ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола
Застройщик | Альянс Новобуд |
Сдача ЖК | 2021 - 2023 г. |
Планировки | от 21 166 Грн/м² |
2/11% | ||
4/22% | ||
3/17% | ||
4/22% | ||
5/28% |
Ujosnax
Треба замінити сам ЖУС. Я передбачаю із цим великі проблеми, бо ЖУС так просто не відпустить, але спробуємо.
Ми - ЗА!
Ujosnax
Треба замінити сам ЖУС. Я передбачаю із цим великі проблеми, бо ЖУС так просто не відпустить, але спробуємо.
Знайома працює в ЖУС, то казала, що в нас є декілька місяців (здається 3)після вводу будинку в експлуатацію час, щоб проголосувати за створення ОСББ, надалі на конкурсній основі все переходить в руки ЖУС, а там все спрямовано на викачку грошей, не на створення комфорту для людей. І тоді вже вирватись від них неможливо.
Будь-які спроби провести нові збори, переобрати представника чи управителя, створити ОСББ, врешті-решт - жорстко блокуватимуться "управителями", які вже сіли на ресурс. Бунтарів тягатимуть по судах або просто фізично знищуватимуть. В Росії все це квітне пишним цвітом - ось і українська комунальна мафія мріє про аналогічне щастя.
Ujosnax
Таак... Начитався тут про вихід з "домоуправства". Страшненько. Ціла комунальна мафія той ЖУС. Ось, наприклад, з однієї статті:Я так зрозумів, що часу для виходу з під ковпака ЖУСа дійсно мало. А чи є хто тут з мешканців нашого ЖК, що має досвід створення ОСББ? Може хто знаю юридичну сторону питання?
То моя знайома, яка там працює так і каже, там все схвачено. Втратите час, а потім ви від ЖУСУ нікуди не дінеться. Там мафія, яка обдирає людей.
Шановні сусіди, будь ласка, підскажіть, хтось вже встановлював індивідуальний лічильник в будинку 3.2. Цікавить, що там за порядок звернення та можливо хтось порадить компанію яка займаються продажем лічильника та монтажем. Дуже буду вдячний за інформацію!
Evgen79
Шановні сусіди, будь ласка, підскажіть, хтось вже встановлював індивідуальний лічильник в будинку 3.2. Цікавить, що там за порядок звернення та можливо хтось порадить компанію яка займаються продажем лічильника та монтажем. Дуже буду вдячний за інформацію!
❗Уточнюю, індивідуальний лічильник на тепло!
Evgen79
❗Уточнюю, індивідуальний лічильник на тепло!
В ЖУСі пишете заяву про намір встановити лічильник. Вони дають буклети декількох компаній. Подзвоніть, спитайте ціни, і замовляйте де Вам більше сподобається. Тех документацію підготує також обрана компанія
Приветствую. Местные , подскажите , как там дела с 7м домом? Сдадут ли до НГ?
Доброго ранку. Чи будують 4 будинок? Камера установлена так, шо видно лише низ будинку.
4 дома сдалось - активности на форуме никакой. Что ж, придется ехать на место самому смотреть)))
По поводу ОСББ. В ЖУСе может не устраивать только цена. Потому что работают они идеально и качество на высшем уровне. Лично моё мнение. Если кто-то хочет создать ОСББ и предоставить такое же качество в 2 раза дешевле, я очень в этом сомневаюсь. ОСББ не создаётся для экономии денег, а создаётся для улучшения качества оказания услуг. Юридически это делается несложно. Создаётся инициативная группа из 3-5 квартир. Определяется глава. Проводится собрание. Глава рассказывает все плюсы грядущих перемен. Далее собираются подписи по квартирам. Всё, ОСББ можно сказать создано. Волеизъявление передаются в необходимые органы. Там всё оформляется. ЖЭК ставится в известность о создании осбб. У них появляется срок о передаче имущества и необходимых документов ОСББ. Сейчас законодательство в этой сфере упрощено, так как государству выгодно избавление от жэков. Но кто этим всем будет заниматься? И действительно ли глава и план развития оправдает ожидания? Я не уверен. Ещё раз скажу, осбб не создаётся для экономии. Если изначальная идея сэкономить, я против. Если кто-то готов пообещать и вписать в план развития дома явные улучшения за теже деньги. Я за. А просто ходить заглядывать в глазки к главе осбб и он будет корчить из себя великого знатока, за скидку в 200грн. - мне не надо. Почему корчить, да потому что 10 летнего опыта работа, как у жуса, у него вряд ли найдётся. Но всякое бывает. Возможно есть самородки хозяйственники среди нас.
Ну я все розумію - за якість обслуговування можна заплатити... Але ж, бляха, не стільки?!
Чому, наприклад, в ЖК Фамільному вартість утримання будинку і прибудинкової коштує 11.80грн за квадратний метр (і це, бляха, закрита територія з охороною) плюс конс'єрж - 130грн, а в нашому ЖК - 13,37грн за метр (відкрита територія без охорони) плюс конс'єрж 370грн(!!!).
Може я чогось не знаю і наші тітоньки-конс'єржки десь в спецназі служили?
На додачу у Фамільному ніхто не вкрав плитку при будівництві сходів. До речі: може накатаємо якусь спільну заяву з приводу вкраденої плитки? Нам отим бетоним пилом дихати. Бізнес-клас, ага...
Ujosnax
Ну я все розумію - за якість обслуговування можна заплатити... Але ж, бляха, не стільки?!Чому, наприклад, в ЖК Фамільному вартість утримання будинку і прибудинкової коштує 11.80грн за квадратний метр (і це, бляха, закрита територія з охороною) плюс конс'єрж - 130грн, а в нашому ЖК - 13,37грн за метр (відкрита територія без охорони) плюс конс'єрж 370грн(!!!).Може я чогось не знаю і наші тітоньки-конс'єржки десь в спецназі служили?На додачу у Фамільному ніхто не вкрав плитку при будівництві сходів. До речі: може накатаємо якусь спільну заяву з приводу вкраденої плитки? Нам отим бетоним пилом дихати. Бізнес-клас, ага...
Можливо тому що територія ЖК Фамільний (1 будинок на 16 поверхів) і територія нашого ЖК по площі трохи відрізняються? На рахунок конс'єржа не впевнений, але гадаю що коли закінчиться военний стан то повернуть охорону на будинки
Васька Василек
Можливо тому що територія ЖК Фамільний (1 будинок на 16 поверхів) і територія нашого ЖК по площі трохи відрізняються? На рахунок конс'єржа не впевнений, але гадаю що коли закінчиться военний стан то повернуть охорону на будинки
Територія у нас більша, але ж і будинків, тобто платників, теж більше. Причому якщо розділити на всі будинки, то у кожного не так уже і багато прибудинкової території. Вважаю, що справа у тому, що ЖУС закладує свій високий прибуток у вартість послуг
Ann24
Територія у нас більша, але ж і будинків, тобто платників, теж більше. Причому якщо розділити на всі будинки, то у кожного не так уже і багато прибудинкової території. Вважаю, що справа у тому, що ЖУС закладує свій високий прибуток у вартість послуг
Я зараз (сподіваюсь ще не довго) живу через дорогу від Фамільного, повірте, територія нашого ЖК в площі розділу на кожен будинок набагато більша. Але головне що там фактично шматочок плиткового покриття навколо будинку, в нас все ж таки більше зелені і доріжок, тому це не доречне порівняння. Не можу судити наскільки ЖУС заробляє на утримуванні, але навіть по Лісовому видно наскільки за останні декілька років територія змінилась в кращу сторону. Єдине питання по платі за консьєржа, але як писав вище сподіваюсь що скоро змінять на охорону
Васька Василек
Я зараз (сподіваюсь ще не довго) живу через дорогу від Фамільного, повірте, територія нашого ЖК в площі розділу на кожен будинок набагато більша. Але головне що там фактично шматочок плиткового покриття навколо будинку, в нас все ж таки більше зелені і доріжок, тому це не доречне порівняння. Не можу судити наскільки ЖУС заробляє на утримуванні, але навіть по Лісовому видно наскільки за останні декілька років територія змінилась в кращу сторону. Єдине питання по платі за консьєржа, але як писав вище сподіваюсь що скоро змінять на охорону
Ви вважаєте, що охорона буде коштувати дешевше? У нас не закрита територія, як у Зеленому кварталі, щоб один охоронець слідкував за декількома будинками
Васька Василек
підмітати доріжки - то не такі великі гроші. Особливо в перерахунку на весь будинок. І одне діло, коли кущі тільки для мешканців, а інше, коли там все місто топтатися може...
Коли купувала, обіцяли закриту територію, а тепер - хочете - скидайтесь... таке..
Рідко сюди заходжу.
Радію за людей, які вже отримали документи. Добре що таки добудували. І що будівництво йде. З коливанням курсу мабуть їм важкувато. Головне, щоб під привідом війни не намагалися приховати халатність. Якщо забудовник хоче лояльності зі сторони інвесторів, то теж міг би піти назустріч. Це визвало б повагу і підвищення рейтингу. Якщо нам не можуть надати обіцяну якість послуг будівництва (і це вже очевидний факт) під приводом здорожчення матеріалів, то дозволили б свій ЖЕК (вони сильно зекономили оптом, а ми би єкономили потрошку, але регулярно).
Так, забудовнику це не вигідно з позиціі регулярних надходжень, але це значне підвищення лояльності інвесторів і бажання мати справу надалі з цим забудовником.
Дмитрий100
Жесть, рейтинг уже 165, ещё -3 пункта. Неужели всё так плохо, вроде же сдали дома, остальные строят…
Строят то строят. Но при решении инвестировать лично я внимание на дизайн сиииильно обращала. И если позиционируется как бизнес-класс, то есть таки критерии. А по факту это частичное кидалово инвесторов со стороны застройщика.
Это как если вы оплатили лексус в салоне, а вам прислали ланос и сказали, что "мы же привезли. Что вам не нравится? Не понимаем..."
И следующий раз я 35 раз подумаю, прежде, чем тут покупать.
Васька Василек
Не всі військові служать. І воєнний стан тут нідочого. Нам що тут рота потрібна? Є люди, які вже побували на фронті. Було б бажання знайти...
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349