Подать объявление

ЖК "Старокиевский", ул. Старокиевская, 10 - "Укрбуд"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 182.
15/8%
27/15%
34/19%
72/40%
34/19%
1. . .3638. . .197
31 янв 2015 10:58
Приятно смотреть на стройку. В эту пасмурную погоду - согревает))
31 янв 2015 12:46
:yes: зарегистрируйте, пожалуйста,
секция №2 этаж 10 кв. 141 жду в гости ))
02 фев 2015 08:02
Цитата "Kundria":
:yes: зарегистрируйте, пожалуйста,

Зарегистрировал.
Добавил видео строительства за январь.
02 фев 2015 11:18
За месяц меньше 2х этажей. Если такими тэмпа будут строить, то и к концу 16го года в дом не заедем 😭
03 фев 2015 22:22
Привет всем! В одном шаге от "стать соседом")) с кем можно проконсультироваться насколько комплекс профинансирован? какие гарантии? кто сталкивался с застройщиком и т.д. переживаю что в 15 том не закончат(
05 фев 2015 13:53
Закончат))), головне, щоб погода не заважала))))
Страшної інформації для інвесторів не має.
05 фев 2015 19:56
Моі вітання вам Алексе, і всім присутнім. Перепрошую через те, що можливо мої запитання для багатьох інвесторів не актуальні. Чи можу з вами зв,язатись по конкретику? ще раз дякую.
05 фев 2015 21:45
Цитата "Aleks02":
Закончат))), головне, щоб погода не заважала))))
Страшної інформації для інвесторів не має.

Будем надеяться, что и погода и особенно "погода в доме/стране" наладятся и не будут "заважать" нашей стройке!
05 фев 2015 21:55
Цитата "Kundria":
зарегистрируйте, пожалуйста,

Уважаемый(ая) Kundria! Спасибо за приглашение, но может быть отложим фуршет у Вас дома на недельку/полмесяца - подождем (хотя бы) пока накроют крышей Ваш (10-ый) этаж - все таки зима, снег, дождь, гололед, да и ремонта (наверно) еще нет
06 фев 2015 08:20
Цитата "Kvadratniy Metr":
Моі вітання вам Алексе, і всім присутнім. Перепрошую через те, що можливо мої запитання для багатьох інвесторів не актуальні. Чи можу з вами зв,язатись по конкретику? ще раз дякую.

Привіт, моя адреса demperu@i.ua
08 фев 2015 11:44
Известно ли, сколько будет стоить обслуживание дома, как он будет управляться? По каким тарифам будет охрана, уборка мусора, квартплата, вода, газ, электричество?
09 фев 2015 01:01
Лично мне не известно))
09 фев 2015 09:34

Как вам такое...

//www.5.ua/ukrayina/U-Kyievi-osterihaiut sia-tekhnohennoi-katastrofy-cherez-skand alnu-zabudovu-na-pr-Nauky-69396.html

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=huIfAxF4WGY

У Києві остерігаються техногенної катастрофи через скандальну забудову на пр. Науки
20:28 5 лютого 2015 | УКРАЇНА
5.ua

Скандальне будівництво на проспекті Науки в Києві може пошкодити систему охолодження атомного реактора Інституту ядерних досліджень.

За словами мешканців будинку, розташованого поруч з науковою установою, мережі Інституту пролягають під майбутнім будівельним майданчиком, тому, у разі порушення системи, можливе виникнення техногенної катастрофи з викидом радіоактивних речовин.

Окрім того, тамтешні мешканці нарікають, що забудовник має намір зводити 18-поверхову висотку на прибудинковій території - на місці дерев та спортивного майданчика.

Люди кажуть - будівництво порушує низку норм і може також завдати шкоди їхнім будинкам, а вони і так потребують капітального ремонту. Самого ж проекту нового житла, за словами місцевих, ніхто ще не бачив.

Кілька тижнів тому будівельна корпорація "Укрбуд", яка заходилася зводити тут житло, спробувала почати роботи. Місцеві стверджують - приїхали будівельники та кілька десятків молодиків спортивної зовнішності. Але почати працювати так і не змогли.

Президент корпорації "Укрбуд", а водночас і член земельної комісії Київради Максим Микитась у коментарі "5 каналу" запевняє, що усі необхідні документи на будівництво він має є. Усе за законом. А от у серйозності загрози від реактора Микитась сумнівається.

З його слів, в інституті немає справжнього ядерного реактора. Також забудовник визнає - спортивні молодики на проспект Науки таки приїздили, але то були не "тітушки", а охорона.

Конфліктом мешканців із забудовником зацікавилася земельна комісія Київради. Там вирішили відрядити на місце робочу групу. Тим часом мешканці проспекту Науки налаштовані рішуче - у дворі облаштували блок-пост, наготували шини та обіцяють не пускати до себе будівельну техніку.

Євгенія Подобна, Сергій Клименко, "5 канал".

09 фев 2015 10:42
Слушайте, а у нашего соседа-завода нет никакого реактора???
09 фев 2015 11:00
нед. они там какие то микросхемы делают
09 фев 2015 11:18
09 фев 2015 14:36
4 секция 320 квартира в реестр.
10 фев 2015 08:36
Доброе утро всем. Был в ОП, осталась всего одна большая двухкомнатная, в общем дом пользуется спросом. Цена паркинга 350000 гривен, продано чуть меньше половины.
Подскажите кто знает, - кроме "Биллы" на проспекте больше больших продовольственных магазинов рядом с нами нет? (Сельпо или др.)
10 фев 2015 08:40
Насколько я знаю этот район, то Биллы там рядом нет. Есть Фора и АТБ. Но я предпочитаю Сильпо за цирком на пл. Победы, после ремонта. Или Мега маркет в Большевике
10 фев 2015 09:05
Спасибо, наверное перепутал красно-желтую окраску магазина, а до цирка в магазин конечно далековато.
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .3638. . .197
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее