Подать объявление

ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная

ЗастройщикАТЛАНТ
Сдача ЖК2022 - 2023 г.
Планировки
от 20 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
203из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 40.
6/15%
5/13%
5/13%
9/23%
15/38%
1. . .474849
23 ноя 2024 10:13

Матъорий

Докажи що у листопаді цього року інвестори ЖК на Озерній першого будинку, отримають ключі від квартир. У тебе є вісім днів. Час пійшов.
Хоча брехня та не виконання умов договору, для Атланта це звичайна риторика, та крім брехні він не в змозі дати іншої відповіді.

Цікаво, які там терміни обіцяють на 2  та 3 будинки які будують ще з 2021-2022 року?
Мені здається що з такими темпами 3 будинок буде не раніше 2030року а 2 десь у 2027 тож чекайте, та запасайтесь грошима. Бо з цією конторою залишитесь без грошей.
Стосовно всього іншого що я написав, почитайте інші форуми забудов Атланту на цьому форумі але не ті які призивають закрити кредит та купити квартиру, а реальних покупців. Там і побачите реальну "якість та відношення до інвесторів" але ж ви представники забудовника, ми всі це прекрасно розуміємо.

Чому рознервувалась?! Не йди від теми… докажи, що в ОБ мешканці платять промисловий тариф

23 ноя 2024 15:48

Мда, атлант: рівень комунікації - дно

23 ноя 2024 15:48

Матьорий

Чому рознервувалась?! Не йди від теми… докажи, що в ОБ мешканці платять промисловий тариф

Подруга, рознервувалась ти. Я взагалі то чоловік. Дивись щоб не наклацали за таке звернення до інвестора, принцеска. Де *лять мій будинок?  Питання інвестора якого  Атлант киданув на гроші. Я тобі нічого доказувати не буду. А ти представник забудовника, який взяв мої кошти та офіційно не дає звіт, докажи  де мій будинок? Ще раз, коли буде мій будинок з ключами? 

23 ноя 2024 16:45

Матъорий

Подруга, рознервувалась ти. Я взагалі то чоловік. Дивись щоб не наклацали за таке звернення до інвестора, принцеска. Де *лять мій будинок?  Питання інвестора якого  Атлант киданув на гроші. Я тобі нічого доказувати не буду. А ти представник забудовника, який взяв мої кошти та офіційно не дає звіт, докажи  де мій будинок? Ще раз, коли буде мій будинок з ключами? 

Дайте докази що в ОБ платять промисловий тариф

24 ноя 2024 10:04

Так, вже гаряче. То питання в квартирі було, а тепер будинок подавай. Цікаві відсотки набігли. 

24 ноя 2024 10:05

Щось мені здається, що це орки тішаться з гугл перекладачем."взяв мою вартість". Створюють напругу в суспільстві.

24 ноя 2024 19:52

785 днів героїчного недотримання Атлантом -термінів здачі першого будинку.

24 ноя 2024 19:52

Атлантовські блазні пишуть що попало. А за ітогами:  мали здати будинок в 2022, але вже закінчується 2024, а будинку немає.((( Одна брехня. Де ключі і зданий будинок?

25 ноя 2024 08:48

Funny Man

785 днів героїчного недотримання Атлантом -термінів здачі першого будинку.

Поки ти сидів весь цей час «мінімум» на Західній Україні, Атлант мав вже здати будинок?😂😂😂

25 ноя 2024 08:48

Natali Rud

Атлантовські блазні пишуть що попало. А за ітогами:  мали здати будинок в 2022, але вже закінчується 2024, а будинку немає.((( Одна брехня. Де ключі і зданий будинок?

Блазень - це той хто принижується та нервує на фоні того, що не може вплинути на обставини. Сильна людина приймає обставини, що витікають з війни та чекає, або продає майнові права тому, хто буде чекати.

26 ноя 2024 09:18

Кому цікаво подивитись документи, що подавались перший раз на введення будинку в експлуатацію:
https://e-construction.gov.ua/document_detail/doc_id=3490127709365864300/optype=100

Про готовність вони подали документи ще 10.10.2024
Наче більше документів на портілі немає по цьому фільтру за листопад:

Якщо немає нових заяв, значить працюють по першій. Повернуто без розгляду - вказано, що за заявою заявника.

Хто там про які новини добрі говорив?

26 ноя 2024 15:31

Від масовки Атланту як завжди суцільна маячня. Війна не є перешкодою для будівництва в Новосілках. А те що Атлант не здатний організувати роботу на своєму підприємстві, то вже його велика проблема. Довгобуд може подобатися тільки Атлантовцям. Бо справжні інвестори можуть чудово вплинути на і без того вже втрачену репутацію Атланту. То розкажіть новим інвесторам які приходять в відділ продажу. Що війна, і вони отримають свої квартири через 3-5 років, після заявлених термінів  Просто кажіть правду, то інвестори будуть вирішувати чи змиритися їм та чекати стільки років , чи краще вплинути на цю ситуацію та не купувати. А 1 будинок в цьому році вже не здадуть, це всім зрозуміло.

26 ноя 2024 16:51

Natali Rud

Від масовки Атланту як завжди суцільна маячня. Війна не є перешкодою для будівництва в Новосілках. А те що Атлант не здатний організувати роботу на своєму підприємстві, то вже його велика проблема. Довгобуд може подобатися тільки Атлантовцям. Бо справжні інвестори можуть чудово вплинути на і без того вже втрачену репутацію Атланту. То розкажіть новим інвесторам які приходять в відділ продажу. Що війна, і вони отримають свої квартири через 3-5 років, після заявлених термінів  Просто кажіть правду, то інвестори будуть вирішувати чи змиритися їм та чекати стільки років , чи краще вплинути на цю ситуацію та не купувати. А 1 будинок в цьому році вже не здадуть, це всім зрозуміло.

Хм, так одне діло купувати, коли вже будинок майже готовий і зрозуміло, що нас підтримують союзники, а друге діло - підписувати договір за 2 місяці до початку війни. Хтось може по різному чекати. 

Каталог відгуків про будинки Києва
Знайдіть свій будинок та розкажіть про нього. Що подобається, а що ні? Допоможіть тим хто шукає житло
Подробнее
1. . .474849
Сучасні шалє із морським краєвидом
Новенькі модернові будинки у затишному містечку на березі середземного моря серед мальовничих гір
Подробнее
+34624407828xxxx