Подать объявление

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗастройщикСфера житлобуд
Сдача ЖК2015 - 2022 г.
Планировки
от 25 500 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
98из 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .154156. . .348
10 авг 2016 06:48
Цитата "Alena2104":
Мы 2 недели назад только доделали ремонт. А вот наши соседи, при чем с обеих сторон, как раз в разгаре ремонта. Выше нас, я так понимаю, вообще никто и не начинал :faceoff: Так что мы изначально были готовы к тому, что ремонты продлятся еще минимум год=)
Фильтры тоже не ставили. А вообще вода у нас нормальная, я бы даже сказала хорошая. Раньше жили на лесном массиве так что есть с чем сравнить.

Ви потім на чайнику побачите і катсрюльках, яка вона)))запасайтесь лимонною кислотою (до речі в нас можна придбати і її і приправи, це так, до речі).
По якості очистки згодна - після нашої київську взагалі на нюх не переношу.

А ремонти це довга історія. Я якось захворіла, і під симофонію трьох перфораторів лежала, це була жесть... з 10 до 5 майже без перестанку. От витримка у людей)))
10 авг 2016 07:39
Новости нашего двора:
1, Не работает лифт во 2м подъезде со вчерашнего вечера, как всегда застрял на 9 этаже, обещали сегодня разобраться и отремонтировать.
2, Фонари - электрик в отпуске на 2нед с 08,08,16; так что ремонт будет только через 2нед
3, Видеонаблюдение!!!!!!!! В это вс у представителей Затсройщика ночью украли Toyota, поэтому была большая буча, результаты очень интересные: Застройщик будет "в доле" только если мы собирем большую часть денег, так как сейчас его интересует только новый объект, и там он будет делать КПП, со шлагбаумом и охраной. Что будет у нас и будет ли что-то - то в основном это зависит только от нас. ВС (Виктор Степенович) обещад на этой неделе окончательно устаканить смету и провести с нами (по возможности чтобы был кто-то от Застройщика) собрание насчет оплаты и окончательного решения этого вопроса.
4, Ответ насчет нашего населения со 2го подъезда - вызывайте полицию.
10 авг 2016 08:26
А почему никто никому не говорит, что у нас с парковки крадут машины? Если бы не прочитала форум то и дальше бы думала (спасибо Вам огромное за информацию!!!), что у нас во дворе все хорошо. Как раз недавно приезжали друзья из Белоруссии и я их убеждала, что надежно оставлять машину возле дома. Оказывается не так уж и надежно(
10 авг 2016 08:41
Подскажите, пожалуйста, актуальный номер телефона нашего ЖЭКа? Номер 068-877-14-62 всегда отключен.
10 авг 2016 09:17
067 857 68 33
Виктор Степанович (нач.ЖЭКа)
10 авг 2016 09:25
Спасибо!
Подскажите еще, пожалуйста=) помещение которое за лифтом это колясочная?Или это чье то личное? У нас там вчера кто то поставил двери.
10 авг 2016 09:46
Цитата "Alena2104":
Спасибо!
Подскажите еще, пожалуйста=) помещение которое за лифтом это колясочная?Или это чье то личное? У нас там вчера кто то поставил двери.

Воно продаєтся так як і квартири. Всі бажаючі можуть купити. Я придбав разом з квартирою і відразу ж поставив двері. Маю документи на це приміщення такі ж як і на квартиру. Але може бути і "самозахват". Таке трапляється. Дізнайтесь в ЖЕКу.
10 авг 2016 09:59
Цитата "Oksana_SAS":
Новости нашего двора:
1, Не работает лифт во 2м подъезде со вчерашнего вечера, как всегда застрял на 9 этаже, обещали сегодня разобраться и отремонтировать.
2, Фонари - электрик в отпуске на 2нед с 08,08,16; так что ремонт будет только через 2нед
3, Видеонаблюдение!!!!!!!! В это вс у представителей Затсройщика ночью украли Toyota, поэтому была большая буча, результаты очень интересные: Застройщик будет "в доле" только если мы собирем большую часть денег, так как сейчас его интересует только новый объект, и там он будет делать КПП, со шлагбаумом и охраной. Что будет у нас и будет ли что-то - то в основном это зависит только от нас. ВС (Виктор Степенович) обещад на этой неделе окончательно устаканить смету и провести с нами (по возможности чтобы был кто-то от Застройщика) собрание насчет оплаты и окончательного решения этого вопроса.
4, Ответ насчет нашего населения со 2го подъезда - вызывайте полицию.

Результати, як на мене, невтішні. Забудовнику діла до цих будинків уже немає. Вся надія на дружність мешканців...
11 авг 2016 12:26
Плиточника у нас в доме нету случайно ?
12 авг 2016 07:48
Цитата "БСА":
https://petition.kievcity.gov.ua/petition/?pid=4292 Посмотрите! Как Вам?

Особисто я проти. На відміну від Києва в нас тут порядок. І дороги роблять, воду не відключають, розвивається інфраструктура і т.д. І на садочок виділяють з бюджету порівняно добре, зі слів завідуючої. Адже забудовники та інші підприємці поповнюють місцевий бюджет досить непогано. Якщо приєднають до Києва, то буде такий же бардак, як і там. Всі кошти будуть осідать по кабінетах. А звідти на дачі, автомобілі, яхти і тому подібне. Бути киянином - амбіцій таких не маю))) Що було б добре зробити, так це розв'язку при в'їзді в Київ.
12 авг 2016 07:53
Цитата "VadimPolischuk":
:hi: Привіт сусіди!) Мене звати, Вадим. Проживаю в будинку 9, кв. 110 (2 підїзд, 2 поверх). Займаюся більше 4 років, продажем міжкімнатних, вхідних дверей, підлогою (ламінат, паркет), дверною фурнітурою. Також є чудові майстри які можуть дану продукцію якісно встановити (не універсальні будівельники, які "МОЖУТЬ ВСЕ"))). Можу для Вас відвантажувати всю продукцію напряму, за нормальними, адекватними цінами, із правильними, не видуманими, знижками. В кого є потреба - звертайтесь 067-39-11-200, або заходьте в гості на чай, познайомимося, і можливо допоможу із вибором, як правило, я дома після 21.00, можу показати і розкати на своїх прикладах (уже все встановлене). Вхідні двері, які ставить забудовник, - м*яко кажучи, ніякі, тому рекомендую починати з них, так як, це Ваша безпека і звуко, тепло ізоляція, що неменш важливо... Звертайтесь. :thanks:

Вадиме, дякую за професійну допомогу. Було дуже приємно спілкуватись!
12 авг 2016 09:09
Цитата "Serg_K":

Особисто я проти. На відміну від Києва в нас тут порядок. І дороги роблять, воду не відключають, розвивається інфраструктура і т.д. І на садочок виділяють з бюджету порівняно добре, зі слів завідуючої. Адже забудовники та інші підприємці поповнюють місцевий бюджет досить непогано. Якщо приєднають до Києва, то буде такий же бардак, як і там. Всі кошти будуть осідать по кабінетах. А звідти на дачі, автомобілі, яхти і тому подібне. Бути киянином - амбіцій таких не маю))) Що було б добре зробити, так це розв'язку при в'їзді в Київ.

Ви просто, напевно, ще не зіштовхувались з проблем ою медичного обслуговування. От, коли поїдете в Боярку в поліклініку, тоді передумаєте.
12 авг 2016 09:13
А, я ще забула, можливо, Ви ще не реєструвались в квартирі. В порівнянні з київськими адміністративними центрами наш районний - це дійсно ЖАХ.
12 авг 2016 12:08
Цитата "lenalaz":
А, я ще забула, можливо, Ви ще не реєструвались в квартирі. В порівнянні з київськими адміністративними центрами наш районний - це дійсно ЖАХ.

Були раз в дитячій поліклініці. Більше туди не їздимо. І, надіюсь, більше не поїдемо. Добре вибір є. Взагалі система медицини в Україні залишає бажати кращого. А Боярка в цьому плані попереду всіх, нажаль. Про неї легенди ходять) Ще не реєструвались. Чув про проблеми. Але дякувати Богу, туди кожного дня не ходити. Зрештою, я лише висловив, одну з багатьох, суб'єктивну думку. І нікому нічого не нав'язую. На щастя не мені вирішувати, бути СБ Києвом, чи ні. Тому ви можете вільно скористатись своїм правом і підтримати цю петицію. Я, в свою чергу, скористаюсь правом її не підтримувать.
12 авг 2016 16:53
Цитата "El_Gato":

Вадиме, дякую за професійну допомогу. Було дуже приємно спілкуватись!

Будь ласка) Звертайтесь ще)
13 авг 2016 18:23
не свисти-все входные двери отличного качества!себе ты же их не сменил :winky:
15 авг 2016 06:23
Вчера смотрели квартиру - до сих пор не поменяли разбитые окна, все так же под батареями разбитый пол и не поставили газовый кран. Сколько ж уже можно ждать?! :protest: Все обещают и обещают. :blah:
И только один позитивный момент - поставили котел.
15 авг 2016 07:57
Кум купив квартиру в Софіївському Кварталі. По моїй рекомендації звертався до Вадима по допомогу з дверима. Міняв вхідні і ставив міжкімнатні. Співпрацею залишився дуже задоволений.
15 авг 2016 10:43
Цитата "dbyr":
не свисти-все входные двери отличного качества!себе ты же их не сменил :winky:

Прийди покажу, собі я замінив двері і резальтутом задоволений! А про "отлічне качєство", то я тебе не заставляю їх міняти. Для кожного своє розуміння якості, для когось жигулі якісна машина, а для когось мерседес "так собі".
15 авг 2016 12:44
Цитата "VadimPolischuk":

Прийди покажу, собі я замінив двері і резальтутом задоволений! А про "отлічне качєство", то я тебе не заставляю їх міняти. Для кожного своє розуміння якості, для когось жигулі якісна машина, а для когось мерседес "так собі".

Не звертай уваги. Просто Кузькін - провокатор)
Авторський канал ріелтора в Іспанії
Знайомтесь з Бенідормом, нерухомістю та стилем життя. Новобудови регіону, аналітика, інвестиції
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .154156. . .348
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее