Подати оголошення

ЖК Gravity Park | Гравити Парк | Креатор-Буд | просп. Победы, 139

ЗабудовникКреатор-Буд
Здача ЖК2023 - 2024 р.
Планування
від 32 062 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
137з 216
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 5.
4/80%
0/0%
1/20%
0/0%
0/0%
24 жовт 2024 18:45

Темп будівництва

25 січ 2025 13:18

Як справи у інвесторів 2 будинку? Вже ремонти почали? Бо 4 квартал 2024 наче настав вже. Чи знову перенесли строки? Вже в 4ий чи 5ий раз за 2 роки. І очевидно, що кожен раз, коли вони вигадують новий строк,  за цим нічого не стоїть, вони знають, що не буде нічого побудовано, а просто називать дату, яку потім знову поміняють. І так кожен раз. Тупий обман і неповага інвесторів, якщо вони є. 4ий будинок 3 роки будували коробку, яку вже піроку утеплюють і ніяк не можуть утеплити. І тупо брешуть, що у 2 кварталі буде готовий будинок. Коли у відділі продажів питаєшь чому вони говорять такий строк, якщо, наприклад, 2ий будинок був на такій самій стадії рік назад і ніхто його за рік не побудував, то менеджерка просто опускає очі і говорить, що їм так кажуть і вони не займаються будівництвом. 

При всьому цьому за 3 роки в комплексі не з'явився ген план, все на словах і на сліпій вірі, коли вас будуть постійно обманювати. В будь-який момент все може змінитися і ви ні на що не впливаєте. Я не можу зрозуміти, як це можливо?! Для мене це говорить тільки про те, що забудовник має проблеми з цим будівництвом і не хоче вкладати сюди гроші і розробляти ген план. Навіщо його робити, коли не плануєшь будувати більше?! Буде вдача, якщо хоч побудують ці 3 будинки До речі, на ОЛХ вже є пропозиція нижче 1000$ за квадрат і мйже рік ніхто не хоче брати. Забудовник має щось змінити або весь це обман вже настільки стає очевидиним.

Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Детальніше
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше