Подать объявление

ЖК Місто Квітів | Обрій, МЖК Оболонь | ул. Тираспольская, 43

ЗастройщикМЖК Оболонь, ИСК ОБРИЙ
Сдача ЖК2017 - 2021 г.
Планировки
от 34 100 Грн/м²
Карточка Домик
ЖК сдан
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 5.
2/40%
0/0%
2/40%
0/0%
1/20%
1. . .109111. . .794
17 апр 2017 17:13
Цитата "Evhen-ua":

Не надо так все усложнять: Вводите ФИО, электронную почту, нажимаете "Я не робот". После этого нажимаете "далее". На следующей странице вводите мобильник, ожидаете код по СМС, вводите и подписываете петицию. Ничего другого не надо.

І то правда, все вийшло, аж як то занадто просто.
17 апр 2017 17:53
Новые фото от 17 апреля.
17 апр 2017 17:54
На стройке тишина.
17 апр 2017 17:58
"М а к с и м "
Спасибо за фото.
17 апр 2017 18:13
Цитата "Oleg_80":
Мне вообще предложение по балконам не приходило. Наверное вычисли и решили, что нет смысла. :)

Это предложение было, скорее всего, для дома 1а.
17 апр 2017 19:45
Цитата "Alex_lg":

І то правда, все вийшло, аж як то занадто просто.

Очень просто, учитывая, что каждый имеет по 2-3 номера и электронных адреса, а изменить букву в имени не сложно. А набрать 10000 голосов не можем. Такое впечатление, что народ думает, что каждому проголосовавшему потом выдадут лопату и заставят копать тоннель к Интерплощади.
18 апр 2017 03:37

через интернациональную площадь, по словам руководителя киевметропроект, нет возможности прокладывать метро из-за коллектора.

Цитата:

Укрметротоннельпроектом», який я раніше очолював, розглядалася траса через Інтернаціональну площу.
– Там досі стоїть паркан на клумбі, і щось відбувається.

– Це не метро. Ведуться дуже серйозні підземні роботи, прокладають колектор великого діаметру. До речі, одна з причин, чому ми не пішли тунелем через Інтернаціональну, як раз в тому, що там величезна кількість важливих інженерних мереж під

https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2211734-viktor-anikin-direktor-institutu-kiivmetroproekt.html

Но, скорее всего метро на Веник отложат ещё на пару лет. Сейчас счета киевского метрополитена заморожены.
18 апр 2017 05:43
Цитата "riz_800580":

Это предложение было, скорее всего, для дома 1а.

У меня дом 1а, секция 1 и мне предложение по балконам не приходило. Отпишитесь те кому приходило предложение с какого вы дома/секции.
18 апр 2017 05:56
У меня дом 1а, секция 1 и мне предложение по балконам не приходило. Отпишитесь те кому приходило предложение с какого вы дома/секции.[/quote]

У меня монолит,но мне тоже присылали предложение :notsure:
18 апр 2017 07:17
Цитата "andrewGu":

У меня дом 1а, секция 1 и мне предложение по балконам не приходило. Отпишитесь те кому приходило предложение с какого вы дома/секции.

Дом 1 секция 3. Приходило
18 апр 2017 07:31
Дом 1, секция 2, тоже ничего не приходило
18 апр 2017 07:38
Дом 1, секция 2, не приходило
18 апр 2017 07:43
1a секция 1 - предложение присылали
18 апр 2017 08:20
Цитата "Илейна":

Дом 1 секция 3. Приходило

1А секцми 1. Предложение присылали.
18 апр 2017 08:32
Судя по перечню домов, то прослеживается тенденция: дом №2 (монолит), дом №1 (3-секция), дом №1а (1-я секция) - застройщик "Обрий". Скорее всего именно они выступили инициаторами "тотального" остекленения.
18 апр 2017 08:43
у меня дом 1 секция 2. Застройщик Оболонь. Предложение по остеклению приходило.
18 апр 2017 09:26
На початку року в домі 5а не було заплановано скління балконів і у договорі нічого про це не було (ну хіба що розмови). Але кілька тижнів тому виявилось, що девелопер вирішив зробити скління, із чого вийшло невеличке збільшення загальної площі квартир. Навіть договір не змінювали.
Ще трішки пізніше з’явилась ця пропозиція по склінню балконів для панельних будинків, але то без примусу. Листи щодо додаткового склування балконів отримали навіть інвестори в моноліт 5a, із чого зрозуміло, що розсилка пройшла неідеально. Якщо хтось із інвесторів у панелі хоче собі скління від забудовника і не отримав листа - маєте можливість звернутися до менеджера, вам все пояснять.
18 апр 2017 09:28

[/quote] https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2211734-viktor-anikin-direktor-institutu-kiivmetroproekt.html [/quote]
Исходя из информации по этой ссылке, метро на Интерплощади нам не светит. А жаль!

18 апр 2017 09:31
Цитата "Сірко":
На початку року в домі 5а не було заплановано скління балконів і у договорі нічого про це не було (ну хіба що розмови). Але кілька тижнів тому виявилось, що девелопер вирішив зробити скління, із чого вийшло невеличке збільшення загальної площі квартир. Навіть договір не змінювали.
Ще трішки пізніше з’явилась ця пропозиція по склінню балконів для панельних будинків, але то без примусу. Листи щодо додаткового склування балконів отримали навіть інвестори в моноліти, із чого зрозуміло, що розсилка пройшла неідеально. Якщо хтось із інвесторів у панелі хоче собі скління від забудовника і не отримав листа - маєте можливість звернутися до менеджера, вам все пояснять.

Если кто-то хочет, чтобы ему застеклил балкон застройщик, я несколько дней назад выкладывал пришедшее мне предложение. Не стесняйтесь, пользуйтесь.
18 апр 2017 10:08
нам, в 5а також виявляться приходила пропозиція. Ще не вивчали і не перечитували, що в договорі. Ваших коментарів достатньо :)
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .109111. . .794
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx