Подать объявление

ЖК На Прорезной | Comfort Life | Буча, ул. Прорезная, 1

ЗастройщикComfort Life
Сдача ЖК2019 - 2022 г.
Планировки
от 27 200 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
-17из 218
Ваше загальне враження про об'єкт і компанію:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы.
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
0/0%
1. . .1012. . .39
14 ноя 2016 22:24
Цитата "oleg-ds11":

Ну думаю что 250 см это еще при царе делали :)
А вот 250 мм это более реальная цифра.

Попутал метрику)
А кто-то уже живет в таких домах? Имеется ввиду зимой не холодно? Не надо дополнительно утеплять?
15 ноя 2016 04:13
А як взагалі з опаленням на кухні? На малюнку не видно радіаторів
15 ноя 2016 08:01
Всем привет.
Наружные стены керамоблок 250мм плюс утеплитель 100мм. Сейчас живу в таком доме, очень тепло, керамоблок отличная штука. Батареи, думаю, каждый сам себе ставит сколько надо.
15 ноя 2016 08:27
Цитата "Кипиш":

Попутал метрику)
А кто-то уже живет в таких домах? Имеется ввиду зимой не холодно? Не надо дополнительно утеплять?

Привіт.
Крім керамічної цегли буде ще 100 мм мінвати.
100 мм - це стандартне утеплення, якого цілком достатньо для нашого клімату.
Якщо Ви захочете зробити додаткове утеплення, то ззовні вже буже оздоблення фасаду, а з середини це не найкраще рішення, оскільки така штука як "точка роси" зробить багато зайвої вологи на внутрішній стороні цегляної стіни, відповідно буде грибок. Тому утеплення роблять завжди назовні.
Більшою проблемою може бути те, що в наших квартирах великі вікна, через які тепловтрати значно більші, ніж через стіну.
Особливо це стосується вікон на лоджіях. З одного боку, круто мати лоджію, що з'єднана з кімнатою, а з іншого боку енергозатрати на опалення такої кімнати будуть більші. Мені говорили жителі ЖК Парковий, що мають такі ж вікна, що тепла підлога на лоджії запобігає запотіванню вікон.
Я особисто планую таку робити.
15 ноя 2016 08:36
Цитата "danteinferno":
А як взагалі з опаленням на кухні? На малюнку не видно радіаторів

Радіатори собі ставить кожен самостійно. Питання лише в тому, чи Вас задовольняють точки виведення труб опалення для кожної точки (Так як розводку робить забудовник, закладаючи в підлогу, то це робиться згідно стандартного для всіх квартир проекту).
Тому якщо хтось збирається робити об'єднання лоджії та кімнати, то це питання потрібно озвучувати наперед, так як виводи під радіатор стандартно робляться в тому місці де передбачений балконний блок, що не зовсім підходить для об'єднання кімнати та лоджії.
15 ноя 2016 08:46
Цитата "кордк":

Радіатори собі ставить кожен самостійно. Питання лише в тому, чи Вас задовольняють точки виведення труб опалення для кожної точки (Так як розводку робить забудовник, закладаючи в підлогу, то це робиться згідно стандартного для всіх квартир проекту).
Тому якщо хтось збирається робити об'єднання лоджії та кімнати, то це питання потрібно озвучувати наперед, так як виводи під радіатор стандартно робляться в тому місці де передбачений балконний блок, що не зовсім підходить для об'єднання кімнати та лоджії.

В тому то і суть, що забудовник блок між лоджією та кухнею (кімнатою) не ставить. І виникає питання де буде стояти радіатор
15 ноя 2016 08:48
Цитата "кордк":

Наскільки мені відомо, забудовник не буде прокладати труби опалення. Це вже кожен індивідуально вибирає де їх прокласти і яку систему опалення вибрати (радіатори чи тепла підлога). Я, особисто, планую робити теплу підлогу по всій квартирі.
15 ноя 2016 08:52
Цитата "oleg-ds11":

Наскільки мені відомо, забудовник не буде прокладати труби опалення. Це вже кожен індивідуально вибирає де їх прокласти і яку систему опалення вибрати (радіатори чи тепла підлога). Я, особисто, планую робити теплу підлогу по всій квартирі.

А що він взагалі там буде робити?)) У ВП говорили, що є обмеження щодо площі теплої підлоги
15 ноя 2016 09:00
Цитата "danteinferno":

В тому то і суть, що забудовник блок між лоджією та кухнею (кімнатою) не ставить. І виникає питання де буде стояти радіатор

Може бути вздовж стіни. Хтось ставить навіть вертикальні моделі, типу дизайнерських.
15 ноя 2016 09:04
Цитата "oleg-ds11":

Це хибна думка. Забудовник прокладає труби та заливає їх бетоном при заливці підлоги. Так зроблено у всіх новобудовах де є котли для індивідуального опалення. Відмінність буває лише у тому, що деякі забудовники і радіатори включають у вартість квартири, а наші пожлобилися так як із котлами.
15 ноя 2016 10:12
Доброго времени суток. :hi: Я уточняла. Будет разводка отопления. Радиаторы каждый ставит сам, какие захочет.
15 ноя 2016 10:19
Цитата "danteinferno":

А що він взагалі там буде робити?)) У ВП говорили, що є обмеження щодо площі теплої підлоги

Цитата "кордк":

Це хибна думка. Забудовник прокладає труби та заливає їх бетоном при заливці підлоги. Так зроблено у всіх новобудовах де є котли для індивідуального опалення. Відмінність буває лише у тому, що деякі забудовники і радіатори включають у вартість квартири, а наші пожлобилися так як із котлами.

Думаю все буде відповідно до договору. Якщо там сказано що мідний кабель електроживлення буде до щитка, то так і буде. А про труби нічого не сказано.
Що до обмеження площі теплої підлоги, то думаю що це більше залежить від потужності котла.
Теплу підлогу не має сенсу робити під меблями, тому її площа буде явно менша від площі квартири. Тому і є сенс спочатку зробити проект та дизайн квартири, щоб завчасно знати де будуть меблі.
15 ноя 2016 10:21
Цитата "annamari":
Доброго времени суток. :hi: Я уточняла. Будет разводка отопления. Радиаторы каждый ставит сам, какие захочет.

Тогда будет меньше работы тем, кто будет использовать радиаторы.
15 ноя 2016 12:24
Всем привет! Уверенна в том что все будет хорошо, и всем вам того же желаю... Но давайте поговорим о чем нибудь другом, более интересном. Например, кто знает что будет на территории этого комплекса(будет ли спортивная секция для взрослых и детей, какие салоны, магазины и т. д.)? Уж очень хочется знать какие нас ждут развлечения... :daz: :drv:
15 ноя 2016 13:23
Цитата "oleg-ds11":

Думаю все буде відповідно до договору. Якщо там сказано що мідний кабель електроживлення буде до щитка, то так і буде. А про труби нічого не сказано.
Що до обмеження площі теплої підлоги, то думаю що це більше залежить від потужності котла.
Теплу підлогу не має сенсу робити під меблями, тому її площа буде явно менша від площі квартири. Тому і є сенс спочатку зробити проект та дизайн квартири, щоб завчасно знати де будуть меблі.

Я уточнила, почему этого пункта нет в договоре, так как пока внесла только залог, мне ответили, что внесут его в договор перед подписанием.
Так, что советую его внимательно читать и задавать сопутствующие вопросы в отдел продаж.
15 ноя 2016 13:59
Цитата "annamari":

Я уточнила, почему этого пункта нет в договоре, так как пока внесла только залог, мне ответили, что внесут его в договор перед подписанием.
Так, что советую его внимательно читать и задавать сопутствующие вопросы в отдел продаж.

Я попросил и мне внесли в договор пункты про установленную разводку отопления, 5 камерные рамы и входную дверь металл с двухсторонней облицовкой МДФ
15 ноя 2016 14:43
Цитата "Кипиш":

Я попросил и мне внесли в договор пункты про установленную разводку отопления, 5 камерные рамы и входную дверь металл с двухсторонней облицовкой МДФ

Скажите пожалуйста, а вы заверяли его у нотариуса?
15 ноя 2016 14:44
Цитата "annamari":

Скажите пожалуйста, а вы заверяли его у натариуса?

Нет
15 ноя 2016 14:46
Спасибо за ответ😊
15 ноя 2016 15:45
Кто знает, какая высота потолков будет в квартирах? Интересует больше расстояние между перекрытиями, без стяжки. Стяжка полка наверное будет 100мм.
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx
1. . .1012. . .39
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx