Подать объявление

Інвестування в нерухомість: перспективи

25 авг 2023 10:27

williamwill009

Мене зацікавила ваша тема. Я вважаю, що інвестування в нерухомість це те, що варте уваги. Нещодавно, я здійснив свою мрію, придбавши нерухомість в Кашкайші, Португалія. Процес був безпроблемним,  нерухомість перевищила мої очікування.

А еще ценник превысил наверно все возможные нормы адекватности. 

31 авг 2023 14:18

всім привіт. потрібна консультація хто в темі подобової оренди.

Є в мене объект в непоганому місці і періодично я його сдаю подобово. Більшість часу там проживають або родичі, друзі (звісно безкоштовно), але коли нікого там не буває я його сдаю.
Виходить додатковий дохід. Питання чи потрібно якось чі кошти проводити офіційно?  Об'яви розміщую на олх, чи може наприклад податкова зробити "тестове заселення" та потім "взяти за одне місце"?
В мене ФОП по основному виду діяльності, думаю може додати КВЕД "Здача в оренду житла" та все проводити офіційно з оплатою на рахунок ФОП без готівки з договорами, актами чи не має сенсу заморочуватись за 5-10 тис грн у місяць?

06 сен 2023 06:17

ФОП на якій групі?

Якщо 3 група - без проблем: додаєте квед, розрахунки на рахунок ФОПа, податки - 5% від прибутку; договори+акти. В інших умовах проблемно: 1 та 2 групи не мають права на цей квед, загальна форма оподаткування - високі податки.

08 сен 2023 18:16

Податковой буде цікаво якщо у вас будуть оборутки в 100 тис доларів. А 5 тис і то не постійне те теж саме що друзі на карту переслали

02 окт 2023 19:44

Berimor

у инвестиций в коммерческую недвижимость есть существенный минус: слишком высокий порог входа.
в остальном, особенно если рассматривать как чистую инвестицию (квартиру можно детям подарить или самому жить) то ком недвижимость - вне конкуренции

Ну начнем с того, что риски сейчас непомерно завышены, а выхлопа ноль без палочки. Купите вы обьект на все, а потом туда шахед прилетит и все. Даже банально осколки могут очень существенно удешевить ваш обьект.
Аренда в полной заднице, когда начнет расти такой обьект непонятно и будет ли вообще расти.
Для себя решил: ОВДП сейчас без альтернативно, а потом когда станет ясны перспективы и будет меньше рисков, можно и коммерцию посмотреть

03 окт 2023 12:32

sidus

Ну начнем с того, что риски сейчас непомерно завышены, а выхлопа ноль без палочки. Купите вы обьект на все, а потом туда шахед прилетит и все. Даже банально осколки могут очень существенно удешевить ваш обьект.
Аренда в полной заднице, когда начнет расти такой обьект непонятно и будет ли вообще расти.
Для себя решил: ОВДП сейчас без альтернативно, а потом когда станет ясны перспективы и будет меньше рисков, можно и коммерцию посмотреть

А если курс сейчас «скорректируется» к 42-43грн/$ — будут ли инвестиции в ОВГЗ такими выгодными? 

Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Подробнее