"Жилой дом Номер Один", Борисполь, ул. Толстого, 1 - "Альтис-Девелопмент"
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 26.
1/4% | ||
1/4% | ||
2/8% | ||
5/19% | ||
17/65% |
Ron1k
R
Користувач
68
10 серпня 2016
27 жовт 2017 07:50
Цитата ".bloom.":До речі Альтіс не хвалиться, то покажу я). Це звичайно, не настільки першочергові новини зараз, як адреса та ін, але думаю, веловласників порадує, тепер для вас є такі штуки.
Може це якісь передові технології, але не зовсім зрозумів, що веловласники мають робити з такими штуками?
DеnchiK
Постійний користувач
378
12 червня 2017
27 жовт 2017 07:53
Цитата "Ron1k":
Може це якісь передові технології, але не зовсім зрозумів, що веловласники мають робити з такими штуками?
Думаю ставит там свои велита и привязывать...
Anabel123
A
Постійний користувач
167
25 квітня 2017
27 жовт 2017 08:05
Цитата "Ron1k":
Кріпити до них свої велосипеди
Anabel123
A
Постійний користувач
167
25 квітня 2017
27 жовт 2017 08:07
Цитата "DеnchiK":
Позвонил в отдел продаж-адрес нашему домк присвоили -ул. Толстого, дом № 1.
Поздравляю нас всех!
Ура!!
Значить, наступного тижня будемо вже підписувати акти!
Я правильно розумію, що разом з актом нам дадуть ключ? Чи ключ ще пізніше?
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
27 жовт 2017 09:16
Доброго дня, шановні інвестори та майбутні мешканці Житлового будинку №1.
Так, Житловому будинку №1 присвоєно поштову адресу: вул. Л.Толстого 1.
Anabel123
A
Постійний користувач
167
25 квітня 2017
27 жовт 2017 09:33
Цитата "Жилой дом Номер Один":Доброго дня, шановні інвестори та майбутні мешканці Житлового будинку №1.
Підкажіть, будь ласка, чи отримаємо ми ключі разом з актом?
dimon
Користувач
100
20 березня 2017
27 жовт 2017 12:30
Цитата "Anabel123":
Підкажіть, будь ласка, чи отримаємо ми ключі разом з актом?
Когда оформим весь пакет документов у натариуса ,тогда и ключи получим.А затем уже будем оформлять договора с комунальными службами. И если повезёт начнём в конце ноября ремонт.Всем удачи!
Anabel123
A
Постійний користувач
167
25 квітня 2017
27 жовт 2017 12:32
Цитата " dimon":
Когда оформим весь пакет документов у натариуса ,тогда и ключи получим.А затем уже будем оформлять договора с комунальными службами. И если повезёт начнём в конце ноября ремонт.Всем удачи!
Аж в кінці листопада?
Це справді така довга процедура?
dimon
Користувач
100
20 березня 2017
27 жовт 2017 12:40
Цитата "Anabel123":
Аж в кінці листопада?
Це справді така довга процедура?
Документы мы оформим быстро,а вот когда дадут воду и газ это вопрос.
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
27 жовт 2017 13:16
Цитата " dimon":
А отут уже я не зрозумів?акт прийому-передачі тоді ми підписуемо чого?повітря в оселях?і яка різниця забудовнику коли я зареєструю право власності?(в межах,оговорених договором,звісно)до підписання актів прийому забудовник має вирішити зі всіма комунікаціями до будинку,адреса і так далі.потім акт підписали,отримали ключі і погнали по конторах в індивідуальному порядку.поправте мене,якщо я щось не так зрозумів.
irinapau
i
Користувач
64
18 квітня 2017
27 жовт 2017 13:38
Цитата "Ron1k":
Я так понимаю 2 велосипеда на секцию можно разместить,красиво, но мало функционально
irinapau
i
Користувач
64
18 квітня 2017
27 жовт 2017 13:52
Цитата "Жилой дом Номер Один":Щодо внутрішнього двору.
Нагадаю, що на даний час, щоб вберегти певні елементи від руйнації і пошкодження під час ремонтів, ще не всі елементи встановлено. Зокрема, як писав раніше, після основних ремонтів зеберемо дитячі будиночки.
Також, ще будуть встановлені і лавочки (6 шт.) і на дитячому майданчику цікава гойдалка. Таку гойдалку дуже полюляють дітлахи.
[attachment=0]kacheli.jpg[/attachment]
Деякі наші інвестори, хто раніше купував кваритру у Первоцвіті, напевно пам'ятають, як чиїсь робітники забруднили пів-дитячого майданчику і декілька поверхів під'їзду рідким цементним розчином
Будь-ласка, бережіть двір! Впливайте на Ваших робітників. Працівники ЖЕКу зможуть виправляти їх "творчість" тільки після ремонтного періоду, і певний час він може бути не таким красивим, як зараз.
Щодо столів у альтанці.
Якщо столи комусь заважають, то маленькі столи можна сховати під великий, або взагалі тимчасово виносити. Концепцією будинку передбачається, що у Житловому будинку №1 житимуть мешканці високої культури і побуту. Наприклад, хтось (як правило, підлітки і літні люди), захоче пограти у шахи, доміно, нарди, монополію, будь-які інші цікаві або розвиваючи настільні ігри, почитати книжку, попрацювати і покласти на стіл ноутбук/планшет. В решті решт, у альтанці можна влаштовувати дитячі дні народження тощо.
Зі столами альтанка стає універсальним і дуже зручним місцем. Вам сподобається!
Эти качели то что надо,они скорее редкость и нравятся не только детям,но и взрослым Альтанка украсила двор,очень удобно сделали с дополнительными столиками Только с держателями для велосипедов не очень понятно или что то будет до установления,а так двор супер!!!
irinapau
i
Користувач
64
18 квітня 2017
27 жовт 2017 14:06
Цитата "АгроноМ1982":
А отут уже я не зрозумів?акт прийому-передачі тоді ми підписуемо чого?повітря в оселях?і яка різниця забудовнику коли я зареєструю право власності?(в межах,оговорених договором,звісно)до підписання актів прийому забудовник має вирішити зі всіма комунікаціями до будинку,адреса і так далі.потім акт підписали,отримали ключі і погнали по конторах в індивідуальному порядку.поправте мене,якщо я щось не так зрозумів.
Я позвонила и у Натальи уточнила,ключи получаем после подписания акта-приема передачи,так же подписываем договор с нашим ЖЕКом и договор по охране(на Запорожской 12) и забираем тех паспорт,кто у Альтиса заказывал.
dimon
Користувач
100
20 березня 2017
27 жовт 2017 14:09
Цитата "АгроноМ1982":
Для того чтобы стать полноценным хозяином квартиры необходимо оформить документы у натариуса и только тогда с вами могут заключать договора все комунальные службы. Пока вы являетесь только инвестором вложившим свои деньги в стройматериаллы и оплату рабочей силы по стоительству дома. На 64 странице Альтис для всех написал инструкцию,что и как делать поэтапно.
dimon
Користувач
100
20 березня 2017
27 жовт 2017 14:15
Цитата "irinapau":
Я позвонила и у Натальи уточнила,ключи получаем после подписания акта-приема передачи,так же подписываем договор с нашим ЖЕКом и договор по охране(на Запорожской 12) и забираем тех паспорт,кто у Альтиса заказывал.
А мне обьясняли , что только после натариуса сможем оформлять все договора.И это как бы логически правильно.
.bloom.
Користувач
28
19 жовтня 2017
27 жовт 2017 14:26
Цитата "Ron1k":
Я не писала, що це передові технології, я лише повідомила про додаткові зміни двору. Люди просили виділити їм паркувальне місце під велосипеди, я і написала, що для них поставили.
Якщо не той колір, не та форма чи треба передовіші, то то будь~ласка, до Альтіса, я їх не створювала і не придумувала)і взагалі не просила. Якщо "нічого з ними робити" веловласникам, то нехай Альтіс прибере і поставить щось для НЕ веловласників.
irinapau
i
Користувач
64
18 квітня 2017
27 жовт 2017 14:36
Цитата " dimon":
Для того чтобы стать полноценным хозяином квартиры необходимо оформить документы у натариуса и только тогда с вами могут заключать договора все комунальные службы. Пока вы являетесь только инвестором вложившим свои деньги в стройматериаллы и оплату рабочей силы по стоительству дома. На 64 странице Альтис для всех написал инструкцию,что и как делать поэтапно.
Так правильно, сначала акт приема -передачи подписываем, параллельно техпаспорт заказываем,подписываем договора ЖЕК и охрана,получаем ключи,оформляем право собственности у нотариуса(госрегистратора-5 раб.дней),потом оформляем договора с комун.службами.В "плане действий от Альтиса "забыли написать этап получения ключей и вообще надо было написать более ёмко и четко
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
27 жовт 2017 14:42
Щодо підписання договорів та ключів
Так, дійсно, договори "комунальники" (водопостачання та водовідведення, електрика, газ) підпишуть тільки з власниками квартири (або уповноваженими особами). Тобто необхідно набути право власності - після реєстрації у держреєстратора або нотаріуса.
Щоб зекономити час договори з експлуатуючою організацією (ЖЕКом) підписуються одразу при підписанні акту прийому-передачі (це все є у алгоритмі дій інвестора, що Ви отримали електронною поштою, та який був викладений на форумі). У договрі передбачена умова, що він почне працювати після набуття покупцем прав власності. На даний час будь-які перешкоди або необхідність щось очікувати для реєстрації права власності відсутні.
Для пришвидчення пуску усіх комунікацій у будинок, ключі доцільно видавати після пуску усіх комунікацій. Наразі повної інформації немає, але з високим ступенем впевненості сподіваюсь, що ключі будуть видавати одразу з підписанням актів прийому-передачі вже наступного тижня.
Так, дійсно, договори "комунальники" (водопостачання та водовідведення, електрика, газ) підпишуть тільки з власниками квартири (або уповноваженими особами). Тобто необхідно набути право власності - після реєстрації у держреєстратора або нотаріуса.
Щоб зекономити час договори з експлуатуючою організацією (ЖЕКом) підписуються одразу при підписанні акту прийому-передачі (це все є у алгоритмі дій інвестора, що Ви отримали електронною поштою, та який був викладений на форумі). У договрі передбачена умова, що він почне працювати після набуття покупцем прав власності. На даний час будь-які перешкоди або необхідність щось очікувати для реєстрації права власності відсутні.
Для пришвидчення пуску усіх комунікацій у будинок, ключі доцільно видавати після пуску усіх комунікацій. Наразі повної інформації немає, але з високим ступенем впевненості сподіваюсь, що ключі будуть видавати одразу з підписанням актів прийому-передачі вже наступного тижня.
Жилой дом Номер Один
Постійний користувач
395
18 квітня 2017
27 жовт 2017 14:46
Цитата "irinapau":
Эти качели то что надо,они скорее редкость и нравятся не только детям,но и взрослым Альтанка украсила двор,очень удобно сделали с дополнительными столиками Только с держателями для велосипедов не очень понятно или что то будет до установления,а так двор супер!!!
АгроноМ1982
А
Постійний користувач
220
08 серпня 2017
27 жовт 2017 16:45
Цитата " dimon":
А це до чого Ви написали?ми тут обговорюємо,на якому етапі ключі отримуємо, на руки.хтось сказав,що тільки після нотаріального оформлення.а коли можна аключати договори в інд.порядку ясно і так.треба право власності.мова за ключі НА РУКИ.
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Детальніше
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ірпінь, вул. Лисенка, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Чи варто зараз купувати нерухомість?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Найкращий район Києва29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Детальніше