ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская
Застройщик | Сфера житлобуд |
Сдача ЖК | 2015 - 2022 г. |
Планировки | от 25 500 Грн/м² |
Ваше общее впечатление о Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 67.
7/10% | ||
5/7% | ||
21/31% | ||
23/34% | ||
11/16% |
anna.b

Пользователь
59
15 сентября 2015
30 июль 2016 04:21
Цитата "Sasha 097":Добрый день, что слышно 126/15?ключи вручать будут когда-то?
Мы уже получили, подписали акт приема-передачи (там указано, что на данный момент готово, а что нет. Когда все сделают, еще раз подпись поставим). Сейчас потихоньку делаем в квартире электрику.
Sasha 097
S0
Новичок
10
13 февраля 2016
30 июль 2016 05:48
Спасибо!
ромашка4

Пользователь
66
01 июля 2016
30 июль 2016 08:09
У нас в квартире продвижения нет,дали заявку на устранения дефекта(разбито стекло)прошло 2 недели и все по старому.Были в четверг разочаровал фасад во дворе на комерч.этаже ядовито бордовый(новерно остаток краски с Гетьманской),но самое не понятное придомовая территория все в асфальте,и главное отдел продаж конкретно разьяснения не дает даже когда поставят комплектацию в квартру
anna.b

Пользователь
59
15 сентября 2015
01 авг 2016 06:56
Из последних новостей (Дом 126/15): по словам Димы (вроде как главный мастер дома, его можно найти на первом этаже, первый подъезд, или в ЖЕКе на Гетьманской) постоянная вода/электрика будет в сентябре. Котлы - ближе к середине октября. Можно подключится к временному электричеству на 1 (и вроде 4) этаже через свой удлинитель (согласовывать с Димой).
Всем удачи с ремонтом
Не забывайте делится полезной информацией 
Всем удачи с ремонтом

Ko.li.ro
K
Постоянный пользователь
463
30 июля 2015
03 авг 2016 13:47
Доброго дня. Живу на Гетьманській і хочу поділитися тим, що було - реаліями.
1.Квітів і трибун не було))))
2.Ви маєте повне право не підписувати акт поки все не зробиться, АЛЕ котлів ви ще довго не побачите,до осені. Штукатурка і стяжка буде тріскатися - дім осідає. Нам перероблювали стяжку на підлозі, але тріщини знов появилися. Якщо це місце буде в плитці. то проблем не буде,все клеєм плиточним замажеться.
3.Ліфт також прийдеться чекати довго, поки світла не буде стаціонарного.
4. Про Акт - ви можете його підписати,але із зауваженням - типу не має котла і тд тп. Нам так робили.
Якщо є питання - звертайтеся)
2.Ви маєте повне право не підписувати акт поки все не зробиться, АЛЕ котлів ви ще довго не побачите,до осені. Штукатурка і стяжка буде тріскатися - дім осідає. Нам перероблювали стяжку на підлозі, але тріщини знов появилися. Якщо це місце буде в плитці. то проблем не буде,все клеєм плиточним замажеться.
4. Про Акт - ви можете його підписати,але із зауваженням - типу не має котла і тд тп. Нам так робили.
crazytaxi
c
Гость
5
03 августа 2016
03 авг 2016 18:24
Как я понял, ЖЕК на Соборной и на Гетьмана будет один и тот же. Это уже радует, т.к. не нужно будет ждать его создания. Кроме того, как говорят в отделе продаж, перенесут его в один из домов на Соборной.
A_Le
A
Пользователь
23
07 июня 2016
04 авг 2016 06:27
Цитата "Ko.li.ro":Доброго дня. Живу на Гетьманській і хочу поділитися тим, що було - реаліями.
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, а яке загальне Ваше враження про ЖК, умови, забудовника? Дуже цікава Ваша думка, оскільки Ви уже є жителем

Ko.li.ro
K
Постоянный пользователь
463
30 июля 2015
04 авг 2016 08:01
Цитата "A_Le":
Доброго дня! Скажіть будь-ласка, а яке загальне Ваше враження про ЖК, умови, забудовника? Дуже цікава Ваша думка, оскільки Ви уже є жителемДякуємо!!!
На початкових етапах були нюанси,але вони у всіх є... Я задоволена, вода є,світло і газ - без перебоїв, як у Львівському, наприклад. Тепер не уявляю як жила у Києві) Був раніше начальник ЖЕКу веселий - тому всі обурювалися, були проблеми, зараз вже адекватний керівник є. Все ок - надійний забудовник.
Про відділ продажу - не вірте їм так, їх робота - продати і відсоток отримати...вони вас заманють і багато люблять розповідати недостовірного. ЖЕК на Гетьманській буде на 9а в підвалі. Тут сусідам золоті гори обіцяли, а також, що можна кусок під"їзду загородити для себе (я особисто пережила цю трагедію, але перестінку знесли алілуя)))! Краще радьтеся уже з жителями.
A_Le
A
Пользователь
23
07 июня 2016
04 авг 2016 08:03
Цитата "Ko.li.ro":
На початкових етапах були нюанси,але вони у всіх є... Я задоволена, вода є,світло і газ - без перебоїв, як у Львівському, наприклад. Тепер не уявляю як жила у Києві) Був раніше начальник ЖЕКу веселий - тому всі обурювалися, були проблеми, зараз вже адекватний керівник є. Все ок - надійний забудовник.
Про відділ продажу - не вірте їм так, їх робота - продати і відсоток отримати...вони вас заманють і багато люблять розповідати недостовірного. ЖЕК на Гетьманській буде на 9а в підвалі. Тут сусідам золоті гори обіцяли, а також, що можна кусок під"їзду загородити для себе (я особисто пережила цю трагедію, але перестінку знесли алілуя)))! Краще радьтеся уже з жителями.
Дякую!!!!! Я так розумію, взагалі враження позитивне з нюансами!?
Ko.li.ro
K
Постоянный пользователь
463
30 июля 2015
04 авг 2016 12:23
Цитата "A_Le":
Дякую!!!!! Я так розумію, взагалі враження позитивне з нюансами!?
ми не шкодуємо))) тим паче у вас цілий комплекс буде і будинки архітектурно красивіші) якщо ви купили вже на Соборній. І ціна нормальна. Мінус тільки - добиратися із заторами, і то - де їх нема, тільки в метро,а там ціни вдвічі дорожче і планування з великим квадратажем
ми щасливі))) район затишний,тихий) і краще брати сонячну сторону, бо на холодній стороні є ризик грибку осінь-зима-весна, поки не заселяться всі
A_Le
A
Пользователь
23
07 июня 2016
04 авг 2016 12:28
Цитата "Ko.li.ro":
ми не шкодуємо))) тим паче у вас цілий комплекс буде і будинки архітектурно красивіші) якщо ви купили вже на Соборній. І ціна нормальна. Мінус тільки - добиратися із заторами, і то - де їх нема, тільки в метро,а там ціни вдвічі дорожче і планування з великим квадратажем
ми щасливі))) район затишний,тихий) і краще брати сонячну сторону, бо на холодній стороні є ризик грибку осінь-зима-весна, поки не заселяться всі
Щиро вдячні Вам за відповідь, яка прибавила позитиву

anila_ice
a
Новичок
6
26 августа 2015
05 авг 2016 19:24
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, кто-то устанавливал фильтр от накипи для газового котла? Если да, то поделитесь фото, где размещён фильтр! Заранее огромное спасибо!
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
08 авг 2016 07:15
Цитата "anila_ice":Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, кто-то устанавливал фильтр от накипи для газового котла? Если да, то поделитесь фото, где размещён фильтр! Заранее огромное спасибо!
Я ставив на вхід на всю квартиру. Бо крім котла ще буде пральна машинка, посудомийка, душова лійка. Там теж буде збиратись накип.
Ko.li.ro
K
Постоянный пользователь
463
30 июля 2015
09 авг 2016 07:51
Цитата "Serg_K":
Я ставив на вхід на всю квартиру. Бо крім котла ще буде пральна машинка, посудомийка, душова лійка. Там теж буде збиратись накип.
ой,так... у нас вода дуже жорстка(((
Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 авг 2016 10:09
Цитата "Ko.li.ro":
ой,так... у нас вода дуже жорстка(((
Такий фільтр, як я поставив, нажаль, не пом'якшує воду. Лише прибирає накип. Він міняє один компонент на інший(здається калій на магній, точно вже не пам'ятаю). Тобто вода така ж жорстка і залишиться але не буде накипу. Ну надіюсь що не буде, або буде його менше. Той фільтр що саме пом'якшує воду, дуже дорогий в обслуговуванні. Для мене принаймі) Я скільки не заробляю)))
Ko.li.ro
K
Постоянный пользователь
463
30 июля 2015
09 авг 2016 13:16
Цитата "Serg_K":
Такий фільтр, як я поставив, нажаль, не пом'якшує воду. Лише прибирає накип. Він міняє один компонент на інший(здається калій на магній, точно вже не пам'ятаю). Тобто вода така ж жорстка і залишиться але не буде накипу. Ну надіюсь що не буде, або буде його менше. Той фільтр що саме пом'якшує воду, дуже дорогий в обслуговуванні. Для мене принаймі) Я скільки не заробляю)))
а ми взагалі ніякий не поставили

Serg_K
S
Постоянный пользователь
184
21 декабря 2015
09 авг 2016 14:00
Цитата "Ko.li.ro":
а ми взагалі ніякий не поставили((((
Можна поставити маленькі вже на самі агрегати(котел, пральна і т.д.)
dbyr
d
Пользователь
46
10 июля 2016
09 авг 2016 20:46
скажите=или мне кажется или правда народ на гетьманской ремонт делает по второму разу?какие-то довольные мужики целыми днями машины со смесями выгружает и по два-три перфоратора работают с утра до ночи!может народ тронулся умом от радости приобретения жилья и не может остановиться?
так по времени уже квартир 300 можно было бы отремонтировать!когда они уже выдохнутся и успокоятся 

nastos

Новичок
15
19 мая 2016
10 авг 2016 05:44
На Днепровской набережной ремонт до сих пор делают, а дом то 2007 года 

Alena2104
A
Пользователь
69
17 мая 2016
10 авг 2016 05:52
Мы 2 недели назад только доделали ремонт. А вот наши соседи, при чем с обеих сторон, как раз в разгаре ремонта. Выше нас, я так понимаю, вообще никто и не начинал
Так что мы изначально были готовы к тому, что ремонты продлятся еще минимум год=)
Фильтры тоже не ставили. А вообще вода у нас нормальная, я бы даже сказала хорошая. Раньше жили на лесном массиве так что есть с чем сравнить.

Фильтры тоже не ставили. А вообще вода у нас нормальная, я бы даже сказала хорошая. Раньше жили на лесном массиве так что есть с чем сравнить.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
- ЖК Utlandia-2,3 | Tomin Family | Ірпінь, вул. Українська, 1-а,б02.0893
- ЖК Трояндовий | Бровари, вул. Фельдмана, вул. Спортивна02.08735
- ЖК Petrivsky Residence | NOVBUD | Святопетрівське, бул. Лесі Українки, 2802.083
- ЖК Sanville Park | Санвиль Групп | Святопетрівське, вул. Богдана Хмельницького, 25а02.0824
- ЖК Smart Residence | Святопетрівське, бул. Лесі Українки02.083
- ЖК Петрівський квартал | NOVBUD | Святопетрівське, вул. Соборна, вул. Богдана Хмельницького02.08802
- ЖК Атлант на Озерній | Атлант | Новосілки, вул. Озерна02.081 167
- ЖК H2O | Stolitsa Group | Київ, вул. Колекторна01.087
- ЖК Montreal House | Alliance Novobud | Київ, вул. Велика Васильківська, 102у01.08534
- ЖК Нивки-Парк | ІнтерГал-Буд | Київ, просп. Берестейський (Перемоги), 6701.0810 371
- Краудфандинг - типы группового инвестирования01.083
- Чи варто зараз купувати нерухомість?31.074 568
- Планую оренду квартири в районі Подолу30.073
- Про агентство Атлант-А23.0722
- Допоможіть розібратись з податками08.053
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы31.0315 244
- Лучший район Киева29.031 685
- Проверяются ли на сделке доллары на плесень?10.034
- Помогите! Вопрос раздела имущества18.0120
- Відгуки про ортопедичні матраци. Матраци для комфортного сну28.0790
- Болит спина13.0772
- Стоит ли покупать кофе-машину13.07154
- Декоративные элементы в интерьере. Советы и отзывы о их сочетании12.0716
- Декор окна без штор, варианты и советы12.0746
- Идеи для декора пола в квартире, ваши отзывы и мнение экспертов12.0712
- Как выбрать подходящую раковину. Отзывы о мойках и раковинах09.0746
- Выбор гранитной мойки24.0631
- Лифт в частном доме28.057
- ЖК Soul Park | Львів, вул. Пилипа Орлика | LEV Development29.072
- ЖК Північний | Чернігів, просп. Миру, Кільцева дорога | Атлант27.0712
- ЖК Royal Place | Трускавець, вул. Сагайдачного21.072
- ЖК на Спортивній | Львів, вул. Спортивна | Галжитлобуд18.074
- ЖК Четыре Сезона | Будова | Одесса, просп. Гагарина, 1917.0710
- ЖК Sakura | Свалява, пров. Достоєвського, 409.074
- Підлога на кухні - ламінат або плитка?30.0720
- Як правильно закласти шви в стінах після врізання стільниці/підвіконня?24.072
- Чи варто робити лоджію продовженням кімнати24.0716
- Чим обробити дерев'яні стіни будинку?24.073
- Ремонт кухонного столу22.072
- Блимає світло коли вмикається LED від 100w 12v блоку живлення в поєднанні з zigbee switch модулем10.072
- Капітальний ремонт +-40кв.м09.075
- Крыша дома. Отзывы о кровельных материалах06.0725
- Какой потолок лучше? Натяжной или из гипсокартона?03.077
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий26.0728
- Кто как развлекается в свободное время?19.071
- Есть ли польза от компьютерных игр?19.077
- Які етапи охоплює комплексне будівництво ферми під ключ18.071
- Натяжні стелі, продаж та встановлення14.0718
- Духи, которые будут звучать дорого!13.071
- Продам видовую квартиру, г.Вышгород, ЖК "Зіркова Вежа"07.061
- Переуступлю квартиру ЖК Эврика07.061
- Детектор радона для дома, квартиры, офиса, гаража13.051

Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее