Подать объявление

ЖК Варшавский Плюс | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Маршала Гречко

ЗастройщикStolitsa Group
Сдача ЖК2020 - 2022 г.
Планировки
от 22 700 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
163из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 20.
1/5%
8/40%
1/5%
2/10%
8/40%
1. . .6668. . .139
29 май 2020 11:47
Хід будівництва: травень 2020

Детальніше на сайті ЖК
29 май 2020 15:33
Сегодня:
30 май 2020 09:42
как думаете когда будет в продаже 7 дом?и будет ли дешевле чем 6?
Так как цены 6 дома не совсем понравились)
30 май 2020 10:12
Цитата:

Когда будет в продаже не знаю. Но дешевле, думаю, не будет. Нет для никаких предпосылок.
30 май 2020 11:08
serg2019, вас в нікнеймах клонують чергові "доброзичливці-чомучки" і під вас мімікрують. Я вважаю це ознакою успіху.

Занятный у вас форум, как оказалось... :)
А чтобы клонировать serg2019, необходимо научиться безграмотно писать, как serg2019. :)
30 май 2020 11:11

7 дом - это один из тех домов, где затопило подвал грунтовыми водами. Я писал выше.
Как там дела, откачали они уже воду, кто знает?
30 май 2020 13:26

Когда будет в продаже не знаю. Но дешевле, думаю, не будет. Нет для никаких предпосылок.

Спасибо,просто думаю между Дибровой Парк и Варшавским+ . В Диброва цена заманчива, но Столица все же, застройщик с опытом и как то больше доверия.
30 май 2020 15:49
Дома 7 и 8 это четвертая очередь. Они на начальной стадии строительства. Третья очередь это дома 10 и 9.В продажу могут пойти в конце года. А у U96 денежки видать закончились.Опять на форум залез попакостить.Хоть бы поинтересовался, растут ли яблони на болоте. А заодно - где находится 7 дом.
30 май 2020 17:31
Да не парьтесь, все уже все поняли про сказочника U96)) в апреле ещё спросили у него, в каких именно домах, и вот только сейчас ответ придумал))
В доме номер 7 в феврале только свайное поле забивали, а ему в начале весны уже "строители рассказывали", что там подвалы затоплены. Если от подвала один котлован, то могло и затопить)))
30 май 2020 18:17
Інша справа форум Сирецьких садів читати - як детектив чи трилер якийсь. Це ж як немає що видумати і до чого придертися, щоб говорити про підвал нашого будинку, який лише щойно почали будувати. Не відпрацьовуєте вкладені замовником гроші. Борець за все хороше проти всього поганого раджу вам форум Сирецьких садів - от там саспенс. Влітку 2019 думав чи не вкласти туди - на той момент там почали продажі чергового будинку (7 чи 8 не знаю), майже через рік там лише почали фундамент заливати. Це наступна піраміда після Укрбуд і Аркади - продають поле і через рік починають будувати, не доводячи до кінця початі будинки. Отам реальні шанси отримати новий Укрбуд. Але тролям чомусь нецікаво захищати вкладників Сирецьких садів, бо за це не платять. У людей там затримка рік у введенні в експлуатацію (перший і другий будинок). А ввести не можуть, бо не підключили, як я розумію каналізацію і не домовилися про електроенергію за постійною схемою. Під'їзної дороги до будинку немає, є убита одноколійна, якою не розминуться два авто, обіцяють колись побудувати дорогу, зараз там болото на підході до ЖК, яке не засипають навіть щебенем (фото з їх форуму прикладаю). Але ж "проблеми" у нас, а не там, так-так. Тролі - нумо на форум Сирецьких захищати людей, тут вас нічим годувати.
30 май 2020 18:28
Ну і порівняйте якість і рівень готовності під'їзних шляхів і території у нас - за півроку до планового введення в експлуатацію 1 черги. Тому і тролів ковбасить. Питання тільки - з Діброви чи з Сирецьких. Щодо цін наступного будинку - на форумі раніше писали - і так воно і було - кожен наступний будинок дещо дорожчий за попередній, тому були дивні ситуації, коли в попередньому будинку можна було купити більшу квадратуру за ті ж гроші, що у наступному. Або ж у перекупів ціна така ж у перших будинків, як у нових чергах, які пізніше будуть вводитись в експлуатацію - бо вони дешевше купили. Тому розраховуйте на +5-10 % в нових будинках або у перекупів, якщо не цікава розстрочка. Щодо діброви - ціна там ніби вже вирівнялася з В+, рівень готовності нижчий, забудовник ноунейм, при змінах в політичних настроях це може вплинути на їх ЖК. Такі ризики можуть бути виправдані лише значно нижчою ціною. Але УКО теж традиційно дешево продає, хоча й ніколи не добудовують, тому ціна тут такий собі фактор вибору.
30 май 2020 19:04
Дома 7 и 8 это четвертая очередь. Они на начальной стадии строительства. Третья очередь это дома 10 и 9

Дома 7 и 8 действительно считались 3-й очередью, а 9 и 10 4-й. Прошлым летом/осенью во всех буклетах было так обозначено, сейчас не знаю.
Но Вы абсолютно правильно пишете, что готовность 9 и 10 выше, чем 7 и 8, потому что их начали строить раньше.
Поэтому, какой дом пойдёт следующим в продажу - может оказаться загадкой))
31 май 2020 07:56
В буклетах действительно было, что 7,8 дома это 3 очередь, а 9,10 - четвертая. Но по факту по строительным документам получилось, что третья очередь это 6 дом. У нас так в договоре написано и я переспрашивала почему 3-я. Поэтому, какой следующий дом запустят в продажу и какая будет очередность неизвестно. По готовности скорей всего что 9 или 10.
31 май 2020 09:21
Щодо цін наступного будинку - на форумі раніше писали - і так воно і було - кожен наступний будинок дещо дорожчий за попередній

Не кожен.
5 будиник був дорожчий за 1, але дешевший за 2, 3.
31 май 2020 09:29
Тоді тим більше прогнозувати ціну невдячна справа - багато факторів, які можуть на неї вплинути в + і -.
31 май 2020 19:21
В буклетах действительно было, что 7,8 дома это 3 очередь, а 9,10 - четвертая. Но по факту по строительным документам получилось, что третья очередь это 6 дом. У нас так в договоре написано и я переспрашивала почему 3-я. Поэтому, какой следующий дом запустят в продажу и какая будет очередность неизвестно. По готовности скорей всего что 9 или 10.

Мне кажется Вы не совсем правы, у нас например дом 4, (4, 5 и 6 дом- это действительно 2 очередь Варшавского плюс),но в договоре есть фраза -"Об'єкт"-житловий будинок №13.4 у складі третьої черги будівницта об'єкта "Комплексна забудова мікрорайонів и тд.....так вот как мне сказали в ОП,
1 очередь этой забудови -это Варшавский микрорайон, 2 очередь РЕКРОВИЛЬ , а Варшавский плюс - это 3 очередь забудовы Нашего Виноградаря. ещё она называется 13, поэтому наши дома все имеют нумерацию, 13.1, 13.2, 13.3, 13.4.....и тд. Вот как-то так, если у кого-то есть другая информация-пусть меня поправят.
31 май 2020 20:18
Вы говорите об очереди всего микрорайона, а они конкретно об очереди сдачи ЖК В+ .
01 июнь 2020 05:21
Они это кто?я как раз и пишу, что 4,5 и 6 дом-это и есть 2 очередь Варшавского плюс, она не могла стать 3 очередью, во всех буклетах мы 2 очередь, а в договорах наших указана 3 очередь забудовы именно микрорайна.
Интересно, как прописано в договоре у инвестров 1, 2 и 3 дома???Если не сложно посмотреть и отписаться. Заранее спасибо, ну или постараюсь дозвониться в ОП для уточнения, стало интересно!
01 июнь 2020 07:50
Svitlana82, да вы правы, скорей всего в договорах третья очередь именно в масштабах всей застройки микрорайона, а не конкретно В+. Наверное мне неправильно в ОП объяснили или я что-то не так поняла.
В любом случае, суть в том, что 7 и 8 дом начали строить позже и возможно раньше запустят в продажу 9 или 10 дом. Но это все гадания на кофейной гуще
01 июнь 2020 07:56
У ВП сказали, що наступний будинок на продаж 10, тож мабуть і черга буде у нього 4.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
1. . .6668. . .139
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее