Подати оголошення

ЖК Місто Квітів | Обрій, МЖК Оболонь | ул. Тираспольская, 43

ЗабудовникМЖК Оболонь, ІБК ОБРІЙ
Здача ЖК2017 - 2021 р.
Планування
від 34 100 Грн/м²
Карточка Домік
ЖК зданий
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 5.
2/40%
0/0%
2/40%
0/0%
1/20%
1. . .109111. . .794
17 квіт 2017 17:13
Цитата "Evhen-ua":

Не надо так все усложнять: Вводите ФИО, электронную почту, нажимаете "Я не робот". После этого нажимаете "далее". На следующей странице вводите мобильник, ожидаете код по СМС, вводите и подписываете петицию. Ничего другого не надо.

І то правда, все вийшло, аж як то занадто просто.
17 квіт 2017 17:53
Новые фото от 17 апреля.
17 квіт 2017 17:54
На стройке тишина.
17 квіт 2017 17:58
"М а к с и м "
Спасибо за фото.
17 квіт 2017 18:13
Цитата "Oleg_80":
Мне вообще предложение по балконам не приходило. Наверное вычисли и решили, что нет смысла. :)

Это предложение было, скорее всего, для дома 1а.
17 квіт 2017 19:45
Цитата "Alex_lg":

І то правда, все вийшло, аж як то занадто просто.

Очень просто, учитывая, что каждый имеет по 2-3 номера и электронных адреса, а изменить букву в имени не сложно. А набрать 10000 голосов не можем. Такое впечатление, что народ думает, что каждому проголосовавшему потом выдадут лопату и заставят копать тоннель к Интерплощади.
18 квіт 2017 03:37

через интернациональную площадь, по словам руководителя киевметропроект, нет возможности прокладывать метро из-за коллектора.

Цитата:

Укрметротоннельпроектом», який я раніше очолював, розглядалася траса через Інтернаціональну площу.
– Там досі стоїть паркан на клумбі, і щось відбувається.

– Це не метро. Ведуться дуже серйозні підземні роботи, прокладають колектор великого діаметру. До речі, одна з причин, чому ми не пішли тунелем через Інтернаціональну, як раз в тому, що там величезна кількість важливих інженерних мереж під

https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2211734-viktor-anikin-direktor-institutu-kiivmetroproekt.html

Но, скорее всего метро на Веник отложат ещё на пару лет. Сейчас счета киевского метрополитена заморожены.
18 квіт 2017 05:43
Цитата "riz_800580":

Это предложение было, скорее всего, для дома 1а.

У меня дом 1а, секция 1 и мне предложение по балконам не приходило. Отпишитесь те кому приходило предложение с какого вы дома/секции.
18 квіт 2017 05:56
У меня дом 1а, секция 1 и мне предложение по балконам не приходило. Отпишитесь те кому приходило предложение с какого вы дома/секции.[/quote]

У меня монолит,но мне тоже присылали предложение :notsure:
18 квіт 2017 07:17
Цитата "andrewGu":

У меня дом 1а, секция 1 и мне предложение по балконам не приходило. Отпишитесь те кому приходило предложение с какого вы дома/секции.

Дом 1 секция 3. Приходило
18 квіт 2017 07:31
Дом 1, секция 2, тоже ничего не приходило
18 квіт 2017 07:38
Дом 1, секция 2, не приходило
18 квіт 2017 07:43
1a секция 1 - предложение присылали
18 квіт 2017 08:20
Цитата "Илейна":

Дом 1 секция 3. Приходило

1А секцми 1. Предложение присылали.
18 квіт 2017 08:32
Судя по перечню домов, то прослеживается тенденция: дом №2 (монолит), дом №1 (3-секция), дом №1а (1-я секция) - застройщик "Обрий". Скорее всего именно они выступили инициаторами "тотального" остекленения.
18 квіт 2017 08:43
у меня дом 1 секция 2. Застройщик Оболонь. Предложение по остеклению приходило.
18 квіт 2017 09:26
На початку року в домі 5а не було заплановано скління балконів і у договорі нічого про це не було (ну хіба що розмови). Але кілька тижнів тому виявилось, що девелопер вирішив зробити скління, із чого вийшло невеличке збільшення загальної площі квартир. Навіть договір не змінювали.
Ще трішки пізніше з’явилась ця пропозиція по склінню балконів для панельних будинків, але то без примусу. Листи щодо додаткового склування балконів отримали навіть інвестори в моноліт 5a, із чого зрозуміло, що розсилка пройшла неідеально. Якщо хтось із інвесторів у панелі хоче собі скління від забудовника і не отримав листа - маєте можливість звернутися до менеджера, вам все пояснять.
18 квіт 2017 09:28

[/quote] https://www.ukrinform.ua/rubric-economics/2211734-viktor-anikin-direktor-institutu-kiivmetroproekt.html [/quote]
Исходя из информации по этой ссылке, метро на Интерплощади нам не светит. А жаль!

18 квіт 2017 09:31
Цитата "Сірко":
На початку року в домі 5а не було заплановано скління балконів і у договорі нічого про це не було (ну хіба що розмови). Але кілька тижнів тому виявилось, що девелопер вирішив зробити скління, із чого вийшло невеличке збільшення загальної площі квартир. Навіть договір не змінювали.
Ще трішки пізніше з’явилась ця пропозиція по склінню балконів для панельних будинків, але то без примусу. Листи щодо додаткового склування балконів отримали навіть інвестори в моноліти, із чого зрозуміло, що розсилка пройшла неідеально. Якщо хтось із інвесторів у панелі хоче собі скління від забудовника і не отримав листа - маєте можливість звернутися до менеджера, вам все пояснять.

Если кто-то хочет, чтобы ему застеклил балкон застройщик, я несколько дней назад выкладывал пришедшее мне предложение. Не стесняйтесь, пользуйтесь.
18 квіт 2017 10:08
нам, в 5а також виявляться приходила пропозиція. Ще не вивчали і не перечитували, що в договорі. Ваших коментарів достатньо :)
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .109111. . .794
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Детальніше
+34624407828xxxx