Подать объявление

ЖК Зіркова Вежа 1 | 2 | Элит-Фасад Групп | Вишгород, вул. Шолуденко, 26

ЗастройщикЭлит-Фасад Групп
Сдача ЖК2021 г.
Планировки
от 18 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
60из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 17.
5/29%
1/6%
7/41%
2/12%
2/12%
1. . .181920
25 окт 2024 07:09

Доброго дня! Хто обізнаний в питанні про ЖК Зіркова вежа напишіть будь ласка які справи, я не можу знайти жодної інформації і додзвонитись нікуди не можу щоб задати питання !

Ще питання хто знає де розташований відділ продажів чи знає хтось номер забудовника ?! Скільки не шукала в інтернеті або номери не дійсні а бо ніхто не відповідає (

Відгукніться будь ласка хто що знає, дякую ! 

27 окт 2024 07:47

Larisa2107

Доброго дня! Хто обізнаний в питанні про ЖК Зіркова вежа напишіть будь ласка які справи, я не можу знайти жодної інформації і додзвонитись нікуди не можу щоб задати питання !

Ще питання хто знає де розташований відділ продажів чи знає хтось номер забудовника ?! Скільки не шукала в інтернеті або номери не дійсні а бо ніхто не відповідає (

+380 98 440 6036 Відділ продажів зіркова вежа

27 окт 2024 07:47

Larisa2107

На сьогодні інформації не маю. Але можете подзвонити в ЗВ2 і взяти номер.

30 окт 2024 09:01

Дозвонився.

По ЗВ1 ще треба прибудинкова, асфальт, котли поставити і ще там щось.

Але продажів нема - нема грошей, поки все стоїть.

Вирішують з різними програмами типу єОселя, щоб були продажі.

Сказав що є надія що в цьому році будуть гроші, закінчать з котлами і можна буде давати ключі, все інше дороблять пізніше.

+38 093 979 9368

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .181920
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее