010 08:15
Цитата:

Вот это я и хотел услышать, правда в денежном эквиваленте :) Потому как, судя по листингу, если вариант подходит покупателю, то ПО навязывает оформление данной сделки через свой отдел...

Мы не навязываем, мы предлагаем. Не хотите услуги отдела оформления и безопасности - давайте говорить о стоимости информации. Но предметно.
08 лип 2010 08:34
Цитата:

Мы не навязываем, мы предлагаем. Не хотите услуги отдела оформления и безопасности - давайте говорить о стоимости информации. Но предметно.

Предметно можно только после просмотра :)
08 лип 2010 08:38
Цитата:
Предметно можно только после просмотра :)

Я зараз обмірковую критерії, які варто запропонувати для оцінки якості послуг, щоб убезпечити себе від імітації діяльності. Бо "залити" сотню адрес - немудра штука...
25 лип 2010 19:21
Цікава штука - помоніторивши ринок, знайшов на ньому чимало пропозицій, цікавіших щонайменше з точки зору ціни, аніж представлені на цьому сайті. Причому різниця в ціні подекуди в рази перекриває комісійні ріелтора, які, до того ж, частенько включено до ціни. Що ж стосується представлених на сайті квартир, то і тут є цікава тенденція - рівноцінні квартири, що продаються без посередників, пропонуються за нижчими цінами, ніж ексклюзиви від АН "Планета Оболонь". Цікаво, пан Котенко сподівається, створивши ілюзію відсутності комісійних, отримати більше грошей з покупців??? Мені чомусь здається, що людина, яка в наш час має гроші на житло, вміє їх рахувати значно краще, ніж людина, що вклалась у нерухомість у другій половині 2000х. Тож я порадив би панам ріелторам активніше роз’яснювати продавцям ринкові реалії. Бо, наприклад, найдешевші пропозиції цього сайту із сегменту, яким цікавлюсь я (3к на Оболоні), виставлено на продаж ще взимку-навесні. Що вже казати про більш доргі, на яких висить ексклюзив АН "Планети Оболонь". І я так і не зрозумів, чим вони відрізняються від більш дешевих, так само вільних від ексклюзивів пропозицій, на цьому сайті не представлених 8-)
Словом, я так і не знайшов для себе причин найняти ріелтора. А був же готовий заплатити 6500 за інформацію, яка допоможе мені заощадити час і зусилля на пошуки саме того, що я шукаю. А ще більше був зацікавлений отримати асистанс в торгах, заплативши частину заощадженої ціни. Тобто ідея виявилась більш цікавою. ніж її втілення.
26 лип 2010 09:11
"Только что говорили с хозяином (проверить). Даже за 110 он не хочет ее показывать "

Значит продаст за 80 в следующем году )
26 лип 2010 09:23
Повністю згоден з sergm. Роки 3 назад був дуже здивованій побачивши свій будинок в розділі аренда (Пр. Лісовий 10.). Там гостинки, які постійно здаються (дім такий, при сср була общага чи щось подібне). Квартири там здавалися постійно по 250 - 300 ує на місяць (половина дома не має балконів), а на сайті таку халупу за 600 ує хотіли впарити комусь ). Довго вона на сатй була - з пів року точно, потім мені надоїло дивитися здадуть її чи ні, ) Цікаво, того госпоадря квартири Віталій теж персонально знав і телефонував йому не збавляти ціну ) Правда сказати - тут почистили базу, а то раніше висіли об"яви ще за царя Тимка )
03 груд 2010 19:50
Цитата:

Хочу обратить ваше внимание!

Все цены в нашей базе данных стартовые хозяйские. Везде подразумевается торг. Размер его зависит от ваших умений торговаться.

Здесь, мы вам тоже можем быть полезны. Мы умеем грамотно торговаться!

И еще. Многие агентства изначально занижают цены в листингах. Мы этого не делаем. Будьте внимательны. Даже если найдете стартовую цену ниже чем у нас, не поленитесь позвонить в Планету Оболонь - может цена устарела, может еще что....

Виталий, специально нашел этот пост.

Я звонил в Ваше агентство по отобранным из базы объектам - мне не предложили на просмотр НИ ОДНОГО ИЗ ОКОЛО ПОЛУТОРА ДЕСЯТКА ОТОБРАННЫХ МНОЮ ОБЪЕКТОВ!
Все, что мне предлагают уже около месяца (агенты ПО) - ДОРОЖЕ запрашиваемых мною объектов более, чем на 20%!

И еще, Вы заявляли, что УСЛУГА Вашего агентства - 6500 грн.
Теперь на сайте светится "оформление - 11000 грн." Ни фига себе инфляция!

Прокомментируете?
03 груд 2010 20:09
Dolphin писал(а)
Теперь на сайте светится "оформление - 11000 грн." Ни фига себе инфляция!
-------

Просто 11000 грн. это 2,5% от стоимости квартиры в 56 000 дол.
Документы оформляются и продавцу и покупателю. так что свои 5% от стоимости продаж ПО таки и получает.

А почему все таки выходим на цифру 56 000дол.? Да просто именно такая получается СРЕДНЕСТАТИСТИЧЕСКАЯ СУММА СДЕЛКИ на сегодня по ПО.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше
+34624407828xxxx
1. . .567
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше