ЖК Крона Парк 2 | Cityconsult Development | Бровары, ул. Черновола
Застройщик | Альянс Новобуд |
Сдача ЖК | 2021 - 2023 г. |
Планировки | от 21 166 Грн/м² |
2/11% | ||
4/22% | ||
3/17% | ||
4/22% | ||
5/28% |
У мене питання до мешканців будинку 1.1: чи перерахували вам плату за конс'єржа в меншу сторону? Тому що з липня ваші конс'єржі обслуговують ще й будинок 1.2!!! З/п у них мінімальна, а от кількість платників за дану послугу зросла.
Взагалі питання чи треба будинку 1.2 така послуга??? Фактично людина не сидить і не контролює обстановку в під'їзді.
Цікаво, що поки не спостерігається порушення технічних вимог по встановленню кондиціонерів та склінню балконів та лоджий. У «першій кроні» мало не одразу «соплі» під кондиціонери звисали де попало.
Ujosnax
Цікаво, що поки не спостерігається порушення технічних вимог по встановленню кондиціонерів та склінню балконів та лоджий. У «першій кроні» мало не одразу «соплі» під кондиціонери звисали де попало.
А я б лоджію свою дуже хотілаб повністю засклити, але нажаль не знайшла однодумців... Бо якщо склити то треба щоб по чтояку все було чітко, будинок 2.1.
Ми за консьєржку 450 грн. платимо, що це за ціни? Говорили що буде охорона, а не літня жіночка сидіти...
Ujosnax
Вимушений Вас розчарувати, будинок 3.2. І повірте, в живу виглядає жахливіше чим на фото
Була написана скарга в ЖУС, відповіли що вручать припис на демонтаж. Але почався срач що припис нічого не дає і ніхто нічого демонтуватине буде (людина представилась юристом, але є підозри що власник квартири)
Васька Василек
Вимушений Вас розчарувати, будинок 3.2. І повірте, в живу виглядає жахливіше чим на фото
Ага, вже бачили... У технічних вимогах дуже мутно прописано як стеклити балкони та лоджії. Нам у відділі по роботі з клієнтами сказали, що можна стеклити без проблем, окрім технічної частини, де кондиціонер встановлюється, але навіть на такий крок потрібна згода мешканців будинку.
Щойно були на квартирі - порадувало те, що вікна всі відрегульовані нарешті )
yuli4ka.angel
Ми за консьєржку 450 грн. платимо, що це за ціни? Говорили що буде охорона, а не літня жіночка сидіти...
Це в якому будинку такі ціни???
Ника_бро
Це в якому будинку такі ціни???
Це будинок 2.1. А у вас яка ціна?
yuli4ka.angel
Виходить що така ж, бо я теж з будинку 2.1
Ще не отримувала документи.
За такі гроші мені нафіг не потрібен консьєрж і той ЖУС разом взяті. Обдираловка.
Самостійно з мешканцями найняти на пряму охоронну компанію і то дешевше в рази.
Ника_бро
Виходить що така ж, бо я теж з будинку 2.1
Ще не отримувала документи.
За такі гроші мені нафіг не потрібен консьєрж і той ЖУС разом взяті. Обдираловка.
Самостійно з мешканцями найняти на пряму охоронну компанію і то дешевше в рази.
А ми можемо відмовитись від цього?
Я не згодна стільки платити.
yuli4ka.angel
У будинку 3.2 конс'єрж коштує 370грн.
Я не знаю як це назвати ))) Шматок плитки різко з'являється на 16му поверсі. А решта де? Прораб на дачі в себе поклав? Бляха, ну якесь мілке жлобство. "Бізнес клас" ага.
Ujosnax
У будинку 3.2 конс'єрж коштує 370грн.
А в Єдемі 150)))
Ujosnax
Я не знаю як це назвати ))) Шматок плитки різко з'являється на 16му поверсі. А решта де? Прораб на дачі в себе поклав? Бляха, ну якесь мілке жлобство. "Бізнес клас" ага.
Мабуть не тільки прораб, бо "Бізнес клас" рулить))))
Ника_бро
А в Єдемі 150)))
А в "Фамільному" - 130грн )
Добрый день. По опыту вам скажу, так как жили в Кроне и Зеленом квартале - Жус не даст вам заменить на другую охрану, он может вас оставить либо совсем без охраны и без консьержа. Это уже проходили... ( Насколько я понимаю цена за консьержа зависит от количества этажей и квартир. Живу рядом со стройкой, скажу что работа кипит.
Alla_love
Добрый день. По опыту вам скажу, так как жили в Кроне и Зеленом квартале - Жус не даст вам заменить на другую охрану, он может вас оставить либо совсем без охраны и без консьержа. Это уже проходили... ( Насколько я понимаю цена за консьержа зависит от количества этажей и квартир. Живу рядом со стройкой, скажу что работа кипит.
Треба замінити сам ЖУС. Я передбачаю із цим великі проблеми, бо ЖУС так просто не відпустить, але спробуємо.
Alla_love
Як на мене, то краще без конс'єржа, все одно по факту її там немає! Навіщо тоді платити? Уявімо ситуацію: сидить конс'єрж в сусідньому будинку, дивиться в маленьку камеру і бачить, що хтось заносить буд матеріали чи масивні дошки, пошарпали стіни чи оббили кути. Вона просто цього не побачить... Повірте, заходила сьогодні до конс'єржа по квитанції, реально в тій камері нічого не розгледіти. Чомусь в Едемі і Фамільному сидить жива людина в під'їзді і оплата в рази менша.
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская25.11103
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная25.11989
- ЖК А12 | УСК | Бровары, ул. Олимпийская, 12а25.113 075
- ЖК Оболонский бриз | ИнжПромБудСервис | Оболонский проспект, 30а24.112 953
- ЖК Причал 8 | ИнтерГал-Буд | ул. Канальная, 823.11159
- ЖК Деснянский | ДБК-Житлобуд | ул. Электротехническая, 4322.11446
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая22.111 979
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?20.113 829
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349