ЖК Свитло Парк | Svitlo Park | Futura Hata | Надднепрянское шоссе, 2а
Застройщик | FUTURA HATA |
Сдача ЖК | 2021 - 2024 г. |
Планировки | от 27 946 Грн/м² |
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 34.
18/53% | ||
1/3% | ||
4/12% | ||
1/3% | ||
10/29% |
Александр Дядюк
АД
Постоянный пользователь
450
13 января 2017
27 дек 2017 16:03
Цитата "nick22":
Я поражаюсь вам как активисту и юристу, потому что компетентность...![]()
Голова где у современного покупателя?
Детский садик будет уже во второй очереди. То что он платный, то с какого такого буя застройщик должен на халяву передавать здание государству?
Сейчас как раз вы копируете наших слуг народов, ибо все что вы пишите популизм и PR, так как подобные притензии нужно ставить регулятору. Они должны принять закон дабы обязать застройщика строить садики и передавать их в коммунальную собственность.
Но как это возможно если войцеховщина и по сей день процветает...
Бизнес - это бизнес, и он работает в тех рамках в которые создал прежде всего регулятор. И не застройщик в этом виноват, а государство и люди которые несут денюжки в эти проэкты не изучив все подводные камни. А потом "ой, нас обманули"...
Я думаю садики будут, но по 8 тыс. Но опять же - не нужно обвинять в этом застройщика ибо у них финансовый интерес.
Хотя у вас явно не цель донести "правду" людям. Активист - это тоже работа...
Шановний - ви неуважно читали те, що я писав вище в аналізі ймовірності будівництва шкіл і дитсадків.
Я не виставляв жодних претензій забудовнику що він не буде будувати школи і дитсадки - їх ніхто не будує, тому що якщо їх будувати та ще й будувати ту кілкість яка необхідна для забезпечення всіх дітей, то проект стає економічно "нецікавий" - це реалії сучасної ринкововї економіки.
Тому я не маю жодних претензій чи жодної критики щодо того, що забудовник не будує такі інфраструктурні обьєкти.
У мене претензії щодо іншого. - Щодо обману потенційних інвесторів.
Раз ви не будуєте (бо це неможливо) - то чесно про це скажіть потенційним інвесторам НЕ ОБМАНЮЙТЕ ЇХ.
Якщо ви взмозі збудувати один дитсадок (замість семи, які необхідні для такого ЖК та і той приватний) - ТО ЧЕСНО НАПИШІТЬ ПРО ЦЕ.
На всякий товар є свій покупець. Є багато людей, особливо ті хто в пошуках заробітку і кращої долі їде в Київ з усієї країни, але має обмежений фінансовий ресурс - для яких головним фактором - є ціна квартири.
І такі люди куплять у вас квартири і без дитсадків і шкіл, але чесно їм скажіть, що тут якщо і буде якийсь дитсадок - то лише платний і один (а не розказуєте про сім)
nick22
n
Постоянный пользователь
480
27 сентября 2017
27 дек 2017 16:31
Цитата "Александр Дядюк":
Шановний - ви неуважно читали те, що я писав вище в аналізі ймовірності будівництва шкіл і дитсадків.
Я не виставляв жодних претензій забудовнику що він не буде будувати школи і дитсадки - їх ніхто не будує, тому що якщо їх будувати та ще й будувати ту кілкість яка необхідна для забезпечення всіх дітей, то проект стає економічно "нецікавий" - це реалії сучасної ринкововї економіки.
Тому я не маю жодних претензій чи жодної критики щодо того, що забудовник не будує такі інфраструктурні обьєкти.
У мене претензії щодо іншого. - Щодо обману потенційних інвесторів.
Раз ви не будуєте (бо це неможливо) - то чесно про це скажіть потенційним інвесторам НЕ ОБМАНЮЙТЕ ЇХ.
Якщо ви взмозі збудувати один дитсадок (замість семи, які необхідні для такого ЖК та і той приватний) - ТО ЧЕСНО НАПИШІТЬ ПРО ЦЕ.
На всякий товар є свій покупець. Є багато людей, особливо ті хто в пошуках заробітку і кращої долі їде в Київ з усієї країни, але має обмежений фінансовий ресурс - для яких головним фактором - є ціна квартири.
І такі люди куплять у вас квартири і без дитсадків і шкіл, але чесно їм скажіть, що тут якщо і буде якийсь дитсадок - то лише платний і один (а не розказуєте про сім)
О, пошли ковенне обвинения в принадлежности к ОП) ожидаемо)
Все что вы пишите пока работает против вас как специалиста и эксперта...
Есть генплан. И пока застройщик пишет что садики будут (раньше в обьектах кгс я не видел садиков по плану). Вы все знаете на чем держаться инвестиции людей - по сути на словах... В Заречном садик появился как и обещали, в Славутиче тоже будет и уже построили под него коробку. Я думаю если во второй очереди садика не будет, то нормальные люди увидят что в третью очередь не стоит вкладываться.
А ваши обвинения пока ничем не подтверждены. Все это смотрится довольно смешно на фоне ваших ролей в жк Автограф и Приозерный (это то что мне удалось узнать из форума).
nick22
n
Постоянный пользователь
480
27 сентября 2017
27 дек 2017 16:37
Кілометрів за 20-30 - але і вона уже переповнена
популизм с вас прет)
Ваши цели в данной ветке теперь более чем понятны))))
ЖК Світло Парк

Представитель
452
11 октября 2017
27 дек 2017 16:39
Кілометрів за 20-30 - але і вона уже переповнена
Найближча школа буде в самому житловому комплексі, що видно на генплані комплексу
Також за цим посиланням https://kmb.ua/ua/objects/458-zhk-svitlo-park/ можна побачити школи району
Шановний пане Олександр, будь-ласка, користуйтеся більш надійними приборами вимірювання відстаней та припиніть писати невірну інформацію
Александр Дядюк
АД
Постоянный пользователь
450
13 января 2017
27 дек 2017 16:46
Цитата "nick22":
популизм с вас прет)
Ваши цели в данной ветке теперь более чем понятны))))
Нема питань, якщо я помиляюсь - вкажіть - так де ж все ж таки знаходиться найближча школа?
Звертаю вау увагу на те, що людина не питала де може ще буде якась школа - а де ВЖЕ Є.
Тому якщо я помилився - вкажіть людині адресу найближчої існуючої школи
nick22
n
Постоянный пользователь
480
27 сентября 2017
27 дек 2017 16:51
Нема питань, якщо я помиляюсь - вкажіть - так де ж все ж таки знаходиться найближча школа?
Звертаю вау увагу на те, що людина не питала де може ще буде якась школа - а де ВЖЕ Є.
Тому якщо я помилився - вкажіть людині адресу найближчої існуючої школи
Из тех что я знаю то это 5ая школа. Также застройщик выше выложил уже информацию
Александр Дядюк
АД
Постоянный пользователь
450
13 января 2017
27 дек 2017 16:53
Цитата "ЖК "Світло Парк"":
Найближча школа буде в самому житловому комплексі, що видно на генплані комплексу
Також за цим посиланням https://kmb.ua/ua/objects/458-zhk-svitlo-park/ можна побачити школи району
Шановний пане Олександр, будь-ласка, користуйтеся більш надійними приборами вимірювання відстаней та припиніть писати невірну інформацію
Є ще кращий сайт - Департаменту освіти КМДА - там все з конкретними адресами і цифрами щодо наявності вільних місць
https://osvita-map.monitoring.in.ua/school_capacity - і нехай кожен сам гляне і доступність цих шкіл і дитсадків і наявність вільних місць (скільки дітей (який відсоток)) від майбутніх дітей ЖК вони зможуть прийняти - і куди подіти інших дітей?.
В кожного є своя голова на плечах і нехай коже сам дивиться і думає
Александр Дядюк
АД
Постоянный пользователь
450
13 января 2017
27 дек 2017 17:07
Цитата "nick22":
О, пошли ковенне обвинения в принадлежности к ОП) ожидаемо)
Все что вы пишите пока работает против вас как специалиста и эксперта...
Есть генплан. И пока застройщик пишет что садики будут (раньше в обьектах кгс я не видел садиков по плану). Вы все знаете на чем держаться инвестиции людей - по сути на словах... В Заречном садик появился как и обещали, в Славутиче тоже будет и уже построили под него коробку. Я думаю если во второй очереди садика не будет, то нормальные люди увидят что в третью очередь не стоит вкладываться.
А ваши обвинения пока ничем не подтверждены. Все это смотрится довольно смешно на фоне ваших ролей в жк Автограф и Приозерный (это то что мне удалось узнать из форума).
Найбільший забудовник Києва - збудував десятки ЖК і не будував школи і дитсадки, а тут вдруг осознал і покаялся - і ринетьься будувати.
Я вам розкажу, як це зараз робиться (в будь якого і іншого забудовника):
Реально, якщо щось і буде будуватись - то лише ПРИВАТНІ заклади (ціна від 8 до 12 тисяч у місяць).
Враховуючи, що даний ЖК - це ЖК не преміум і не бізнес класу, а ЖК економ класу, мешканців здатних платити такі гроші за платну школу чи дитсадок знайдеться небагато.
Тому, скоріш за все збудують максимум один ПРИВАТНИЙ дитсадок і то не факт.
Ви скажете, згідно ДБНів в такому великому ЖК має бути як мінімум 7 дитсадків - то їх намалюють.
Проте, всі інші дитсадки (окрім першого, який можливо і збудують) - "намалюють" в останній черзі - на якій, як відомо, чомусь завше закінчуються гроші.
Іноді, деякі забудовники щоб заманити людей "малюють" дитсадки і школи і в більш ранніх чергах, проте, потім переробляють (коригують) проект (благо, закон дозволяє це робити хоч кожен день) і "зміщають" ці обьєкти на більш пізні черги - потім ще на пізніші - аж поки поступово вони не "посунуться" до останньої черги - ну а там уже відомо що буде.
Ще раз - забудовники наразі будують лише те, що приносить гроші. Якщо тут буде потенційний попит (платоспроможні платники послуг приватного дитсадка чи школи - їх збудують), але лише стільки і для тієї кількості людей які здатні платити 8-12 тисяч у місяць за дитину.
Інші дитсадки і школи, для тих, хто не здатен платити такі грубі гроші - НІХТО БУДУВАТИ НЕ БУДЕ.
Можливо їх "намалюють" у якихось чергах - потім поступово змістять в останню, але однозначно будувати не будуть.
Є ймовірність будівництва лише приватних закладів і про це треба чесно казати потенційним інвесторам.
Якщо у вас є можливість платити 8-12 тисяч в місяць за приватну школу чи дитсадок, але якщо для вас це не важливий фактор - нема питань - інвестуйте, а якщо ні - то у кожного своя голова на плечах
nick22
n
Постоянный пользователь
480
27 сентября 2017
27 дек 2017 17:23
Якщо у вас є можливість платити 8-12 тисяч в місяць за приватну школу чи дитсадок, але якщо для вас це не важливий фактор - нема питань - інвестуйте, а якщо ні - то у кожного своя голова на плечах
Пожалуйста, почитайте мои сообщения выше где я описывал по этому поводу. Я не хочу вам писать одно и тоже несколько раз дабы вы поняли что проблема не в застройщиках... И да, я уверен что садики будут по 8 тыс., так как когда я выбирал жилье везде по садикам я интересовался что да как - и менджеры говорили что садик будет скорей всего частным. Это должен понимать любой здравомыслящий человек. Но тут вопросы опять же не к застройщику, а к импотентному законодательству... Опять же, все выше я уже писал.
Ну и по всем вашим постам вы предлагаете совершить заочный суд над человеком, ибо сосед его год назад был пойман на воровстве. Если б вы были хорошим юристом вы б понимали что такие умозаключения нельзя делать на данном этапе.
Какая страна - такие и активисты...
Александр Дядюк
АД
Постоянный пользователь
450
13 января 2017
27 дек 2017 17:30
Ще раз звертаю вашу увагу - я нікого не сужу, я з вами майже солідарний - те, що забудовники будують лише приватні дитсадки і школи - це реалії ринкової економіки і навряд чи можна їх звинувачувати за це.
Просто треба це чесно говорити людям, а не обманювати їх.
Та й тих вони будують небагато. Чому, тому що квартири вони будують "з коліс" і одразу отримують живі гроші, а дитсадки і школи навіть приватні у них не викупляють, а будують за договором і ці площі у забудовника потім приватний дитсаддок чи школа орендують, тобто це "довгі гроші", які забудовнику через оренду доведеться "відбивати" досить довго.
Тому навіть приватні школи і дитсадки будують неохоче і лише в якості рекламної заманухи - від сили один дитсадок (я не можу стверджувати абсолютно, але я не чув інформації щоб в одному ЖК було б збудовано два дитсадки - навіть приватні
Та й тих вони будують небагато. Чому, тому що квартири вони будують "з коліс" і одразу отримують живі гроші, а дитсадки і школи навіть приватні у них не викупляють, а будують за договором і ці площі у забудовника потім приватний дитсаддок чи школа орендують, тобто це "довгі гроші", які забудовнику через оренду доведеться "відбивати" досить довго.
Тому навіть приватні школи і дитсадки будують неохоче і лише в якості рекламної заманухи - від сили один дитсадок (я не можу стверджувати абсолютно, але я не чув інформації щоб в одному ЖК було б збудовано два дитсадки - навіть приватні
nick22
n
Постоянный пользователь
480
27 сентября 2017
27 дек 2017 17:37
Цитата "Александр Дядюк":Ще раз звертаю вашу увагу - я нікого не сужу, я з вами майже солідарний - те, що забудовники будують лише приватні дитсадки і школи - це реалії ринкової економіки і навряд чи можна їх звинувачувати за це.
Цитата "nick22":
Ну и по всем вашим постам вы предлагаете совершить заочный суд над человеком, ибо сосед его год назад был пойман на воровстве. Если б вы были хорошим юристом вы б понимали что такие умозаключения нельзя делать на данном этапе.
судить можно только после второй очереди, а пока извольте...
dozzent
d
Старожил
798
21 апреля 2017
27 дек 2017 17:47
Представитель ЖК,скажите,чем будут заложены межквартирные, межкомнатные проёмы и санузлы?
Александр Дядюк
АД
Постоянный пользователь
450
13 января 2017
27 дек 2017 17:50
Цитата "nick22":
судить можно только после второй очереди, а пока извольте...
Ну і що буде після другої черги?
Ну збудує забудовник ОДИН рекламний ПРИВАТНИЙ дитсадок (так я ж цього і не заперечував), а далі що?
Це ЖК ЕКОНОМ класу.
Батьків здатних платити 8-12 тисяч в місяць навряд чи тут знайдеться багато, а значить на цьому одному дитсадку все і закінчиться - але козиряючи ним і "малюючи" фейкові дитсадки у пізніших чергах - будуть заманювати інвесторів, проте ще раз - це ЖК економ класу, тут батьків здатних платити за приватний дитсадок буде небагато, тому скоріш за все на цьому "рекламному" дитсадку все і закінчиться.
І ще раз - я нікого не суджу - це реалії сьогоднішньої ринкової економіки.
Так діють сьогодні ВСІ забудовники
nick22
n
Постоянный пользователь
480
27 сентября 2017
27 дек 2017 19:42
Ну і що буде після другої черги?
Ну збудує забудовник ОДИН рекламний ПРИВАТНИЙ дитсадок (так я ж цього і не заперечував), а далі що?
Це ЖК ЕКОНОМ класу.
Батьків здатних платити 8-12 тисяч в місяць навряд чи тут знайдеться багато, а значить на цьому одному дитсадку все і закінчиться - але козиряючи ним і "малюючи" фейкові дитсадки у пізніших чергах - будуть заманювати інвесторів, проте ще раз - це ЖК економ класу, тут батьків здатних платити за приватний дитсадок буде небагато, тому скоріш за все на цьому "рекламному" дитсадку все і закінчиться.
І ще раз - я нікого не суджу - це реалії сьогоднішньої ринкової економіки.
Так діють сьогодні ВСІ забудовники
Давайте сухо по фактам. А фактов пока нет, так что уважаемый стоит прекратить эту полемику.
+жк не эконом, а комфорт класса(вы два раза в одном посте написали что жк типа эконом что еще раз подтвержает ваш финансовый интерес в этом вопросе). Покрайней мере так заявлено застройщиком - посмотрим на реализацию.
PS: Г-н Дядюк мне надоела эта полемика с проплаченым активистом у которого уже явный интерес по этому обьекту. Я не пытаюсь защитить застройщика - нет, но таких как вы я просто на дух не переношу, ибо лицимерие - грех.
Blinchik

Старожил
564
09 марта 2017
27 дек 2017 21:56
Цитата "O-0":Уважаемый "Блинчик", я - потенциальный покупатель и реальный инвестор, который в настоящее время рассматривает возможность вложения средств в покупку квартиры в "Свитло Парке". А вы - тот самый бот из конкурентной среды. И чтобы это понять, надо просто посмотреть что и где вы писали до сих пор.
Я не буду переходить с Вами на личностные дискуссии.
Ваше недолгое пребывание здесь замечено только однообразными одами длиной в 20 сообщений после регистрации на форуме.

При этом все 100% сообщений в этой ветке в виде рекламных диферамб - такая себе халтурка на полставки...)
Для Вас я могу оставаться ботом, но разница между нами в том, что я рассматриваю вариант инвестирования сюда при подключении КГС к продажам в феврале, а Вы вероятно бесследно пропадете после запуска продаж по данному объекту.
O-0
O
Пользователь
44
23 ноября 2017
28 дек 2017 07:24
Ха-ха-ха! Ну, раз вы тоже инвестор, в чем я сомневаюсь из-за вашей любви к объекту на Лысой горе, то мы тогда обязательно встретимся с вами в отделе продаж "Свитло Парка". До встречи!

Александр Дядюк
АД
Постоянный пользователь
450
13 января 2017
28 дек 2017 07:55
Цитата "nick22":
Перестаньте использовать CapsLock, это не корректная стилистика при вашей профессии.
Давайте сухо по фактам. А фактов пока нет, так что уважаемый активист/юрист/комсомолец стоит прекратить эту полемику.
+жк не эконом, а комфорт класса(вы два раза в одном посте написали что жк типа эконом что еще раз подтвержает ваш финансовый интерес в этом вопросе). Покрайней мере так заявлено застройщиком - посмотрим на реализацию.
PS: Г-н Дядюк мне надоела эта полемика с проплаченым активистом у которого уже явный интерес по этому обьекту. Я не пытаюсь защитить застройщика - нет, но таких как вы я просто на дух не переношу, ибо лицимерие - грех.
Квартири по 27 кв.м - це комфорт клас?? Вау!!
І хто з нас лицемірить?
Blinchik

Старожил
564
09 марта 2017
28 дек 2017 09:18
Цитата "O-0":Ха-ха-ха! Ну, раз вы тоже инвестор, в чем я сомневаюсь из-за вашей любви к объекту на Лысой горе, то мы тогда обязательно встретимся с вами в отделе продаж "Свитло Парка". До встречи!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По Вашему, инвестирование в другие объекты (помимо того, который здесь обсуждаем) , сразу определяет людей в противников данного ЖК?)))

Или же люди не могут позволить себе купить более одной квартиры?)
Если вы работник ОП, то уж наверняка встретимся.
Alla251

Постоянный пользователь
123
26 февраля 2017
28 дек 2017 13:04
вопрос к отделу продаж. Когда будут планировки на сайте?
ЖК Світло Парк

Представитель
452
11 октября 2017
28 дек 2017 14:20
Цитата "dozzent":Представитель ЖК,скажите,чем будут заложены межквартирные, межкомнатные проёмы и санузлы?
Зовнішні стіни: газоблоки, товщина 375 мм з зовнішнім шаром утеплювача мінерало-ватних плит
Міжквартирні стіни: газоблок, 200 мм
Міжкімнатні стіни: газоблок, 100 мм
Балконні стіни: цегла, 125 мм

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 820.03154
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7420.032 247
- ЖК Club House | Клаб Хаус | ул. Яблочная, 11-1520.0326
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а19.033 069
- ЖК Отрада | Киевгорстрой, bUdCapital | пр. Отрадный, 93/219.032 740
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а19.033 084
- ЖК Голосеевский | ИнтерГал-Буд | ул. Васильковская, 3719.0361
- ЖК Виноградный | ранее Синеозерный | ул. Правды19.035 396
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная18.031 142
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова18.03721
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.034 169
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы14.0215 243
- Лучший район Киева04.021 683
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше10.03277
- Стоит ли покупать кофе-машину24.02153
- Моє хобі – вирощування солодкого перцю22.02
- Лифт в частном доме18.026
- Дизайнеров у нас нет!18.0268
- Шторка для ванной с периодической таблицей13.021
- Як вибрати якісні міжкімнатні двері в Україні під час війни: проблематика, рішення та технічні нюанси06.021
- Пруд на даче29.0120
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях20.0186
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а30.124
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- Делаем экран под ванной из гипсокартона11.0311
- Фундамент УШП: сучасне рішення для енергоефективного будинку05.031
- Планування двох поверхового будинку19.021
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?11.026
- Вибір міжкімнатних дверей для приватного будинку: які краще?06.021
- Как выбрать промышленный жироуловитель для предприятия?06.021
- Хочу дом. Что дешевле - купить готовый или построить самому?04.02100
- Строительство и ремонт по Киеву и Киевской области01.02
- Тёплый пол, отзывы и советы27.01203
- Комплексне обслуговування будинків ОСББ, ЖК у Києві19.031
- Кулинарная тема19.03129
- Італійська кава в зернах Capiatto 1 кг, арабіка10.031
- Как правильно очистить кухонную плиту08.0315
- Входные и межкомнатные двери, продажа, изготовление, установка07.0335
- Посоветуйте юриста и нотариуса в Киеве25.026
- мій сайт не з'являється в результатах пошуку20.021
- Шторка для ванной с периодической таблицей элементов как в сериале Теория Большого Взрыва13.021
- Что подарить мужу на 14 февраля?13.021

Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее