ЖК Нивки-Парк | ІнтерГал-Буд | Київ, просп. Берестейський (Перемоги), 67
| Забудовник | Інтергал-Буд |
| Здача ЖК | 2019 - 2023 р. |
| Планування | від 31 111 Грн/м² |
| 19/8% | ||
| 28/11% | ||
| 99/40% | ||
| 62/25% | ||
| 38/15% |
Дякую всім за вітання!
У меня он такой (может кому-то пригодится):
Лучшие (в срок, обычно все прозрачно):
1. Ковальская (всегда в срок, иногда даже раньше)
2. Интергал (в срок, единичные случаи не в счет)
Нормальные (точно достроят, но возможно с задержками):
3. Аркада
4. Житлоинвестбуд-УКБ
5. КГС (задержки могут быть и 1.5 года)

Цитата "Arvasz":У ковальської трохи мало проектів, аби дати зважену оцінку. Але погоджуюся, що у кожного такий список свій. Добре, що ми в інтергалі з вами зійшлися
Поздравляем с хорошим выбором. Если есть время подождать, то НП - это хороший вариант.
1.Никого не смущает радиационное загрязнение рядом со строительством ЖК?
Скрин с ресурса:
//mkk.kga.gov.ua/
2. Плюс нет официальной информации про это строительство или намерений.
Ресурс: //monitor.mkk.kga.gov.ua/
Цитата "atbk":1.Никого не смущает радиационное загрязнение рядом со строительством ЖК?
Скрин с ресурса:
//mkk.kga.gov.ua/
По п. 1."Никого не смущает радиационное загрязнение рядом со строительством ЖК?" - не открывается ссылка.
по п.2 - документы на стадии подписания. так в ОП заверила наша знакомая юрист.
Цитата "Гальчик":
По п. 1."Никого не смущает радиационное загрязнение рядом со строительством ЖК?" - не открывается ссылка.
По п.1 - проверил ссылка рабочая(//mkk.kga.gov.ua/):
Там нужно кнопку в меню потом нажать "Планувальні обмеження генерального плану"
//img-host.org.ua/images/t2.png
Так там еще и "Зони постійного понаднормативного забруднення атмосферного повітря"
Цитата "Гальчик":
стадии подписания находятся на этом ресурсе (Статуси законності будівництва/на опрацюванні) - Там этого ЖК нет.
Плюс нет кадастроврго номера на этот участок - т.е. земля не переданаа в собственность/аренду
Цитата "atbk":1.Никого не смущает радиационное загрязнение рядом со строительством ЖК?
Скрин с ресурса:
//mkk.kga.gov.ua/
Почнемо з того, що ви неправильно окреслили - жовтому кольору відповідає не 2 кюрі, а 1 (тобто у два рази менше того, що вас так налякало). По-друге, новобудова стоятиме по інший бік дороги від тієї зони і не налазить на неї. Крім того, мова йде про вміст цезія у ГРУНТІ. Це не становить загрози, тим паче ви ж там не моркву зібралися вирощувати, яку потім будете їсти)) Якщо я не помиляюся, то в тій зоні стоїть повно вже давно збудованих п'ятиповерхівок, а радіаційні зомбі так по києву і не бігають)
"Зона постійного понаднормативного забруднення". Та у нас півкиєва такого. Я думаю, цей статус там суто формальний через близкість виробництва, яке вже фактично прикрите. Тільки й залишилось, що труби і статус на папері. Якщо хочете щось знати про понаднормове забруднення - ласкаво просимо на московську площу

Стосовно другого питання. Так, поки нема. Ось це мене хвилювало набагато більше, коли я купував. Але все ж вирішив довіритися інтергалу і не вичікувати росту цін. Це кожен вирішує сам для себе.
П.С у мене знайома в селі оформлює ділянку - вже майже рік мучиться бідненька.
Цитата "Arvasz":я взяв собі 1В, вважаю, що вона практично бездоганна
я конечно извиняюсь, а чем квартира в 1B по вашим наблюдениям лучше остальных ?
Цитата "asker2":
я конечно извиняюсь, а чем квартира в 1B по вашим наблюдениям лучше остальных ?
Она как евродвушка. Посмотрите есть планировки на сайте.
Цитата "Arvasz":
Почнемо з того, що ви неправильно окреслили - жовтому кольору відповідає не 2 кюрі, а 1 (тобто у два рази менше того, що вас так налякало). По-друге, новобудова стоятиме по інший бік дороги від тієї зони і не налазить на неї. Крім того, мова йде про вміст цезія у ГРУНТІ. Це не становить загрози, тим паче ви ж там не моркву зібралися вирощувати, яку потім будете їсти)) Якщо я не помиляюся, то в тій зоні стоїть повно вже давно збудованих п'ятиповерхівок, а радіаційні зомбі так по києву і не бігають)
"Зона постійного понаднормативного забруднення". Та у нас півкиєва такого. Я думаю, цей статус там суто формальний через близкість виробництва, яке вже фактично прикрите. Тільки й залишилось, що труби і статус на папері. Якщо хочете щось знати про понаднормове забруднення - ласкаво просимо на московську площу
Стосовно другого питання. Так, поки нема. Ось це мене хвилювало набагато більше, коли я купував. Але все ж вирішив довіритися інтергалу і не вичікувати росту цін. Це кожен вирішує сам для себе.
"[quote="Arvasz"][quote="atbk" в отношении загрязнения, еще раз просмотрели карту, и можно сделать вывод, что это ближе к ул. Стрийська, там КГС "Наш будинок" строит, а вот на счет НП, так комплекс чуть в другом месте. И еще раз напомню, там детский лицей. Как Вы думаете дали бы разрешение на строительство лицея в таком месте?
Цитата "VST":Два дня назад был на стройке, пока выглядит так.
Спасибо за фото, сохраним для истории. Из темы "было-стало". Когда комплекс построят, сравним
)Мы звонили в ОП, сказали с апреля будут комплекс строить. А вот фото ОП не сделали?
Нет, только стройки.Цитата "Гальчик":
Спасибо за фото, сохраним для истории. Из темы "было-стало". Когда комплекс построят, сравним)
Мы звонили в ОП, сказали с апреля будут комплекс строить. А вот фото ОП не сделали?
Цитата "asker2":я конечно извиняюсь, а чем квартира в 1B по вашим наблюдениям лучше остальных ?
я не знаю, що вам зараз відповісти - для мене це така очевидна річ) 1В секція Б - ця квартира мегакрута, бо в ній на 1 вікно більше, а я дуже люблю світло
Ще мені подобається, що на відміну від стандартних однушок, тут кухня-ідальня більша кімнати. Тому кімната тут - це така собі невеличка затишна нірка суто для мене. А от кухня-їдальня - це великий простір, в якому можна комфортно приймати гостей і "жити" самому. Тобто для спання - є кімнатка, для всього іншого - кухня-ідальня. Не знаю, чи можу це пояснити - це якесь питання психологічного комфорту.Мені подобається, що в тій таки кухні, якщо виникне нагальна потреба у двох кімнатах, можна поставити стінку-перегородку, відмежувавши кухню вздовж, пробити туди двері з коридору і проколупати крихітне віконечко на балкон. вийде повноцінна двокімнатна. Воно мені не треба, але чомусь дуже гріє душу сама можливість)
Весь простір в квартирі дуже функціональний. Подобається, як унітаз втиснений в нішу в стіні)) Подобається, як двері відкриваються вздовж стін.
Меня так же беспокоил "земельный" вопрос по данному объекту.
На "истину последней инстанции" не претендую, но может кому-то поможет с выбором.
Вот что удалось узнать из открытых источников.
1. Земля в аренде, но с другим целевым назначением. Арендаторами являются компании(я), которые, по-словам ОП, собираются быть заказчиками строительства.
Раз https://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/68C79F5759297D33C2257A530068729D?OpenDocument
Два https://kmr.ligazakon.ua/SITE2/l_docki2.nsf/alldocWWW/D9DD43D22C186A0AC2257950006DE8F5?OpenDocument
2. Замена целевого на значения требует, как минимум,проекта комплекса и решения "Киевсовета" (полный перечень документов не составлял).
Тем более что "Интергал" уже пытался поменять целевое назначение этой земли, но пока неудачно (не знаю, по своей ли вине). Об этом можно почитать здесь: https://profidom.com.ua/novosti/kijev/11430-na-pr-pobedy-kievsovet-eshe-mozhet-razreshit-postroit-zhilkompleks
Что имеется в остатке:
"Интергал" продает квартиры в комплексе, земля под который еще не выделена.
Из этого следует, что формально нет, ни разрешения на строительство, ни проекта, ни градостроительных условий и ограничений и т.д.
ОП обещает уладить вопросы с документами до Июля.
Пока же данный проект, просто красивая картинка, от застройщика с хорошей репутацией за, как мне кажется, довольно высокую цену, как для такого состояния дел с землей.
Цитата "taras89":Тільки, що прочитав попередній договір. Враження мягко кажучи не дуже. Зобов'язання є фактично тільки у покупця. Ніяких строків будівництва будинку нема. Це так і повинно бути чи я чогось не розумію?)))
у мене в договорі завершення будівництва вказане четвертим кварталом 2017.
- ЖК Central Bucha | Comfort Life | Буча, вул. Островського, 34б30.11446
- ЖК Happy 7 | Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 3329.111
- M6 Urban Residences l GEOS l Київ, вул. Михайла Максимовича, 629.114
- ЖК Star City | Стар Сіті | bUdCapital, Київміськбуд | Київ, вул. Каунаська, 2728.11472
- ЖК Chalet | Standard Development | Київ, вул. Львівська, 18-б26.11121
- ЖК Урлівський-1 | Київміськбуд, BudCapital | Київ, вул. Причальна, 1126.113 803
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а25.113 108
- ЖК Молодіжне містечко | Крюківщина, вул. Одеська, вул. Подільська23.11100
- ЖК Старт | bUd Development | Київ, вул. Шолуденка, 3021.111 239
- ЖК Creator City | Креатор-Буд | Київ, вул. Дегтярівська, 17-1921.11525
- Чи варто зараз купувати нерухомість?30.114 789
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы16.1115 264
- Різонність ціни за оренду квартири (12 тисяч гривень)13.111
- Додаткові розрахунки між орендодавцями та орендарями06.1127
- Чи варто купити будинок в спокійному регіоні, в Вінниці?17.092
- Завышеные тарифы на отопление. Как обжаловать и куда писать?19.082
- Іпотека від Банків із найкращими умовами | Обговорення кредитів під заставу нерухомості13.08192
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Кухонные столешницы. Отзывы о практичных и неубиваемых вариантах13.11111
- Отзывы о кондиционерах. Какой кондиционер лучше08.11278
- Где найти качественные полотенца?04.092
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями29.0818
- Выбор пылесоса. Отзывы о ваших пылесосах26.0866
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну22.0891
- Болит спина07.0873
- Какую выбрать мебель на террасу?04.084
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Микрорайон на Лузановке | Одесса, Николаевская дорога | Консоль30.116
- ЖК ARTVILLE | ZEZMAN | Одеса, Овідіопольська дорога29.1130
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а17.117
- Харьков, Проект "Consol Green City" - "Консоль"11.113
- ЖК Kandinsky Odessa Residence | Кандинский | Одесса, Французский бульвар, 63/6515.10182
- ЖК Дом у моря | Югінвест | Южный, ул. Иванова10.1017
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?13.1121
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами09.11241
- Кварц виниловая плитка LG Decotile или Berry Alloc29.106
- Напольные покрытия - чтобы было тепло, красиво и недорого29.1018
- Яка реальна ціна чорнових робіт в 2025 для будинку08.101
- Хто планує поїхати на будівельний форум у Львові цього вересня?01.093
- Тепла підлога, відгуки та поради28.08205
- Крыша потекла, что делать?25.0818
- Перепланування | прохання та поради щодо конкретних ситуацій19.082 216
- Електрична тепла підлога28.111
- Продам фонарик шокер ОСА 928 Power plus04.111