Подать объявление

ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/2

ЗастройщикBudCapital, Киевгорстрой
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 22 554 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
119из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 33.
1/3%
5/15%
8/24%
2/6%
17/52%
1. . .5961. . .138
30 янв 2021 12:23
Доброго дня всім!
Хотів запитати у власників кладових приміщень.
На сайті Київміськбуд зникли з продажу кладові. У відділі продажу сказали, що це пов'язано з їх переплануванням. Проте невідомо чи перепланування будуть стосуватися вже проданих кладових приміщень.
Може в когось є якась інформація стосовно цієї ситуації?
30 янв 2021 12:52
Здесь есть инвесторы 3го дома 18-20 этажей?
30 янв 2021 14:34
З приводу шумоізоляції , зверху і знизу не чутно буде, лише низькочастний гупіт танців, тощо. За звичай будуть підвісні потолки куди можна буде клейнути шумку, тільки не вату а особливо не пінопласт, які посилюють звук. На поли не потрібно. Від бокових можливо, є спеціальні звукопглинаючі панелі, тощо. Тільки не вата, а особливо не пінопласт, полістирол стиро
дур.
30 янв 2021 16:20
Анатолий, а с чего вы взяли что не слышно будет соседей сверху и снизу? Я жил в новострое в котором слышно было даже громкие разговоры соседей снизу, сверху я вообще молчу? У вас есть информация что киевгорстрой строит более качественно? А за стеной сбоку соседка могла чихнуть, а я отвечал ей будте здоровы! И ещё посоветуйте что можно наклеить на потолок если не вата и пенопласт?
30 янв 2021 18:52
Делал ремонт для детей ЖК Гарматная39г от КГС. Полы и соответственно потолки монолитные, плюс в полу трубы для отопления и залитые стяжкой около 8 см. от КГС. далее уже своя укладка керамогранитной плитки во всех помещениях кроме спальни. Стену от улицы запенил щели и обшил металокаркасом, набил мин ватой и зашил ГКЛ. Эфект??? с розеток зимой дует сквозняк, нужно обязательно было штукатурить газоблок. От соседей сбоку тоже самое, некритично но звук есть. Вывод. нужно штукатурить стену до изоляции и применять звукоизоляционные материалы по приципу чем плотнее тем лучше.
31 янв 2021 17:57
Затримку в півроку—рік я би не назвав довгобудом. Принаймні якщо пропонують квартиру в першому будинку або "свічках". Щодо решти я подумав би

Какие пол года-год? Посмотрите на Медовый. Наш дом ещё не сдан. Задержка 1 год и 3 месяца. В таком состоянии как ваш, наш был в июне 2018года (на сайте КГС есть ход строительства). Вот и считайте почти 3 года. Дома тоже свечки. Не надейтесь, чтоб потом не расстраиваться!
31 янв 2021 18:29
Ну можливо... Є низка комплексів, що будувалися швидко. Медовий, звісно, поганий приклад. Я чув, що у вас там проблема з котельнею. Чи може спеціально тягнуть, бо квартири погано розпродаються? Не знаю. Я би там не купив ніколи)
31 янв 2021 19:08
Доброго дня всім!
Не дивлячись на те, що можливо строки здачі, ймовірно, буде затягнуто - роботи ведуться.
Сьогодні прогулювався повз майданчик. На об'єкті було відносно тихо, хоча можливо це через те, що був там в обідній час. На будинку 1, 3, 4 - працювали каменярі. На 6-му будинку видно як росте арматура, та кран.
По вулиці Шепелєва ведеться підготовка до перенесення теплотраси. Перенесли стовпи освітлення, підвезені труби, розкопана часина труб в землі.
31 янв 2021 20:07
Стосовно шумоізоляції - підтримую: ризики якщо її не зробити занадто високі. Точно хотів би інвестувати у спокій чим потім "ходити в гості" один до одного.

Я живу у сучасному домі (років 10 йому, може трохи більше) де сусіди збиралися вночі і просто голосно розмовляли всю ніч (причому знизу як не дивно). З однієї сторони - ну живуть собі люди своє життя, шо ж тут такого, з іншої - це бубфоніння було чути всю ніч не кажучи вже про тусню якщо ставалася. А коли малі діти у квартирі сплять, то проблема подвоюється.

А так - зробив собі ізоляцію і завжди сам радий сусіда побачити і привітатися бо не знаєш зайвих подробиць з його життя а він з твого :)
01 фев 2021 10:49
Анатолий, а с чего вы взяли что не слышно будет соседей сверху и снизу? Я жил в новострое в котором слышно было даже громкие разговоры соседей снизу, сверху я вообще молчу? У вас есть информация что киевгорстрой строит более качественно? А за стеной сбоку соседка могла чихнуть, а я отвечал ей будте здоровы! И ещё посоветуйте что можно наклеить на потолок если не вата и пенопласт?

Добрый день.
КГС заявляет в комплексе повышенную шумоизоляцию квартир. Наверное не во всех комплексах они делают такие заявы, очень хочется им верить
02 фев 2021 00:45
Цитата "DOC3 » 30.01.2021 14:52":
Здесь есть инвесторы 3го дома 18-20 этажей?

Есть) 3й дом, 20й этаж
02 фев 2021 08:54

Какие пол года-год? Посмотрите на Медовый. Наш дом ещё не сдан. Задержка 1 год и 3 месяца. В таком состоянии как ваш, наш был в июне 2018года (на сайте КГС есть ход строительства). Вот и считайте почти 3 года. Дома тоже свечки. Не надейтесь, чтоб потом не расстраиваться!

Надеяться, это как раз то, что нам остается. Конечно, видеть отрицательный опыт других ЖК не очень приятен. Но расстраиваться раньше времени не имеет смысла. Есть инсайдерская информация, что бюджет на этот год по нашему ЖК достаточный, деньги регулярно выделяются. Несомненно, задержка в сдаче будет, но предполагается небольшая. И действительно первыми будут "сдаваться" 3,4,5 и 1 дома.
02 фев 2021 09:08

Есть) 3й дом, 20й этаж

Я 19 этаж ))) буде знакомы ))))
02 фев 2021 12:05

Надеяться, это как раз то, что нам остается. Конечно, видеть отрицательный опыт других ЖК не очень приятен. Но расстраиваться раньше времени не имеет смысла. Есть инсайдерская информация, что бюджет на этот год по нашему ЖК достаточный, деньги регулярно выделяются. Несомненно, задержка в сдаче будет, но предполагается небольшая. И действительно первыми будут "сдаваться" 3,4,5 и 1 дома.

Гарна новина щодо інсайду по фінансуванню на цей рік. А відносно сдачі будинків не всіх відразу, а по черзі (3, 4, 5 і 1) - це також інсайд чи ваша особиста думка?
02 фев 2021 15:00
Всім привіт! Сьогодні сходив на будівництво. Перш за все, вибачаюсь перед Vano Ivanov, що не повірив йому про початок робіт на темпломережі. Я помилився, вважав, що траншея буде зі сторони забору, а вона буде з протилежної сторони. Поспілкувався з прорабом тепломереж, наразі роблять велику камеру і готують магістральну трубу до врізки. Робота йде жваво, обіцяють зробити за три тижні. Відділ продаж тим не менш каже, що активні роботи на будинку 7 запустять після закінчення опалювального сезону, як це анонсує і центральний офіс.
Будинки 3, 4, 5, 2 ростуть як гриби. На будинку 6 вже стоїть майже готовий кран, і другий - кілька секцій без стріли. На ростверку бригада монтує арматуру вертикальних консрукцій підвалу. На майданчиках величезні фури розвантажуються (арматура).
Поверхи вже ліньки рахувати, здається, 10 днів - 1 поверх.
В офісі продажів менеджери довольні, що роботи йдуть такими темпами. 7 будинок пійде в продаж з початком робіт на котловані.
02 фев 2021 17:37
А хіба це не очевидно?)) Моноліти вже двох свічок та першого вже майже зведені, сподіваюся навесні завершать
02 фев 2021 18:06
По слухам из кГс объект сдается целиком. Это по инсайдерской информации на 30.01.
02 фев 2021 19:10
Кожен будинок здається окремо, бо на кожний будинок видаються окремі документи. Це може збігтися в теорії, однак насправді навряд чи. Одночасно всі будинки не здадуть, подивіться скільки разів минулого року КМБ подавали до ДАБІ документи на п'ятий будинок на Каховській.
До того ж, КМБ немає сенсу тримати вже зведені будинки допоки дороблять решту, оскільки після здачі кількох ціни в решті істотно зростуть (люди більше довірятимуть ЖК).
А інсайдерів у цій темі вже купа, я так розумію, і в кожного своя стовідсоткова інформація.
03 фев 2021 07:52
Повністю розділяю думку, що КМБ (як і всім будівельник компаніям) головне отримати прибуток, а можливість збільшити його за рахунок черговості здачі будинків в експлуатацію - напевне самий дієвий метод.

Проте, КМБ декларує на сайті ЖК - "Внутрішня дворова територія комплексу буде захищена від проїзду машин, буде обладнана сучасними дитячими ігровими та спортивними майданчиками, також будуть облаштовані стадіон та зони відпочинку з прокладеними доріжками, щоб мешканці мали змогу відпочивати на власному подвір'ї у затишку та спокою після напруженого дня у гамірному мегаполісі і не хвилюватися за свою малечу".

При цьому всю внутрішню територію буде займати паркінг (-1 поверх), і відповідно над ним вищезазначена обладнана тариторія. Паркінг буде мати виїзди на пр.Відрадний, вул.Суздальська та вул.Шепелєва.
Тому, якщо КМБ здаватиме будинки не всім комплексом, а черговістю, то це створить незручності мешканцям. Відповідно люди почнуть писати негативні відгуки, що може вплинути на репутацію компанії (обіцяють одне, а по факту маємо, що маємо). Хоча беручи до уваги решту ЖК КМБ - то це нормальна практика :sad: .
03 фев 2021 11:21
Цитата "Your_Neighbor ":
Повністю розділяю думку, що КМБ (як і всім будівельник компаніям) головне отримати прибуток, а можливість збільшити його за рахунок черговості здачі будинків в експлуатацію - напевне самий дієвий метод.

Проте, КМБ декларує на сайті ЖК - "Внутрішня дворова територія комплексу буде захищена від проїзду машин, буде обладнана сучасними дитячими ігровими та спортивними майданчиками, також будуть облаштовані стадіон та зони відпочинку з прокладеними доріжками, щоб мешканці мали змогу відпочивати на власному подвір'ї у затишку та спокою після напруженого дня у гамірному мегаполісі і не хвилюватися за свою малечу".

При цьому всю внутрішню територію буде займати паркінг (-1 поверх), і відповідно над ним вищезазначена обладнана тариторія. Паркінг буде мати виїзди на пр.Відрадний, вул.Суздальська та вул.Шепелєва.
Тому, якщо КМБ здаватиме будинки не всім комплексом, а черговістю, то це створить незручності мешканцям. Відповідно люди почнуть писати негативні відгуки, що може вплинути на репутацію компанії (обіцяють одне, а по факту маємо, що маємо). Хоча беручи до уваги решту ЖК КМБ - то це нормальна практика :sad: .

цікаво як вони там розмістять стадіон :)
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .5961. . .138
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее