Подать объявление

"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
1/4%
1/4%
2/8%
5/19%
17/65%
1. . .7173. . .126
27 окт 2017 07:50
Цитата ".bloom.":
До речі Альтіс не хвалиться, то покажу я). Це звичайно, не настільки першочергові новини зараз, як адреса та ін, але думаю, веловласників порадує, тепер для вас є такі штуки.

Може це якісь передові технології, але не зовсім зрозумів, що веловласники мають робити з такими штуками? :notsure:
27 окт 2017 07:53
Цитата "Ron1k":

Може це якісь передові технології, але не зовсім зрозумів, що веловласники мають робити з такими штуками? :notsure:

Думаю ставит там свои велита и привязывать...
27 окт 2017 08:05
Цитата "Ron1k":

Кріпити до них свої велосипеди :winky:
27 окт 2017 08:07
Цитата "DеnchiK":

:hi:
Позвонил в отдел продаж-адрес нашему домк присвоили -ул. Толстого, дом № 1.
Поздравляю нас всех!
:super:

Ура!! :pray:
Значить, наступного тижня будемо вже підписувати акти! :super:
Я правильно розумію, що разом з актом нам дадуть ключ? Чи ключ ще пізніше?
27 окт 2017 09:16
Доброго дня, шановні інвестори та майбутні мешканці Житлового будинку №1.

Так, Житловому будинку №1 присвоєно поштову адресу: вул. Л.Толстого 1.
:yes:
27 окт 2017 09:33
Цитата "Жилой дом Номер Один":
Доброго дня, шановні інвестори та майбутні мешканці Житлового будинку №1.

Так, Житловому будинку №1 присвоєно поштову адресу: вул. Л.Толстого 1.
:yes:

Підкажіть, будь ласка, чи отримаємо ми ключі разом з актом?
27 окт 2017 12:30
Цитата "Anabel123":

Підкажіть, будь ласка, чи отримаємо ми ключі разом з актом?

Когда оформим весь пакет документов у натариуса ,тогда и ключи получим.А затем уже будем оформлять договора с комунальными службами. И если повезёт начнём в конце ноября ремонт.Всем удачи! :poz: :buben: :drink:
27 окт 2017 12:32
Цитата " dimon":

Когда оформим весь пакет документов у натариуса ,тогда и ключи получим.А затем уже будем оформлять договора с комунальными службами. И если повезёт начнём в конце ноября ремонт.Всем удачи! :poz: :buben: :drink:

Аж в кінці листопада? :wow:
Це справді така довга процедура? :???:
27 окт 2017 12:40
Цитата "Anabel123":

Аж в кінці листопада? :wow:
Це справді така довга процедура? :???:

Документы мы оформим быстро,а вот когда дадут воду и газ это вопрос. :smoke:
27 окт 2017 13:16
Цитата " dimon":

А отут уже я не зрозумів?акт прийому-передачі тоді ми підписуемо чого?повітря в оселях?і яка різниця забудовнику коли я зареєструю право власності?(в межах,оговорених договором,звісно)до підписання актів прийому забудовник має вирішити зі всіма комунікаціями до будинку,адреса і так далі.потім акт підписали,отримали ключі і погнали по конторах в індивідуальному порядку.поправте мене,якщо я щось не так зрозумів.
27 окт 2017 13:38
Цитата "Ron1k":

Я так понимаю 2 велосипеда на секцию можно разместить,красиво, но мало функционально :notsure:
27 окт 2017 13:52
Цитата "Жилой дом Номер Один":
Щодо внутрішнього двору.
Нагадаю, що на даний час, щоб вберегти певні елементи від руйнації і пошкодження під час ремонтів, ще не всі елементи встановлено. Зокрема, як писав раніше, після основних ремонтів зеберемо дитячі будиночки.
Також, ще будуть встановлені і лавочки (6 шт.) і на дитячому майданчику цікава гойдалка. Таку гойдалку дуже полюляють дітлахи.
[attachment=0]kacheli.jpg[/attachment]
Деякі наші інвестори, хто раніше купував кваритру у Первоцвіті, напевно пам'ятають, як чиїсь робітники забруднили пів-дитячого майданчику і декілька поверхів під'їзду рідким цементним розчином :'( :faceoff:
Будь-ласка, бережіть двір! Впливайте на Ваших робітників. Працівники ЖЕКу зможуть виправляти їх "творчість" тільки після ремонтного періоду, і певний час він може бути не таким красивим, як зараз.

Щодо столів у альтанці.
Якщо столи комусь заважають, то маленькі столи можна сховати під великий, або взагалі тимчасово виносити. Концепцією будинку передбачається, що у Житловому будинку №1 житимуть мешканці високої культури і побуту. Наприклад, хтось (як правило, підлітки і літні люди), захоче пограти у шахи, доміно, нарди, монополію, будь-які інші цікаві або розвиваючи настільні ігри, почитати книжку, попрацювати і покласти на стіл ноутбук/планшет. В решті решт, у альтанці можна влаштовувати дитячі дні народження тощо.
Зі столами альтанка стає універсальним і дуже зручним місцем. Вам сподобається! :yes:

Эти качели то что надо,они скорее редкость и нравятся не только детям,но и взрослым :thanks: Альтанка украсила двор,очень удобно сделали с дополнительными столиками :super: Только с держателями для велосипедов не очень понятно или что то будет до установления,а так двор супер!!!
27 окт 2017 14:06
Цитата "АгроноМ1982":

А отут уже я не зрозумів?акт прийому-передачі тоді ми підписуемо чого?повітря в оселях?і яка різниця забудовнику коли я зареєструю право власності?(в межах,оговорених договором,звісно)до підписання актів прийому забудовник має вирішити зі всіма комунікаціями до будинку,адреса і так далі.потім акт підписали,отримали ключі і погнали по конторах в індивідуальному порядку.поправте мене,якщо я щось не так зрозумів.

Я позвонила и у Натальи уточнила,ключи получаем после подписания акта-приема передачи,так же подписываем договор с нашим ЖЕКом и договор по охране(на Запорожской 12) и забираем тех паспорт,кто у Альтиса заказывал.
27 окт 2017 14:09
Цитата "АгроноМ1982":

Для того чтобы стать полноценным хозяином квартиры необходимо оформить документы у натариуса и только тогда с вами могут заключать договора все комунальные службы. Пока вы являетесь только инвестором вложившим свои деньги в стройматериаллы и оплату рабочей силы по стоительству дома. На 64 странице Альтис для всех написал инструкцию,что и как делать поэтапно. :umnik:
27 окт 2017 14:15
Цитата "irinapau":

Я позвонила и у Натальи уточнила,ключи получаем после подписания акта-приема передачи,так же подписываем договор с нашим ЖЕКом и договор по охране(на Запорожской 12) и забираем тех паспорт,кто у Альтиса заказывал.

А мне обьясняли , что только после натариуса сможем оформлять все договора.И это как бы логически правильно.
27 окт 2017 14:26
Цитата "Ron1k":

Я не писала, що це передові технології, я лише повідомила про додаткові зміни двору. Люди просили виділити їм паркувальне місце під велосипеди, я і написала, що для них поставили.
Якщо не той колір, не та форма чи треба передовіші, то то будь~ласка, до Альтіса, я їх не створювала і не придумувала)і взагалі не просила. Якщо "нічого з ними робити" веловласникам, то нехай Альтіс прибере і поставить щось для НЕ веловласників.
27 окт 2017 14:36
Цитата " dimon":

Для того чтобы стать полноценным хозяином квартиры необходимо оформить документы у натариуса и только тогда с вами могут заключать договора все комунальные службы. Пока вы являетесь только инвестором вложившим свои деньги в стройматериаллы и оплату рабочей силы по стоительству дома. На 64 странице Альтис для всех написал инструкцию,что и как делать поэтапно. :umnik:

Так правильно, сначала акт приема -передачи подписываем, параллельно техпаспорт заказываем,подписываем договора ЖЕК и охрана,получаем ключи,оформляем право собственности у нотариуса(госрегистратора-5 раб.дней),потом оформляем договора с комун.службами.В "плане действий от Альтиса "забыли написать этап получения ключей и вообще надо было написать более ёмко и четко :umnik:
27 окт 2017 14:42
Щодо підписання договорів та ключів
Так, дійсно, договори "комунальники" (водопостачання та водовідведення, електрика, газ) підпишуть тільки з власниками квартири (або уповноваженими особами). Тобто необхідно набути право власності - після реєстрації у держреєстратора або нотаріуса.

Щоб зекономити час договори з експлуатуючою організацією (ЖЕКом) підписуються одразу при підписанні акту прийому-передачі (це все є у алгоритмі дій інвестора, що Ви отримали електронною поштою, та який був викладений на форумі). У договрі передбачена умова, що він почне працювати після набуття покупцем прав власності. На даний час будь-які перешкоди або необхідність щось очікувати для реєстрації права власності відсутні.

Для пришвидчення пуску усіх комунікацій у будинок, ключі доцільно видавати після пуску усіх комунікацій. Наразі повної інформації немає, але з високим ступенем впевненості сподіваюсь, що ключі будуть видавати одразу з підписанням актів прийому-передачі вже наступного тижня. :yes:
27 окт 2017 14:46
Цитата "irinapau":

Эти качели то что надо,они скорее редкость и нравятся не только детям,но и взрослым :thanks: Альтанка украсила двор,очень удобно сделали с дополнительными столиками :super: Только с держателями для велосипедов не очень понятно или что то будет до установления,а так двор супер!!!

:super: :thanks:
27 окт 2017 16:45
Цитата " dimon":

А це до чого Ви написали?ми тут обговорюємо,на якому етапі ключі отримуємо, на руки.хтось сказав,що тільки після нотаріального оформлення.а коли можна аключати договори в інд.порядку ясно і так.треба право власності.мова за ключі НА РУКИ.
Реестр инвесторов на форуме Домика
Кнопка добавления в реестр расположена вверху каждой темы ЖК на форуме. Следите за продажами сами!
Подробнее
1. . .7173. . .126
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее