Подать объявление

ЖК А12 | УБК | Бровари, вул. Олімпійська, 12а

ЗастройщикУкраинская строительная компания
Сдача ЖК2022 г.
Планировки
от 18 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-39из 220
Ваше враження про проект:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 19.
11/58%
0/0%
1/5%
0/0%
7/37%
1. . .152153154
17 март 2025 15:11

Roman_81

Доброго дня, шановна спільното. Я також інвестор. Вище написали, що створювали список інвесторів. Хотів би перевірити чи є я в списках. Підкажіть, куди можна звернутись, щоб перевірити? 

Добрий день.
Звернутися можете до мене..як варіант. 

18 март 2025 14:49

tvoadevonka96

Добрий день.

Як з вами звʼязатись?

19 март 2025 08:58

І мені також треба

19 март 2025 16:49

tvoadevonka96

Добрий день.

Добрий день!

Мене теж цікавить чи є я в списках.Як з вами зв'язатися?

Дякую 

28 март 2025 09:31

tvoadevonka96

Добрий день.

Доброго дня, хотіла б дізнатися чи я також є в списках інвесторів, так як квартиру придбали ще у 2022 році. Як з вами можливо зв'язатися

29 март 2025 08:05

tvoadevonka96

Добрий день.

Доброго дня. Придбала тут квартиру. Як можна дізнатися чи є я у списках інвесторів. Як з вами звʼязатися?

21 апр 2025 10:16

Доброго дня, які новини.

Щось якась тиша в групі 

09 июль 2025 03:18

DenS79

Доброго дня, які новини.

Щось якась тиша в групі 

Доброго дня. За наявною інформацією будівельні роботи тимчасово не ведуться з початку 2024 року.

27 сен 2025 05:32

vika1980

доброго дня! Скажите, пожалуйста, что это за мини-стосово нашего питания, я также являюсь инвестором, хочу дополниться, можно помочь в подготовке документов.

Доброго дня! Скажіть будь ласка є хоч якась інформація стосовно нашої забудови,до кого можна звернутися,готова допомогти з підготовкою звернення ,документів.

14 март 2026 10:26

По всім питанням звертайтеся до Броварської адміністрації,там ініціативна група інвесторів.

16 март 2026 08:35

На сьогодні (березень 2026) жодного офіційного рішення про зміну забудовника чи відновлення робіт за бюджетні кошти немає.

❓ Чому так сталося?

1. Проблеми забудовника «УБК»: Компанія «Українська будівельна компанія» має серйозні фінансові труднощі. Їхні об'єкти в Броварах (не тільки «А12 на Олімпійській», а й «А12 на Симоненка») перебувають у стані «довгобудів».

2. Заборгованість та суди: У реєстрах за компанією-замовником значаться виконавчі провадження та позови від підрядників. Це блокує можливість фінансування фінальних етапів (ліфти, котельня, мережі).

3. Панельна технологія: Хоча будинок майже зведений у коробку, панельне будівництво потребує специфічного герметичного закриття контуру. Через те, що будинок стоїть без опалення та оздоблення вже кілька років, стан самих конструкцій може погіршуватися.

⚖️ Чи є хоч якісь перспективи?

Єдина "позитивна" новина — це те, що об'єкт фізично існує (коробка зведена). У Броварах є практика, коли проблемні об'єкти згодом передаються на баланс міста або іншим забудовникам через тиск ініціативних груп інвесторів.

Якщо ви власник квартири — варто приєднуватися до закритих груп інвесторів у Telegram/Viber (шукайте за назвою ЖК), саме там люди готують колективні позови та звернення до міської ради Броварів. Це єдиний шлях змусити забудовника або владу рухатися.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .152153154
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx