Подать объявление

ЖК Свитло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Надднепрянское шоссе, 2а

ЗастройщикFUTURA HATA
Сдача ЖК2021 - 2024 г.
Планировки
от 27 946 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
149из 220
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 34.
18/53%
1/3%
4/12%
1/3%
10/29%
1. . .1921. . .209
27 дек 2017 16:03
Цитата "nick22":

Я поражаюсь вам как активисту и юристу, потому что компетентность... :faceoff:
Голова где у современного покупателя?
Детский садик будет уже во второй очереди. То что он платный, то с какого такого буя застройщик должен на халяву передавать здание государству?
Сейчас как раз вы копируете наших слуг народов, ибо все что вы пишите популизм и PR, так как подобные притензии нужно ставить регулятору. Они должны принять закон дабы обязать застройщика строить садики и передавать их в коммунальную собственность.
Но как это возможно если войцеховщина и по сей день процветает...
Бизнес - это бизнес, и он работает в тех рамках в которые создал прежде всего регулятор. И не застройщик в этом виноват, а государство и люди которые несут денюжки в эти проэкты не изучив все подводные камни. А потом "ой, нас обманули"...
Я думаю садики будут, но по 8 тыс. Но опять же - не нужно обвинять в этом застройщика ибо у них финансовый интерес.
Хотя у вас явно не цель донести "правду" людям. Активист - это тоже работа...

Шановний - ви неуважно читали те, що я писав вище в аналізі ймовірності будівництва шкіл і дитсадків.
Я не виставляв жодних претензій забудовнику що він не буде будувати школи і дитсадки - їх ніхто не будує, тому що якщо їх будувати та ще й будувати ту кілкість яка необхідна для забезпечення всіх дітей, то проект стає економічно "нецікавий" - це реалії сучасної ринкововї економіки.
Тому я не маю жодних претензій чи жодної критики щодо того, що забудовник не будує такі інфраструктурні обьєкти.
У мене претензії щодо іншого. - Щодо обману потенційних інвесторів.
Раз ви не будуєте (бо це неможливо) - то чесно про це скажіть потенційним інвесторам НЕ ОБМАНЮЙТЕ ЇХ.
Якщо ви взмозі збудувати один дитсадок (замість семи, які необхідні для такого ЖК та і той приватний) - ТО ЧЕСНО НАПИШІТЬ ПРО ЦЕ.
На всякий товар є свій покупець. Є багато людей, особливо ті хто в пошуках заробітку і кращої долі їде в Київ з усієї країни, але має обмежений фінансовий ресурс - для яких головним фактором - є ціна квартири.
І такі люди куплять у вас квартири і без дитсадків і шкіл, але чесно їм скажіть, що тут якщо і буде якийсь дитсадок - то лише платний і один (а не розказуєте про сім)
27 дек 2017 16:31
Цитата "Александр Дядюк":

Шановний - ви неуважно читали те, що я писав вище в аналізі ймовірності будівництва шкіл і дитсадків.
Я не виставляв жодних претензій забудовнику що він не буде будувати школи і дитсадки - їх ніхто не будує, тому що якщо їх будувати та ще й будувати ту кілкість яка необхідна для забезпечення всіх дітей, то проект стає економічно "нецікавий" - це реалії сучасної ринкововї економіки.
Тому я не маю жодних претензій чи жодної критики щодо того, що забудовник не будує такі інфраструктурні обьєкти.
У мене претензії щодо іншого. - Щодо обману потенційних інвесторів.
Раз ви не будуєте (бо це неможливо) - то чесно про це скажіть потенційним інвесторам НЕ ОБМАНЮЙТЕ ЇХ.
Якщо ви взмозі збудувати один дитсадок (замість семи, які необхідні для такого ЖК та і той приватний) - ТО ЧЕСНО НАПИШІТЬ ПРО ЦЕ.
На всякий товар є свій покупець. Є багато людей, особливо ті хто в пошуках заробітку і кращої долі їде в Київ з усієї країни, але має обмежений фінансовий ресурс - для яких головним фактором - є ціна квартири.
І такі люди куплять у вас квартири і без дитсадків і шкіл, але чесно їм скажіть, що тут якщо і буде якийсь дитсадок - то лише платний і один (а не розказуєте про сім)

О, пошли ковенне обвинения в принадлежности к ОП) ожидаемо)
Все что вы пишите пока работает против вас как специалиста и эксперта...
Есть генплан. И пока застройщик пишет что садики будут (раньше в обьектах кгс я не видел садиков по плану). Вы все знаете на чем держаться инвестиции людей - по сути на словах... В Заречном садик появился как и обещали, в Славутиче тоже будет и уже построили под него коробку. Я думаю если во второй очереди садика не будет, то нормальные люди увидят что в третью очередь не стоит вкладываться.
А ваши обвинения пока ничем не подтверждены. Все это смотрится довольно смешно на фоне ваших ролей в жк Автограф и Приозерный (это то что мне удалось узнать из форума).
27 дек 2017 16:37

Кілометрів за 20-30 - але і вона уже переповнена

популизм с вас прет)
Ваши цели в данной ветке теперь более чем понятны))))
27 дек 2017 16:39

Кілометрів за 20-30 - але і вона уже переповнена

Найближча школа буде в самому житловому комплексі, що видно на генплані комплексу

Також за цим посиланням https://kmb.ua/ua/objects/458-zhk-svitlo-park/ можна побачити школи району

Шановний пане Олександр, будь-ласка, користуйтеся більш надійними приборами вимірювання відстаней та припиніть писати невірну інформацію
27 дек 2017 16:46
Цитата "nick22":

популизм с вас прет)
Ваши цели в данной ветке теперь более чем понятны))))

Нема питань, якщо я помиляюсь - вкажіть - так де ж все ж таки знаходиться найближча школа?
Звертаю вау увагу на те, що людина не питала де може ще буде якась школа - а де ВЖЕ Є.
Тому якщо я помилився - вкажіть людині адресу найближчої існуючої школи
27 дек 2017 16:51

Нема питань, якщо я помиляюсь - вкажіть - так де ж все ж таки знаходиться найближча школа?
Звертаю вау увагу на те, що людина не питала де може ще буде якась школа - а де ВЖЕ Є.
Тому якщо я помилився - вкажіть людині адресу найближчої існуючої школи

Из тех что я знаю то это 5ая школа. Также застройщик выше выложил уже информацию
27 дек 2017 16:53
Цитата "ЖК "Світло Парк"":

Найближча школа буде в самому житловому комплексі, що видно на генплані комплексу

Також за цим посиланням https://kmb.ua/ua/objects/458-zhk-svitlo-park/ можна побачити школи району

Шановний пане Олександр, будь-ласка, користуйтеся більш надійними приборами вимірювання відстаней та припиніть писати невірну інформацію

Є ще кращий сайт - Департаменту освіти КМДА - там все з конкретними адресами і цифрами щодо наявності вільних місць
https://osvita-map.monitoring.in.ua/school_capacity - і нехай кожен сам гляне і доступність цих шкіл і дитсадків і наявність вільних місць (скільки дітей (який відсоток)) від майбутніх дітей ЖК вони зможуть прийняти - і куди подіти інших дітей?.
В кожного є своя голова на плечах і нехай коже сам дивиться і думає
27 дек 2017 17:07
Цитата "nick22":

О, пошли ковенне обвинения в принадлежности к ОП) ожидаемо)
Все что вы пишите пока работает против вас как специалиста и эксперта...
Есть генплан. И пока застройщик пишет что садики будут (раньше в обьектах кгс я не видел садиков по плану). Вы все знаете на чем держаться инвестиции людей - по сути на словах... В Заречном садик появился как и обещали, в Славутиче тоже будет и уже построили под него коробку. Я думаю если во второй очереди садика не будет, то нормальные люди увидят что в третью очередь не стоит вкладываться.
А ваши обвинения пока ничем не подтверждены. Все это смотрится довольно смешно на фоне ваших ролей в жк Автограф и Приозерный (это то что мне удалось узнать из форума).

Найбільший забудовник Києва - збудував десятки ЖК і не будував школи і дитсадки, а тут вдруг осознал і покаялся - і ринетьься будувати.
Я вам розкажу, як це зараз робиться (в будь якого і іншого забудовника):
Реально, якщо щось і буде будуватись - то лише ПРИВАТНІ заклади (ціна від 8 до 12 тисяч у місяць).
Враховуючи, що даний ЖК - це ЖК не преміум і не бізнес класу, а ЖК економ класу, мешканців здатних платити такі гроші за платну школу чи дитсадок знайдеться небагато.
Тому, скоріш за все збудують максимум один ПРИВАТНИЙ дитсадок і то не факт.
Ви скажете, згідно ДБНів в такому великому ЖК має бути як мінімум 7 дитсадків - то їх намалюють.
Проте, всі інші дитсадки (окрім першого, який можливо і збудують) - "намалюють" в останній черзі - на якій, як відомо, чомусь завше закінчуються гроші.
Іноді, деякі забудовники щоб заманити людей "малюють" дитсадки і школи і в більш ранніх чергах, проте, потім переробляють (коригують) проект (благо, закон дозволяє це робити хоч кожен день) і "зміщають" ці обьєкти на більш пізні черги - потім ще на пізніші - аж поки поступово вони не "посунуться" до останньої черги - ну а там уже відомо що буде.
Ще раз - забудовники наразі будують лише те, що приносить гроші. Якщо тут буде потенційний попит (платоспроможні платники послуг приватного дитсадка чи школи - їх збудують), але лише стільки і для тієї кількості людей які здатні платити 8-12 тисяч у місяць за дитину.
Інші дитсадки і школи, для тих, хто не здатен платити такі грубі гроші - НІХТО БУДУВАТИ НЕ БУДЕ.
Можливо їх "намалюють" у якихось чергах - потім поступово змістять в останню, але однозначно будувати не будуть.
Є ймовірність будівництва лише приватних закладів і про це треба чесно казати потенційним інвесторам.
Якщо у вас є можливість платити 8-12 тисяч в місяць за приватну школу чи дитсадок, але якщо для вас це не важливий фактор - нема питань - інвестуйте, а якщо ні - то у кожного своя голова на плечах
27 дек 2017 17:23

Якщо у вас є можливість платити 8-12 тисяч в місяць за приватну школу чи дитсадок, але якщо для вас це не важливий фактор - нема питань - інвестуйте, а якщо ні - то у кожного своя голова на плечах

Пожалуйста, почитайте мои сообщения выше где я описывал по этому поводу. Я не хочу вам писать одно и тоже несколько раз дабы вы поняли что проблема не в застройщиках... И да, я уверен что садики будут по 8 тыс., так как когда я выбирал жилье везде по садикам я интересовался что да как - и менджеры говорили что садик будет скорей всего частным. Это должен понимать любой здравомыслящий человек. Но тут вопросы опять же не к застройщику, а к импотентному законодательству... Опять же, все выше я уже писал.
Ну и по всем вашим постам вы предлагаете совершить заочный суд над человеком, ибо сосед его год назад был пойман на воровстве. Если б вы были хорошим юристом вы б понимали что такие умозаключения нельзя делать на данном этапе.
Какая страна - такие и активисты...
27 дек 2017 17:30
Ще раз звертаю вашу увагу - я нікого не сужу, я з вами майже солідарний - те, що забудовники будують лише приватні дитсадки і школи - це реалії ринкової економіки і навряд чи можна їх звинувачувати за це.
Просто треба це чесно говорити людям, а не обманювати їх.
Та й тих вони будують небагато. Чому, тому що квартири вони будують "з коліс" і одразу отримують живі гроші, а дитсадки і школи навіть приватні у них не викупляють, а будують за договором і ці площі у забудовника потім приватний дитсаддок чи школа орендують, тобто це "довгі гроші", які забудовнику через оренду доведеться "відбивати" досить довго.
Тому навіть приватні школи і дитсадки будують неохоче і лише в якості рекламної заманухи - від сили один дитсадок (я не можу стверджувати абсолютно, але я не чув інформації щоб в одному ЖК було б збудовано два дитсадки - навіть приватні
27 дек 2017 17:37
Ще раз звертаю вашу увагу - я нікого не сужу, я з вами майже солідарний - те, що забудовники будують лише приватні дитсадки і школи - це реалії ринкової економіки і навряд чи можна їх звинувачувати за це.
Просто треба це чесно говорити людям, а не обманювати їх.
Та й тих вони будують небагато. Чому, тому що квартири вони будують "з коліс" і одразу отримують живі гроші, а дитсадки і школи навіть приватні у них не викупляють, а будують за договором і ці площі у забудовника потім приватний дитсаддок чи школа орендують, тобто це "довгі гроші", які забудовнику через оренду доведеться "відбивати" досить довго.
Тому навіть приватні школи і дитсадки будують неохоче і лише в якості рекламної заманухи - від сили один дитсадок (я не можу стверджувати абсолютно, але я не чув інформації щоб в одному ЖК було б збудовано два дитсадки - навіть приватні

Цитата "nick22":

Ну и по всем вашим постам вы предлагаете совершить заочный суд над человеком, ибо сосед его год назад был пойман на воровстве. Если б вы были хорошим юристом вы б понимали что такие умозаключения нельзя делать на данном этапе.

судить можно только после второй очереди, а пока извольте...
27 дек 2017 17:47
Представитель ЖК,скажите,чем будут заложены межквартирные, межкомнатные проёмы и санузлы?
27 дек 2017 17:50
Цитата "nick22":

судить можно только после второй очереди, а пока извольте...

Ну і що буде після другої черги?
Ну збудує забудовник ОДИН рекламний ПРИВАТНИЙ дитсадок (так я ж цього і не заперечував), а далі що?
Це ЖК ЕКОНОМ класу.
Батьків здатних платити 8-12 тисяч в місяць навряд чи тут знайдеться багато, а значить на цьому одному дитсадку все і закінчиться - але козиряючи ним і "малюючи" фейкові дитсадки у пізніших чергах - будуть заманювати інвесторів, проте ще раз - це ЖК економ класу, тут батьків здатних платити за приватний дитсадок буде небагато, тому скоріш за все на цьому "рекламному" дитсадку все і закінчиться.
І ще раз - я нікого не суджу - це реалії сьогоднішньої ринкової економіки.
Так діють сьогодні ВСІ забудовники
27 дек 2017 19:42

Ну і що буде після другої черги?
Ну збудує забудовник ОДИН рекламний ПРИВАТНИЙ дитсадок (так я ж цього і не заперечував), а далі що?
Це ЖК ЕКОНОМ класу.
Батьків здатних платити 8-12 тисяч в місяць навряд чи тут знайдеться багато, а значить на цьому одному дитсадку все і закінчиться - але козиряючи ним і "малюючи" фейкові дитсадки у пізніших чергах - будуть заманювати інвесторів, проте ще раз - це ЖК економ класу, тут батьків здатних платити за приватний дитсадок буде небагато, тому скоріш за все на цьому "рекламному" дитсадку все і закінчиться.
І ще раз - я нікого не суджу - це реалії сьогоднішньої ринкової економіки.
Так діють сьогодні ВСІ забудовники

Давайте сухо по фактам. А фактов пока нет, так что уважаемый стоит прекратить эту полемику.
+жк не эконом, а комфорт класса(вы два раза в одном посте написали что жк типа эконом что еще раз подтвержает ваш финансовый интерес в этом вопросе). Покрайней мере так заявлено застройщиком - посмотрим на реализацию.
PS: Г-н Дядюк мне надоела эта полемика с проплаченым активистом у которого уже явный интерес по этому обьекту. Я не пытаюсь защитить застройщика - нет, но таких как вы я просто на дух не переношу, ибо лицимерие - грех.
27 дек 2017 21:56
Цитата "O-0":
Уважаемый "Блинчик", я - потенциальный покупатель и реальный инвестор, который в настоящее время рассматривает возможность вложения средств в покупку квартиры в "Свитло Парке". А вы - тот самый бот из конкурентной среды. И чтобы это понять, надо просто посмотреть что и где вы писали до сих пор.

Я не буду переходить с Вами на личностные дискуссии.
Ваше недолгое пребывание здесь замечено только однообразными одами длиной в 20 сообщений после регистрации на форуме. :titanic:
При этом все 100% сообщений в этой ветке в виде рекламных диферамб - такая себе халтурка на полставки...)

Для Вас я могу оставаться ботом, но разница между нами в том, что я рассматриваю вариант инвестирования сюда при подключении КГС к продажам в феврале, а Вы вероятно бесследно пропадете после запуска продаж по данному объекту.
28 дек 2017 07:24
Ха-ха-ха! Ну, раз вы тоже инвестор, в чем я сомневаюсь из-за вашей любви к объекту на Лысой горе, то мы тогда обязательно встретимся с вами в отделе продаж "Свитло Парка". До встречи! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :hi:
28 дек 2017 07:55
Цитата "nick22":

Перестаньте использовать CapsLock, это не корректная стилистика при вашей профессии.
Давайте сухо по фактам. А фактов пока нет, так что уважаемый активист/юрист/комсомолец стоит прекратить эту полемику.
+жк не эконом, а комфорт класса(вы два раза в одном посте написали что жк типа эконом что еще раз подтвержает ваш финансовый интерес в этом вопросе). Покрайней мере так заявлено застройщиком - посмотрим на реализацию.
PS: Г-н Дядюк мне надоела эта полемика с проплаченым активистом у которого уже явный интерес по этому обьекту. Я не пытаюсь защитить застройщика - нет, но таких как вы я просто на дух не переношу, ибо лицимерие - грех.

Квартири по 27 кв.м - це комфорт клас?? Вау!!
І хто з нас лицемірить?
28 дек 2017 09:18
Цитата "O-0":
Ха-ха-ха! Ну, раз вы тоже инвестор, в чем я сомневаюсь из-за вашей любви к объекту на Лысой горе, то мы тогда обязательно встретимся с вами в отделе продаж "Свитло Парка". До встречи! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :hi:

По Вашему, инвестирование в другие объекты (помимо того, который здесь обсуждаем) , сразу определяет людей в противников данного ЖК?))) :no-no:
Или же люди не могут позволить себе купить более одной квартиры?)

Если вы работник ОП, то уж наверняка встретимся.
28 дек 2017 13:04
вопрос к отделу продаж. Когда будут планировки на сайте?
28 дек 2017 14:20
Цитата "dozzent":
Представитель ЖК,скажите,чем будут заложены межквартирные, межкомнатные проёмы и санузлы?

Зовнішні стіни: газоблоки, товщина 375 мм з зовнішнім шаром утеплювача мінерало-ватних плит
Міжквартирні стіни: газоблок, 200 мм
Міжкімнатні стіни: газоблок, 100 мм
Балконні стіни: цегла, 125 мм
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .1921. . .209
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx