Подать объявление

ЖК FreeDOM | Фридом | Киевгорстрой, Укрбуд | пр-т Броварской, пр-т Освободителей

ЗастройщикКиевгорстрой
Сдача ЖК2021 г.
Планировки
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 8.
3/38%
2/25%
0/0%
0/0%
3/38%
1. . .656667
31 окт 2024 15:26

Забудовник Пише: з 1 листопада 2024 року розпочинаємо укладання договорів (без заселення) з управляючою компанією ТОВ « УК Злагода-1», що обслуговуватиме ЖК Freedom.

Не зміг дозвонитись. Хтось з'ясував інформацію? 

31 окт 2024 15:53

Я думаю, що на трубу каналізаційну збирають. Там багато мільйонів треба. Тому і просять тих інвесторів, які не розрахувались, це зробити. 

01 ноя 2024 08:11

com.valion

Забудовник Пише: з 1 листопада 2024 року розпочинаємо укладання договорів (без заселення) з управляючою компанією ТОВ « УК Злагода-1», що обслуговуватиме ЖК Freedom.

то есть, платить за коммуналку уже придется, но делать ремонт и жить нельзя?!)

01 ноя 2024 08:11

com.valion

Це непоганий знак

01 ноя 2024 14:08

Вітаю, отримала листа, що маю борг за додаткові метри без вказання кількості, вартості і погрозу відкрипити мене від об'єкту інвестуванні у випадку несплати, бо об'єкт введено в експлуатацію. Чи може хтось підказати що з цим робити? Це законно чи є якісь дії започатковані? Читала тут в групі, що була ініціативна група яка відмовилася приймати свої квартири. Буду вдячна якщо поділитися досвідом. Бо не знаю що робити з цим листом.

05 дек 2024 14:26

Vik.Gin

Вітаю, отримала листа, що маю борг за додаткові метри без вказання кількості, вартості і погрозу відкрипити мене від об'єкту інвестуванні у випадку несплати, бо об'єкт введено в експлуатацію. Чи може хтось підказати що з цим робити? Це законно чи є якісь дії започатковані? Читала тут в групі, що була ініціативна група яка відмовилася приймати свої квартири. Буду вдячна якщо поділитися досвідом. Бо не знаю що робити з цим листом.

Странно, ІК розсилали ці листи ще наприкінці 2023 року. Але там було чітко вказано кількість зайвих метрів (у мене особисто це було 1,25м ), там вказана ціна, сума та реквізити оплати. Проплатили, питань немає. То може поцікавитесь у ік (в залежності від того, з ким Ви укладали договір майнових прав - напряму з київміськбуд чи з житлокапіталом). 

06 дек 2024 08:26

Так, дякую. Уже з усім розібралася. Листи не отримувала раніше, бо поштою надсилалися. А цього разу електронкою прислали, то вже розрахувалася і оформлююся.

08 март 2025 21:45

доброго дня! чи може хтось порадити тут, які останні оновлення? Дякую!

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .656667
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее