Подать объявление

ЖК Белый Шоколад Центр | Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗастройщикБелый Шоколад
Сдача ЖК2014 - 2023 г.
Планировки
от 15 100 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-20из 220
Ваше враження про цей проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 116.
15/13%
22/19%
79/68%
1. . .148150. . .289
04 май 2016 07:57
Цитата "Стой там иди сюда":

Все одно там підтримуватимуть який не який порядок: прибиратимуть, підфарбовуватимуть з часом, а це робота, за яку потрібно платити. Тому 40 грн не такі великі кошти. Моє імхо.

Підтримую ідею, що треба за додаткові блага платити. Нормальна адеквартна ціна.
04 май 2016 11:21
По поводу беседки 40 грн по записи в принципе правильно поддерживаю, только должны при этом прилогаться: Дрова!, инвентарь(решётки и шампурики ЧИСТЫЕ при этом!) раз это сервис покупаемый за деньги, так как происходит во всех "цивилизованных" зонах отдыха сдаваемых за деньги. Что скажет нам наш ЖЕК? Ждем от вас поддержки и улучшения комфортных условий для ваших жильцов.

При этом беседки в курортных уголках и аквазонах типа Горенки, стоят от 150 до 300 грн за сутки и у водички, так для сравнения. Так что давайте сервис тогда, люди его ценят!
А вообще на сколько известно, мангальные зоны во всех комплексах БЕСПЛАТНЫ, не верите, проверьте :hi:
А вообще лучше бы вместо платной беседки, сделали наконец-то забор, такое чувство, что будто беседка важнее первоочередных благ типа ЗАКРЫТОЙ территории
04 май 2016 11:36
Цитата "-GUS-":
По поводу беседки 40 грн по записи в принципе правильно поддерживаю, только должны при этом прилогаться: Дрова!, инвентарь(решётки и шампурики ЧИСТЫЕ при этом!) раз это сервис покупаемый за деньги, так как происходит во всех "цивилизованных" зонах отдыха сдаваемых за деньги. Что скажет нам наш ЖЕК? Ждем от вас поддержки и улучшения комфортных условий для ваших жильцов.

При этом беседки в курортных уголках и аквазонах типа Горенки, стоят от 150 до 300 грн за сутки и у водички, так для сравнения. Так что давайте сервис тогда, люди его ценят!
А вообще на сколько известно, мангальные зоны во всех комплексах БЕСПЛАТНЫ, не верите, проверьте :hi:
А вообще лучше бы вместо платной беседки, сделали наконец-то забор, такое чувство, что будто беседка важнее первоочередных благ типа ЗАКРЫТОЙ территории

Кстати, а с нашего окна в доме МВ 10А видно небольшую часть нового забора. Как раз с этой стороны от заправки. Нам сказали, что это как раз начало забора, который будет по всему периметру комплекса) Уж правда хочется) Люблю я безопасность)
04 май 2016 11:46
Цитата "-GUS-":

А вообще на сколько известно, мангальные зоны во всех комплексах БЕСПЛАТНЫ, не верите, проверьте :hi

Згоден! Взагалі-то МИ маємо розуміти цифру 40 грн! Чому не 400 чи 4 грн за годину (це я ще не дійшов до вартості за послуги в ЖК! Що планую зробити). Якщо гроші беруться-то вони кудись витрачаються? Так? Куди? Зп персоналу? Світло? Якщо за САМУ бєсєдку-то вибачайте! Я за неї заплатив, оплативши квартиру! Чи не так? Але знову ж таки все зводиться до якоїсь комунни, яка буде представляти інтереси людей, бо завтра БШ введе кошти на посиденьки на лавках, фонтан, користування дитячими майданчиками і тд! Має бути особа/и з боку людей та людина з ЖЕК, які будуть вирішувати ВСІ питання цивілізовано, інакше чекайте з часом хвилі невдоволення, а ще гірше -позовів.
04 май 2016 12:06
СподіваюсЬ, що і сусіди в беседках будуть розуміти нормальні рамки по часу. Бо якщо буде галалей на всю ніч, то вибачте, мені теж таке не подобається. Треба, щоб і люди розуміли, що вони не просто заплатили і сидять там, а теж все було у рамках закону. Максимам до 23 і всі додому
06 май 2016 11:25
14 мая на территории жилищного комплекса «Белый Шоколад Center» состоится ART EVENT - «Посади семейное дерево».

Качественный досуг - залог комфортного проживания!
Компания Белый Шоколад привыкла отдыхать со вкусом.
14 мая мы будем создавать историю жилищного комплекса вместе с вами.
Посадить семейное дерево сможет каждый желающий, а ярким моментом станет специальная именная табличка, которая останется напоминанием о мероприятии на долгие годы.
Развлекательная программа, хорошее настроение и множество приятных сюрпризов ожидают каждого гостя.
ART EVENT – мы делаем мероприятия, которые становятся традициями!
06 май 2016 12:59
Цитата "Megapolis_1":
СподіваюсЬ, що і сусіди в беседках будуть розуміти нормальні рамки по часу. Бо якщо буде галалей на всю ніч, то вибачте, мені теж таке не подобається. Треба, щоб і люди розуміли, що вони не просто заплатили і сидять там, а теж все було у рамках закону. Максимам до 23 і всі додому

По правді кажучи мене бесідка насторожує :( в одному питанні: вона під вікнами моєї спальні і посиділки напів/повністю випивших з матами, як часто в моїй країні проходить посиділки на природі мене не тішить.
А платна бесідка з інвентарем і графіком - це прикольно і гарно.
"до 23:00 посиділки" - я взагалі не буду підримувати і усіма сила протистуватиму :ded:

Дорогі менеджері, що там з охороною. Хоч з планами/датами поділіться, а то з минулими випадками, якось хочеться безпеки.
10 май 2016 05:50
Цитата "viktress":

По правді кажучи мене бесідка насторожує :( в одному питанні: вона під вікнами моєї спальні і посиділки напів/повністю випивших з матами, як часто в моїй країні проходить посиділки на природі мене не тішить.
"до 23:00 посиділки" - я взагалі не буду підримувати і усіма сила протистуватиму :ded:

Дорогі менеджері, що там з охороною. Хоч з планами/датами поділіться, а то з минулими випадками, якось хочеться безпеки.

Я Вам честно скажу, я взагалі не дуже люблю ідеї, де бесідки стоять близько до будинку. Бо мене як раз напрягає саме те, що Ви описуєте, що бесідка під вікнами може бути і будь-яка приємна компанія починає смажити їжу, випиває і починається мат перемат((( На жаль, практика показує саме так.
Я говорила про час до 23, тому що в вихідний час саме до цього часу по закону нічого не можна казати про порушення. Можна слухати музику, відпочивати до 22 в будній день і до 23 - в вихідний. Тому наврядчи навіть поліція зможе щось зробити, я вже не кажу про управляючу компанію(

НАм показували забор, який починають зводити біля комплексу за МВ 10 А. Сподіваюсь, що роботи активно продовжаться і надалі.
Взагалі хотілось би почути якусь офіційну відповідь також.
10 май 2016 08:43
Цитата "viktress":

Всі ми люди (надіюсь). Зона барбекю вже є і ніхто її не переноситиме (якщо вона не порушує будівельні норми і ви не подасте в суд в такій ситуації), а ситуацію з неадекватами бачу так: 1. Почули матюки або лайку-попередили ОДИН РАЗ про виклик наряду, 2. Не дійшло і почули другий раз лайку-наряд. І тут не справа до 23 години чи до якої, а порушення громадського порядку! Крапка.

А що трапилося, що ви пишите про якийсь випадок в ЖК?

Дякую!
10 май 2016 11:34
Цитата "Стой там иди сюда":

Всі ми люди (надіюсь). Зона барбекю вже є і ніхто її не переноситиме (якщо вона не порушує будівельні норми і ви не подасте в суд в такій ситуації), а ситуацію з неадекватами бачу так: 1. Почули матюки або лайку-попередили ОДИН РАЗ про виклик наряду, 2. Не дійшло і почули другий раз лайку-наряд. І тут не справа до 23 години чи до якої, а порушення громадського порядку! Крапка.

А що трапилося, що ви пишите про якийсь випадок в ЖК?

Дякую!

Я до речі теж звернула увага "на якись випадок", але якось після таких фраз далі більше нічого не пишуть і не коментують.
10 май 2016 12:07
[/quote]

Я до речі теж звернула увага "на якись випадок", але якось після таких фраз далі більше нічого не пишуть і не коментують.[/quote]

Почекаємо.. Надіюсь нам повідають цю історію. І надіюсь зі щасливим закінченням!
10 май 2016 12:08
А хтось садив дерева на вихідних? Цікаво було? Ми восени чекатимемо таку ж акцію і свого дуба всадимо! Най росте :ded:
10 май 2016 12:35
Цитата "b-shokolad":
14 мая на территории жилищного комплекса «Белый Шоколад Center» состоится ART EVENT - «Посади семейное дерево».

Качественный досуг - залог комфортного проживания!
Компания Белый Шоколад привыкла отдыхать со вкусом.
14 мая мы будем создавать историю жилищного комплекса вместе с вами.
Посадить семейное дерево сможет каждый желающий

Уточните пожалуйста детали:
- время,
- орг. вопросы
- какие деревья планируете садить

Хотим поучаствовать
Спасибо.
11 май 2016 14:51
Та навіщо повідомляти тих мешканців (сарказм)! Хто МИ (БШ), а хто ті мешканці, щоб їм відповідати. Все, як і в цілому по країні, виходить: купив -а далі такоє.... Коли вже такий менталітет з бошок вилущиться... Не відомо :???: :faceoff:

Невже так важко (тут вже без сарказму, а серйозно) відповісти на форумі людям що як і де? Таке враження, що потрібно пройти пекло, щоб відповісти парою стрічок. Ну нічого;) Ще повоюємо.. To be continued..... :call: :protest:
13 май 2016 08:41
Добрый день, уважаемые клиенты и форумчане.

Рады сообщить Вам последние новости со стройплощадки ЖК "Белый Шоколад. Сenter".

Ул.Михаила Величко, 1-А

- завершены штукатурные работы в подъездах;
- проводятся работы по монтажу входных дверей в подъездах;
- проводятся работы по ограждению территории комплекса;
- проводятся подготовительные работы по облагораживанию преддомовой территории.
13 май 2016 08:45
Ул.Михаила Величко, 10-А

- продолжаются работы по монтажу крови;
- ведутся работы по монтажу балконов;
- завершаются работы по монтажу разводки водоснабжения и установки счетчиков на воду.
13 май 2016 08:47
Ул.Михаила Величко, 10-Б

- продолжаются фасадные работы.
13 май 2016 08:49
Ул.Михаила Величко, 8-А

- проводятся подготовительные работы по монтажу межэтажного перекрытия 1-го этажа.
13 май 2016 08:51
Ул.Михаила Величко, 8-Б

- приступили к работам по утеплению фасада.
13 май 2016 10:37
Соседи, всем привет!
У меня вопрос к жильцам мансардных квартир. Поделитесь фотками и контактами компаний, которые монтировали Вам лестницы? Какая ориентировочная стоимость была на Ваши лестницы!
Буду признательна за любую информацию
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .148150. . .289
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx