ну у мене знайома купила в укрбуді. на лівобережці там у них якийсь проект - добудували, все ок, вже живе у себе вдома. Може, це той об’єкт проблемний? Однаково вважаю, що інші забудовники - то ще більший ризик. І, до речі, навіть сам київміськбуд грішить тим, що бігає званим генералом по весіллях - типа робить спільні проекти з іншими забудовниками, а по суті торгує своєю репутацією.
Дякую всім за вітання!
mail_
Пользователь
72
11 ноября 2015
25 фев 2016 14:19
В общем у каждого свой список застройщиков, которым доверяет
У меня он такой (может кому-то пригодится):
Лучшие (в срок, обычно все прозрачно):
1. Ковальская (всегда в срок, иногда даже раньше)
2. Интергал (в срок, единичные случаи не в счет)
Нормальные (точно достроят, но возможно с задержками):
3. Аркада
4. Житлоинвестбуд-УКБ
5. КГС (задержки могут быть и 1.5 года)
Arvasz
A
Пользователь
64
28 января 2016
25 фев 2016 16:42
У ковальської трохи мало проектів, аби дати зважену оцінку. Але погоджуюся, що у кожного такий список свій. Добре, що ми в інтергалі з вами зійшлися
Гальчик
Г
Ветеран
1 022
06 сентября 2014
25 фев 2016 18:41
Цитата "Arvasz":
У ковальської трохи мало проектів, аби дати зважену оцінку. Але погоджуюся, що у кожного такий список свій. Добре, що ми в інтергалі з вами зійшлися
Поздравляем с хорошим выбором. Если есть время подождать, то НП - это хороший вариант.
atbk
a
Пользователь
61
02 февраля 2016
26 фев 2016 20:57
1.Никого не смущает радиационное загрязнение рядом со строительством ЖК?
Скрин с ресурса: //mkk.kga.gov.ua/
2. Плюс нет официальной информации про это строительство или намерений.
Ресурс: //monitor.mkk.kga.gov.ua/
Гальчик
Г
Ветеран
1 022
06 сентября 2014
27 фев 2016 05:08
Цитата "atbk":
По п. 1."Никого не смущает радиационное загрязнение рядом со строительством ЖК?" - не открывается ссылка.
по п.2 - документы на стадии подписания. так в ОП заверила наша знакомая юрист.
atbk
a
Пользователь
61
02 февраля 2016
27 фев 2016 09:48
Цитата "Гальчик":
По п. 1."Никого не смущает радиационное загрязнение рядом со строительством ЖК?" - не открывается ссылка.
По п.1 - проверил ссылка рабочая(//mkk.kga.gov.ua/):
Там нужно кнопку в меню потом нажать "Планувальні обмеження генерального плану" //img-host.org.ua/images/t2.png
Так там еще и "Зони постійного понаднормативного забруднення атмосферного повітря"
atbk
a
Пользователь
61
02 февраля 2016
27 фев 2016 09:51
Цитата "Гальчик":
стадии подписания находятся на этом ресурсе (Статуси законності будівництва/на опрацюванні) - Там этого ЖК нет.
Плюс нет кадастроврго номера на этот участок - т.е. земля не переданаа в собственность/аренду
Arvasz
A
Пользователь
64
28 января 2016
27 фев 2016 17:12
Цитата "atbk":
Почнемо з того, що ви неправильно окреслили - жовтому кольору відповідає не 2 кюрі, а 1 (тобто у два рази менше того, що вас так налякало). По-друге, новобудова стоятиме по інший бік дороги від тієї зони і не налазить на неї. Крім того, мова йде про вміст цезія у ГРУНТІ. Це не становить загрози, тим паче ви ж там не моркву зібралися вирощувати, яку потім будете їсти)) Якщо я не помиляюся, то в тій зоні стоїть повно вже давно збудованих п'ятиповерхівок, а радіаційні зомбі так по києву і не бігають)
"Зона постійного понаднормативного забруднення". Та у нас півкиєва такого. Я думаю, цей статус там суто формальний через близкість виробництва, яке вже фактично прикрите. Тільки й залишилось, що труби і статус на папері. Якщо хочете щось знати про понаднормове забруднення - ласкаво просимо на московську площу
Стосовно другого питання. Так, поки нема. Ось це мене хвилювало набагато більше, коли я купував. Але все ж вирішив довіритися інтергалу і не вичікувати росту цін. Це кожен вирішує сам для себе.
Arvasz
A
Пользователь
64
28 января 2016
27 фев 2016 17:44
І ще - я собі дуже навіть можу уявити, що процес оформлення затягується банальною бюрократію, помноженою на небанальну корупцію. Я думаю, що доки врешті будуть. З іншого боку - доки теж далеко не все. Скільки по Києву будівництв з доками, а їх забори валять "активісти". У НП хоча б по сусідству нема активістів - а це мінус один вагомий ризик-фактор.
П.С у мене знайома в селі оформлює ділянку - вже майже рік мучиться бідненька.
asker2
Пользователь
22
10 января 2012
27 фев 2016 18:10
Цитата "Arvasz":
я взяв собі 1В, вважаю, що вона практично бездоганна
я конечно извиняюсь, а чем квартира в 1B по вашим наблюдениям лучше остальных ?
Гальчик
Г
Ветеран
1 022
06 сентября 2014
27 фев 2016 18:12
Цитата "asker2":
Она как евродвушка. Посмотрите есть планировки на сайте.
Гальчик
Г
Ветеран
1 022
06 сентября 2014
27 фев 2016 18:16
Цитата "Arvasz":
Почнемо з того, що ви неправильно окреслили - жовтому кольору відповідає не 2 кюрі, а 1 (тобто у два рази менше того, що вас так налякало). По-друге, новобудова стоятиме по інший бік дороги від тієї зони і не налазить на неї. Крім того, мова йде про вміст цезія у ГРУНТІ. Це не становить загрози, тим паче ви ж там не моркву зібралися вирощувати, яку потім будете їсти)) Якщо я не помиляюся, то в тій зоні стоїть повно вже давно збудованих п'ятиповерхівок, а радіаційні зомбі так по києву і не бігають)
"Зона постійного понаднормативного забруднення". Та у нас півкиєва такого. Я думаю, цей статус там суто формальний через близкість виробництва, яке вже фактично прикрите. Тільки й залишилось, що труби і статус на папері. Якщо хочете щось знати про понаднормове забруднення - ласкаво просимо на московську площу
Стосовно другого питання. Так, поки нема. Ось це мене хвилювало набагато більше, коли я купував. Але все ж вирішив довіритися інтергалу і не вичікувати росту цін. Це кожен вирішує сам для себе.
"[quote="Arvasz"][quote="atbk" в отношении загрязнения, еще раз просмотрели карту, и можно сделать вывод, что это ближе к ул. Стрийська, там КГС "Наш будинок" строит, а вот на счет НП, так комплекс чуть в другом месте. И еще раз напомню, там детский лицей. Как Вы думаете дали бы разрешение на строительство лицея в таком месте?
VST
V
Ветеран
2 125
23 апреля 2014
27 фев 2016 18:32
Два дня назад был на стройке, пока выглядит так.
Гальчик
Г
Ветеран
1 022
06 сентября 2014
27 фев 2016 18:37
Цитата "VST":
Два дня назад был на стройке, пока выглядит так.
Спасибо за фото, сохраним для истории. Из темы "было-стало". Когда комплекс построят, сравним )
Мы звонили в ОП, сказали с апреля будут комплекс строить. А вот фото ОП не сделали?
VST
V
Ветеран
2 125
23 апреля 2014
27 фев 2016 18:39
Цитата "Гальчик":
Спасибо за фото, сохраним для истории. Из темы "было-стало". Когда комплекс построят, сравним )
Мы звонили в ОП, сказали с апреля будут комплекс строить. А вот фото ОП не сделали?
Нет, только стройки.
Arvasz
A
Пользователь
64
28 января 2016
27 фев 2016 20:39
Цитата "asker2":
я не знаю, що вам зараз відповісти - для мене це така очевидна річ) 1В секція Б - ця квартира мегакрута, бо в ній на 1 вікно більше, а я дуже люблю світло Ще мені подобається, що на відміну від стандартних однушок, тут кухня-ідальня більша кімнати. Тому кімната тут - це така собі невеличка затишна нірка суто для мене. А от кухня-їдальня - це великий простір, в якому можна комфортно приймати гостей і "жити" самому. Тобто для спання - є кімнатка, для всього іншого - кухня-ідальня. Не знаю, чи можу це пояснити - це якесь питання психологічного комфорту.
Мені подобається, що в тій таки кухні, якщо виникне нагальна потреба у двох кімнатах, можна поставити стінку-перегородку, відмежувавши кухню вздовж, пробити туди двері з коридору і проколупати крихітне віконечко на балкон. вийде повноцінна двокімнатна. Воно мені не треба, але чомусь дуже гріє душу сама можливість)
Весь простір в квартирі дуже функціональний. Подобається, як унітаз втиснений в нішу в стіні)) Подобається, як двері відкриваються вздовж стін.
Dem_0ff
D
Пользователь
56
23 июля 2015
28 фев 2016 11:30
Меня так же беспокоил "земельный" вопрос по данному объекту.
На "истину последней инстанции" не претендую, но может кому-то поможет с выбором.
Вот что удалось узнать из открытых источников.
Что имеется в остатке:
"Интергал" продает квартиры в комплексе, земля под который еще не выделена.
Из этого следует, что формально нет, ни разрешения на строительство, ни проекта, ни градостроительных условий и ограничений и т.д.
ОП обещает уладить вопросы с документами до Июля.
Пока же данный проект, просто красивая картинка, от застройщика с хорошей репутацией за, как мне кажется, довольно высокую цену, как для такого состояния дел с землей.
taras89
t
Постоянный пользователь
122
30 декабря 2015
28 фев 2016 11:59
Тільки, що прочитав попередній договір. Враження мягко кажучи не дуже. Зобов'язання є фактично тільки у покупця. Ніяких строків будівництва будинку нема. Це так і повинно бути чи я чогось не розумію?)))
Arvasz
A
Пользователь
64
28 января 2016
28 фев 2016 12:21
Цитата "taras89":
Тільки, що прочитав попередній договір. Враження мягко кажучи не дуже. Зобов'язання є фактично тільки у покупця. Ніяких строків будівництва будинку нема. Це так і повинно бути чи я чогось не розумію?)))
у мене в договорі завершення будівництва вказане четвертим кварталом 2017.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції