Подати оголошення

ЖК Gravity Park | Креатор-Буд | Київ, просп. Берестейський, 139

ЗабудовникКреатор-Буд
Здача ЖК2023 - 2024 р.
Планування
від 32 062 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
122з 216
Ваше враження про цей проект:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 5.
4/80%
1/20%
0/0%
24 жовт 2024 18:45

Темп будівництва

25 січ 2025 13:18

Як справи у інвесторів 2 будинку? Вже ремонти почали? Бо 4 квартал 2024 наче настав вже. Чи знову перенесли строки? Вже в 4ий чи 5ий раз за 2 роки. І очевидно, що кожен раз, коли вони вигадують новий строк,  за цим нічого не стоїть, вони знають, що не буде нічого побудовано, а просто називать дату, яку потім знову поміняють. І так кожен раз. Тупий обман і неповага інвесторів, якщо вони є. 4ий будинок 3 роки будували коробку, яку вже піроку утеплюють і ніяк не можуть утеплити. І тупо брешуть, що у 2 кварталі буде готовий будинок. Коли у відділі продажів питаєшь чому вони говорять такий строк, якщо, наприклад, 2ий будинок був на такій самій стадії рік назад і ніхто його за рік не побудував, то менеджерка просто опускає очі і говорить, що їм так кажуть і вони не займаються будівництвом. 

При всьому цьому за 3 роки в комплексі не з'явився ген план, все на словах і на сліпій вірі, коли вас будуть постійно обманювати. В будь-який момент все може змінитися і ви ні на що не впливаєте. Я не можу зрозуміти, як це можливо?! Для мене це говорить тільки про те, що забудовник має проблеми з цим будівництвом і не хоче вкладати сюди гроші і розробляти ген план. Навіщо його робити, коли не плануєшь будувати більше?! Буде вдача, якщо хоч побудують ці 3 будинки До речі, на ОЛХ вже є пропозиція нижче 1000$ за квадрат і мйже рік ніхто не хоче брати. Забудовник має щось змінити або весь це обман вже настільки стає очевидиним.

06 лип 2025 13:00

Караван идет стабильно :) 

https://gravitypark.com.ua/construction-progress/cerven-2025

05 серп 2025 18:09

Special Agent

Караван идет стабильно :) 

Караван іде стабільно в нікуди, виховання мені не дозволяє назвати все своїми іменами. Жоден будинок не добудували і не здали, тільки постійно переносять строки. Вже майже 3 роки годують інвесторів, що ще 1 квартал почекайте, ще 2 почекайте і це вже після початку війни, коли всі нові обставини були враховані. І далі продовжують розповідати казки, що ось-ось, літо 25го, потім ой, мабуть весна 26го і так далі. При цьому поруч будують коробку нового будинку. І це виглядає, як класичний приклад піраміди, коли роблять вигляд роками, що щось будують в будинках, де гроші зібрані, а фактично заморожують їх, починаючи будувати нову коробку поруч, щоб зібрати ще грошей з нових "лохів". А потім, коли всі гроші зберають, вспливають десь в "Монако" і бачать люди їх тільки в розслідуваннях журналістів.

А так да, фасад фарбують, караван іде, точніше розповідає, що іде, а після себе лишає пофарбований фасад недореконструйованого санаторію "Пролісок" і пафосні коментарі представника забудовника Special Agent.

До речі, чи з’явився вже план ЖК Gravity Park за 3 роки? Ой, не з’явився... Бо навіщо план, якщо немає плану будувати весь комплекс, а гроші можна і так зібрати. І розповіді про війну тут нідочого, бо купа ЖК будуються і здаються, а тільки піраміди роблять вигляд, бо гроші всі вже закордоном. Сподіваюсь ми побачимо ще приклади екстардиції недобросовісних забудовників, як і Войцеховського.

06 серп 2025 16:56

Kid_A

Караван іде стабільно в нікуди, виховання мені не дозволяє назвати все своїми іменами. Жоден будинок не добудували і не здали, тільки постійно переносять строки. Вже майже 3 роки годують інвесторів, що ще 1 квартал почекайте, ще 2 почекайте і це вже після початку війни, коли всі нові обставини були враховані. І далі продовжують розповідати казки, що ось-ось, літо 25го, потім ой, мабуть весна 26го і так далі. При цьому поруч будують коробку нового будинку. І це виглядає, як класичний приклад піраміди, коли роблять вигляд роками, що щось будують в будинках, де гроші зібрані, а фактично заморожують їх, починаючи будувати нову коробку поруч, щоб зібрати ще грошей з нових "лохів". А потім, коли всі гроші зберають, вспливають десь в "Монако" і бачать люди їх тільки в розслідуваннях журналістів.

А так да, фасад фарбують, караван іде, точніше розповідає, що іде, а після себе лишає пофарбований фасад недореконструйованого санаторію "Пролісок" і пафосні коментарі представника забудовника Special Agent.

До речі, чи з’явився вже план ЖК Gravity Park за 3 роки? Ой, не з’явився... Бо навіщо план, якщо немає плану будувати весь комплекс, а гроші можна і так зібрати. І розповіді про війну тут нідочого, бо купа ЖК будуються і здаються, а тільки піраміди роблять вигляд, бо гроші всі вже закордоном. Сподіваюсь ми побачимо ще приклади екстардиції недобросовісних забудовників, як і Войцеховського.

Ха ха ха... Оце видав... Купа ЖК якраз НЕ будуються зараз - це перше, по-друге якщо ти дійсно  інвестор то знав би реальний стан справ та % завершених робіт по 2,4 та інших будинків. По-друге де ви  бачили пофарбований фасад 1 будинка? Зміни ген. плану 100% будуть і в кращу сторону, а стосовно "Монако" та Войцеховського - то це вам краще на кухні балачки розповідати. Ви плануєте  жити в цьому комплексі чи баригувати продажем?  

06 серп 2025 21:09

MilanaR

Ха ха ха... Оце видав... Купа ЖК якраз НЕ будуються зараз - це перше, по-друге якщо ти дійсно  інвестор то знав би реальний стан справ та % завершених робіт по 2,4 та інших будинків. По-друге де ви  бачили пофарбований фасад 1 будинка? Зміни ген. плану 100% будуть і в кращу сторону, а стосовно "Монако" та Войцеховського - то це вам краще на кухні балачки розповідати. Ви плануєте  жити в цьому комплексі чи баригувати продажем?  

Якщо ми вже перейшли на "ти", то ти, MilanaR, просто пишешь тут, бо така вже в тебе робота, а я інвестор і дуже добре розумію суть справ і кожен раз мені вішають на вуха нову лапшу, раз за разом. От ти, як людина, яка дуже добре розумієшь справи, поясни мені і всім потенційним покупцям: є 4ий будинок, де продані майже всі квартири, окрім декількох, і достатньо давно забудовник про це повідомив. Тобто гроші є щоб його добудувати, бо інвестори їх оплатили. Але за півтора роки навіть фасад закінчити не змогли, я вже не говорю про те, що в середині взагалі нічого не роблять, не інженерію, не ліфт, нічого не відбувається і не змінюється. Навіть не наблизились і до половини зроблених робіт. Тим часом інший чотирохповерховий будинок будується поруч, де купа квартир не продано. Цікаво, за гроші яких інаесторів їх будуть? Або новий комплекс почали будувати на лівому березі, за якіж грощі? Але ти не скажешь, а я поясню, як працює клачисна піраміда з імітацією будівництва. Частина грошей, які вже отримали виводиться, а на іншу частину починають нові проекти, щоб зібрати нових грошей, але ці нові проекти також потім роками імітують будівництво. А потім така піраміда впаде. Подивіться на всі проекти цього забудовника, по всіх містах, там роками затримки, навіть до війни, і майже нічого не добудовується. 

Щодо інших ЖК, які будуються, то їх купа, на вскидку: ЖК Республіка, ЖК Файна Тайун, всі Варшавські, Діброва, ЖК Оксфоррд та інші.

Про зміну генплану ти все пишешь, що буде краще... краще ніж що? Його не має.

Фіксуємо зараз тут, що забудовник вже наобіцяв, поки на словах і на діклькох фото, а потім, якщо покращеня, які ти обіцяєшь нам, з'являться, то ми порівняємо, що покращилось:

1. Торгівельний центр із власним кінотеатром

2. Бассейни для жителів ЖК біля будинку 1 та спа

3. Маленкий простір для кафе та магазинів між 11 та 2 будинками.

3. Власний садочок

4. Власна школа

5. Невисока забудова

6. Двори без машин

7. Підземні паркінги та окремо 2х чи 3х поверховий паркінг

8. Апартаменти, які забудовник зробить квартирами ще до першого оформлення

9. Спортивні та дитячі майданчики, зони відпочинку.

Чекаєм, коли світ побачить неймовірні покращення!

08 серп 2025 12:41

Kid_A

Якщо ми вже перейшли на "ти", то ти, MilanaR, просто пишешь тут, бо така вже в тебе робота, а я інвестор і дуже добре розумію суть справ і кожен раз мені вішають на вуха нову лапшу, раз за разом. От ти, як людина, яка дуже добре розумієшь справи, поясни мені і всім потенційним покупцям: є 4ий будинок, де продані майже всі квартири, окрім декількох, і достатньо давно забудовник про це повідомив. Тобто гроші є щоб його добудувати, бо інвестори їх оплатили. Але за півтора роки навіть фасад закінчити не змогли, я вже не говорю про те, що в середині взагалі нічого не роблять, не інженерію, не ліфт, нічого не відбувається і не змінюється. Навіть не наблизились і до половини зроблених робіт. Тим часом інший чотирохповерховий будинок будується поруч, де купа квартир не продано. Цікаво, за гроші яких інаесторів їх будуть? Або новий комплекс почали будувати на лівому березі, за якіж грощі? Але ти не скажешь, а я поясню, як працює клачисна піраміда з імітацією будівництва. Частина грошей, які вже отримали виводиться, а на іншу частину починають нові проекти, щоб зібрати нових грошей, але ці нові проекти також потім роками імітують будівництво. А потім така піраміда впаде. Подивіться на всі проекти цього забудовника, по всіх містах, там роками затримки, навіть до війни, і майже нічого не добудовується. 

Щодо інших ЖК, які будуються, то їх купа, на вскидку: ЖК Республіка, ЖК Файна Тайун, всі Варшавські, Діброва, ЖК Оксфоррд та інші.

Фіксуємо зараз тут, що забудовник вже наобіцяв, поки на словах і на діклькох фото, а потім, якщо покращеня, які ти обіцяєшь нам, з'являться, то ми порівняємо, що покращилось:

3. Власний садочок

4. Власна школа

5. Невисока забудова

6. Двори без машин

Для вразливих та тендітних, які кожного разу скиглять - буду на ви, бо вже зрозуміла з ким маю справу. По-друге, якби ви дійсно розуміли складову будівництва, то питань стосовно піраміди з імітацією будівництва взагалі не було б у вас.

Якщо ви інвестували в цього забудовника та пишите тут що роками затримки та нічого не добудовується - виникає питання, навіщо і саме головне на вскидку: ЖК Республіка, ЖК ФТ, аля Варшавські чекають вас і зараз, тому не потрібно мені ставити приклади де ціна/якість, розташування/простір не відповідає дійсності.

Стосовно ген. пану - звертайтесь до забудовника, та дивіться уважно зміни. Якщо ви і тут не розумієте за рахунок чого буде власникам краще та більш комфортніше, тоді я вас взагалі не розумію - який ви інвестор "козачок"...

П.С. Фікусуємо, "ми" - пишіть від себе, а не за всіх...

Я впевнена, що ЖК Gravity Park є та буде технологічно крутим ЖК! Тому свій негатив залиште при собі, зараз і так його багато. 

10 серп 2025 11:18

Kid_A

3. Власний садочок

4. Власна школа

5. Невисока забудова

6. Двори без машин

Смешная вы. 

1) уже активно идут придомовые работы

2) Подводятся коммуникации к домам 

3) Внутри работы идут во всех домах, где-то на финише, где-то еще на пол годика работы есть.

Да, в заявленные сроки не вложились, но темп строительства удовлетворительный, а по некоторым секциям даже хороший.  

Судя по всему они решил объединить завершение и ввод сразу 2,4,11 домов или как там правильно по номерам.  

В целом с проектом Гравити они справляются хорошо. 
11 серп 2025 07:34

Special Agent

🔥🔥🔥

15 серп 2025 15:45

Другий будинок Gravity Park офіційно введено в експлуатацію.

19 серп 2025 11:05

Domik Ai

Другий будинок Gravity Park офіційно введено в експлуатацію.

Вітаю 🎉🎉🎉. Це приємна новина! Є інформація стосовно продовження та змін будівництва 1 будинка?

19 серп 2025 15:48

MilanaR

Вітаю 🎉🎉🎉. Це приємна новина! Є інформація стосовно продовження та змін будівництва 1 будинка?

Будівництво першого будинку ЖК "Gravity Park" активно триває. Хоча є затримка порівняно з початковими планами, забудовник продовжує роботи. Найважливішою зміною є впровадження системи повної енергонезалежності, що робить цей проєкт унікальним на ринку.

25 серп 2025 15:35

унікальнім цей проект роблять величезні балкони:
- які не можна засклити
- які не мають сенсу в кліматі, де 6 міс дощі та холод
- які ідеальні щоб залісти до вас у квартиру з балкону вище (яка буде під орендою)
- які порахують вам для оплати по повному метражу як житлову площу квартири

26 серп 2025 06:44

NikoSteely

унікальнім цей проект роблять величезні балкони:
- які не можна засклити
- які не мають сенсу в кліматі, де 6 міс дощі та холод
- які ідеальні щоб залісти до вас у квартиру з балкону вище (яка буде під орендою)
- які порахують вам для оплати по повному метражу як житлову площу квартири

Ну таке собі зауваження.

- не можна засклити і слава богу, не буде різнобарвних скворечників аля балкон з виносом, для такого повно хрущів

- Колись був в Хельсінки, дуже схожі балконони з столами, стільцями, коконами, люди там відпочивають, а не займаються складуванням хламу. Клімат Фінляндіі не м'якше нашого

- тут таки да, є варіанти, допомогає охоронна сигналізація на вікнах

- Саме некомпетентне зауваження

Площу балкону для комунальних розрахунків рахують із застосуванням коефіцієнтів: для балконів і терас — 0,3, а для лоджій — 0,5, шляхом множення реальної площі на відповідний коефіцієнт. Цей метод застосовується для визначення загальної площі нерухомості, яка використовується для розрахунку комунальних платежів та інших потреб, пов'язаних із площею квартири

Те саме і при купівлі

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше