Подать объявление

ЖК Зіркова Вежа 1 | 2 | Элит-Фасад Групп | Вишгород, вул. Шолуденко, 26

ЗастройщикЭлит-Фасад Групп
Сдача ЖК2021 г.
Планировки
от 18 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
45из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 17.
5/29%
1/6%
7/41%
2/12%
2/12%
1. . .181920
25 окт 2024 07:09

Доброго дня! Хто обізнаний в питанні про ЖК Зіркова вежа напишіть будь ласка які справи, я не можу знайти жодної інформації і додзвонитись нікуди не можу щоб задати питання !

Ще питання хто знає де розташований відділ продажів чи знає хтось номер забудовника ?! Скільки не шукала в інтернеті або номери не дійсні а бо ніхто не відповідає (

Відгукніться будь ласка хто що знає, дякую ! 

27 окт 2024 07:47

Larisa2107

Доброго дня! Хто обізнаний в питанні про ЖК Зіркова вежа напишіть будь ласка які справи, я не можу знайти жодної інформації і додзвонитись нікуди не можу щоб задати питання !

Ще питання хто знає де розташований відділ продажів чи знає хтось номер забудовника ?! Скільки не шукала в інтернеті або номери не дійсні а бо ніхто не відповідає (

+380 98 440 6036 Відділ продажів зіркова вежа

27 окт 2024 07:47

Larisa2107

На сьогодні інформації не маю. Але можете подзвонити в ЗВ2 і взяти номер.

30 окт 2024 09:01

Дозвонився.

По ЗВ1 ще треба прибудинкова, асфальт, котли поставити і ще там щось.

Але продажів нема - нема грошей, поки все стоїть.

Вирішують з різними програмами типу єОселя, щоб були продажі.

Сказав що є надія що в цьому році будуть гроші, закінчать з котлами і можна буде давати ключі, все інше дороблять пізніше.

+38 093 979 9368

28 дек 2024 10:16

Добрий ранок! Хтось щось може чув за будівництво?!

08 фев 2025 19:15

Inna/malina

Добрий ранок! Хтось щось може чув за будівництво?!

Шляпа полная. Отдел продаж не отвечает.Никаких движений по стройке. Сайт Звёздная Вежа2 отключили за неуплату домена. Очень жадные люди просто положили деньги инвесторов под проценты в банки и получают проценты. Прикрываясь войной.Пока война не закончится нихрена они делать не будут!

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .181920
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее