Подать объявление

ЖК Лесной Квартал | Cityconsult Development | Бровары, ул. Киевская

ЗастройщикАльянс Новобуд
Сдача ЖК2015 - 2021 г.
Планировки
от 23 950 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 415.
20/5%
23/6%
141/34%
141/34%
90/22%
1. . .781783. . .1004
10 окт 2016 14:43
Цитата "Oksana2010":

Ясно шо понятно)) Только они должны были сдать работы еще до 1 октября, когда заканчивается 3 квартал. А уже 4-й пошел.

У нас вовремя даже ракеты не всегда запускали, а уж жилищное строительство - это вообще грустная песТня без припева :) К срокам строительства всегда можно смело прибавлять еще 10-20-30%, увы :(
10 окт 2016 15:19
Цитата "Oksana2010":

До конца ноября сдадут точно. Ждите к 1му декабря и не переживайте.
10 окт 2016 17:43
Цитата "Diezel":
Нічого собі у забудовника родичів...
Цілий форум назбирали!
Маячня якась.

что-то аж улыбнуло. Это очень многодетные семьи, наверное))
10 окт 2016 17:44
Цитата "igorlab":
полностью с вами согласен, что плотность людей в этом районе очень высокая, но застройщик не показывал никому план застройки, и всех это устраивало - вот и результат

ну план еще пару недель тому гулял на этой ветке, ну может месяц назад. Там написано, что будет сквер и парк. А насчет плотности населения – ну а где она невелика? В любом спальном районе. Посмотрите, что в Киеве творится.
11 окт 2016 06:53
Цитата "Lkvar":

Згоджуємося. Люди хочуть жити біля лісу,гуляти там. Але вже й забули,що їхній будинок стоїть замість лісу.

Ніколи там не було лісу. ГуглМапа вам у допомогу. І будувати треба виключно там де немає лісу
11 окт 2016 07:06
Цитата "investorN":

6-) Это точно.Благородный застройщик,просто хочет обеспечить всех родственников жилем :super: Я согласна,что сотрудники покупали там квартиры но не все ж жители комплексов это родственники!!! :neprav:

Ви здивовані, а Дмитро Анатоліч Мєдвєдєв зараз десь строчить комент на форумі ЛК :yes:
11 окт 2016 07:21
Цитата "DodgeR ":

ну план еще пару недель тому гулял на этой ветке, ну может месяц назад. Там написано, что будет сквер и парк. А насчет плотности населения – ну а где она невелика? В любом спальном районе. Посмотрите, что в Киеве творится.

У ЗК площу ділянки ~13000 м2 мінус площа під 3-ма будинками і паркінгом ~4000 м2, мінус дороги ~1700 м2, залишається приблизно 7300 м2 (+ по газонах не ходити)
на 1780 чол. це клаптик 2м х 2м на людину. Щільність як на цвинтарі, не?
11 окт 2016 07:25
Цитата "DodgeR ":

то что тут гуляло, то гулять пошло дальше, а застройщик план не показывал никому
11 окт 2016 07:30
Цитата "tem4ik14":
Люди тут купували житло в надії мати поряд хоч якусь зелену зону. Що і так обіцяв відділ продажу. А в радіусі кілометру від комплексу немає доступних парків чи навіть скверу... Район дуже активно забудовується і скоро там буде соціальний колапс. Забудовники і міська влада в погоні за збагаченням ріжуть землі під багатотисячну забудову, забуваючи про те, що потрібні і місця для відпочинку і соціальні об'єкти для нормального функціонування міста. А тут в районі вже збудовано і будується зараз комплексів на 30тис мешканців. І при цьому на всіх нових мешканців немає жодної лікарні, чи поліклініки, жодної школи та вже більше 2 років не можуть добудувати садок на 200 місць... Тим паче ні місць для рекреації...
Скоро цей район перетвориться на міський мурашник, де не можна вийти прогулятись в зеленій зоні бо їх катма, і ту хочуть зменшити втричі, чи отримати якісні медичні послуги, бо лікарня застаріла, та розрахована на обслуговування 70тис містян, (а скоро їх буде вже 130тис), а питання де паркувати авто нових мешканців району взагалі нікого не цікавить... Гостьового паркінгу в 18 раз меньше ніж мешканців, а власне паркомісце коштуе в 3 рази дорожче автомобіля середньго класу...
..............................................

Скільки емоцій...... до чого тут школи, парковки і дитсадки. Ви за школи, чи проти вирубування дерев на пустирі?! Визначтеся вже чого ви хочете?!

Певні особи закликали до дій проти вирубування лісу... я написав, що то дурня, і ті особи маніпулюють громадською думкою, бо лісу там немає, там є засмічений пустир на якому місцями є трохи дерев. Це не парк і не сквер, там люди не гуляли і не гуляють. Тоже не бачу нічого страшного якщо замість пустиря буде щось інше (наприклад нові будинки).

Щодо шкіл, дитсадків, інфраструктури - я абсолютно згоден що всього цього катастрофічно не вистачає. І якби питання ставилось побудувати нову школу/лікарню/тощо на тому пустирі - я би вас підтримав. Але ж питання так не стоїть?! Бастують не за створення інфраструктури, а за збереження пустиря?! Навіщо?!

Щодо того, що вам обіцяв забудовник - то вам обіцяно тільки те, що написано в письмовій угоді, все решта лише рекламна акція. Треба вже дорослішати й переставати вірити в казки (не плутати рекламу з реальними зобов'язаннями). Коли вже в людей з голови вийде той совок?! Ніхто вам нічого не зобов'язаний. Купуючи житло в 10 кілометрах від найбільшого мегаполісу в країні ви хочете щоб крім вашого будинку навкруг була тільки зелена зона й дитсадки?! А решті людей зникнути, щоб не заважати вам насолоджуватися затишком?! Наївність просто вражає. Тут буде мурашник і кам'яні джунглі, хочемо ми того чи ні. Занадто близько Київ, занадто багато людей бажають мати тут житло (і ці люди нічим за вас не гірші, якщо ви тут оселились, вони також мають на то право). А якщо хочете затишку й зеленої зони, то будь-ласка їдьте подалі від міста, на вибір 90% території України, де ніхто не буде будувати кам'яних джунглів.
11 окт 2016 07:33
Цитата "ALЕХ":

Так!!!З пiдрахунками у вас все Оk :yes:
11 окт 2016 08:10
Я ж написав, що я за комфортне проживання. В моєму розумінні комфорт- це і школи, і садочки, і паркові зони, і лікарні.
Те, що там необлаштована та засмічена зелена зона з сосновими насадженнями, не значить що її потрібно знищити під нову багатоповерхівку. Питання про її благоустрій вже гостро стоїть більше 2 років, але все гальмує влада- ніби там за генпланом землі іншого призначення і тому не облаштовують цю зону.
Тому хочу сказати, що це зовсім не дурня відстояти свої інтереси. Ось вам карта тої місцини, де хочуть вирубати дерева- покажіть мені де там немає "лісу", чи де там "пустир"?

А те, що власники квартир стикнулись з недобросовісним забудовником та алчною владою і виступили проти цього на захист своїх інтересів і прав, то це звичайно вірний хід справи.
11 окт 2016 08:13
Скільки емоцій...... до чого тут школи, парковки і дитсадки. Ви за школи, чи проти вирубування дерев на пустирі?! Визначтеся вже чого ви хочете?!

Певні особи закликали до дій проти вирубування лісу... я написав, що то дурня, і ті особи маніпулюють громадською думкою, бо лісу там немає, там є засмічений пустир на якому місцями є трохи дерев. Це не парк і не сквер, там люди не гуляли і не гуляють. Тоже не бачу нічого страшного якщо замість пустиря буде щось інше (наприклад нові будинки).

Щодо шкіл, дитсадків, інфраструктури - я абсолютно згоден що всього цього катастрофічно не вистачає. І якби питання ставилось побудувати нову школу/лікарню/тощо на тому пустирі - я би вас підтримав. Але ж питання так не стоїть?! Бастують не за створення інфраструктури, а за збереження пустиря?! Навіщо?!

Щодо того, що вам обіцяв забудовник - то вам обіцяно тільки те, що написано в письмовій угоді, все решта лише рекламна акція. Треба вже дорослішати й переставати вірити в казки (не плутати рекламу з реальними зобов'язаннями). Коли вже в людей з голови вийде той совок?! Ніхто вам нічого не зобов'язаний. Купуючи житло в 10 кілометрах від найбільшого мегаполісу в країні ви хочете щоб крім вашого будинку навкруг була тільки зелена зона й дитсадки?! А решті людей зникнути, щоб не заважати вам насолоджуватися затишком?! Наївність просто вражає. Тут буде мурашник і кам'яні джунглі, хочемо ми того чи ні. Занадто близько Київ, занадто багато людей бажають мати тут житло (і ці люди нічим за вас не гірші, якщо ви тут оселились, вони також мають на то право). А якщо хочете затишку й зеленої зони, то будь-ласка їдьте подалі від міста, на вибір 90% території України, де ніхто не буде будувати кам'яних джунглів.[/quote]

Нажаль, це правда сьогоднішнього дня... Такі речі треба розуміти... Просто нам, людям, хочеться вірити в казку...
11 окт 2016 08:25
Цитата "sveta29":
Нажаль, це правда сьогоднішнього дня... Такі речі треба розуміти... Просто нам, людям, хочеться вірити в казку...

Та які казки? Ви просто не хочете нічого робити або вас це влаштовує... Подивіться як люди виборюють своє право на комфортне існування в Бучі, Ірпіні, Вишневому. Виходили, протестували, боролись з владою. Потім антикорупційне бюро та прокуратура прижимали і владу, і забудовників. Це не казки, а реалії. Тут можна нічого не робити і пливти планктоном за течією, а можна вийти і сказати що ти проти. Інакше ніхто не почує...
11 окт 2016 08:25
Дорогие жильцы дома №2. Подскажите, ставил ли кто-то решетку или дверь общую на 4 квартиры? Хочется сделать предбанник, чтобы хотя бы коляску не в квартире держать. Звонила в ЖУС, там строго запретили это делать. Но может кто-то рискнул так сказать...)
11 окт 2016 08:41
Цитата "norus2":

Щодо того, що вам обіцяв забудовник - то вам обіцяно тільки те, що написано в письмовій угоді, все решта лише рекламна акція. Треба вже дорослішати й переставати вірити в казки (не плутати рекламу з реальними зобов'язаннями). Коли вже в людей з голови вийде той совок?! Ніхто вам нічого не зобов'язаний. Купуючи житло в 10 кілометрах від найбільшого мегаполісу в країні ви хочете щоб крім вашого будинку навкруг була тільки зелена зона й дитсадки?! А решті людей зникнути, щоб не заважати вам насолоджуватися затишком?! Наївність просто вражає. Тут буде мурашник і кам'яні джунглі, хочемо ми того чи ні. Занадто близько Київ, занадто багато людей бажають мати тут житло (і ці люди нічим за вас не гірші, якщо ви тут оселились, вони також мають на то право). А якщо хочете затишку й зеленої зони, то будь-ласка їдьте подалі від міста, на вибір 90% території України, де ніхто не буде будувати кам'яних джунглів.

Дивлюся на Ваше фото та не пригадаю де я вас бачив. Ви у відділу продаж не працюєте?
Що за пафос такий – «Ніхто вам нічого не зобов'язаний», «Тут буде мурашник і кам'яні джунглі». Ви у тверезому розумі та доброму здравії, дійсно цього хочете?

Але згоден з Вами Совок треба починати виводити з себе
11 окт 2016 09:32

Доречі, відносно норм озеленення для комплексів ЛК та ЗК є статті:

//save.brovary.org/rozrahunok-neobhidnoy i-ploshhi-ozelenennya/

//brovary.pravo-znaty.org.ua/zabuduvaty- nemozhlyvo-zberegty/

11 окт 2016 10:26
Цитата "ALЕХ":
Дивлюся на Ваше фото та не пригадаю де я вас бачив.

Погляньте на своє відображення в дзеркалі, може згадаєте...

Цитата "ALЕХ":
Ви у відділу продаж не працюєте?

Якщо я скажу, що ні, ви мені повірите?

Цитата "ALЕХ":
Що за пафос такий – «Ніхто вам нічого не зобов'язаний», «Тут буде мурашник і кам'яні джунглі». Ви у тверезому розумі та доброму здравії, дійсно цього хочете?

Ні я цього не хочу. Я просто розумію різницю між своїми "хотелками" і об'єктивною реальністю. Об'єктивна реальність така, що Бровари буде активно забудовуватись, для цього є дуже багато передумов. Не забудує Альянс-Новобуд, забудують інші, це лише питання часу. ІМХО. Можна й варто боротися за те, щоб процес цієї забудови супроводжувався розвитком інфраструктури міста (будівництво шкіл, лікарень, доріг, парків, тощо), проте боротися проти самого процесу забудови - безглуздо й безперспективно.
11 окт 2016 10:57
Цитата "norus2":
Можна й варто боротися за те, щоб процес цієї забудови супроводжувався розвитком інфраструктури міста (будівництво шкіл, лікарень, доріг, парків, тощо), проте боротися проти самого процесу забудови - безглуздо й безперспективно.

Ось тому й боремось за збереження зеленої зони. Тоді і облаштуємо її!
А зараз потрібно докласти всіх зусиль.
11 окт 2016 13:15
Цитата "norus2":

Погляньте на своє відображення в дзеркалі, може згадаєте...

Якщо я скажу, що ні, ви мені повірите?

Ні я цього не хочу. Я просто розумію різницю між своїми "хотелками" і об'єктивною реальністю. Об'єктивна реальність така, що Бровари буде активно забудовуватись, для цього є дуже багато передумов. Не забудує Альянс-Новобуд, забудують інші, це лише питання часу. ІМХО. Можна й варто боротися за те, щоб процес цієї забудови супроводжувався розвитком інфраструктури міста (будівництво шкіл, лікарень, доріг, парків, тощо), проте боротися проти самого процесу забудови - безглуздо й безперспективно.

Прийміть мої вибачення. Ні намагався вас образити. Так зірвалось, у жарті… :notsure:
11 окт 2016 14:13
Цитата "investorN":

Так!!!З пiдрахунками у вас все Оk :yes:

Ой нет, я считать точно не буду. Найду занятие получше и нужнее. :)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .781783. . .1004
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее