Подати оголошення

ЖК "Белый Шоколад Центр", Белогородка, ул. Михаила Величко

ЗабудовникБілий Шоколад
Здача ЖК2014 - 2023 р.
Планування
від 15 100 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
13з 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 176.
15/9%
8/5%
22/13%
52/30%
79/45%
1. . .148150. . .289
04 трав 2016 07:57
Цитата "Стой там иди сюда":

Все одно там підтримуватимуть який не який порядок: прибиратимуть, підфарбовуватимуть з часом, а це робота, за яку потрібно платити. Тому 40 грн не такі великі кошти. Моє імхо.

Підтримую ідею, що треба за додаткові блага платити. Нормальна адеквартна ціна.
04 трав 2016 11:21
По поводу беседки 40 грн по записи в принципе правильно поддерживаю, только должны при этом прилогаться: Дрова!, инвентарь(решётки и шампурики ЧИСТЫЕ при этом!) раз это сервис покупаемый за деньги, так как происходит во всех "цивилизованных" зонах отдыха сдаваемых за деньги. Что скажет нам наш ЖЕК? Ждем от вас поддержки и улучшения комфортных условий для ваших жильцов.

При этом беседки в курортных уголках и аквазонах типа Горенки, стоят от 150 до 300 грн за сутки и у водички, так для сравнения. Так что давайте сервис тогда, люди его ценят!
А вообще на сколько известно, мангальные зоны во всех комплексах БЕСПЛАТНЫ, не верите, проверьте :hi:
А вообще лучше бы вместо платной беседки, сделали наконец-то забор, такое чувство, что будто беседка важнее первоочередных благ типа ЗАКРЫТОЙ территории
04 трав 2016 11:36
Цитата "-GUS-":
По поводу беседки 40 грн по записи в принципе правильно поддерживаю, только должны при этом прилогаться: Дрова!, инвентарь(решётки и шампурики ЧИСТЫЕ при этом!) раз это сервис покупаемый за деньги, так как происходит во всех "цивилизованных" зонах отдыха сдаваемых за деньги. Что скажет нам наш ЖЕК? Ждем от вас поддержки и улучшения комфортных условий для ваших жильцов.

При этом беседки в курортных уголках и аквазонах типа Горенки, стоят от 150 до 300 грн за сутки и у водички, так для сравнения. Так что давайте сервис тогда, люди его ценят!
А вообще на сколько известно, мангальные зоны во всех комплексах БЕСПЛАТНЫ, не верите, проверьте :hi:
А вообще лучше бы вместо платной беседки, сделали наконец-то забор, такое чувство, что будто беседка важнее первоочередных благ типа ЗАКРЫТОЙ территории

Кстати, а с нашего окна в доме МВ 10А видно небольшую часть нового забора. Как раз с этой стороны от заправки. Нам сказали, что это как раз начало забора, который будет по всему периметру комплекса) Уж правда хочется) Люблю я безопасность)
04 трав 2016 11:46
Цитата "-GUS-":

А вообще на сколько известно, мангальные зоны во всех комплексах БЕСПЛАТНЫ, не верите, проверьте :hi

Згоден! Взагалі-то МИ маємо розуміти цифру 40 грн! Чому не 400 чи 4 грн за годину (це я ще не дійшов до вартості за послуги в ЖК! Що планую зробити). Якщо гроші беруться-то вони кудись витрачаються? Так? Куди? Зп персоналу? Світло? Якщо за САМУ бєсєдку-то вибачайте! Я за неї заплатив, оплативши квартиру! Чи не так? Але знову ж таки все зводиться до якоїсь комунни, яка буде представляти інтереси людей, бо завтра БШ введе кошти на посиденьки на лавках, фонтан, користування дитячими майданчиками і тд! Має бути особа/и з боку людей та людина з ЖЕК, які будуть вирішувати ВСІ питання цивілізовано, інакше чекайте з часом хвилі невдоволення, а ще гірше -позовів.
04 трав 2016 12:06
СподіваюсЬ, що і сусіди в беседках будуть розуміти нормальні рамки по часу. Бо якщо буде галалей на всю ніч, то вибачте, мені теж таке не подобається. Треба, щоб і люди розуміли, що вони не просто заплатили і сидять там, а теж все було у рамках закону. Максимам до 23 і всі додому
06 трав 2016 11:25
14 мая на территории жилищного комплекса «Белый Шоколад Center» состоится ART EVENT - «Посади семейное дерево».

Качественный досуг - залог комфортного проживания!
Компания Белый Шоколад привыкла отдыхать со вкусом.
14 мая мы будем создавать историю жилищного комплекса вместе с вами.
Посадить семейное дерево сможет каждый желающий, а ярким моментом станет специальная именная табличка, которая останется напоминанием о мероприятии на долгие годы.
Развлекательная программа, хорошее настроение и множество приятных сюрпризов ожидают каждого гостя.
ART EVENT – мы делаем мероприятия, которые становятся традициями!
06 трав 2016 12:59
Цитата "Megapolis_1":
СподіваюсЬ, що і сусіди в беседках будуть розуміти нормальні рамки по часу. Бо якщо буде галалей на всю ніч, то вибачте, мені теж таке не подобається. Треба, щоб і люди розуміли, що вони не просто заплатили і сидять там, а теж все було у рамках закону. Максимам до 23 і всі додому

По правді кажучи мене бесідка насторожує :( в одному питанні: вона під вікнами моєї спальні і посиділки напів/повністю випивших з матами, як часто в моїй країні проходить посиділки на природі мене не тішить.
А платна бесідка з інвентарем і графіком - це прикольно і гарно.
"до 23:00 посиділки" - я взагалі не буду підримувати і усіма сила протистуватиму :ded:

Дорогі менеджері, що там з охороною. Хоч з планами/датами поділіться, а то з минулими випадками, якось хочеться безпеки.
10 трав 2016 05:50
Цитата "viktress":

По правді кажучи мене бесідка насторожує :( в одному питанні: вона під вікнами моєї спальні і посиділки напів/повністю випивших з матами, як часто в моїй країні проходить посиділки на природі мене не тішить.
"до 23:00 посиділки" - я взагалі не буду підримувати і усіма сила протистуватиму :ded:

Дорогі менеджері, що там з охороною. Хоч з планами/датами поділіться, а то з минулими випадками, якось хочеться безпеки.

Я Вам честно скажу, я взагалі не дуже люблю ідеї, де бесідки стоять близько до будинку. Бо мене як раз напрягає саме те, що Ви описуєте, що бесідка під вікнами може бути і будь-яка приємна компанія починає смажити їжу, випиває і починається мат перемат((( На жаль, практика показує саме так.
Я говорила про час до 23, тому що в вихідний час саме до цього часу по закону нічого не можна казати про порушення. Можна слухати музику, відпочивати до 22 в будній день і до 23 - в вихідний. Тому наврядчи навіть поліція зможе щось зробити, я вже не кажу про управляючу компанію(

НАм показували забор, який починають зводити біля комплексу за МВ 10 А. Сподіваюсь, що роботи активно продовжаться і надалі.
Взагалі хотілось би почути якусь офіційну відповідь також.
10 трав 2016 08:43
Цитата "viktress":

Всі ми люди (надіюсь). Зона барбекю вже є і ніхто її не переноситиме (якщо вона не порушує будівельні норми і ви не подасте в суд в такій ситуації), а ситуацію з неадекватами бачу так: 1. Почули матюки або лайку-попередили ОДИН РАЗ про виклик наряду, 2. Не дійшло і почули другий раз лайку-наряд. І тут не справа до 23 години чи до якої, а порушення громадського порядку! Крапка.

А що трапилося, що ви пишите про якийсь випадок в ЖК?

Дякую!
10 трав 2016 11:34
Цитата "Стой там иди сюда":

Всі ми люди (надіюсь). Зона барбекю вже є і ніхто її не переноситиме (якщо вона не порушує будівельні норми і ви не подасте в суд в такій ситуації), а ситуацію з неадекватами бачу так: 1. Почули матюки або лайку-попередили ОДИН РАЗ про виклик наряду, 2. Не дійшло і почули другий раз лайку-наряд. І тут не справа до 23 години чи до якої, а порушення громадського порядку! Крапка.

А що трапилося, що ви пишите про якийсь випадок в ЖК?

Дякую!

Я до речі теж звернула увага "на якись випадок", але якось після таких фраз далі більше нічого не пишуть і не коментують.
10 трав 2016 12:07
[/quote]

Я до речі теж звернула увага "на якись випадок", але якось після таких фраз далі більше нічого не пишуть і не коментують.[/quote]

Почекаємо.. Надіюсь нам повідають цю історію. І надіюсь зі щасливим закінченням!
10 трав 2016 12:08
А хтось садив дерева на вихідних? Цікаво було? Ми восени чекатимемо таку ж акцію і свого дуба всадимо! Най росте :ded:
10 трав 2016 12:35
Цитата "b-shokolad":
14 мая на территории жилищного комплекса «Белый Шоколад Center» состоится ART EVENT - «Посади семейное дерево».

Качественный досуг - залог комфортного проживания!
Компания Белый Шоколад привыкла отдыхать со вкусом.
14 мая мы будем создавать историю жилищного комплекса вместе с вами.
Посадить семейное дерево сможет каждый желающий

Уточните пожалуйста детали:
- время,
- орг. вопросы
- какие деревья планируете садить

Хотим поучаствовать
Спасибо.
11 трав 2016 14:51
Та навіщо повідомляти тих мешканців (сарказм)! Хто МИ (БШ), а хто ті мешканці, щоб їм відповідати. Все, як і в цілому по країні, виходить: купив -а далі такоє.... Коли вже такий менталітет з бошок вилущиться... Не відомо :???: :faceoff:

Невже так важко (тут вже без сарказму, а серйозно) відповісти на форумі людям що як і де? Таке враження, що потрібно пройти пекло, щоб відповісти парою стрічок. Ну нічого;) Ще повоюємо.. To be continued..... :call: :protest:
13 трав 2016 08:41
Добрый день, уважаемые клиенты и форумчане.

Рады сообщить Вам последние новости со стройплощадки ЖК "Белый Шоколад. Сenter".

Ул.Михаила Величко, 1-А

- завершены штукатурные работы в подъездах;
- проводятся работы по монтажу входных дверей в подъездах;
- проводятся работы по ограждению территории комплекса;
- проводятся подготовительные работы по облагораживанию преддомовой территории.
13 трав 2016 08:45
Ул.Михаила Величко, 10-А

- продолжаются работы по монтажу крови;
- ведутся работы по монтажу балконов;
- завершаются работы по монтажу разводки водоснабжения и установки счетчиков на воду.
13 трав 2016 08:47
Ул.Михаила Величко, 10-Б

- продолжаются фасадные работы.
13 трав 2016 08:49
Ул.Михаила Величко, 8-А

- проводятся подготовительные работы по монтажу межэтажного перекрытия 1-го этажа.
13 трав 2016 08:51
Ул.Михаила Величко, 8-Б

- приступили к работам по утеплению фасада.
13 трав 2016 10:37
Соседи, всем привет!
У меня вопрос к жильцам мансардных квартир. Поделитесь фотками и контактами компаний, которые монтировали Вам лестницы? Какая ориентировочная стоимость была на Ваши лестницы!
Буду признательна за любую информацию
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше
1. . .148150. . .289
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Детальніше