Подати оголошення

ЖК Імперіал Парк Авеню | Імперіал Буд | Чернівці, вул. Рівненська, 7

ЖК в Черновцах
30 бер 2016 18:48

Житловий комплекс Імперіал Парк Авеню
Чернівці, вул. Рівненська, 7
Забудовник: MS Імперіал (Імперіал Буд)

17 черв 2016 10:34
Непоганий житловий комплекс "Імперіал Парк Авеню", думаю купити собі там квартиру. Здають в кінці 2017 року. Я вже був на будівельному майданчику і мені сподобалось місце. Тут чисте повітря, є потрібні магазини і супермаркети, далеко їздити не доведеться. Передбачена зручна парковка, невелика алея на якій можна погуляти по вечорах, дитячі майданчики. Ми поспілкувалися з моєю жінкою і вирішили, що цей варіант для нас є найбільш цікавим. Так що рекомендуємо Вам відвідати це місце і перконатися самим.
29 черв 2016 11:18
Можу теж сказати про жк "Парк Авеню". Тут насправді хороший будинок, який розташований в зручному місці. Також хотів звернути увагу на двір, майданчик, паркування, чисту вулицю. Тобто тут є все необхідне, щоб було максимально комфортно і приємно тут жити. Розсудливі ціни, вже пригледіли собі квартиру, скоро будемо купувати, так що рекомендую!
18 серп 2025 14:51

Проєкт має серйозні проблеми. Відсутність документів на землю, про яку повідомляє ЛУН, і повна зупинка робіт протягом кількох років роблять його вкрай ризикованим для інвестування. Інвестори скаржаться на недостатню комунікацію з боку забудовника, а також на відсутність регулярних та інформативних звітів про хід будівництва, яке фактично є замороженим з 2021 року.

Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше
Розміщення оголошень на ТОП 30 сайтів нерухомості
Заощаджуйте час на подачу оголошень та аналіз результатів
Детальніше