Подать объявление

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗастройщикБелый Шоколад
Сдача ЖК2014 - 2023 г.
Планировки
от 15 100 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
13из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .149151. . .289
13 май 2016 11:40
В связи с неблагоприятными погодными условиями мероприятие «Посади семейное дерево», переносится на 21.05.2016г.
С уважением, коллектив компании "БЕЛЫЙ ШОКОЛАД"
13 май 2016 12:06
Цитата "Стой там иди сюда":
Та навіщо повідомляти тих мешканців (сарказм)! Хто МИ (БШ), а хто ті мешканці, щоб їм відповідати. Все, як і в цілому по країні, виходить: купив -а далі такоє.... Коли вже такий менталітет з бошок вилущиться... Не відомо :???: :faceoff:

Невже так важко (тут вже без сарказму, а серйозно) відповісти на форумі людям що як і де? Таке враження, що потрібно пройти пекло, щоб відповісти парою стрічок. Ну нічого;) Ще повоюємо.. To be continued..... :call: :protest:

Уважаемые клиенты и форумчане, не всегда есть возможность просматривать форум от начала и до конца,он больше создан для общения жильцов между собой, если у Вас появляются вопросы вы можете обратится в офис продаж или оставить заявку на обратный звонок и мы Вам перезвоним что бы предоставить более детальную информацию.
13 май 2016 17:52
Цитата "b-shokolad":

Уважаемые клиенты и форумчане, не всегда есть возможность просматривать форум от начала и до конца,он больше создан для общения жильцов между собой, если у Вас появляются вопросы вы можете обратится в офис продаж или оставить заявку на обратный звонок и мы Вам перезвоним что бы предоставить более детальную информацию.

Насправді ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ за вашу відповідь! Насправді цей форум буде корисний не лише для спілкування мешканців, але і для спілкування між забудовником і цими ж мешканцями;)) Повірте.
Розумієте: хочеться отримувати зворотній звязок оперативно і по запиту своєму.
Будемо звертатися у відділ продажу.
І ще: було б дуже доречно і правильно, якби був контактний номер, по якому можна було б набирати вас (наприклад івент відділ, відділ по тому, сьому, девятому, десятому)... Також в еру технологій було б добре створити групу або у вайбері, або телеграмі... В такому випадку і мешканці на звязку і мешканці+ви.
Ще раз дякую і маю надію на плідне спілкування, яке принесе задоволення і вам і нам!
Всього найкращого!
13 май 2016 19:43
Цитата "Megapolis_1":
Соседи, всем привет!
У меня вопрос к жильцам мансардных квартир. Поделитесь фотками и контактами компаний, которые монтировали Вам лестницы? Какая ориентировочная стоимость была на Ваши лестницы!
Буду признательна за любую информацию

Добрый вечер!
Фоток пока нет, так как монтировать будут завтра. У нас металический каркас обшит деревом. Контакты могу дать, пишите в личку. Если будет желание посмотреть в живую, сообщите.
14 май 2016 08:22
Всем добрый день! Планируем с женой купить квартиру в ЖК "Белый шоколад". Хотелось уточнить информацию по поводу того, как обстоят дела с водоснабжением, поскольку слышали от друзей, что в Белогородке с этим бывают проблемы. На форуме нашёл сообщения 2015 года, что в домах были проблемы с водой - малый напор и перепады давление, и даже временное отсутствие воды. Дорогие жильцы, подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с водой в ЖК "Белый шоколад"? Буду очень благодарен за ответы!
14 май 2016 10:42
А можна дізнатися причину видалення мого повідомлення на рахунок майстра по сходам? Я все розумію, але там не було нічоо такого, що порушувало правила.
Дякую модератору за відповідь.
14 май 2016 13:02
С водой все в порядке, проживаем в МВ5 на 5 этаже,в подвале стоят дополнительные насосы, которые нагоняют давление на последние этажи, работают стабильно, проживаем уже 1 год, отключений воды не наблюдалось.
14 май 2016 18:18
Цитата "-GUS-":
С водой все в порядке, проживаем в МВ5 на 5 этаже,в подвале стоят дополнительные насосы, которые нагоняют давление на последние этажи, работают стабильно, проживаем уже 1 год, отключений воды не наблюдалось.

А напор у вас при открытии крана нормальный или нужно немного подождать, пока стечет вода?
14 май 2016 19:47
Цитата "Igorek2016":
Всем добрый день! Планируем с женой купить квартиру в ЖК "Белый шоколад". Хотелось уточнить информацию по поводу того, как обстоят дела с водоснабжением, поскольку слышали от друзей, что в Белогородке с этим бывают проблемы. На форуме нашёл сообщения 2015 года, что в домах были проблемы с водой - малый напор и перепады давление, и даже временное отсутствие воды. Дорогие жильцы, подскажите, пожалуйста, как сейчас обстоят дела с водой в ЖК "Белый шоколад"? Буду очень благодарен за ответы!

Могу сказать по МВ 1. Вода перенасыщена железом (это проблема всей Киевской области) , хотя это, наверное, лучше, чем хлором. Мы ставили фильтр на на вход воды в квартиру и систему очистки на кухню. Это не решение проблемы, но в целом жить можно.
А как обстоят дела в других домах? У нас же централизованная система? Соседи, поделитесь, пожалуйста.
14 май 2016 19:56
[quote="Стой там иди сюда"]Ще один такий момент, який мене не влаштовує (знаю БШ читає. Готуйтеся): ліфт не включать, поки більшість не зробить ремонт, але!... Або виключатимете вартість за ліфт з платіжок (якщо вони будуть, а скорше за все будуть), або включатимите ліфт, бо я за нього ПЛАТИТИМУ! Оплата йде в тому числі і за ремонт! Згоден, що ламати не варто, але якщо мені потрібно буде завезти нагору 10 мішків суміші по 25 кг-нічого з тим ліфтом не трапиться! От таке. Потрібно буде-я докажу свою правоту;) Я простий, але якщо стосується МОЇХ інтересів-я граніт в пил згризу :no-no: :super:[/quote

Навіть не сумнівайтесь, що у платіжках є сума за непідключений ліфт, а також те, що 10 мішків по 25 кг треба заносити власноруч або за окрему плату вантажникам. Перевірено )))
14 май 2016 19:59
Цитата "Ksiu":

Могу сказать по МВ 1. Вода перенасыщена железом (это проблема всей Киевской области) , хотя это, наверное, лучше, чем хлором. Мы ставили фильтр на на вход воды в квартиру и систему очистки на кухню. Это не решение проблемы, но в целом жить можно.
А как обстоят дела в других домах? У нас же централизованная система? Соседи, поделитесь, пожалуйста.

Вода в БШ у всіх однакова! Йде з водонапірної башні Білогородки. Проблему з залізом простим фільтром не вирішити, потрібно класти серйозну систему водоочистки на основі смол, а це коштує не мало, а також потребує місце, якого обмаль! Тому проблема... Як вирішувати? Навіть поки не знаю, але думати потрібно, щоб осаду рудого не було на всіх приладах сантехнічних.
14 май 2016 20:02
Цитата "Ksiu":

Як мінімум я поборюся! Навантаження ліфту яке? 500 кг? 800? Ставайте поруч (працівники ЖЕКу) і дивіться! Інакше виключайте з платіжки вартість ліфту! Якого біса я маю платити за те, що БШ ПЕРЕЖИВАЄ (не факт, що я поламаю ліфт) за те, що я зламаю його? Ну нічого собі!? ;)))))
14 май 2016 20:11

Вода в БШ у всіх однакова! Йде з водонапірної башні Білогородки. Проблему з залізом простим фільтром не вирішити, потрібно класти серйозну систему водоочистки на основі смол, а це коштує не мало, а також потребує місце, якого обмаль! Тому проблема... Як вирішувати? Навіть поки не знаю, але думати потрібно, щоб осаду рудого не було на всіх приладах сантехнічних.

Погоджуюсь з Вами, що це таки проблема, яка впливає на багато речей, в т. ч .побутову техніку, прання білого одягу, який через деякий час стає жовтим. Нормальна система очистки коштує досить дорого і потребує місця для її встановлення. Нажаль, ми досить пізно дізнались про проблеми з водою і поки що вирішуємо її таким чином. Далі буде ... Краще розібратись з цим на початковому етапі ремонтних робіт.
14 май 2016 20:58
Цитата "Ksiu":

Погоджуюсь з Вами, що це таки проблема, яка впливає на багато речей, в т. ч .побутову техніку, прання білого одягу, який через деякий час стає жовтим. Нормальна система очистки коштує досить дорого і потребує місця для її встановлення. Нажаль, ми досить пізно дізнались про проблеми з водою і поки що вирішуємо її таким чином. Далі буде ... Краще розібратись з цим на початковому етапі ремонтних робіт.

Приємно, що ви ділитеся досвідом!! "Спайомся" (с) Биков
15 май 2016 14:12
Старт воды на последних этажах в мв5 от 0-15 секунд в среднем
15 май 2016 19:28
Цитата "-GUS-":

Після відкривання крану 15 секунд??? :ne figa sebe: :ne figa sebe: :ne figa sebe: нііііііі. Це не діло взагалі :call: Буду спілкуватися з БШ. Мене це не влаштовує.

А на рахунок підготовки води по аналізу, який робили мешканці, то вартість мені запропонували в районі 900 ойро. :umnik:
16 май 2016 07:11
Цитата "-GUS-":

У нас вода течет сразу, вот только напор сначала маленький, а потом только "прорывает". У кого-то еще такое есть?
16 май 2016 07:16

Після відкривання крану 15 секунд??? нііііііі. Це не діло взагалі Буду спілкуватися з БШ. Мене це не влаштовує.

А на рахунок підготовки води по аналізу, який робили мешканці, то вартість мені запропонували в районі 900 ойро.

Нам такой анализ подойдет? вроде бесплатно делают:
//uventa-akva.com.ua/servis/info.html
16 май 2016 08:15
У меня в МВ7 на четвертом напор води отличный ничего не надо ждать :notsure:
16 май 2016 08:32
Цитата "Alcaponer":
У меня в МВ7 на четвертом напор води отличный ничего не надо ждать :notsure:

У нашому будинку спеціально поставили щось (він казав що, я просто назву забула=)) для напору води, мені сантехнік казав, який в нас в ЖК працює.
у мене на 5му теж проблем немає
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .149151. . .289
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее