Подать объявление

ЖК Gravity Park | Гравити Парк | Креатор-Буд | просп. Победы, 139

ЗастройщикКреатор-Буд
Сдача ЖК2023 - 2024 г.
Планировки
от 32 062 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
134из 216
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 5.
4/80%
0/0%
1/20%
0/0%
0/0%
24 окт 2024 18:45

Темп будівництва

25 янв 2025 13:18

Як справи у інвесторів 2 будинку? Вже ремонти почали? Бо 4 квартал 2024 наче настав вже. Чи знову перенесли строки? Вже в 4ий чи 5ий раз за 2 роки. І очевидно, що кожен раз, коли вони вигадують новий строк,  за цим нічого не стоїть, вони знають, що не буде нічого побудовано, а просто називать дату, яку потім знову поміняють. І так кожен раз. Тупий обман і неповага інвесторів, якщо вони є. 4ий будинок 3 роки будували коробку, яку вже піроку утеплюють і ніяк не можуть утеплити. І тупо брешуть, що у 2 кварталі буде готовий будинок. Коли у відділі продажів питаєшь чому вони говорять такий строк, якщо, наприклад, 2ий будинок був на такій самій стадії рік назад і ніхто його за рік не побудував, то менеджерка просто опускає очі і говорить, що їм так кажуть і вони не займаються будівництвом. 

При всьому цьому за 3 роки в комплексі не з'явився ген план, все на словах і на сліпій вірі, коли вас будуть постійно обманювати. В будь-який момент все може змінитися і ви ні на що не впливаєте. Я не можу зрозуміти, як це можливо?! Для мене це говорить тільки про те, що забудовник має проблеми з цим будівництвом і не хоче вкладати сюди гроші і розробляти ген план. Навіщо його робити, коли не плануєшь будувати більше?! Буде вдача, якщо хоч побудують ці 3 будинки До речі, на ОЛХ вже є пропозиція нижче 1000$ за квадрат і мйже рік ніхто не хоче брати. Забудовник має щось змінити або весь це обман вже настільки стає очевидиним.

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее