Подать объявление

ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 7

ЖК в Черновцах
30 март 2016 18:48

Житловий комплекс Імперіал Парк Авеню
Чернівці, вул. Рівненська, 7
Забудовник: MS Імперіал (Імперіал Буд)

17 июнь 2016 10:34
Непоганий житловий комплекс "Імперіал Парк Авеню", думаю купити собі там квартиру. Здають в кінці 2017 року. Я вже був на будівельному майданчику і мені сподобалось місце. Тут чисте повітря, є потрібні магазини і супермаркети, далеко їздити не доведеться. Передбачена зручна парковка, невелика алея на якій можна погуляти по вечорах, дитячі майданчики. Ми поспілкувалися з моєю жінкою і вирішили, що цей варіант для нас є найбільш цікавим. Так що рекомендуємо Вам відвідати це місце і перконатися самим.
29 июнь 2016 11:18
Можу теж сказати про жк "Парк Авеню". Тут насправді хороший будинок, який розташований в зручному місці. Також хотів звернути увагу на двір, майданчик, паркування, чисту вулицю. Тобто тут є все необхідне, щоб було максимально комфортно і приємно тут жити. Розсудливі ціни, вже пригледіли собі квартиру, скоро будемо купувати, так що рекомендую!
18 авг 2025 14:51

Проєкт має серйозні проблеми. Відсутність документів на землю, про яку повідомляє ЛУН, і повна зупинка робіт протягом кількох років роблять його вкрай ризикованим для інвестування. Інвестори скаржаться на недостатню комунікацію з боку забудовника, а також на відсутність регулярних та інформативних звітів про хід будівництва, яке фактично є замороженим з 2021 року.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее