ЖК Одесский бульвар | Атлант | Новоселки, ул. Пригородная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2018 - 2023 г. |
Планировки | от 19 700 Грн/м² |
16/16% | ||
4/4% | ||
30/29% | ||
22/21% | ||
31/30% |
5й дом , сегодня
1 липня, 5-тий будинок
ой-вей, це вже мінеральна вата?! А з нашої сторони ще нема її?)
Підкажіть будь ласка, може хтось в курсі. Що за будівля будується через дорогу від другої черги Одеського бульвару біля Фортеці Гетьмана( в жовто -сірому кольорі). Дякую!
Підкажіть будь ласка, чому в'їзд в жк закритий? З якого боку тепер заїжають мешканці і майстри для ремонту? (Приїхали сьогодні за сторони Одеського шосе, то мусили припаркуватись біля дороги і далі йти пішки)
Ірина 3537
Підкажіть будь ласка, чому в'їзд в жк закритий? З якого боку тепер заїжають мешканці і майстри для ремонту? (Приїхали сьогодні за сторони Одеського шосе, то мусили припаркуватись біля дороги і далі йти пішки)
Заїзд зі сторони Новосілок. Після 24 лютого з міркувань безпеки військовою адміністрацією заїзд з траси закрито. Відкриють після нашої перемоги.
Дуняшка
ой-вей, це вже мінеральна вата?! А з нашої сторони ще нема її?)
Цікаво. А чому не суцільним шаром а тільки по залізобетонним конструкціям? Це так економлять?
та все роблять суцільним шаром, але я не зрозуміла чи то мін вата? У відео сказав менеджер "плотний утеплювач" і нажав, але ж вата наче не така плотна і тверда?
Просто я чекала утеплення і щоб саме мін ватою. Оскільки газобетон тре накривати саме ватою, щоб не було грибку і плісняви.
Хто що разгледів, або може в реалі подивився. ЧИ це вата?
Менеджер на ОБ 2 черга казав пару міс тому, мол "ось мін вата, зараз це дефіцит".
Про 5 будинок називає "спец утеплювач". :(
Дуняшка
та все роблять суцільним шаром, але я не зрозуміла чи то мін вата? У відео сказав менеджер "плотний утеплювач" і нажав, але ж вата наче не така плотна і тверда?
Просто я чекала утеплення і щоб саме мін ватою. Оскільки газобетон тре накривати саме ватою, щоб не було грибку і плісняви.
Хто що разгледів, або може в реалі подивився. ЧИ це вата?
Менеджер на ОБ 2 черга казав пару міс тому, мол "ось мін вата, зараз це дефіцит".
Про 5 будинок називає "спец утеплювач". :(
Это мин вата.
сначала тонким слоем по жб поясу, потом общим слоем в 10-15 см толщины, как заявлено у вас в характеристиках
Хтось знає що з 2.2?
Останнім часом інформації мінімум😲
Jenet
Хтось знає що з 2.2?
Останнім часом інформації мінімум😲
Так, теж помітив що про 2.2 мінімум інформації, хоча будинок ніби то вже активно готують до здачі...
Сторона під'їзду : що зроблено знизу-зроблено до 25 поверху.
Ivan1608
Так, теж помітив що про 2.2 мінімум інформації, хоча будинок ніби то вже активно готують до здачі...
TEV WD
Дякую за фото, але мене більше цікавить що в середині) ззовні я його щодня бачу)
Всім доброго дня. Хто в курсі на скільки буде здорожчання на залишок для тих хто платить розстрочку ?
Справа в тому що: пишуть на офіційному сайті підвищення цін на нові квартири 20%, а для тих хто платить розстрочку по формулі від підвищення долара- але ж будинок вже практично закінчено, до того ж росрочка не безкоштовна 12% річних, та й ще по валюті +31%, хіба це справедливо?
Євген Бурдин
Всем доброго дня. Что в курсе по скільки будет здорожання на залишок для тих хто нести розстрочку ?
Справочник в що: пишет на офиційному сайті ідвищення цін на новых квартирах 20%, а за тих хто финансирует розстрочку по той формуле від двищення долара- але ж будинок вже полезно закінчено, до ж росочка не бесплатно 12% річних, и ще по валюте + 31%, цена это справедливо?
У вас в договоре все прописано! При чем здесь готовность дома, к курсу доллара? Вам никто не мешал оплатить полную стоимость сразу. Что за мода искать во всех и во всех виновных, кроме себя.
Ну таке, це Ваша особиста думка, яку я не розділяю як і багато вкладників, в тих і питаю хто в такій ситуації, якщо в Вас є повна сума раді за Вас! А мова йшла про не вірне нарахування.
Євген Бурдін
Ну таке, це Ваша особиста думка, яку я не розділяю як і багато вкладників, в тих і питаю хто в такій ситуації, якщо в Вас є повна сума раді за Вас! А мова йшла про не вірне нарахування.
Пришлось у родни взять в долг и закрыть рассрочку, хотел разорвать договор и потерять 5% но те деньги какие платишь в страховую не вернуть, замкнутый круг. Сочувствую, сам в той же ж(
Уважаемые потенциальные инвесторы, будьте аккуратны и читайте внимательно договор тот кто берёт рассрочку. Помните вы по сути берёте рассрочку в долларах по курсу НБУ, и как будет расти курс пропорционально будет расти месячный платёж. Я на этом очень прокололся, пришлось гасить рассрочку досрочно в авральном порядке, если бы я это не сделал, то в моём случае я попал бы на 312 тыс грн, что для меня существенно.Я брал рассрочку на 2,5 года, а попользовался ей 6 месяцев, хотя переплатил изначально 230тыс грн за всё ту же рассрочку. Менеджер в отделе продаж вас об этом не предупредит. И ещё платя первый взнос, вы половину взноса платите на другое Юр лицо (страховая компания), и если Вы решите разорвать договор и забрать свои деньги, то что вы платите страховой Вам естественно не вернётся. https://atlant.build/novosti/kurs
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная23.11980
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская23.11101
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова22.11708
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а22.113 072
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7421.112 193
- Жилой квартал Rybalsky | Рыбальский | SAGA, Perfect Group | ул. Набережно-Рыбальская 3,921.111 323
- ЖК Sense City | Сенс Сити | Prostir | Софиевская Борщаговка, ул. Соборная, 77а20.1120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- Бассейн во дворе07.0517
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Замена вентиляции в квартире15.085
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832