ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная
Застройщик | АТЛАНТ |
Сдача ЖК | 2022 - 2023 г. |
Планировки | от 20 000 Грн/м² |
8/19% | ||
6/14% | ||
5/12% | ||
9/21% | ||
15/35% |
Natali Rud
Інвестори не повинні чекати. Є заявлений термін 2022 рік здачі. Будинок досі не зданий. Як що забудовник не збирався здавати будинок в 2022 році то не треба ставити цей термін в договорі.Якщо вам було відомо що ви не будете здавати у 2022, 2023 та у 2024 році але ви продавали людям та обіцяли здачу у цьому році, то ви почесні шахраї . Вітаю вас з цим званням. Забудовник не здатний виконати умови свого договору. А працівники Атланту краще ніж захищати потопаючий корабель "Атлант", краще би змінили роботу. Бо брехня вона хоч раніше, хоч пізніше вона завжди брехня. А жити за рахунок людей яких ошукали, СОРОМ. Звикли обдурювати людей!!!
Дуже різко увірвалась в чат, відразу видно що зацікавлена в чорному піарі, нагадай який нік в тебе був раніше?
І ти де живеш?
Бо у нас воєнний стан, забудовник може не здавати цей будинок, будемо відвертими люди за розстрочку також можуть не платити поки діє воєнний стан. А тепер дивимось на реальну ситуацію - будинок вже готовий, скоро здасться 💪😁😁😁
Natali Rud
Інвестори не повинні чекати. Є заявлений термін 2022 рік здачі. Будинок досі не зданий. Як що забудовник не збирався здавати будинок в 2022 році то не треба ставити цей термін в договорі.Якщо вам було відомо що ви не будете здавати у 2022, 2023 та у 2024 році але ви продавали людям та обіцяли здачу у цьому році, то ви почесні шахраї . Вітаю вас з цим званням. Забудовник не здатний виконати умови свого договору. А працівники Атланту краще ніж захищати потопаючий корабель "Атлант", краще би змінили роботу. Бо брехня вона хоч раніше, хоч пізніше вона завжди брехня. А жити за рахунок людей яких ошукали, СОРОМ. Звикли обдурювати людей!!!
Якщо вони змінять роботу, то хто добудує твої 36 м2?
Natali Rud
Так напиши заяву в поліцію, що тебе ошукали шахраї. Тебе ж ошукали на пару десятків $ а ти лише соромиш шахраїв.
Атлантовські усі в зборі. Дякую що об'єдналися за ради мене, та одразу так відреагували. То покажіть готовність будинку та видайте людям ключі. Де ваша готовність? То пишете що будинок готовий, то пишете що військовий стан та можете не здавати його. Скажіть людям правду, коли буде будинок, чи що там за косяки що ви не встигли до чергового 22-23-24 опалювального сезону. Неспроможні здати той будинок, горе забудовники. То не дуріть людям голову. Здатні тільки на бредову писанину, та більше ні на що. Ви самі собі чорний піар, бо вас вже не сприймають як серйозну організацію.
Бідосі з атланту, які живуть за рахунок інвесторів, коли продають квартири, а потім щє і перепродають. Спочатку закривають дизлайки в телеграмі, а потім тут рахують свої дизлайки))).
Як так сталось, що ви кажете, що не працюєте на Атлант, але ходите по всіх форумах Атланту і хамите всім покупцям? Була дана команда фас? Це коли телефонуєш у відділ продажів і ви відповідаєте, що сильно зайняті, в цей час сидите тут і відписуєте, що вмієте рахувати на калькуляторі?
Ні, щоб вибачитись за затримку будинку, сидите і хамите тут? Молодці, лице компанії.
yojikso
Як ви кажете? Потопаючий корабель Атлант? Це той Атлант який заливає по два поверхи на місяць у своїх будинках! Яка тут антикампанія пішла проти готового будинку ! Куча акаунтів мінусять старанно)) І мене зараз какашками закидають. Фас!
Нормальні люди вже ремонтні бригади шукають, а ці рекомендують усім розходитись, щоб нічого не добудовували.
Sergey Beliy
Хтось казав що вони будуть гарні?
Та серед цього багна хочеться чогось гарного.
Salesman Rain
Та серед цього багна хочеться чогось гарного.
Ну добре тримайте гарну новину Скоро Різдво.
Всіх благ вам та вашим близьким людям.
Хай щастить.
Як я бачу, то припарені - це нещодавно зареєстрован на форуміі. Якщо 5 років ви чекаєт на будинок, то чому припекло зараз?
yojikso
Як ви кажете? Потопаючий корабель Атлант? Це той Атлант який заливає по два поверхи на місяць у своїх будинках! Яка тут антикампанія пішла проти готового будинку ! Куча акаунтів мінусять старанно)) І мене зараз какашками закидають. Фас!
Початок будівництва 3 будинку спираючись на звіти- жовтень 2021 року тож у листопаді вже був початок фундаменту. На останньому звіті Атланту бачимо вилиті 6 поверхів. За три роки та три місяці, маємо 1.84... поверхів на рік. Менеджери, у вас продажів немає, тож є вільний час, можете уточнити цифри після вісімки якщо ви любите калькулювати. МАКСИМЕ, стосовно ТВОГО офісу, розкрию таємницю. Він не твій, це офіс компанії Атлант, а ти у цій компанії найманий співробітник. І офіс цей належить цій компанії доти, доки вони не накрадуться та не оголосять себе банкрутами, тому що по вашим воплям бачу що цей крах вже близько. Здається мені що 25 рік Атлант може ще проіснує без продажів з таким відношенням, а 26 точно буде останній для контори якщо не раніше. Вони все роблять для цього. Я згоден з тим що вони повинні звернутись до інвесторів та сказати правду, та вибачитись перед нами за затримку, це буде чесно.
Funny Man
Початок будівництва 3 будинку спираючись на звіти- жовтень 2021 року тож у листопаді вже був початок фундаменту. На останньому звіті Атланту бачимо вилиті 6 поверхів. За три роки та три місяці, маємо 1.84... поверхів на рік. Менеджери, у вас продажів немає, тож є вільний час, можете уточнити цифри після вісімки якщо ви любите калькулювати. МАКСИМЕ, стосовно ТВОГО офісу, розкрию таємницю. Він не твій, це офіс компанії Атлант, а ти у цій компанії найманий співробітник. І офіс цей належить цій компанії доти, доки вони не накрадуться та не оголосять себе банкрутами, тому що по вашим воплям бачу що цей крах вже близько. Здається мені що 25 рік Атлант може ще проіснує без продажів з таким відношенням, а 26 точно буде останній для контори якщо не раніше. Вони все роблять для цього. Я згоден з тим що вони повинні звернутись до інвесторів та сказати правду, та вибачитись перед нами за затримку, це буде чесно.
Ти б ще знайшов фото від 24 лютого 2022 року близько 4-ї години ранку та кажи, що на будівництві не видно людей.
Funny Man
Підгорає, що війна, а будинки будуються? Так ба більше, що другий та третій будинок будували за твої гроші, замість того, щоб доробити перший. Усі, хто купували у 2024 майже в готовому будинку задоволені.
abdaazra
Підгорає, що війна, а будинки будуються? Так ба більше, що другий та третій будинок будували за твої гроші, замість того, щоб доробити перший. Усі, хто купували у 2024 майже в готовому будинку задоволені.
Там ще вода є на бетоні фундаменту. Пройшло 2 роки від цих фото, то мабуть вже пліснявою пішло і не опальювалось же увесь цей час. А другого будинку взагалі немає судячи з цього фото.
Natali Rud
Атлантовські усі в зборі. Дякую що об'єдналися за ради мене, та одразу так відреагували. То покажіть готовність будинку та видайте людям ключі. Де ваша готовність? То пишете що будинок готовий, то пишете що військовий стан та можете не здавати його. Скажіть людям правду, коли буде будинок, чи що там за косяки що ви не встигли до чергового 22-23-24 опалювального сезону. Неспроможні здати той будинок, горе забудовники. То не дуріть людям голову. Здатні тільки на бредову писанину, та більше ні на що. Ви самі собі чорний піар, бо вас вже не сприймають як серйозну організацію.
Поїдь в Новосілки, подивись, ти здивуєшся. Можливо рівень розвитку не дотягує, щоб зрозуміти що таке будинок?!
- ЖК Crystal Residence | Кристал | Строй Сити Development, Укрбуд | ул. Жилянская, 26-2802.12249
- ЖК Rusaniv Residence | Русанив | Perfect Group, Citex | ул. Сверстюка02.12473
- ЖК Poetica, 2-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 2502.1273
- ЖК Poetica, 1-я коллекция | Поэтика | ENSO | ул. Дегтяревская, 25а02.123 041
- ЖК Hello House | ул. Николая Кибальчича, 102.1261
- ЖК Озёрный Гай | Интергал Буд | Гатное01.124 052
- ЖК River Port | Ривер Порт | Відважних | Ирпень, Гостомельское шоссе, 4930.119
- ЖК Fjord | Фьорд | ENSO | Военный проезд, 830.11143
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы03.1215 234
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?02.123 837
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- энергия, мощность02.121
- Багатоквартирний будинок з власним опаленням01.127
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349
- Послуги Електрика Кам'янець-Подільський13.071