Подать объявление

Себестоимость жилья

Вы считаете, что цены на жильё завышены или занижены?
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 20.
17/85%
0/0%
3/15%
1. . .1012. . .134
04 фев 2008 09:47
Цитата:

Cередня /зп службовцiв (вчитель, лiкар, держслужбовець) 1000 грн. в Украiнi.
Гтвщ, я довнедавна працював у мiнiстерсвi головним спецiалiстом. Так от, в сеердньому я мав на руки 1500 грн.
Так шо не надо ля-ля про "високi" зарплати в Украiнi.

Я бачу цифру в 500 у.е. середньої з/п в Києві (+ робітники), але не бачу середньої по Празі.
Я не буду говорити, що в Чехії держслужбовці отримують на рівні з бізнес-службовцями, можливо це так. Як і не буду говорити про тебе, як про великого спеціаліста, тут вже один старший писар є. (Цікаво як ти жив на 1500 при винайманні, щонайменше 200),

З/п в 500 у.е. середня в Киеві. Приведи мені по Празі і побачимо. Я вже мовчу про чорні. Про те що "половина" киян за мін. 400 у.е. здає свої квартири.

Тепер, ще ти приведи дані по Бухаресту, Братиславі, Варшаві і т.д. І сайти забудовників Берліну, ти ж німецьку ще не повинен був забути, жив же ж там. І все стане ясно, більше нічого не треба для прояснення нашої ситуації.
04 фев 2008 09:48
Цитата:

Отже, питання собівартості розкрив лише я. Добре чи погано, питання друге, заперечень обгрунтованих, крім "всі знають", "ніхто не може" - нема.
Навіть Флуманове 1200 -(мінус) (20 ПДВ, 20 прибутку, і таке інше на 5-10), дають нам собівартість у 600 евро. Що співставиме з европейськими державами, враховуючи перекіс - в них менша рентабельність - вищі з/п, у нас вища рентабельність (депозити в банках тиснуть) - менші з/п.

ти так не дав вiдповiдь, нам, , як брати ПДВ з вкрадених будматерiалiв та хабарiв й проводити це все через бухгалтерiю.
04 фев 2008 09:51
Цитата:

Гтвщ, не припиуй менi компаньонiв. То раз.
По друге. Я б не проти мати чотири дружин та гарем наложниць.
По- трете. Поки що я тут, у Киевi. IT- сектор поки що платить дорбе.
4. Fluent english; gut deutsch. Чи ти про мови програмування?

1. я не приписую тобі компаньйонів, але ти не реагуєш на явні ляпи. Ці люди мої опоненти, значить твої однодумці. Але ж говорять вони неправду, мало того часов відтверді дурниці, - тобі не соромно?
2. Можна мати коханку і не одну. Що заважає?
3. Питання було до Квадуса. Я радий, що спецам добре і тут - розвалу економіки не буде.
4. О ... - переклади для Кастомера його ж посилання. Знайди сайт забудовників в Берліні, аби подивитися на ціни - і закінчити цю балачку.
04 фев 2008 10:05
Здравствуйте. Я хоть и новичок среди вас, акул рынка недвижимости, но осмелюсь зделать замечание "не паплюжте рідну мову, бо вона ж у нас одна", а вы в своих эмоциональных сообщениях 151 добиваете, итак еле живой язык. ИМХО если вы спорите о рынке недвижимости Украины, а в часности Киева, то вам наша страна не безразлична, так общайтесь на нормальном (желательно литературном) украинском языке, я не против слэнга, но орфографический словарь тоже читать нужно!!!
04 фев 2008 10:07
Цитата:

Потiшся, ти в нас самий - самий (порахував собiвартiть "догори раком"). Бухгалтер -гуру, ти так не дав вiдповiдь, нам, чайникам, як брати ПДВ з вкрадених будматерiалiв та хабарiв й проводити це все через бухгалтерiю.

Я привів приклад з ПДВ, невже не можливо визначити базу? Чи наприклад пенсійний фонд, якщо включенний - ти не вирахуєш дохід від 1 хв. мобільного звязку?
Приведи свій.

Я ніде не говорив про хабарі в свому розрахунку. Я думаю, якщо хабарі є, то затрати на них повинні бути відбиті, як це робить бухгалтер, проводить як комерційні затрати чи благочинність і економісти не враховують їх в собівартості, не знаю. Питання не до мене.

Вкрадені матеріали, були куплені, і повинні були піти на будівництво, купили їх з запасом знаючи, що вони частина буде вкрадена прорабом, чи як, але вони ввійшли в собівартість в статтю матеріали? Мабуть є якісь допуски, поправки на погоду - зима видалась тепла і смоли витратили менше, решту занесли дядькові, щоб посмолив хату, а не віддали на склад? Чи не так?

Невже треба було слухати МБА, щоб я зараз розжовував очевидне?
04 фев 2008 10:10
Цитата:

Здравствуйте. Я хоть и новичок среди вас, акул рынка недвижимости, но осмелюсь зделать замечание: "не паплюжте рідну мову, бо вона ж у нас одна", а вы в своих эмоциональных сообщениях :151: добиваете, итак еле живой язык. ИМХО если вы спорите о рынке недвижимости Украины, а в часности Киева, то вам наша страна не безразлична, так общайтесь на нормальном (желательно литературном) украинском языке, я не против слэнга, но орфографический словарь тоже читать нужно!!!

А що вам, власне, не подобається?
Чи не могли б ви привести приклади паплюження? Чи флуманів діалект, то паплюження? Чи ви вимагаєте, щоби всі перейшли на укрмову. Я за. Справа за вами.

А про собівартість щось скажете? Думаю, штандартенфюреру не проблема знайти сайт забудовника в Берліні, з цінами метру нерухомості в цій столиці, чи не так?
04 фев 2008 10:28
Друзі, що завершити бесіду треба
1. Зробити розрахунок собівартості, яким методом все одно. Поки маємо мій 500 евро - лише будівництво від КМБ, і пані Наталі - 900 доллярів - повністю, який забідовник (от обговорився так обговорився, прошу вибачення в Наталії ) , звичайно забудовник) не відомо. Дані не сильно відрізняються. Інших поки не маємо.

2. Побачити ціні від забудовника в Берліні, Варшаві, Бухаресті і Римі, або хоча б у Берліні (при декларованій собівартості в 500 евро).

3. Порівняти ціни наших і їхніх забудовників.

4. Покинути свої відчуття - "я відчуваю, що має бути ..., бо ніхто не може, бо неадекватно"

5. Для широти погляду визначити собівартість оренди, приміром квартири Флумана, і запитати, якого милого він платить 400 чи скільки там в місяць.

Поки це не зроблено, вся наша бесіда так і зводитиметься до обговорення відчуттів.

Дякую за увагу.
04 фев 2008 10:53
Цитата:

Друзі, що завершити бесіду треба:
1. Зробити розрахунок собівартості, яким методом все одно. Поки маємо мій 500 евро - лише будівництво від КМБ, і пані Наталі - 900 доллярів - повністю, який забідовник (от обговорився так обговорився, прошу вибачення в Наталії :) , звичайно забудовник) не відомо. Дані не сильно відрізняються. Інших поки не маємо.

2. Побачити ціні від забудовника в Берліні, Варшаві, Бухаресті і Римі, або хоча б у Берліні (при декларованій собівартості в 500 евро).

4. Покинути свої відчуття - "я відчуваю, що має бути ..., бо ніхто не може, бо неадекватно"

5. Для широти погляду визначити собівартість оренди, приміром квартири Флумана, і запитати, якого милого він платить 400 чи скільки там в місяць.

Поки це не зроблено, вся наша бесіда так і зводитиметься до обговорення відчуттів.

Дякую за увагу.

Добрый день ГТВЩ! Вот Вы говорите надо сделать расчет себестоимости......
А какие брать исходные данные, кроме цены на сайте???
Может Вы обратитесь официально непосредственно к застройщикам они и предоставят Вам информацию(в чем сомневаюсь :) :) :)
04 фев 2008 10:54
Цитата:

Я ніде не говорив про хабарі в свому розрахунку. Я думаю, якщо хабарі є, то затрати на них повинні бути відбиті, як це робить бухгалтер, проводить як комерційні затрати чи благочинність і економісти не враховують їх в собівартості, не знаю. Питання не до мене.

Вкрадені матеріали, були куплені, і повинні були піти на будівництво, купили їх з запасом знаючи, що вони частина буде вкрадена прорабом, чи як, але вони ввійшли в собівартість в статтю матеріали?

Единажды солгавши - кто ж тебе поверит.

Вы пытаетесь опять запустить по кругу все то, что говорилось 1 февраля в этой теме.
Напомню, одна из участниц форума привела свои мысли о себестоимости. По ее мнению, она составляет 900 долларов за квадрат, включая воровство и взятки.

Вы же к этим 900 прибавили НДС.

-----------------------------------------------------------------------------
Цитата(Гтвщ @ 1.2.2008, 15:18)

Неужели - на то она и себестоимость? Вы уверены? Что себестоимость это то о чем вы думаете?

Итак 900 * 1,40 (прибыль+налог на прибыль при постройке 2 года) = 1200 * 1,2 НДС итого цена 1500.
------------------------------------------------------------------------------

А это был мой ответ :"Оппонент показывает чудеса бухгалтерской мысли. Он даже НДС с "налога на прибыль, с вороства и с взяток" будет платить (раз накрутил НДС даже на эти пункты)."

Теперь о якобы отсутствии аргументов.

Вы дали ссылку на сайт. Я на основании статьи, указанной в вашей ссылке, на странице 5 данной темы в 16 часов 42 минуты 1 февраля 2008 года задал Вам вопрос с цифрами. Вы уклонились от ответа.

Такой стиль поведения, совмещенный с наклеиванием ярлыков на всех оппонентов, мягко говоря некорректный.
04 фев 2008 10:56
Е ще один вiд Лиса,
$400 суто для 1м2, та розширений кошторис для всього будiвництва в $800 (включаючи роботи по проектуваннi, пiдведенню комунiкацiй тощо).

Хай ПДВ 20%, разом $960 - очiкувана цiна новобудови.

Але до $1700 (як у КГС) далековато, якщо брати те що у них майже рентабельнicть нульова (згiдно звiтування), тож звiдки береться $840 ($1700 -$960).
Undo? КГС дае цiну з ПДВ ачи без?

P.S. Моя дружина казала, що згiдно звiтностi, яку здають будiвельнiх органiзацii, прибутки або дуже малi, або зi знаком мiнус.

Що ще цiкаво, минулого року с/г пiшло в ++.
04 фев 2008 11:00
Цитата:

Добрый день ГТВЩ! Вот Вы говорите надо сделать расчет себестоимости......
А какие брать исходные данные, кроме цены на сайте???
Может Вы обратитесь официально непосредственно к застройщикам они и предоставят Вам информацию(в чем сомневаюсь :) :) :)

Добрый день. Я уже вам говорил. Вы знаете цену. Знаете ставку НДС, знаете ставку налога на прибыль, знаете проценты по банковским депозитам в гривне, ну не станете вы вести бизнес, если за 2 года (в среднем строительство дома) у вас прибыль проекта будет 10%, если в банке можно получить 15 в год, не так ли?

В итоге получете себестоимость, но всю, а не строительства. С озеленением, с коммуникациями, с проектом (типовой - не типовой) и т.д. Оценочно, можно спросить у архитектора, какая доля этого к строительству. Подозреваю, что не малая.

Я понимаю, лучше требовать от кого-то и его же критиковать, чем самому сделать что-то.

Жду также вашего вопроса. Учитывая, что на сайте вы 2 месяца, не думаю, что вы забыли за такое короткое время то, на что вам не был дан ответ. Или вас ответ не очень интересовал?
04 фев 2008 11:07
Цитата:

Друзі, що завершити бесіду треба:

Отвечу на Ваши вопросы.

2. Плохо, что Вы не увидели , но телеканал "Интер" показал цены и в Берлине, и в Дубаи.

3. И с цифрами (с участием киевского АН) автор сравнил цены новостроек в ОАЭ и Киеве. И указал на разницу в качестве продаваемого жилья (там с отделкой, сантехникой и кухней, а у нас - только окна времен СССР).

5. Приведите, пожалуйста, составляющие "собівартість оренди" , и мы с удовольствием поможем Вам добиться "широти погляду ".
04 фев 2008 11:10
Цитата:

Единажды солгавши - кто ж тебе поверит.

Вы пытаетесь опять запустить по кругу все то, что говорилось 1 февраля в этой теме.
Напомню, одна из участниц форума привела свои мысли о себестоимости. По ее мнению, она составляет 900 долларов за квадрат, включая воровство и взятки.

Вы же к этим 900 прибавили НДС.

-----------------------------------------------------------------------------
Цитата(Гтвщ @ 1.2.2008, 15:18)

Неужели - на то она и себестоимость? Вы уверены? Что себестоимость это то о чем вы думаете?

Итак 900 * 1,40 (прибыль+налог на прибыль при постройке 2 года) = 1200 * 1,2 НДС итого цена 1500.

А это был мой ответ :"Оппонент показывает чудеса бухгалтерской мысли. Он даже НДС с "налога на прибыль, с вороства и с взяток" будет платить (раз накрутил НДС даже на эти пункты)."
Теперь о якобы отсутствии аргументов.

Вы дали ссылку на сайт. Я на основании статьи, указанной в вашей ссылке, на странице 5 данной темы в 16 часов 42 минуты 1 февраля 2008 года задал Вам вопрос с цифрами. Вы уклонились от ответа.

Такой стиль поведения, совмещенный с наклеиванием ярлыков на всех оппонентов, мягко говоря некорректный.

Люди знают, кто громче всех кричит :"Держи вора!"

04 фев 2008 11:10
Цитата:

Добрый день. Я уже вам говорил. Вы знаете цену. Знаете ставку НДС, знаете ставку налога на прибыль, знаете проценты по банковским депозитам в гривне, ну не станете вы вести бизнес, если за 2 года (в среднем строительство дома) у вас прибыль проекта будет 10%, если в банке можно получить 15 в год, не так ли?

В итоге получете себестоимость, но всю, а не строительства. С озеленением, с коммуникациями, с проектом (типовой - не типовой) и т.д. Оценочно, можно спросить у архитектора, какая доля этого к строительству. Подозреваю, что не малая.

Я понимаю, лучше требовать от кого-то и его же критиковать, чем самому сделать что-то.

Жду также вашего вопроса. Учитывая, что на сайте вы 2 месяца, не думаю, что вы забыли за такое короткое время то, на что вам не был дан ответ. Или вас ответ не очень интересовал?

Найду обязательно!!!!(ща освобожусь)
04 фев 2008 11:14
Цитата:

Отвечу на Ваши вопросы.

2. Плохо, что Вы не увидели (может у Вас нет телевизора), но телеканал "Интер" показал цены и в Берлине, и в Дубаи.

3. И с цифрами (с участием киевского АН) автор сравнил цены новостроек в ОАЭ и Киеве. И указал на разницу в качестве продаваемого жилья (там с отделкой, сантехникой и кухней, а у нас - только окна времен СССР).

5. Приведите, пожалуйста, составляющие "собівартість оренди" , и мы с удовольствием поможем Вам добиться "широти погляду ".

Я хочу увидеть цены застройщиков, если мы говорим о них, а не сравнивать цены застройщиков с вторичным рыноком.
Цена от КГС 1700 у.е. = 1200 евро. Сайт kgs.kiev.ua
Цена от Берлинстройхолдинг .... у.е. = ... евро. Сайт ....
И кончайте со своим Интером. Достаточно ссылки, я не нуждаюсь в пересказах, через десятые уши.

Я так и понял с себестимость провал.

Себестоимость сдачи в аренду жилья, которое снимает Флуман = 0. Помогайте.

не надо больше так отвечать,
04 фев 2008 11:15

Гтвщ вы просили ссылки с конкретными ценами предоставляю:
Germania Immobilien Consulting ссылка //www.gic-berlin.de/
там есть ссылка "Цены" нажмите и посмотрите (цены в тыс. евро за метр кв.)
Берлин Восточная Германия 1,5-2
Берлин Западная Германия 2-3
а щодо справи, в термінах я з Вами змагатися не буду (доречі "Вами" з великої літери коли звертаєтесь до когось особисто). Зате в чистоті і правильності побутового спілкування без проблем.

04 фев 2008 11:20
Цитата:

Я уже вам говорил. Вы знаете цену. Знаете ставку НДС, знаете ставку налога на прибыль, знаете проценты по банковским депозитам в гривне, ну не станете вы вести бизнес, если за 2 года (в среднем строительство дома) у вас прибыль проекта будет 10%, если в банке можно получить 15 в год, не так ли?

Вы опять за старые вопросы?

Я Вам на 3 странице этой темы 1 февраля 2008 года в 15-16 уже писал:

"Единственная просьба. Не говорите о кредитах, на которые тратит деньги КГС. До последнего времени все дома КГС продавались на очень ранних стадиях. Часто даже еще до котлована. КГС не только не имел расходов на кредиты, а наоборот, получал доход, используя деньги вышеуказанных покупателей 2-3 года для кредитования покупок своего же жилья. Даже только на этих операциях (брать у одних деньги наперед и бесплатно, а другим их уже отдавать под проценты), без строительства, КГС имел немалый доход."

Вы очень много пишете, и видимо потому не успеваете прочитать то, что Вам отвечают. Я это так понимаю.
04 фев 2008 11:24
Цитата:

Гтвщ вы просили ссылки с конкретными ценами предоставляю:
Germania Immobilien Consulting ссылка //www.gic-berlin.de/
там есть ссылка "Цены" нажмите и посмотрите (цены в тыс. евро за метр кв.)
Берлин Восточная Германия 1,5-2
Берлин Западная Германия 2-3
а щодо справи, в термінах я з Вами змагатися не буду (доречі "Вами" з великої літери коли звертаєтесь до когось особисто). Зате в чистоті і правильності побутового спілкування без проблем.

Дякую, та це агенство, а не забудовник. Але рівень цін достатній, щоб показати, що байки про 500-700-900 - це лише байки.

В яких термінах? вами-Вами - це як вам до вподоби, мені абсолютно байдуже, та і до справи воно десятим боком. Можна довго розшаркуватись і говорити компліменти, але толку з того, он Анатоль дуже роздякується, а на просте питання відповіді не дає.

Так приклади паплюження будуть?
04 фев 2008 11:27
Цитата:

Ще раз - чому догори раком? Я привів приклад з ПДВ, невже не можливо визначити базу? Чи наприклад пенсійний фонд, якщо включенний - ти не вирахуєш дохід від 1 хв. мобільного звязку?
Приведи свій.

Вкрадені матеріали, були куплені, і повинні були піти на будівництво, купили їх з запасом знаючи, що вони частина буде вкрадена прорабом, чи як, але вони ввійшли в собівартість в статтю матеріали? Мабуть є якісь допуски, поправки на погоду - зима видалась тепла і смоли витратили менше, решту занесли дядькові, щоб посмолив хату, а не віддали на склад? Чи не так?

ГТВЩ
Приклад з життя,
Будували корпус полiтеху. Замiсть "вкраденог цементного розчину" цегла була звязана вапновим. Так от студентам будзагону була поставлене завдання, до приiзду комicii повибивати зверху вапно i замазати цементом так, щоб здавалось, що цегла зв"язана нормальним цементним розчином.
На все iснують певнi норми розходу. Тому вкрадене, замiнюеться чимось дешевшим, або приймаеться iнший обсяг робiт (стiнка клаться в 1/4 цегли (на ребро) замiсть 1-i або 1/2 i т.п.). Комiciя, як правило, "цього" не бачить.

Благодiйнiсть, так само як обслуговування кредитiв йде з прибутку. В собiвартiсть не входить.
04 фев 2008 11:28
К вопросу Себестоимость жилья. Смотрите, читайте Правила
определения стоимости строительства. ДБН Д.1.1-1-2000 + Разного рода ценники, Методические рекомендации + разъяснения Госстроя Украины.

Посмотрите "ПРИМЕР (МАКЕТ)составления договорной цены" есть в Рекомендациях, рассмотрите пример определения и заложения в смету плановых накоплений, "МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
з формування собівартості будівельно-монтажних робіт" Госсторя Украины.

И определитесь на форуме с основным Ответ на вопрос Как должно быть и Как есть фактически на РН в Украине (себестоимость).
Отдельно Гвтщ. Это нормативные документы разработанные специалистами Госстроя Украины
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .1012. . .134
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее