Подати оголошення

ЖК "Софиевская сфера", Софиевская Борщаговка, ул. Гетьманская

ЗабудовникСфера житлобуд
Здача ЖК2015 - 2022 р.
Планування
від 25 500 Грн/м²
Карточка Домік
Індекс надійності
98з 220
Ваше общее впечатление о Компании:
Можна вибрати 1 варіант відповіді. Можна міняти відповіді. Всього голосів: 67.
7/10%
5/7%
21/31%
23/34%
11/16%
1. . .153155. . .348
30 лип 2016 04:21
Цитата "Sasha 097":
Добрый день, что слышно 126/15?ключи вручать будут когда-то?

Мы уже получили, подписали акт приема-передачи (там указано, что на данный момент готово, а что нет. Когда все сделают, еще раз подпись поставим). Сейчас потихоньку делаем в квартире электрику.
30 лип 2016 05:48
Спасибо!
30 лип 2016 08:09
У нас в квартире продвижения нет,дали заявку на устранения дефекта(разбито стекло)прошло 2 недели и все по старому.Были в четверг разочаровал фасад во дворе на комерч.этаже ядовито бордовый(новерно остаток краски с Гетьманской),но самое не понятное придомовая территория все в асфальте,и главное отдел продаж конкретно разьяснения не дает даже когда поставят комплектацию в квартру
01 серп 2016 06:56
Из последних новостей (Дом 126/15): по словам Димы (вроде как главный мастер дома, его можно найти на первом этаже, первый подъезд, или в ЖЕКе на Гетьманской) постоянная вода/электрика будет в сентябре. Котлы - ближе к середине октября. Можно подключится к временному электричеству на 1 (и вроде 4) этаже через свой удлинитель (согласовывать с Димой).

Всем удачи с ремонтом :) Не забывайте делится полезной информацией :call:
03 серп 2016 13:47
Доброго дня. Живу на Гетьманській і хочу поділитися тим, що було - реаліями.
1.Квітів і трибун не було))))
2.Ви маєте повне право не підписувати акт поки все не зробиться, АЛЕ котлів ви ще довго не побачите,до осені. Штукатурка і стяжка буде тріскатися - дім осідає. Нам перероблювали стяжку на підлозі, але тріщини знов появилися. Якщо це місце буде в плитці. то проблем не буде,все клеєм плиточним замажеться.
3.Ліфт також прийдеться чекати довго, поки світла не буде стаціонарного.
4. Про Акт - ви можете його підписати,але із зауваженням - типу не має котла і тд тп. Нам так робили.
Якщо є питання - звертайтеся)
03 серп 2016 18:24
Как я понял, ЖЕК на Соборной и на Гетьмана будет один и тот же. Это уже радует, т.к. не нужно будет ждать его создания. Кроме того, как говорят в отделе продаж, перенесут его в один из домов на Соборной.
04 серп 2016 06:27
Цитата "Ko.li.ro":
Доброго дня. Живу на Гетьманській і хочу поділитися тим, що було - реаліями.
1.Квітів і трибун не було))))
2.Ви маєте повне право не підписувати акт поки все не зробиться, АЛЕ котлів ви ще довго не побачите,до осені. Штукатурка і стяжка буде тріскатися - дім осідає. Нам перероблювали стяжку на підлозі, але тріщини знов появилися. Якщо це місце буде в плитці. то проблем не буде,все клеєм плиточним замажеться.
3.Ліфт також прийдеться чекати довго, поки світла не буде стаціонарного.
4. Про Акт - ви можете його підписати,але із зауваженням - типу не має котла і тд тп. Нам так робили.
Якщо є питання - звертайтеся)

Доброго дня! Скажіть будь-ласка, а яке загальне Ваше враження про ЖК, умови, забудовника? Дуже цікава Ваша думка, оскільки Ви уже є жителем :) Дякуємо!!!
04 серп 2016 08:01
Цитата "A_Le":

Доброго дня! Скажіть будь-ласка, а яке загальне Ваше враження про ЖК, умови, забудовника? Дуже цікава Ваша думка, оскільки Ви уже є жителем :) Дякуємо!!!

На початкових етапах були нюанси,але вони у всіх є... Я задоволена, вода є,світло і газ - без перебоїв, як у Львівському, наприклад. Тепер не уявляю як жила у Києві) Був раніше начальник ЖЕКу веселий - тому всі обурювалися, були проблеми, зараз вже адекватний керівник є. Все ок - надійний забудовник.

Про відділ продажу - не вірте їм так, їх робота - продати і відсоток отримати...вони вас заманють і багато люблять розповідати недостовірного. ЖЕК на Гетьманській буде на 9а в підвалі. Тут сусідам золоті гори обіцяли, а також, що можна кусок під"їзду загородити для себе (я особисто пережила цю трагедію, але перестінку знесли алілуя)))! Краще радьтеся уже з жителями.
04 серп 2016 08:03
Цитата "Ko.li.ro":

На початкових етапах були нюанси,але вони у всіх є... Я задоволена, вода є,світло і газ - без перебоїв, як у Львівському, наприклад. Тепер не уявляю як жила у Києві) Був раніше начальник ЖЕКу веселий - тому всі обурювалися, були проблеми, зараз вже адекватний керівник є. Все ок - надійний забудовник.

Про відділ продажу - не вірте їм так, їх робота - продати і відсоток отримати...вони вас заманють і багато люблять розповідати недостовірного. ЖЕК на Гетьманській буде на 9а в підвалі. Тут сусідам золоті гори обіцяли, а також, що можна кусок під"їзду загородити для себе (я особисто пережила цю трагедію, але перестінку знесли алілуя)))! Краще радьтеся уже з жителями.

Дякую!!!!! Я так розумію, взагалі враження позитивне з нюансами!?
04 серп 2016 12:23
Цитата "A_Le":

Дякую!!!!! Я так розумію, взагалі враження позитивне з нюансами!?

ми не шкодуємо))) тим паче у вас цілий комплекс буде і будинки архітектурно красивіші) якщо ви купили вже на Соборній. І ціна нормальна. Мінус тільки - добиратися із заторами, і то - де їх нема, тільки в метро,а там ціни вдвічі дорожче і планування з великим квадратажем
ми щасливі))) район затишний,тихий) і краще брати сонячну сторону, бо на холодній стороні є ризик грибку осінь-зима-весна, поки не заселяться всі
04 серп 2016 12:28
Цитата "Ko.li.ro":

ми не шкодуємо))) тим паче у вас цілий комплекс буде і будинки архітектурно красивіші) якщо ви купили вже на Соборній. І ціна нормальна. Мінус тільки - добиратися із заторами, і то - де їх нема, тільки в метро,а там ціни вдвічі дорожче і планування з великим квадратажем
ми щасливі))) район затишний,тихий) і краще брати сонячну сторону, бо на холодній стороні є ризик грибку осінь-зима-весна, поки не заселяться всі

Щиро вдячні Вам за відповідь, яка прибавила позитиву :super:
05 серп 2016 19:24
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, кто-то устанавливал фильтр от накипи для газового котла? Если да, то поделитесь фото, где размещён фильтр! Заранее огромное спасибо!
08 серп 2016 07:15
Цитата "anila_ice":
Здравствуйте, подскажите, пожалуйста, кто-то устанавливал фильтр от накипи для газового котла? Если да, то поделитесь фото, где размещён фильтр! Заранее огромное спасибо!

Я ставив на вхід на всю квартиру. Бо крім котла ще буде пральна машинка, посудомийка, душова лійка. Там теж буде збиратись накип.
09 серп 2016 07:51
Цитата "Serg_K":

Я ставив на вхід на всю квартиру. Бо крім котла ще буде пральна машинка, посудомийка, душова лійка. Там теж буде збиратись накип.

ой,так... у нас вода дуже жорстка(((
09 серп 2016 10:09
Цитата "Ko.li.ro":

ой,так... у нас вода дуже жорстка(((

Такий фільтр, як я поставив, нажаль, не пом'якшує воду. Лише прибирає накип. Він міняє один компонент на інший(здається калій на магній, точно вже не пам'ятаю). Тобто вода така ж жорстка і залишиться але не буде накипу. Ну надіюсь що не буде, або буде його менше. Той фільтр що саме пом'якшує воду, дуже дорогий в обслуговуванні. Для мене принаймі) Я скільки не заробляю)))
09 серп 2016 13:16
Цитата "Serg_K":

Такий фільтр, як я поставив, нажаль, не пом'якшує воду. Лише прибирає накип. Він міняє один компонент на інший(здається калій на магній, точно вже не пам'ятаю). Тобто вода така ж жорстка і залишиться але не буде накипу. Ну надіюсь що не буде, або буде його менше. Той фільтр що саме пом'якшує воду, дуже дорогий в обслуговуванні. Для мене принаймі) Я скільки не заробляю)))

а ми взагалі ніякий не поставили :faceoff: ((((
09 серп 2016 14:00
Цитата "Ko.li.ro":

а ми взагалі ніякий не поставили :faceoff: ((((

Можна поставити маленькі вже на самі агрегати(котел, пральна і т.д.)
09 серп 2016 20:46
скажите=или мне кажется или правда народ на гетьманской ремонт делает по второму разу?какие-то довольные мужики целыми днями машины со смесями выгружает и по два-три перфоратора работают с утра до ночи!может народ тронулся умом от радости приобретения жилья и не может остановиться? 6-)так по времени уже квартир 300 можно было бы отремонтировать!когда они уже выдохнутся и успокоятся 8-()
10 серп 2016 05:44
На Днепровской набережной ремонт до сих пор делают, а дом то 2007 года :yes:
10 серп 2016 05:52
Мы 2 недели назад только доделали ремонт. А вот наши соседи, при чем с обеих сторон, как раз в разгаре ремонта. Выше нас, я так понимаю, вообще никто и не начинал :faceoff: Так что мы изначально были готовы к тому, что ремонты продлятся еще минимум год=)
Фильтры тоже не ставили. А вообще вода у нас нормальная, я бы даже сказала хорошая. Раньше жили на лесном массиве так что есть с чем сравнить.
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше
1. . .153155. . .348
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Детальніше