Подать объявление

ЖК "Мюнхаузен - 2", ул. Пушкинская, 64/68 - "Domira Development"

Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 3.
1/33%
1/33%
0/0%
1/33%
0/0%
14 янв 2019 10:16
Отзывы о жилом комплексе



Жилой комплекс "Мюнхаузен - 2"
Ирпень, ул. Пушкинская, 64/68
Застройщик: "Domira Development"
Дата окончания: 3 квартал 2020 (ранее: 2 квартал 2020)
15 май 2019 13:23

Свого часу, мешканець Ірпеня Микола Степанович Дзюба написав Петру Порошенку та Володимиру Гройсману відкритого листа щодо «оновлення» Генплану міста Ірпінь.
Кому цікаво, можете ознайомитись із текстом за посиланням.
Див. //kotsubynske.com.ua/2018/12/28/на-генпл ані-ірпеня-не-вказа...
До мене потрапив лист відповідь виконавчого комітету ІМР від 27.12.2018 року щодо недопущення віднесення території кварталу садибної забудови, обмеженого вулицями Пушкінська, Лермонтова, Київська, Лисенко (колишня Надсонова) під багатоквартирну забудову.
Цей лист є дуже важливим для майбутніх інвесторів, адже саме в цьому кварталі вже розпочато будівництво ЖК «Мюнхаузен 2».
В листі зазначено, що усі земельні ділянки у цьому кварталі відповідно до основного креслення Оновлення Генерального плану міста Ірпінь, Київської області залишені в рамках садибної забудови та не передбачені для будівництва багатоквартирної забудови.
ВИСНОВОК.
Будівництво ЖК "Мюнхаузен 2" є незаконним і найближчим часом в судовому порядку буде накладений арешт на будинок і земельну ділянку.
Це, в свою чергу, означає що посадові особи ІМР, які надали дозвіл на будівництво, будуть притягнуті до відповідальності а інвестори залишаться без квартир.
ДУМАЙТЕ!!!

15 май 2019 13:26
Ця ділянка знаходиться в кварталі садибної забудови. З першого вересня 2018 року діють нові будівельні норми. Так, зокрема, в частині другій п. 6.1.31 ДБН Б.2.2-12:2018 «Планування і забудова територій» зазначено, що розміщення в кварталах садибної забудови багатоквартирних (секційних) будинків не допускається.
23 сен 2019 17:27
Скажите пожалуйста, кто-то уже купил в этом доме квартиру? Что с землёй?
13 ноя 2019 20:38
есть ли инвесторы на этом форуме? Очень понравился комплекс.
30 дек 2019 12:13
Цитата "anjelika989":
есть ли инвесторы на этом форуме? Очень понравился комплекс.


У меня тот же вопрос) Я ещё пол года назад приметил данный дом, недавно звонил снова. В общем из положительных тенденций - рост цены и прогресс в строительстве (рост цен показывает то, что застройщик не пытается любой ценой привлечь покупателя и, скорее всего, не испытывает острой нехватки ликвидности). Также, обещали скоро начать продажу паркомест.

Когда проезжали на авто, оценили район - очень хорошая локация.

Но, по всей стране застройщики позволяют себе задерживать сдачу комплекса и прочие неприятности. Нет защиты инвестора, о репутации не парятся, в общем считают нас за лохов) поэтому я принял решение ни в какие стройки не вкладываться а купить уже когда будет готовый дом. Всегда в любом доме продаются квартиры без ремонта. Да дороже, но я считаю так: то что людям задерживают на год-два квартиру - это смешно. За два года ожидания эта квартира может быть просто неактуальна. Например я ожидаю собирать на квартиру два года и если ее задержат на год, то я могу добавить средства и купить лучше квартиру/лучше район/лучше комплекс и т.д. Получается, что я застройщику даю деньги и у него все в порядке, а я нервничаю и у меня не в порядке
18 май 2022 15:37

Я інвестор в данний будинок. Менеджмент мюнхаузен 2 починає займатися вандальними діями, не ураховуючи форс-мажорні обставини введені торгово-промисловою палатою України, вимагає сплату за договором та погрожує нарахуванням штрафів. Це вияснилось після розмови з представником компанії.

Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее
Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее