ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2
Застройщик | BudCapital, Киевгорстрой |
Сдача ЖК | 2022 г. |
Планировки | от 22 554 Грн/м² |
1/3% | ||
5/15% | ||
8/24% | ||
2/6% | ||
17/52% |
Iryna.Brokh
Ми теж були сьогодні.
Нам повідомили зовсім іншу інформацію.
1,3,4 - червень 2022
5 - вересень 2022
2,6,7 - грудень 2022
Цікаво, в один день повідомляють різні дати. :/
На сайті КМБ (https://kmb.ua/ua/objects/zhk-prosp-otradnyj-93-2) вказані такі ж дати.
Дата здачі будинку в експлуатацію:
№1, (3), 4: 30-06-2022
№5: 30-09-2022
№2, 6, 7: 31-12-2022
Також актуалізували терміни на прайсах - термін здачі будинку в експлуатацію, як на сайті КМБ, а розстрочка до 30.06.2023.
Your Neighbor
На сайті КМБ (https://kmb.ua/ua/objects/zhk-prosp-otradnyj-93-2) вказані такі ж дати.
Дата здачі будинку в експлуатацію:
№1, (3), 4: 30-06-2022
№5: 30-09-2022
№2, 6, 7: 31-12-2022
Також актуалізували терміни на прайсах - термін здачі будинку в експлуатацію, як на сайті КМБ, а розстрочка до 30.06.2023.
По крайней мере обновили информацию по вводу в эксплуатацию.
Но вновь, она не имеет ничего общего с реальностью, если верить датам, для завершения работ по дому номер 3 осталось 4 месяца спринта. А спринт у КГС своеобразный, уже пол года в 3 доме не ведутся вообще никакие работы, ни один кирпичик не положен.
Поэтому тактика не меняется у них - анонсируют заранее нереальные сроки, а значит переносы ещё будут и будут возможно не один раз.
Доброго дня, знайшов цікаву інформацію стосовно рішення Київради по продовженню оренди земельної ділянки. Які у вас думки щодо цього рішення?
DendiUA
Доброго дня, знайшов цікаву інформацію стосовно рішення Київради по продовженню оренди земельної ділянки. Які у вас думки щодо цього рішення?
Уже писали раннее - "По аренде вопрос решится не раньше весны
Потому что сейчас комиссия не заседает"
DendiUA
Добрый день, думаю, идут "торги", но в итоге "договоряться".
По поводу аренды рассмотрение дела будет не раньше весны
Сказали что зимой комиссия не работает
Ещё заверили что с этим проблем не будет
Надеюсь правда
DendiUA
Интересно, почему тут указано «викупу», хотя ранее всегда была аренда? Может, кто-то в курсе.
Да и на сколько знаю компания застройщик арендует до момента окончания строительства, а потом договор аренды заключает сервисная компания
Я мав на увазі цей текст.
"Рішення не прийнято. Надано доручення суб'єкту подання (звернення до заявника з пропозицією викупу земельної ділянки) - Протокол №1/29 від 09.02.2022"
DendiUA
Вот ссылка на заседание (время обсуждения - 52:22)
https://youtu.be/smv2QdE7_hs?t=3262
Насколько я могу судить, это не ультиматум а предложение арендатору альтернативы. Поправьте если я не прав)
Ну что,кроме ворон и других птиц/животных/насекомых на стройке кто-то есть?
Mariales
Ну что,кроме ворон и других птиц/животных/насекомых на стройке кто-то есть?
Каждый день есть пару строителей на 7 доме заливающих монолит, естественно очень медленно. Больше никого не видно… На мой взгляд кладочные работы вообще остановились лито близко к этому.
Lex_Art
Каждый день есть пару строителей на 7 доме заливающих монолит, естественно очень медленно. Больше никого не видно… На мой взгляд кладочные работы вообще остановились лито близко к этому.
Я бачив, що ведеться кладка в будинку 2 на 14 поверсі. І не тільки зовнішні стіни, але і внутрішні. Хоча, звісно, повільно. Біля будинку 1 великі запаси утеплювача. Також є кладка на будинку 2 і будинку 5, здається. Робітників стало більше. По будинку - схоже, вийдуть на 2 поверхи за місяць з потеплінням. Поки що 2 поверхи за 1,5 міс. Ведуться земляні роботи на паркінгу, між будинками 2, 1 і 5.
На мій погляд, здача не раніше другої половини 2023 року в кращому випадку.
За то рейтинг до 200 поднялся...
Надо ждать
Уже і лютий закінчується а робітників як не було так і немає, а обіцяли що з лютого почнеться активне будівництво і погода цьому сприяє це просто якесь знущання 😡😡😡 над інвесторами. Сьогодні взагалі пусто на будівництві, буквально пару автовокзал біля стройки
В суботу в обід роботи ведуться. Активно на будинку 7. Кладуть стіни на будинку 2, 6. В будинку 3 працюють сантехніки. Зроблено ще один майданчик паркінгу, залитий бетон, після чого - арматура і залиття ростверку. Здається, ось-ось почнуться утеплювальні роботи на будинку 1. На будівництві працює до 48 працівників. Не знаю, як тепер фото завантажити.
Slavko-5
В суботу в обід роботи ведуться. Активно на будинку 7. Кладуть стіни на будинку 2, 6. В будинку 3 працюють сантехніки. Зроблено ще один майданчик паркінгу, залитий бетон, після чого - арматура і залиття ростверку. Здається, ось-ось почнуться утеплювальні роботи на будинку 1. На будівництві працює до 48 працівників. Не знаю, як тепер фото завантажити.
Коли ви пишете повідомлення, там, над рамкою самого повідомлення, є "В" І" "U" і т.д. (параметри тексту),ось в отому полі необхідно прикрутити вправо і там буде вкладка зображення.
Сегодня вечером был на стройке впервые за 3 недели. Ну собственно говоря там как бы особо ничего и не поменялось. Свечки 3, 4, 5 без видимых изменений, кладка не продвинулась не на этаж ещё с осени. 1й дом утеплён, субъективно , процентов на 15%. По дому #7 монолит на уровне 3го этажа.
Темпы мягко говоря вызывают тревогу. Складывается впечатление, что достраивать в этом году никто и не стремится, а работы делаются только для вида, что объект не заброшен.
Slavko-5
Дивлячись на будинки 3,4,5 це схоже на якийсь саботаж, на такому великому об'єкті менше 50 людей. Якби на цих будинка останніх пів року продовжувались роботи, а не просто мертво стояло, думаю уже би утеплення мало підходити до завершення, не уявляю чесно коли вони думають взагалі щось завершувати.
Rostyslavus
Дивлячись на будинки 3,4,5 це схоже на якийсь саботаж, на такому великому об'єкті менше 50 людей. Якби на цих будинка останніх пів року продовжувались роботи, а не просто мертво стояло, думаю уже би утеплення мало підходити до завершення, не уявляю чесно коли вони думають взагалі щось завершувати.
Однозначно не в этом году, но до конца следующего года есть шанс завершить стройку)
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349