Подать объявление

ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2

ЗастройщикBudCapital, Киевгорстрой
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 22 554 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
119из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 33.
1/3%
5/15%
8/24%
2/6%
17/52%
1. . .6062. . .138
03 фев 2021 13:17
КМБ не мають наразі репутацію якісного забудовника взагалі, тож не думаю, що вони переживали би про паркінґ. Наразі єдиний їхній плюс це репутація надійної компанії, яка завжди добудовує. Не тієї, що виконує обіцянки благоустрою території, обіцянки термінів здачі. Комфорт для КМБ це питання другорядне.
03 фев 2021 16:52
Так як на каховській, не дуже то стадіон, там покриття як наждачна бумага
03 фев 2021 20:44
Цитата "Peja » 03.02.2021 13:21":

цікаво як вони там розмістять стадіон :)

В центрі дворової території. Посилання на відео анімації ЖК -
04 фев 2021 08:49
Только в жизни там места раз в 10 меньше, чем показано на видео)))
04 фев 2021 19:52
Щодо розміру простору не знаю. Переживаю про те, як би там не багато безхатченок тусувалося. Наразі вони всюди, у сквері, на зупинках, біля АТБ купа.
04 фев 2021 19:59
Цитата "ScanCom":
Щодо розміру простору не знаю. Переживаю про те, як би там не багато безхатченок тусувалося. Наразі вони всюди, у сквері, на зупинках, біля АТБ купа.

в них вже є збудований свій стадіон навпроти :)
04 фев 2021 21:52

Так территория жк же будет закрытой!
05 фев 2021 01:29
До речі, непоганий стадіон, треба лише на баланс якогось комунального підприємства перевести. Бо наразі він нічий і тому там постійно накопичується сміття. А так хороший стадіон
05 фев 2021 08:08
Стадіон дійсно хороший, зелений. При невеликому фінансуванні, взагалі можна зробити "лялю".
Але насправді, ніде не знайшов інформації про те, на балансі якої структури він знаходиться. Бо місце непогане, і можливо в якогось забудовника є бачення на нього.
Не хотілося б, щоб такий стадіон і пішій доступності віж ЖК хтось забудував.
Як би дійсно його передати на чийсь баланс?
05 фев 2021 09:07
кгс выложили свежее видео хода строительства (за февраль) у себя на сайте
05 фев 2021 09:31
До речі, непоганий стадіон, треба лише на баланс якогось комунального підприємства перевести. Бо наразі він нічий і тому там постійно накопичується сміття. А так хороший стадіон

Наскільки я чув, Коли хотіли будувати оту висотку що біля стадіона була умова - що виділяється земля, а за це забудовник реконструює стадіон. І той стадіон відремонтували, збудували требуну з роздівалками. І після цього на нього забили. І тепер стадіон в тому стані який зараз є. На балансі кого він стоїть мені не відомо
05 фев 2021 09:51
Действительно, рядом хороший стадион. Зачем делать стадионы между домами. Это постоянные крики и маты игроков возле детских площадок...
05 фев 2021 12:15
Можна лише рішенням Київради. Коледж на Шепелєва, до речі, був би не проти взяття собі на баланс.
05 фев 2021 12:17

Так территория жк же будет закрытой!

Не знаю, де це прочитали, але ні, відкрита територія
05 фев 2021 13:18

Вітаю!
Необхідно буде організувати колективне звернення на Солом`янську РДА на перенесення соціального центру.
05 фев 2021 13:31
На счёт закрытой террритории я нигде не прочитала, мне это месяц назад сказали в отделе продаж
05 фев 2021 14:03
Не розумію навіщо стадіон в дворі якщо рядом є великий. На стадіоні завжди кричать і ругаються матами гравці, а рядом дитячі майданчики.
05 фев 2021 18:54
На счёт закрытой террритории я нигде не прочитала, мне это месяц назад сказали в отделе продаж

Територія типу закрита від авто, але не від людей)

Вітаю!
Необхідно буде організувати колективне звернення на Солом`янську РДА на перенесення соціального центру.

Підтримую загалом думку, однак це не РДА вирішує, треба до КМДА та Київради звертатися. Соціальний центр у підпорядкуванні Департаменту соціальної політики КМДА
Цитата:
Не розумію навіщо стадіон в дворі якщо рядом є великий. На стадіоні завжди кричать і ругаються матами гравці, а рядом дитячі майданчики.

У нас у дворі все ж тенісний корт планується, На стадіоні вул. Шепелєва, 5 у теніс не зіграєш

Наскільки я чув, Коли хотіли будувати оту висотку що біля стадіона була умова - що виділяється земля, а за це забудовник реконструює стадіон. І той стадіон відремонтували, збудували требуну з роздівалками. І після цього на нього забили. І тепер стадіон в тому стані який зараз є. На балансі кого він стоїть мені не відомо

Я звертався до РДА щодо цього питання. Відповіли, що вул. Шепелєва, 5 збудований за рахунок інвесторів, а на стадіон коштів не вистачило. Тому десь так і є
05 фев 2021 21:09
не знаю, как в итоге построят, но на данный момент в ОП утверждают, что территория будет полностью закрытой от посторонних, а не только двор без машин.
05 фев 2021 21:18
Как это двор без машин? На территории ЖК вокруг домов планируется порядка 400 бесплатных паркомест.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .6062. . .138
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее