"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 26.
1/4% | ||
1/4% | ||
2/8% | ||
5/19% | ||
17/65% |
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
27 окт 2017 16:54
Цитата " dimon":
А мне обьясняли , что только после натариуса сможем оформлять все договора.И это как бы логически правильно.
Замовили Ви холодильник...доставили Вам під під'їзд,Ви спустилися,оглянули...підписали,скажімо,акт огляду,що претензій немає...зразу ж підписуєте акт прийому-передачі і хлопці грузять Ваш товар і їдуть собі.А Вам менегер розказує,що їм ще треба залишки на складах порахувати,бугалтерію звести...ло гічно?абсолютно ні.Володя пише,що ключі видадуть,коли будуть підключені комунікації.це логічно.і Володя сподівається,що на наступному тижні.тобто, газ до будинку не підведений)))і тут да,можуть бути затримки,так як забудовник на зборах чітко розказав,як газовики приймають будинок.всі квартири мають бути ВІДКРИТИМИ!тобто,якщо Альтіс не видає ключі разом з актом прийому-передачі,значіть азом і не пахне)))оце логічно.
dimon
Пользователь
100
20 марта 2017
27 окт 2017 18:30
Цитата "АгроноМ1982":
Замовили Ви холодильник...доставили Вам під під'їзд,Ви спустилися,оглянули...підписали,скажімо,акт огляду,що претензій немає...зразу ж підписуєте акт прийому-передачі і хлопці грузять Ваш товар і їдуть собі.А Вам менегер розказує,що їм ще треба залишки на складах порахувати,бугалтерію звести...ло гічно?абсолютно ні.Володя пише,що ключі видадуть,коли будуть підключені комунікації.це логічно.і Володя сподівається,що на наступному тижні.тобто, газ до будинку не підведений)))і тут да,можуть бути затримки,так як забудовник на зборах чітко розказав,як газовики приймають будинок.всі квартири мають бути ВІДКРИТИМИ!тобто,якщо Альтіс не видає ключі разом з актом прийому-передачі,значіть азом і не пахне)))оце логічно.
Ну что вы нагнетаете негатив.Дом сдан,номер присвоен, оформляйте документы и радуйтесь ,что вас не кинули.Дом построен качественно,красивый двор, сроки согласно договору выдержаны.Вы почитайте ,что твориться у других застройщиках,и кидалово,долгострой.А уж в каком состоянии сдают квартиры ,то просто ужас.В комнатах сроители конкретно устраивали туалет,всё перекошено,куча мусора ,протекает ливнёвка,вокруг дома болото.Это пример по Новомостицкой от Киевгорстроя.И это почти везде. Хотелось бы ещё адекватных соседей,но тут как повезёт.Я считаю необходимо поблагодарить Альтис за проделанную работу.В Борисполе это пока лучший и надёжный застройщик.
гостя1467
г
Постоянный пользователь
101
06 июня 2017
27 окт 2017 18:35
Не розумію,тех паспорт у мене,тепер чекати дзвінка коли їхати підписувати акт прийому передачі? І в мене у тех паспорті не стоїть дата,це не помилка?У кого так?
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
27 окт 2017 18:42
Цитата " dimon":
Ну что вы нагнетаете негатив.Дом сдан,номер присвоен, оформляйте документы и радуйтесь ,что вас не кинули.Дом построен качественно,красивый двор, сроки согласно договору выдержаны.Вы почитайте ,что твориться у других застройщиках,и кидалово,долгострой.А уж в каком состоянии сдают квартиры ,то просто ужас.В комнатах сроители конкретно устраивали туалет,всё перекошено,куча мусора ,протекает ливнёвка,вокруг дома болото.Это пример по Новомостицкой от Киевгорстроя.И это почти везде. Хотелось бы ещё адекватных соседей,но тут как повезёт.Я считаю необходимо поблагодарить Альтис за проделанную работу.В Борисполе это пока лучший и надёжный застройщик.
Абсолютно погоджуюсь.Альтіс кращий забудовник Борисполя.і бачив інші метри здані...і форуми читав.нагнітати не маю такої думки.просто дуже підриває,коли щось недоговорюють,вводять в оману,чи банально обманюють.і тут Альтіс-неальтіс,без різниці.друге питання,що значить будинок зданий?газ не підключений,адресу дали на днях,в будинку проводяться якісь роботи тощо.сьогодні 27.ніяк тут просрочки не 2 неділі.чекаю фінішу,як і всі,щоб займатися вже чимось корисним.
Ron1k
R
Пользователь
68
10 августа 2016
27 окт 2017 19:24
Цитата "irinapau":
Я так понимаю 2 велосипеда на секцию можно разместить,красиво, но мало функционально
Вот и я о том же! То, что к ним нужно как-то крепить велосипед - это понятно! Вот только как? С двух сторон 2 велосипеда по контуру, так сказать и все, парковка занята!? Может и креативно в плане визуализации, но как-то неоднозначно в плане функционала!
Ron1k
R
Пользователь
68
10 августа 2016
27 окт 2017 19:33
Цитата ".bloom.":
Я не писала, що це передові технології, я лише повідомила про додаткові зміни двору. Люди просили виділити їм паркувальне місце під велосипеди, я і написала, що для них поставили.
Якщо не той колір, не та форма чи треба передовіші, то то будь~ласка, до Альтіса, я їх не створювала і не придумувала)і взагалі не просила. Якщо "нічого з ними робити" веловласникам, то нехай Альтіс прибере і поставить щось для НЕ веловласників.
Не зовсім розумію таку Вашу реакцію, оскільки персонально до Вас не було жодних претензій! Це було скоріше риторичне питання! Та і претензій взагалі не було! Просто поцікавився, як цим правильно користуватися, оскільки ніколи не доводилось прив'язувати свого залізного коня до чогось подібного!
dimon
Пользователь
100
20 марта 2017
27 окт 2017 20:17
Цитата "АгроноМ1982":
Абсолютно погоджуюсь.Альтіс кращий забудовник Борисполя.і бачив інші метри здані...і форуми читав.нагнітати не маю такої думки.просто дуже підриває,коли щось недоговорюють,вводять в оману,чи банально обманюють.і тут Альтіс-неальтіс,без різниці.друге питання,що значить будинок зданий?газ не підключений,адресу дали на днях,в будинку проводяться якісь роботи тощо.сьогодні 27.ніяк тут просрочки не 2 неділі.чекаю фінішу,як і всі,щоб займатися вже чимось корисним.
И это вы называете - не нагнетаю. Вы явно это делаете специально и явно не из нашего дома.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
27 окт 2017 22:37
Цитата " dimon":
И это вы называете - не нагнетаю. Вы явно это делаете специально и явно не из нашего дома.
Це факти.сухі.не наклеп і не слухи.якщо Вам хочеться бачити тільки хороше,а недоліків не помічаєте,то звяжіться з Денчиком і зробіть Фан-Клуб Альтіса Бориспіль.чоловівк 10 туда набереться.я купив свої метри влітку.сплатив 100%.умови забудованик озвучив,тому в мене виникають закономірні питання.щодо реальності-перечитайте всі мої пости,і як вони змінювались.щасти Вам.
DеnchiK
Постоянный пользователь
378
12 июня 2017
28 окт 2017 05:38
Цитата "АгроноМ1982":
Це факти.сухі.не наклеп і не слухи.якщо Вам хочеться бачити тільки хороше,а недоліків не помічаєте,то звяжіться з Денчиком і зробіть Фан-Клуб Альтіса Бориспіль.чоловівк 10 туда набереться.я купив свої метри влітку.сплатив 100%.умови забудованик озвучив,тому в мене виникають закономірні питання.щодо реальності-перечитайте всі мої пости,і як вони змінювались.щасти Вам.
Без обид, но у каждого свое мнение!
Относительно качкства, я для удовлетворения интереса поседил дом «Борисполь Делюкс», с наружи вроде ничего, а в нутри, как по мне, планировка бестолковая, а качество отвратительное, на стяжке (тоже полусухим методом сделана) трещины-паутина и не ровно страх.
Про Фан-клуб вы загнули, а вот дом номер один мне нравится и как его построил Альтис тоже.
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
28 окт 2017 11:19
Цитата "DеnchiK":
Без обид, но у каждого свое мнение!
Относительно качкства, я для удовлетворения интереса поседил дом «Борисполь Делюкс», с наружи вроде ничего, а в нутри, как по мне, планировка бестолковая, а качество отвратительное, на стяжке (тоже полусухим методом сделана) трещины-паутина и не ровно страх.
Про Фан-клуб вы загнули, а вот дом номер один мне нравится и как его построил Альтис тоже.
Делюкс-тут 100%погоджусь.розглядав його.правда дивився тільки 1к.планування дійсно ніяке.радіатори 40-50см не ширші.сказали хватить дляобігріву,та вже дуже якісь дитячі..потолки,правда там шикарні по висоті.була одна квартира на другому поверсі.не сподобалось.був ів банківському на 8му поверсі 2х кімнатну дивився.похабно збудовано.убогапридомова.13.700зарядили.та це без котла)))14к здається котел ще +.там через 2хв.в квартирі зрозумів-не моє.з приводу стяжки-так і у нас не ідеальна.за тріщину поперечну в холі 2-3 мм я вже мовчав,так як на кухні дуже похабно була зроблена.у 2х кімнатах 2-3 мм на всій площі,що нормально.здивований був стінами!по вертикалі відхиленн3-4 мм максимум!переживав,щоб не 1-2 см)))
гостя1467
г
Постоянный пользователь
101
06 июня 2017
30 окт 2017 19:05
Хтось вже став власником? Отримали довідку про оплату?підписали акт?
DеnchiK
Постоянный пользователь
378
12 июня 2017
30 окт 2017 19:50
Цитата "гостя1467":Хтось вже став власником? Отримали довідку про оплату?підписали акт?
Акты будут завтрапосле обеда
Кошкин дом 1
Кд
Постоянный пользователь
138
19 февраля 2017
31 окт 2017 09:30
Просили знакомую узнать у государственного нотариуса в Борисполе узнать за регистрацию права собственности. Сказала нотариус таким не занимается, это правда, что не каждый нотариус нам подходит?
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
31 окт 2017 09:41
Добрый день.
Да, акты и справки для инвесторов, которые посмотрели квартиры в первую очередь, уже готовы.
Регистрацией прав собственности может заниматься любой нотариус. Для этого нотариус должен подключиться (получить доступ) к системе и необходимым реестрам. Доступ платный. Не все нотариусы хотят этот доступ получать, так как не уверены, что он у них окупится, и вообще не все хотят разбираться в этом процессе регистрации.
Поэтому просто не каждый нотариус на практике занимается регистрацией прав собственности на недвижимое имущество. Но большинство нотариусов этим вопросом занимается и Вы легко сможете такого найти.
Цитата "DеnchiK":
Акты будут завтрапосле обеда
Да, акты и справки для инвесторов, которые посмотрели квартиры в первую очередь, уже готовы.
Цитата "Кошкин дом 1":Просили знакомую узнать у государственного нотариуса в Борисполе узнать за регистрацию права собственности. Сказала нотариус таким не занимается, это правда, что не каждый нотариус нам подходит?
Регистрацией прав собственности может заниматься любой нотариус. Для этого нотариус должен подключиться (получить доступ) к системе и необходимым реестрам. Доступ платный. Не все нотариусы хотят этот доступ получать, так как не уверены, что он у них окупится, и вообще не все хотят разбираться в этом процессе регистрации.
Поэтому просто не каждый нотариус на практике занимается регистрацией прав собственности на недвижимое имущество. Но большинство нотариусов этим вопросом занимается и Вы легко сможете такого найти.
Anabel123
A
Постоянный пользователь
167
25 апреля 2017
31 окт 2017 09:48
Цитата "Жилой дом Номер Один":Добрый день.
Доброго дня! Чи підвели вже газ та воду? Реально буде отримати завтра разом з актом ключі?
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
31 окт 2017 09:54
Цитата "Anabel123":
Доброго дня! Чи підвели вже газ та воду? Реально буде отримати завтра разом з актом ключі?
Доброго дня! Наразі підведення комунікацій у процесі. Завтра, думаю що ще ні, але сподіваємось, що на цьому тижні зможете отримати.
Як тільки з`явиться нова інформація одразу ж будемо повідомляти.
natalochka41
n
Пользователь
31
31 октября 2017
31 окт 2017 18:05
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, хто вже був у нотаріуса? Яка вартість послуг, та реєстрації квартири?
Anabel123
A
Постоянный пользователь
167
25 апреля 2017
01 ноя 2017 10:09
Цитата "гостя1467":Хтось вже став власником? Отримали довідку про оплату?підписали акт?
Ми сьогодні забрали акт, довідку про повну сплату, а також, заключили договір із ЖЕКом та службою охорони.
Паспорт на лічильники газу та води видадуть разом з ключами. Це буде не раніше наступного тижня, так як ні газ, ні воду ще не підвели.
Ще одна невтішна новина - ліфт запустять (в грузовому режимі) не раніше квітня місяця. А на зборах обіцяли одразу запустити...
АгроноМ1982
А
Постоянный пользователь
220
08 августа 2017
01 ноя 2017 10:58
Цитата "Anabel123":
Ми сьогодні забрали акт, довідку про повну сплату, а також, заключили договір із ЖЕКом та службою охорони.
Паспорт на лічильники газу та води видадуть разом з ключами. Це буде не раніше наступного тижня, так як ні газ, ні воду ще не підвели.
Ще одна невтішна новина - ліфт запустять (в грузовому режимі) не раніше квітня місяця. А на зборах обіцяли одразу запустити...
Виходить на 1.11.2017 будинок практично не зданий.газу немає,води немає.ключі відповідно не видають.уже і ліфт в квітні?жить стало лучше,жить стало веселее)))Альтіс радує.за ліфти сам на власні вуха чув,що будуть працювати в грузовому режимі.який тоді сенс підписувати акт прийому,якщо практично ми квартиру не отримуємо,а за охорону квартплату починаємо платити з моменту підпису?)))чисто,щоб пошвидше отримати право власності?так воно і так є.кинули людей на пришвидшену процедуру оформлення тех паспорт.тепер ліфт(хоча,можливо,це й неправда).Памятаю,Володя гарно розписував,що у надійного забудовника(з натяком на Альтіс) в місті Бориспіль проблем з комунікаціями і введенням в експлуатацію не буде.це,мовляв,там...банківський,тощо,де порушення на порушенні,були проблеми з газом.а у нас все буде швидко і чітко)))
Жилой дом Номер Один
Постоянный пользователь
395
18 апреля 2017
01 ноя 2017 11:28
Цитата "Anabel123":
Ще одна невтішна новина - ліфт запустять (в грузовому режимі) не раніше квітня місяця.
Це і так, і ні. Як то кажуть, "від гріха по далі", Вам надали інформацію для найгіршого випадку, якщо ніхто з мешканців не почне ремонт і відповідно не буде користуватись опаленням та у місцях загального користування буде мінус, то необхідно буде дочекатись підвищення температури.
Щодо підведення комунікацій, нагадаю, що зараз підведення, а точніше пуск комунікацій по будинку триває, дочекаємось завершення усіх процедур і незабаром Вам повідомимо.
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее