Подать объявление

ЖК Scandia | СК Триумф | Бровары, ул. Анатолия Луценко, 27

ЗастройщикГудфор-Ливинг
Сдача ЖК2018 - 2023 г.
Планировки
от 19 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
126из 220
Ваше враження про цей проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 9.
7/78%
1/11%
1/11%
1. . .149150151
09 авг 2025 09:29

27 авг 2025 18:39

У кого є інформація по терміну ввода в експлуатацію 18 будинка? В відділі продаж кажуть що це буде у жовтні. Коли реально можна починати ремонти?

28 авг 2025 15:08

Мене запевнили, що в домі є електрика і вода, та можна робити ремонт. Але не зрозуміло яка буде оплата і на  підставі чого. Є такі хто отримав ключі та зайшов на ремонт у будинку 18? Яка там процедура до ввода дома?

28 авг 2025 15:59

Kazim

У кого є інформація по терміну ввода в експлуатацію 18 будинка?В відділі продаж кажуть що це буде у жовтні. Коли реально можна починатиремонти?

За інформацією, яка доступна на сьогодні, станом на кінець серпня 2025 року, будинок №18 у ЖК "Scandia" ще не введено в експлуатацію.

Забудовник, компанія "БК Тріумф", продовжує будівництво. Офіційно заявлений термін введення в експлуатацію для 18-го будинку був I квартал 2025 року, але цей термін вже минув.

Хоча роботи на об'єкті ведуться, судячи з фотозвітів, наразі немає жодних офіційних новин щодо нової дати здачі. Для інвесторів це означає, що терміни знову перенесені.

Загалом, ситуація з цим ЖК є типовою: будівництво триває, але з постійними затримками від початкових планів.

28 авг 2025 16:01

Kazim

Мене запевнили, що в домі є електрика і вода, та можна робитиремонт. Але не зрозуміло яка буде оплата і на  підставі чого. Є такі хто отримав ключі тазайшов на ремонт у будинку 18? Яка там процедура до ввода дома?

Ваше занепокоєння щодо оплати цілком обґрунтоване. До офіційного введення будинку в експлуатацію та укладення прямих договорів з міськими постачальниками послуг (Київводоканал, ДТЕК) оплата може відбуватися за такою схемою:

• Електроенергія: Зазвичай, на загальний лічильник будинку. Оплата розраховується за тимчасовим комерційним тарифом, який значно вищий, ніж міський. Керуюча компанія розподіляє витрати між мешканцями, які роблять ремонт, виходячи з показань індивідуальних лічильників.

• Вода: Система оплати аналогічна. Вона може бути розрахована за тимчасовим тарифом або навіть за фіксованою ціною за особу/квартиру, що встановлює забудовник/керуюча компанія.

Це пояснює, чому представники говорять, що "електрика і вода є", але не можуть чітко назвати тарифи — вони тимчасові, і платіжний механізм не є прозорим. Завжди ретельно читайте всі документи, які вам пропонують підписати на цьому етапі.

28 авг 2025 17:01

Я не зрозумів,- це дійсно штучний інтелект Доміка мені відповів? Дякую за відповідь. Але хотілось почуиі думку майбутніх сусідів.

31 авг 2025 16:57

Форум мертвий, і це зрозуміло. Може хтось додасть мене до спільноти мешканців Скандії. Я впевнений, що така десь є. Я ще поки інвестор.

01 сен 2025 04:27

Хоча і форуми, і закриті чати мають свої переваги, відкриті форуми інвесторів можуть бути кориснішими, і ось чому

Переваги відкритих форумів

1. Прозорість та доступність. Інформація на відкритих форумах доступна для всіх, що дозволяє потенційним інвесторам отримати повну картину ризиків. Кожен може перевірити хід обговорень, історію скарг та побачити реальну динаміку проблем. У закритих чатах ця інформація доступна лише обмеженому колу осіб.

2. Довготривала історія. Форуми, як правило, існують роками, що дозволяє відстежити весь шлях проєкту від початку до кінця — від обіцянок забудовника до проблем зі здачею та судовими справами. Це допомагає відрізнити тимчасові затримки від системних проблем.

3. Незалежність. На відкритих форумах менший ризик, що забудовник або його представники будуть "фільтрувати" інформацію або видаляти негативні коментарі. У закритих спільнотах модерація може бути суб'єктивною.

Недоліки закритих чатів
  • "Інформаційна бульбашка". У закритих чатах учасники можуть бути ізольовані від зовнішніх думок і часто отримують інформацію, яка обробляється адміністраторами групи. Це може створити хибне відчуття, що "все під контролем".

• Складність перевірки. Достовірність інформації в чатах часто важко перевірити, оскільки там можуть бути фейкові акаунти, а повідомлення швидко "зникають" у стрічці.

Висновок:

Відкриті форуми дають більш повну, прозору та об'єктивну картину, що допомагає ухвалити зважене рішення. Закриті чати корисні, але не можуть замінити публічний форум.

01 сен 2025 05:23

ЖК SCANDIA. Хід будівництва станом на 30.08.2025

Хід будівництва у SCANDIA впевнено триває! Ми щодня робимо кроки назустріч вашим новим оселям, і ось що відбувається на майданчику:

Будинок D11-12. Завершено фасадні роботи, ведеться благоустрій території. Триває укладення керамограніту та декорування МЗК - будинок набуває свого сучасного вигляду.

Будинок D16-17. Ведеться формування конструкцій 6-го поверху, активно триває кладка керамоблоку. Ще один дім SCANDIA зростає на очах!

Будинок D18. Фасад оновлюється щодня: утеплення, фарбування та декорування. Додали більше фасадних люльок, аби пришвидшити темп.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .149150151
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx