ЖК Gravity Park | Гравити Парк | Креатор-Буд | просп. Победы, 139
Застройщик | Креатор-Буд |
Сдача ЖК | 2023 - 2024 г. |
Планировки | от 32 062 Грн/м² |
4/80% | ||
0/0% | ||
1/20% | ||
0/0% | ||
0/0% |
Kid_A
Ну чого ви сразу так грубо. Ну. Я вам вдячний, що ви знайшли час мені відповісти і допомогти розібрптись в ситуації. Дякую вам. Я просто поділився своїми особистими висновками, коли вивчав питання інвестування в цей об'єкт. Я ніяким чином не намагаюсь пртендувати на ваш рівень експертності. Мої аргументи з номером кримінальної справи, датами, ухвалами; конкретним описанням різниці між тим, що є в довільних документах, договорах і тим, що обіцяють менеджери ніяким чином не можно порівнювати з вашими аргументами про те, що проблем немає і провадження, як провадження - звичайна справа.
Але, все таки, якщо ви вже вирішили відповісти і вступити в діалог, то було б чудово, якби ви змоги б розвіяти всі мої побоювання по конкретним пунктам з аргументацією трішки більшою, ніж все буде добре. Тоді і я, і інші інвестори зможуть позбутися сумнівів і зробити правильний вибір.
І так, по пунктах:
1. Кримінальне провадження внесене до ЄРДР за № 12021100080002838 від 03.11.2021 р. з приводу нецільового використання ділянки. На теперішній час досудовим слідством встановлено, що посадові особи АТ Туристичний комплекс Пролісок (замовник будівництва та власник ділянки) умисно, зловживаючи своїми повноваженнями з метою отримання вигоди внесли недостовірні дані в документи, що стали підставою для видачі дозвільної документації (дозволу на виконання будівельних робіт та Містобудівних умов та обмежень) на будівництво ( цитата з Ухвали Святошинського районого суду по справі № 1-кс/759/2251/22 від 09.09.2022 р.).
2. Ухвалою слідчого судді Святошинського районного суду міста Києва від 08.06.2022 по справі № 759/6028/22 було накладено арешт на земельну ділянку. З часом замовник будівництва зміг скасувати цей арешт згідно Ухвали Святошинського районого суду по справі № 1-кс/759/2251/22 від 09.09.2022 р. довівши, що він не будує будинки з квартирами, а тільки робить реконструкцію санаторію. Але кримінальне провадження продовжується і відбувається досудове розслідування. І як швидко з'явиться новий арешт, коли забудовник почне перетворювати санаторій на будинок, а партаменти на квартири? Якщо до цього дійде справа.
3. До речі, якщо в Єдиному реєстрі судових рішень пошукати інші справи щодо замовника цього будівництва «Туристичний комплекс «Пролісок», то останяя Ухвала буде про примусовий привід директора "Проліску" у справі про незакону передачу майна по цій адресі де зараз відбувається будівництво, якомусь ресторану. Але це просто щоб ширше розуміти, хто є замовником будівництва Гравіті Парк і власником санаторію, реконструкція якого відбувається.
4. У дозволі на будівництво, договорах із забудовником, навіть на буклетах (я думаю, що не буду тут писати номери документів, всі легко ії знайдуть, а договір вишле менеджер вам) зазначено, що тут відбувається реконструкція санаторію і інвестор отримає приміщення в санаторії, партамент. І тільки мнеджер усно вам скаже, що все перетвориться на квартири, просто вірте в це.
5. Ген план відсутній. Його немає. Навіть у відділі продажу. Там вам покажуть карту будинків 1 черги серед дерев і 1 будинок другої черги. Це весь ген план. Люди які інвестують сюди, купують не тільки квадратні метри, а й простір. Бо комплекс ізольований і це має критичне значення. Якщо забудовник заявляє концепцію місто в місті, то має презентувати яким буду комплекс. Я так розумію, що цей комплекс має бути в сегменті де є Файна, Республіка, Лакі Ленд... Але якщо я кпував квартиру в самому першому будинку Файни, то там був ген план забудови всії ділянки і організація простору. Коплексний план забудови. Так сама було і у Республіці і зараз у Лакі Ленд. А в Гравіті люди мають купувати будинкм першої черги серед дерев з обіцянками менеджера, що там буде все. Враження, що забудовник сам поки не поспішає з планом, бо незрозуміло, як піде справа.
Не знаю, як ще більш конкретно можно описати мої агргументи, щоб це було не тільки припущеннями. Але мені реально цікаво почути змістовну відповідь, а не щось на кшталт сам дурак. Я можу помилятись і ви можете це довести мені і ншим інвесторам.
Дякую!
Не бачу сенсу доводити Вам особисто ті речі, які всі розуміють...
Кожен інвестор приймає рішення та веде свою справу не на форумі звичайно і тим паче обговорення справ які не впливають на законність будівництва...
Тому ще раз вам поясню, що особисто мені - ваши припущення не є аргументами, та доводити комусь не маю на це право!
Стосовно ген. плану - їм вирішувати, як діяти зараз в стані війни та будувати скоріше житло. Звісно що він вже змінився, та змінився в кращу сторону.
Kid_A
Стверджувати про те, що відбудеться в майбутньому поки нажаль не можу. Вище про це писав. В нашій країні поки можливо все. Але влада міняється і можливості також. І в один момент все може завмерти. Багато прикладів. Дивіться, виходити з відділу продажів Гравіті обличчям по направленню до центру Києва і бачити 3 свічки понад дорогою, це 1 один комплекс. Одна з них побудована і заселена. Друга побудована повністю і не заселена. Третя коробка з вікнами. Це приклад того, як можливості покидали забудовника зі зміною ситуації.
Тому свою прогалину у бачені майбутнього я закриваю аналізом фактів і мені здається, що я дуже змістовно описав все з пруфами.
Шо за три свічки? Це який ЖК???
Яка саме ситуація була - цікаво аж стало...
Чекаю експерт.
Special Agent
та яке там замовлення )). Це дитячій садок 2га группа)). Проєкт зростає на іх очах а вони казки травлять :))
По-вашему проект развивается, это когда начали продажи 1 -го дома, а потом передумали строить и инвесторов перевели во 2-й дом. Скажите, а когда в следующий раз вы передумаете строить дома в 9 этажей, а построить в 25, это тоже будет "развитие"проекта? Или "это другое"?
superetandar
По-вашему проект развивается, это когда начали продажи 1 -го дома, а потом передумали строить и инвесторов перевели во 2-й дом. Скажите, а когда в следующий раз вы передумаете строить дома в 9 этажей, а построить в 25, это тоже будет "развитие"проекта? Или "это другое"?
Повторюся це все ваші фантазії. По-перше не передумали, а через певні обставини інвесторам було запропоновано перейти в другий будинок на більш вигідних умовах (зі знижкою). По-друге, ваші фантазії з приводу поверховості не мають жодних підтверджень, чи ви скаже забудовник Креатор Буд колись у довільному порядку підвищував поверховість? У даному випадку було ухвалено рішення знизити поверховість, у нових чергах, які ще навіть не анонсувалися, тобто за фактом це навіть не зміна, а проєктне рішення. І знову ж таки повторюся, ви хейтер зі стажем:)) нормальна людина насамперед би сказала, вау круто! низька поверховість замість середньої поверховості, клубні будинки. А хейтер відразу починає казки травити і фантазувати про 25 поверхів навіть не намагаючись розібратися, що в тій локації в принципі обмеження по висотності.
Чекаємо на початок утеплення :)
Будинки 2 та 4 стрімко крокують до завершення, розпочали утеплення та встановлення ліфтів
IBUILD — головна будівельна премія України, якою відзначають кращих представників будівельної галузі — компанії, які вистояли на ринку, підтримують економіку та сприяють відбудові.
Компанія «Креатор-Буд» отримала 3 нагороди — як девелопер 2023 року, а також за перемогу серед найкращих житлових комплексів України — це проєкти Creator City та Gravity Park.
creatorcity.com.ua/ua/news/kompaniya-kre ator-bud-developer-2023-roku/
Новий рік розпочали з утеплення та прокладання інженерних комунікацій
Другий та четвертий будинки стрімко крокують до завершення
Активно просуваються
Будинок 2 - на фініші (внутрешнє оздоблення)
Будинок 4 - роботи по фасаду розпочали
Будинок 11 - 1 поверх готовий активно будують моноліт (доречі розташування цього будинку топ)
Готовий поспорити, що строки будуть знову перенесені, вже третій раз від того, як перенесли вперше після початку повномасштабної війни. Перший раз перенесли і назвали 4 квартал 2023, потім 2 квартал 2024 , потім 3 квартал 2024 для 3 будинку та 4 квартал 2024 для 4 будинку. Наступний місяць буде останнім в 3ому кварталі і 3 будинок взагалі не виглядає таким, який здадуть в наступному місяці. 4 будинок ще, навіть, не почали фасад робити, 2 місяці назад поставили вікна і все. За вашим посиланням все гарно видно. А потім знову перенесуть, і знову, і знову, як і на всых об'єктах цього забудовника. На Кретор Сіті будинок, який мають здати 4 квартал 2024, ще навіть кладку не закінчили. Забудовник здувається з кожним місяцем.
По Гравіті, важко будувати, коли твій об'єкт нікому не цікавий і продажі відсутні. На OLX зараз інвестори зливають квартири по 1000$ за квадрат. До чого б це?
Замовник, навіть, не розробляє план комплексу, його досі немає, третій рік будують, а інвестор, навіть, не може побачити, що тут планується. Якщо чесно я такого не бачив раніше. Хоча навіщо витрачати гроші.... До чого б це?
Kid_A
Готовий поспорити, що строки будуть знову перенесені, вже третій раз від того, як перенесли вперше після початку повномасштабної війни. Перший раз перенесли і назвали 4 квартал 2023, потім 2 квартал 2024 , потім 3 квартал 2024 для 3 будинку та 4 квартал 2024 для 4 будинку. Наступний місяць буде останнім в 3ому кварталі і 3 будинок взагалі не виглядає таким, який здадуть в наступному місяці. 4 будинок ще, навіть, не почали фасад робити, 2 місяці назад поставили вікна і все. За вашим посиланням все гарно видно. А потім знову перенесуть, і знову, і знову, як і на всых об'єктах цього забудовника. На Кретор Сіті будинок, який мають здати 4 квартал 2024, ще навіть кладку не закінчили. Забудовник здувається з кожним місяцем.
По Гравіті, важко будувати, коли твій об'єкт нікому не цікавий і продажі відсутні. На OLX зараз інвестори зливають квартири по 1000$ за квадрат. До чого б це?
Замовник, навіть, не розробляє план комплексу, його досі немає, третій рік будують, а інвестор, навіть, не може побачити, що тут планується. Якщо чесно я такого не бачив раніше. Хоча навіщо витрачати гроші.... До чого б це?Давайте попорядку.
1) Ви не були ніколи у відділі продажів швидше за все і швидше за все не маєте жодного відношення до Гравіті або Креатор Сіті. Новий генеральний план вже є і давно
2) Так, перенесення буде. Але темп будівництва дуже адекватний як для обставин, що склалися. Буду.ть УСІ свої обєєекти. Більшість забудовников, майже всі навіть або вже не будують взагалі, або заморозили деякі зі своїх об'єктів, щоб хоч щось будувати і показувати інвесторам. Дивіться Перфек, дивіться UDP, Енсо, ДИМ і так далі.
В наздогін вам ген план та посилання на хід будівництва щоб реальні інветори могли оцінити темп
gravitypark.com.ua/construction-progress /serpen-2024
Special Agent
1) Ви не були ніколи у відділі продажів швидше за все і швидше за все не маєте жодного відношення до Гравіті або Креатор Сіті. Новий генеральний план вже є і давно
2) Так, перенесення буде. Але темп будівництва дуже адекватний як для обставин, що склалися. Буду.ть УСІ свої обєєекти. Більшість забудовников, майже всі навіть або вже не будують взагалі, або заморозили деякі зі своїх об'єктів, щоб хоч щось будувати і показувати інвесторам. Дивіться Перфек, дивіться UDP, Енсо, ДИМ і так далі.
1) Якби я не мав відношення до Гравіті, мабуть, я б не витрачав свій час щоб піднімати ці теми і тут був би - 1 людина, яку цікавить, що відбувається з цим проектом, а саме було б 0 людей.
2) Темп будівництва дуже адекватний?! Ви серьозно?! За 9 місяців у будинку 4 тільки вікна поставили і гіддроізоляцію даху зробили. Це адекватно? Це, навіть, важко назвати імітацією будівництва. Я вам нагадаю, що від початку повномаштабної війни строки переносили вже 3 рази і будуть ще перенесити, як ви підтвердили, ці строки встановили вже після початку бойових дій, це вже не новина була, це вже врахували при встановленні строків. Це називається свідомий обман. І замість того щоб виконати свої зовобов'язання перед інвесторами, вони починають новий моноліт. Це класична схема перекрестного фінансувані. І всі ми знаємо чим такі схеми закінчуються зазвичай. Будують інші забудовники без проблем та вводять в експлуатацію, хто має намір збудувати, а не кинути своїх інвесторів. Дивіться КАН, Stolica, Royal House, UDP, Seven Hills та інші. А коли з року в рік переносять строки, за 9 місяців тільки ставлять вікна, а потім говорять, що це через війну, яка вже третій рік продовжується, а не вчора почалась, то тутвисновки очевидні.
Special Agent
В наздогін вам ген план та посилання на хід будівництва щоб реальні інветори могли оцінити темп
gravitypark.com.ua/construction-progress /serpen-2024
Ви просто, мабуть, не знаєте, що таке ген план. Зайдіть на сайт будь-якого забудовника більш менш середнього та подтвіться в розділі ГЕН ПЛАН. Тоді наша розмова буде більш конструктивною. Ген план разробляє архітектурне бюре, яке розробляє комплексну забудову ЖК. А якщо Креатор припинив фінансування роботи Архіматики і не відновлює його, розробка проекту не робиться і ген план не з'являється. А те що ви показали, це не ген план, це картинка того, де було припиненно фінансування розробки проекту ЖК з боку Креатора і далі нічого не має, бо без фінансування роботи не ведуться. І не факт, що будуть вестись далі. От ви заявляєте про школу, про садочок. Якщо це ген план, покажіть, де вони будуть? Ну це ж логічно, якщо у вас є план комплексної забудови. Зайдіть на сайт Кан, Дім, Stolica та подивіться, що таке ген план. А на сайті Гравіті, навіть, цього вашого малюнку немає, там, впринципі, такого розділу, як ген план, немає. Тому що його немає взагалі, розробка проекту архітектурним бюро зупинено і не ведеться, бо забудовник припинив фінансування. А те що ви показуєте можно побачити тільки в відлу продажів особистоу менеджера. Знаєте чому, бо завтра, це все може змінитися або зупинитися і ніхто, нічого не обіцяв. Я взагалі не знаю більше такого проекту, де немає ген плану. Навіть інші проекти вашого забудовника мають плани колмплексної забулови, бо їх розробили і в такому випадку їх ніхто не ховає, а публікує на сайті, бо є що показати. А коли показати немає що, то менеджер буде тихенко показувати цю бумажку.
Розпочали нову чергу (Гравіті Парк Делюкс), та що буде приміальна 4-х поверхова
в Києві будують перший повністю енергонезалежний ЖК - і це Гравіті :)
https://kyiv.tsn.ua/bez-blekautiv-v-kiyevi-buduyut-pershiy-povnistyu-energonezalezhniy-zhk-2684655.html
Special Agent
в Києві будують перший повністю енергонезалежний ЖК - і це Гравіті :)https://kyiv.tsn.ua/bez-blekautiv-v-kiyevi-buduyut-pershiy-povnistyu-energonezalezhniy-zhk-2684655.html
Круто! Молодці!!! Так тримати, бо Gravity Park це ТОП проект на який українці заслоговують жити незважаючи на різні тимчасові негаразди.
- ЖК Вудлайн | Атлант | Новоселки, ул. Лесная, 1а21.121 202
- ЖК Идея | IDHolding | Гнедин, ул. Чайковского20.12223
- ЖК LookyanSky | Resa Development | ул. Лукьяновская19.1284
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная19.121 016
- ЖК Свитло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Надднепрянское шоссе, 2а19.124 148
- ЖК Scandia | Скандия | Бровары, ул. Богунская19.123 012
- ЖК "Камертон", ул. Речная, 4 - "Фундамент"18.12471
- ЖК Triiinity | Seven Hills | ул. Анри Барбюса, 39/218.1227
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича18.12510
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова18.12712
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.123 850
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы19.1215 237
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Выбор ноутбука. Отзывы о ноутбуках17.1279
- Пруд на даче12.1219
- Отзыв о строительной команде Алексея Шестопалова04.121
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше04.12276
- Как ухаживать за комнатными растениями04.124
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1917.126
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці16.122
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- можливо хтось може мені допомогти17.121
- энергия, мощность02.121
- Багатоквартирний будинок з власним опаленням01.127
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Есть ли польза от компьютерных игр?07.126
- Сантехника, плитка, сопутствующие товары04.1268
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832