Подать объявление

ЖК "Лидер", ул. Андрющенко, 6г - "Интергал Буд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 181.
28/15%
21/12%
51/28%
53/29%
28/15%
1. . .4749. . .142
10 июль 2014 14:04
Цитата "First1":
Здесь все разрыто,дворы, тротуары,весь квартал вокруг.Прокладывают к новым домам трубы. Жильцов это очень беспокоит,вчера была милиция, фотографы,составляли протоколы,ругались матом и т.д. Говорят,что строители хотят прорубить дорогу к стройке между домами 5 и 7 по Рыбалко.Жильцы,естественно,против. Угрожали Кличком и Ляшком с вилами...

А ви не в курсі комунікаці Лідера де саме будуть тягнути? По Шолуденка? чи також по Рыбалко. Хто був останім часом на стройці?що там зі сторони Шолуденко?Розрито чи ні?
10 июль 2014 16:11
Разрыт проезд со стороны Шолуденко. К нам тянут по Рыбалка-Шолуденко
11 июль 2014 06:20
Цитата "goshi":
Разрыт проезд со стороны Шолуденко. К нам тянут по Рыбалка-Шолуденко

Дякую за відповідь.
11 июль 2014 07:32
Была на Верхнем Валу,сдала документы за 2 часа,получила на следующий день за 30 минут.Повезло!!!
11 июль 2014 13:02
Обратите внимание на отделку подъездов в галереи ЖК Малахит. Как по-мне неплохо :up:
11 июль 2014 16:08
Цитата "Serdar":
Обратите внимание на отделку подъездов в галереи ЖК Малахит. Как по-мне неплохо :up:

а ссылочку?
11 июль 2014 16:25
//malahyt.com.ua/ в разделе "Галерея"
11 июль 2014 18:04
Моя знайома проживає у будинку за адресою вул.Рибалка, 5. Пересказую інформацію від неї:
Після того як забудовники розрили дороги та двір, вони вирішили організувати проїзд техніки на майданчик між будинками 5 та 7 по вул. Рибалка. Це остаточно допекло місцевих мешканців, які вчора організовували зібрання і запросили на нього представників ЖЕКу та якихось депутатів.

Невдоволення і претензії були в першу чергу щодо нового будівництва, але згадували і про Лідер.
Хтось із депутатів показував документи, що у ІГБ дозвіл передбачає тільки 8 поверхів і все що вище незаконно і що будуть передавати скарги в прокуратуру і т.д. Представників забудовників на зустрічі не було, але в наступну середу має бути нова зустріч ініцативної групи з представниками ІГБ, про неї напишу коли вона вже відбудеться.

Не хочеться думати, що всі ці скарги можуть стати на заваді офіційного вводу будинку в експлуатацію, але краще про ці події бути нам в курсі.
11 июль 2014 18:24
Цитата "Antitentyra":
Моя знайома проживає у будинку за адресою вул.Рибалка, 5. Пересказую інформацію від неї:
Після того як забудовники розрили дороги та двір, вони вирішили організувати проїзд техніки на майданчик між будинками 5 та 7 по вул. Рибалка. Це остаточно допекло місцевих мешканців, які вчора організовували зібрання і запросили на нього представників ЖЕКу та якихось депутатів.

Невдоволення і претензії були в першу чергу щодо нового будівництва, але згадували і про Лідер.
Хтось із депутатів показував документи, що у ІГБ дозвіл передбачає тільки 8 поверхів і все що вище незаконно і що будуть передавати скарги в прокуратуру і т.д. Представників забудовників на зустрічі не було, але в наступну середу має бути нова зустріч ініцативної групи з представниками ІГБ, про неї напишу коли вона вже відбудеться.

Не хочеться думати, що всі ці скарги можуть стати на заваді офіційного вводу будинку в експлуатацію, але краще про ці події бути нам в курсі.

дякую, важлива, але нерадісна інформація...
12 июль 2014 11:09
Кто-то может подсказать, насколько законно будет осуществить перенос кухни (например в случае планировки 76,83) в большую комнату?
12 июль 2014 12:50
Цитата "sndr":
Кто-то может подсказать, насколько законно будет осуществить перенос кухни (например в случае планировки 76,83) в большую комнату?

Тоже интересует этот вопрос
13 июль 2014 10:50
[youtube]//www.youtube.com/watch?v=YDnzjr8OWKE[/youtube]
14 июль 2014 06:15
Цитата "Serdar":

дякую, важлива, але нерадісна інформація...

Я вот не понимаю, какой смысл жаловаться на УЖЕ построенный дом. Чего этим добиться хотят??
14 июль 2014 06:21
Я думаю що не так і багато скарг на Лідер (Збоку жителів сусідніх будинків), так як, половину квартир викупили самі жителі сусідніх будинків.Ніхто сам собі не буде пиляти гілку на якій сидить.
14 июль 2014 06:37
Цитата "sndr":

вообще, перенос "мокрых" зон нежелателен в любом случае, но по закону в своей квартире можете делать что угодно! 8-) Вы же не стены рушить хотите? а просто комнаты местами поменять:)

p.s. мы точно будем переносить кухню в комнату 26 кв.м:) ради этого и взяли эту квартиру:)
14 июль 2014 13:02
Цитата "sndr":

я теж хочу перенести кухню у велику кімнату і пробував гуглить це питання. Нарив інформацію, що при переплануваннях можна робити кухнею тільки кімнату, яка суміжна з кухнею за планом. Не знаю наскільки це достовірна інформація, буду сьогодні-завтра у відділі продажів, поцікавлюсь можливо у них щодо свободи зміни планування.
14 июль 2014 13:20
Цитата "Antitentyra":

я теж хочу перенести кухню у велику кімнату і пробував гуглить це питання. Нарив інформацію, що при переплануваннях можна робити кухнею тільки кімнату, яка суміжна з кухнею за планом. Не знаю наскільки це достовірна інформація, буду сьогодні-завтра у відділі продажів, поцікавлюсь можливо у них щодо свободи зміни планування.

Antitentyra, певне це пов’язано з наявністю вентиляційної шахти, стояком водопостачання та каналізації у суміжних кімнатах. У Вашому випадку можуть виникнути проблеми щодо підведення та відведення води через зниження тиску, та необхідністю встановлення циркуляційних насосів.
14 июль 2014 13:31
Доречі зараз сиджу на Верхньому Валу у черзі на отримання пакету документів.
Здав взагалі без проблем приїхавши в 12 годин дня у минулий понеділок, були шанси навіть встигнути до обіду (обід 13:00-13:45), але затягнув чергу якийсь юрік (юридичні особи здають одразу декілька пакетів документів). В 14:00 вийшов вже з актом про прийняті доки.

Велика подяка Наталия111 за інформацію про обов'язкову копію наказу про поштову адресу, на Барбюса дівчинка на рецепшені видала копію за 5 хв. Так би довелось їхати другий раз.
14 июль 2014 13:33
Цитата "Serdar":

Antitentyra, певне це пов’язано з наявністю вентиляційної шахти, стояком водопостачання та каналізації у суміжних кімнатах. У Вашому випадку можуть виникнути проблеми щодо підведення та відведення води через зниження тиску, та необхідністю встановлення циркуляційних насосів.

учитывая наличие туалета, рядом с комнатой 26 кв.м., где есть и слив, и вентиляционная шахта, проблем быть не должно. невозможно перенести кухню в центральную комнату в связи с отсутствием вышеперечисленых вещей и невозможности их туда подвести.
14 июль 2014 13:44
Цитата "Двушечка":

учитывая наличие туалета, рядом с комнатой 26 кв.м., где есть и слив, и вентиляционная шахта, проблем быть не должно. невозможно перенести кухню в центральную комнату в связи с отсутствием вышеперечисленых вещей и невозможности их туда подвести.

+1
Думаю аналогично но есть ли подтверждение таким мыслям официальное??
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .4749. . .142
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx