Микрорайон Варшавский | Stolitsa Group | пр. Правды, ул. Межевая
Застройщик | Stolitsa Group |
Сдача ЖК | 2017 - 2022 г. |
Планировки | от 15 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 556.
26/5% | ||
27/5% | ||
123/22% | ||
240/43% | ||
140/25% |
Priznel

Пользователь
31
31 июля 2017
12 март 2018 19:02
Цитата "B1_3_2 12":Мы тоже думали над вопросом звукоизоляции, и позвонили в "Акустик" - это один из лидеров, если не абсолютный лидер, в проектировании звукоизоляции в Украине. Точнее, я им сначала на писала на сайте, думала организовать совместную закупку материалов ЗИ. В итоге нам отзвонился их инженер, когда узнал название ЖК - оказалось, что именно он и делал проект ЗИ на Варшавском. Сказал, что лично боролся за звукоизоляцию в Варшавском с застройщиком и защитил свою концепцию.
Так значит ли это, что звукоизоляции достаточно? Было бы хорошо. А вот как вешать шкафы кухонные на стену из шлакоблоков - большой вопрос.
RAMBO
R
Пользователь
50
07 января 2016
12 март 2018 19:56
По поводу звукоизоляции пишут, что правильным решением будет проспонсировать звукоизоляцию пола соседям сверху. Тогда в вашу квартиру будет поступать меньше шума сверху. Что думаете, соседи?
B1_3_2 12
B1
Постоянный пользователь
170
14 февраля 2018
12 март 2018 20:28
Цитата "Supervisor":Скажите, в чем именно перемога этого инженера при защите своей концепции? Неужели СГ его послушала и проложила хотя бы минвату между квартирами?
Не вдавались в подробности, возможно, и в этом тоже.
Цитата "Supervisor":Лично я планирую положить ПВХ полы с толщиной не менее 5 мм, а еще лучше 7-10 и износостойкостью от 33 до 43. Звукоизоляция на высшем уровне, не требует идеальной подготовки пола, несложная укладка, теплый, как пробка...
Гм, я тоже хочу ПВХ полы, и честно говоря от вас впервые услышала об их идеальной звукоизоляции. Что касается подготовки, наоборот, мастера в один голос говорят, что и клеевой (плитка а-ля LG Decotile) и замковый (ака виниловый ламинат, Квикстеп и т.д.) ПВХ пол требуют идеальной стяжки, читай - нивелирки. И приилчные мастера берутся их класть с гарантией только при условии собственноручной подготовик пола.
B1_3_2 12
B1
Постоянный пользователь
170
14 февраля 2018
12 март 2018 20:33
Цитата "Priznel":Так значит ли это, что звукоизоляции достаточно? Было бы хорошо. А вот как вешать шкафы кухонные на стену из шлакоблоков - большой вопрос.
Не знаю:) Очень надеюсь, что да.
Мне проще, я планирую в 3 очереди послушать, что скажут соседи из 1 и 2. В любом случае, по_умолчанию ничего дополнительно по ЗИ делать не буду, только в случае выявления прям критичных проблем у 1 и 2 очереди.
Как вешать шкафы - спрашивать у мебельщиков. Наверняка существуют анкера для пустотелых блоков.
B1_3_2 12
B1
Постоянный пользователь
170
14 февраля 2018
12 март 2018 21:05
Цитата "RAMBO":По поводу звукоизоляции пишут, что правильным решением будет проспонсировать звукоизоляцию пола соседям сверху.
А что именно вы планируете спонсировать? Если у соседей сверху ламинат, и они планируют по какой-то причине класть его без звукоизолириющей подложки, ну ок, можно проспонсировать подложку. Но если там любое клеевое покрытие - что спонсировать? Замену стяжки? Сомневаюсь, что это хорошая идея)
Skifchik
S
Пользователь
53
24 января 2018
13 март 2018 07:26
Цитата "B1_3_2 12":Как вешать шкафы - спрашивать у мебельщиков. Наверняка существуют анкера для пустотелых блоков.
Думается, из-за хрупкости шлакоблоков не лишним будет перед штукатуркой закрепить на стену какую-то усиливающую конструкцию. например сварную плоскую "лесенку" из железной полосы. Пока стена голая то будет понятно в какую часть шлакоблока сверлиться. Для крепления можно использовать металлические раскрывные дюбеля для гипсокартона.

Дай Бог нормально получить ключи и документы, а остальные вопросы уже можно решать по ходу дела. Там их ой как немало будет...
Sunny_D

Постоянный пользователь
499
09 ноября 2016
13 март 2018 07:34
Цитата "Supervisor":
Звукоизоляция это конечно хорошо. Но нельзя отрицать факт вредных испарений из этого материала. Хлор, диоксины, фталаты и прочая химия аж бегом будут выходить из него. А они, как известно, канцерогены. Привет рак, называется. Бонусом разрушенная нервная система.
За свои же деньги себя и своих детей же и будете травить.

А потом удивляются почему столько смертей от онкологии в последние 10-15 лет.
Delphix
D
Пользователь
56
18 декабря 2015
13 март 2018 08:33
Цитата "Sunny_D":За свои же деньги себя и своих детей же и будете травить.![]()
Вообще-то вы живете в постсовковом мегаполисе, а не в тайге за 500 км от ближайшего города с людьми, да и еще и покупаете квартиру в ЖК с высокой плотностью застройки.
На что вы расчитываете?
А так все материалы имеют допуски по вредности, врядли бы выставляли в продажу токсичные стройматериалы.
Supervisor

Постоянный пользователь
481
02 марта 2016
13 март 2018 08:49
Цитата "Sunny_D":Звукоизоляция это конечно хорошо. Но нельзя отрицать факт вредных испарений из этого материала. Хлор, диоксины, фталаты и прочая химия аж бегом будут выходить из него. А они, как известно, канцерогены. Привет рак, называется. Бонусом разрушенная нервная система.
За свои же деньги себя и своих детей же и будете травить.![]()
Я все таки позволю себе не согласиться с Вашими доводами.
Советую хотя бы потрудиться изучить тему:
https://finefloor.ru/tech/benefits (ПВХ полов очень много по технологии изготовления) + ( там 3 серии, кстати и все очень интересные)
Из недостатков, ПВХ пол не любит контакт с обычной резиной и очень дорог в Украине почему то.
И еще кое что. Вы уверены, что в древности люди не болели онкологией?

B1_3_2 12
B1
Постоянный пользователь
170
14 февраля 2018
13 март 2018 09:26
Цитата "Sunny_D":Хлор, диоксины, фталаты и прочая химия аж бегом будут выходить из него.
Физика, математика, география, а также ряд неестественных наук незаслуженно забыты!
Внимательно проверяйте сертификаты соответствия, и будем вам счастье. Касательно последних 10-15 лет - в совке начиная с 50х годов ПВХ-пол ака линолеум был гораздо более распространен. Собственно, как и во всем мире. Несколько поколений на нем выросло, а испарения тогда меряли гораздо менее придирчиво.
Sunny_D

Постоянный пользователь
499
09 ноября 2016
13 март 2018 10:44
Сертификаты, допуски в продажу, новые технологии... бла-бла...
Статистика смертности от онкозаболеваний за последнее десятилетие говорит сама за себя.
Украина на втором месте в Европе по темпам распространения рака.
Ежегодно в Украине более 160 тыс. человек узнают, что они онкобольные.
Ежегодно от рака умирают около 90 тыс. человек, из них 35% люди трудоспособного возраста.
Ежедневно в Украине заболевают раком 450 людей, из них погибают 250.
Каждый час регистрируется более 20 новых случаев заболевания, а 10 жителей Украины умирают от рака.
Переубеждать никого не собираюсь. Это мое ИМХО.
Всем добра и крепкого здоровья.
Статистика смертности от онкозаболеваний за последнее десятилетие говорит сама за себя.
Ежегодно от рака умирают около 90 тыс. человек, из них 35% люди трудоспособного возраста.
Каждый час регистрируется более 20 новых случаев заболевания, а 10 жителей Украины умирают от рака.
Bogdan_Z

Постоянный пользователь
177
18 января 2017
13 март 2018 11:09
Цитата "Sunny_D":
А ви про Чорнобиль взагалі як, чули щось?
Артем_13_1K7
А
Постоянный пользователь
114
29 марта 2017
13 март 2018 11:19
Цитата "B1_3_2 12":
Мы тоже думали над вопросом звукоизоляции, и позвонили в "Акустик"... ...оказалось, что именно он и делал проект ЗИ на Варшавском.
...Также сказал, что "колхозная" звукоизоляция (а-ля побольше ваты и гк на стену) дополнительно ничего особо не даст.
це супер-новина! адже саме там я і замовляв собі звукоізоляцію у нинішю свою квартиру (ставив Зіпс-Сінему). не вказував це у попердньому дописі, щоби не звинуватили в рекламі...
меньше з тим, Ви ж розумієте, як це працює?! коли я прийшов до них і кажу: "мені треба не чути сусідів", вони мені відповіли - робимо ось це за такі от гроші.
а прийшов Забудовник, каже порахуйте додаткову ізоляцію! ті кажуть - 5-ть гривень буде така коштувати. Забудовник - це надто дорого, що запропонуєте на дві гривні...
думаю, це саме так відбувалось й надто на таку ізоляцію розраховувати я не буду. а буду ставити додаткову. хоча це й дуже дорого
але ще раз: той факт, що Забудовник взагалі про це думав і звернувся за консультацією саме до Акустік-груп - в моїх очах підняло рейтинг Столиці на два щаблі вище))
ziko07
z
Пользователь
57
18 августа 2017
13 март 2018 11:28
Цитата "Артем_13_1K7":
певен, що цього буде замало.
в шумоізоляції - чим щільніший й важчий матеріал, тим кращі його звукоізолюючі функції
для прикладу: той непідйомний килим, який вішали за радянських часів на стіну - це гарний варіант розуміння звукоізоляції. і категорично не вірний - "звукоізоляція" пінопластом (досі є такі прораби, які пропонують клієнтам так робити). пінопласт навпаки лише погіршить ситуацію...
а товщина конструкції, яку я ставив у спальні від кухні сусідів (мін вата+кілька шарів гіпсокартону): 120 мм
треба розуміти - якщо ви дюбелями до нештукатуренної стіни
(штукатурити ви не будете - бо сенс витрачати гроші, якщо ви ж зараз закриєтет усе красиво ГП? -і це категорична помилка, адже ця кладка - це суцільні щілини)
просто пришпандорите направляючі, на які кріпитимете гіпсокартон, а проміжок закладете 5 см мінвати - сенсу особливо з того не буде.
Бо ці вбиті дюбелі стануть "звуковим містком" від сусідів - й чудово транпортуватимуть (повз мінвату) від них усі шуми, які буде випромінювати вам в кімнат цей гіпсокартон))
там все трошки складніше й ціла наука - вам краще звернутися до фахівця за консультацією й правильним монтажем
Живу в квартире, в которой межквартирные стены из силикатного кирпича. В одной комнате поштукатурена стена+минвата 5 см+ гипсокартон - соседей не слышу вообще! В другой комнате - только штукатурка - слышу все! Поэтому спрашиваю за стены из шлакоблока: кто там живет и кто реально что-то делал. Посоветуйте пожалуйста. Новомодные дорогостоящие проекты оставляю на крайний случай. Спасибо.
Артем_13_1K7
А
Постоянный пользователь
114
29 марта 2017
13 март 2018 11:31
Цитата "RAMBO":По поводу звукоизоляции пишут, что правильным решением будет проспонсировать звукоизоляцию пола соседям сверху. Тогда в вашу квартиру будет поступать меньше шума сверху. Что думаете, соседи?
насправді, це мало не єдине вірне рішення усунення так званого "ударного" шуму (цокотіння підборів, падіння предметів на підлогу-сусідів-вашу-стелю).
адже інший варінт - робити собі підвісну стелю- не буде настільки ефективним і не забере цю проблему, лише дещо її приглушить.
утім, для того, аби звукоізоляція підлоги справді була ефективною - вона має бути завтовшки від 10-ти самнтиметрів (так звана підлога на лагах).
Але! хто з сусідів погодиться забрати в себе 10-ть сантиметрів (й мати не 2,7 м до стелі, а 2,6 м) заради того - аби сусідам було тишхе? певен, що таких знайдеться один на мільйон...
Якщо ж мова йде про якісь там супер-нано-технологічні міліметрові плівки чи "японські" підложки під ламінат позахмарних цінах (реклами такої мурні в інтеренеті чимало) - то це просто викинуті на вітер гроші))
отже, окрім як робити собі підвсну стелю й закладати туди ту саму звукоізолюючю мінвату, інших реальних варіантів просто немає
B1_3_2 12
B1
Постоянный пользователь
170
14 февраля 2018
13 март 2018 11:33
Цитата "Артем_13_1K7":
меньше з тим, Ви ж розумієте, як це працює?! коли я прийшов до них і кажу: "мені треба не чути сусідів", вони мені відповіли - робимо ось це за такі от гроші.
Мы запрашивали в бюджете до 1 тыс долл на квартиру, сказали, в целом, шо "не тратьте, куме, сили, спускайтеся на дно":)
Меня тоже порадовало, что Акустик. У них в портфолио есть Варшавский с картой шума, кстати.
Артем_13_1K7
А
Постоянный пользователь
114
29 марта 2017
13 март 2018 11:34
Цитата "B1_3_2 12":
Мы запрашивали в бюджете до 1 тыс долл на квартиру, сказали, в целом, шо "не тратьте, куме, сили, спускайтеся на дно":)
Меня тоже порадовало, что Акустик. У них в портфолио есть Варшавский с картой шума, кстати.
тисяча баксів на квартиру? ха!)) два роки тому мені ізоляція однієї-единої стіни (та що до сусідів) у маленькій спальні обійшлася в 15-ть тисяч гривень
Цитата "B1_3_2 12":
У них в портфолио есть Варшавский с картой шума, кстати.
о, дякую!поліз дивитися
Neuron

Пользователь
38
31 июля 2017
13 март 2018 12:02
Цитата "Sunny_D":Сертификаты, допуски в продажу, новые технологии... бла-бла...
Тут проблема не в лінолеумах, ламінатах і мінваті, хоча вони також займають якийсь 0,0...% в статистиці. Тим більше, ми ж все таки не країна далекого 3-го світу, і в нас є свої структури стандартизації і перевірки товарів на сан-гіг норми.
Основні причини з значною поширеністю онкології є 3: 1) пацієнт "а на авось"; 2) бідність; 3) тютюнопаління (здоровий спосіб життя).
Детальніше:
1) чому в цивілізованому, розвинутому світі реєструють значно менше онкологічних хвороб - тому, що не по причині, що не хворіють, а по причині профілактики і ранньої діагностики передракових захворювань і раку на перших стадіях, коли лікування не викликає значних зусиль, і відбувається попередження подальшого розвитку від 90% раку.
А що в нас? Ви часто бачили і чули від оточуючих людей, які казали, що треба пройти кожнорічне профілактичне обстеження? Якщо взяти найпоширеніші у нас види раку серед працездатного населення (чоловіки - рак легень і шлунка; жінки - рак молочної залози), то проведення раз на рік флюорографії (яка є безкоштовною в усіх ЛПУ) хоча б у 50-70% населення знизило б як мінімум у 2 рази захворюваністю раком легень, а епідемію туберкульозу можливо б зупинило, а кожнорічне проведення маммографії (яка також є безкоштовною в спеціалізованих ЛПУ) починаючи з 45 років, знизило б показники раку грудей до мінімальних показників (для порівняння - в Німеччині виявляють 8 випадків раку грудей (не передракових станів) у жінок, в Україні - мін. 15).
Це свідомий самостійний вибір кожного пацієнта (у нас), за кордоном в умовах страхової медицини - обов'язкова процедура, і можливо зза цього показники виявлень раку як він є відрізняються в рази.
2) Бідність - тут і так все зрозуміло, при цьому в умовах нашої "повністю безкоштовної" медицини, діагностики (на вибір - як казав вище, багато з діагностичних процедур в нас по поліклініках безкоштовні), статистика по онкології "впереди Европы всей". Може проблема в головах і в менталітеті у пацієнтів? Просто процитую дані ВООЗ - "У країнах Європи до ризику захворювання раком найбільшою мірою схильні люди з низьким і середнім рівнем доходу, які в меншій мірі усвідомлюють фактори ризику, а також мають обмежений доступ до ефективної медичної допомоги. За словами представників ВООЗ, 72% смертельних випадків, викликаних раком, зафіксовані в країнах з низьким або середнім рівнем доходу на душу населення."
3) Тютюнопаління - тут також приведу статистику ~50% дорослого населення палить і ми також хоч і не "впереди Европы всей", але в 10 країн. І дивно, чого рак легень в нас на першому місці? 1 випалена цигарка випарує діоксинів і фталатів більше, ніж 10 метрів нового ламінату за рік.
По причинах онкології ще можна писати багато, але на цьому відкланююсь, т.я. це форум по будівництву і по м-ну Варшавському
kyyanyn

Постоянный пользователь
294
20 сентября 2016
13 март 2018 13:39
Цитата "Артем_13_1K7":
певен, що цього буде замало.
в шумоізоляції - чим щільніший й важчий матеріал, тим кращі його звукоізолюючі функції
для прикладу: той непідйомний килим, який вішали за радянських часів на стіну - це гарний варіант розуміння звукоізоляції. і категорично не вірний - "звукоізоляція" пінопластом (досі є такі прораби, які пропонують клієнтам так робити). пінопласт навпаки лише погіршить ситуацію...
а товщина конструкції, яку я ставив у спальні від кухні сусідів (мін вата+кілька шарів гіпсокартону): 120 мм
треба розуміти - якщо ви дюбелями до нештукатуренної стіни
(штукатурити ви не будете - бо сенс витрачати гроші, якщо ви ж зараз закриєтет усе красиво ГП? -і це категорична помилка, адже ця кладка - це суцільні щілини)
просто пришпандорите направляючі, на які кріпитимете гіпсокартон, а проміжок закладете 5 см мінвати - сенсу особливо з того не буде.
Бо ці вбиті дюбелі стануть "звуковим містком" від сусідів - й чудово транпортуватимуть (повз мінвату) від них усі шуми, які буде випромінювати вам в кімнат цей гіпсокартон))
там все трошки складніше й ціла наука - вам краще звернутися до фахівця за консультацією й правильним монтажем
Питання в тому, що знайти справжнього фахівця теж не так просто навіть серед тих, хто позіціанує себе такими. Коли робив підлогу вдома, перебрав з добрий десяток, покі вирахував тих, хто наче розуміє про що говорить, і відповідає на мої запитання та аргументи нерадивих колег-фахівців.
З того, в чому переконали наразі, треба робити окрему конструкцію, яка не кріпиться дюбелями до стіни, чи кріпиться якимось мінімумом. Подробиць поки не знаю, але обіцяли розтлумачити. - Ту людину піймати важко.
Стосовно мінвати. Вата ваті різна буває. Є ж і акустична (саме таку клав на підлогу). Вона дещо дорожча ніж термічна, але ж нам така і треба. Краще один шар звукоізоляційної (5 см), ніж два непрофільної. Чув що зараз почали клеїти звукоїзоляційну вату на стіну, потім притискати її конструкцією з ГП (з тою ватою, що мав справу на підлогу максимальний звукоізоляційний ефект - 30% стиснення. То є орієнтовно до 3,5 см - ефект відчув, є з чим порівнювати)
І ще питання до Вас, сусіде. Рекомендуєте шпаклювати чи штукатурити стіну в кожному разі?
Артем_13_1K7
А
Постоянный пользователь
114
29 марта 2017
14 март 2018 09:30
Цитата "kyyanyn":
Питання в тому, що знайти справжнього фахівця теж не так просто навіть серед тих, хто позіціанує себе такими.
З того, в чому переконали наразі, треба робити окрему конструкцію, яка не кріпиться дюбелями до стіни, чи кріпиться якимось мінімумом.
І ще питання до Вас, сусіде. Рекомендуєте шпаклювати чи штукатурити стіну в кожному разі?
так, нажаль більшість з цих "фахівців" парять своїм замовника повну ахінєю.
у жодному разі дюбелями до стіни! лише через "віброізолююче стінове кріплення". загугліть, що воно таке...
нащо шпаклювати? то зайве. алештукатури - щоби усі можливі щілини в кладці заповнити - обов"язково! й радять машинну штукатурку товщиною не меньше одного сантиметра

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
- ЖК Liverpool House | Ливерпуль Хаус | Киев, ул. Межевая, ул. Яблоневая, 2030.0582
- ЖК Dnipro Island30.0519
- ЖК Atria City. Teremky | Атриа Сити. Теремки | Чабаны, Одесское шоссе, 630.05911
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная28.051 160
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова27.05726
- Где купить кваритру в новострое?27.055
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а26.053 087
- ЖК в Гранд Виллас | Ворзель, с. Михайловка-Рубежовка24.055 555
- МФК А136 Highlight Tower | DIM Group | ул. Антоновича, 136-13824.05403
- ЖК на пр. Отрадный, 2 | Житлоінвестбуд-УКБ22.0510 296
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?01.064 426
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Планую оренду квартири в районі Подолу01.052
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите!!! Вопрос раздела имущества18.0120
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?20.1212
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Лифт в частном доме28.057
- Болит спина26.0470
- Занимательный Хэллоуин. Поделки и идеи для праздника22.0429
- Нужен ли измельчитель мусора? Отзывы о необходимости в наших условиях11.0487
- Идеи для дизайна и комфорта ванных комнат21.0350
- Декор окна без штор, варианты и советы21.0345
- Выбор гранитной мойки21.0331
- Орхидеи. Как ухаживать за орхидеями21.0317
- Лучшие цветовые сочетания в гостиной21.032
- ЖК "Sakura", Свалява, пров. Достоєвського, 413.053
- ЖК Manhattan | Blago developer | Івано-Франківськ, вул. Романа Левицького, вул. Ленкавського02.0514
- Котеджне містечко КМ SEVEN | Елітний котеджний комплекс в Солонці11.023
- ТИСА RENOVATION25.011
- ЖК Четыре сезона | Будова | м. Одесса, просп. Гагарина, 1916.018
- Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд05.013
- Пластиковые окна, какие лучше - поделитесь отзывами22.05240
- Капітальний ремонт +-40кв.м19.054
- Під час встановлення плати пошкодив її шурупом. Чи можна якось її відновити?18.051
- Допоможіть вибрати бочковий перфоратор13.052
- Стерся захисний шар ламінату18.044
- Помогите выбрать хороший шуруповерт18.0439
- Протягування ввідного кабелю квартири до електрощитової будинку18.041
- Тёплый пол, отзывы и советы17.04204
- Продам строительный инструмент16.041
- Клінінгові послуги13.051
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051
- Встановлення сонячних панелей "під ключ". Якісно, швидко, з гарантією11.051
- Сумка29.04
- Своя машина или такси?29.04537
- Юридические услуги любой сложности24.043
- Продаж, обмін, ремонт балонів під пропан бутан06.04
- Балони побутові під пропан бутан06.041
- Рынок антиквариата03.04

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее