ЖК "Крона Парк 2", Бровары, ул. Черновола - "Cityconsult Development" |
|
|
|
Репутація: 16
|
Отзывы о жилом комплексе
Архив акций и новости: Розтермінування без здорожчання у ЖК Krona Park II Жилой комплекс "Крона Парк 2" (ранее "Квартал Аллей") Бровары, ул. Черновола Застройщик: "Cityconsult Development" (ребрендинг "Альянс Новобуд") Планируемая сдача: 1.1 дом: 4 кв. 2020 1.2 дом: 1 кв. 2021 3.2 дом: 2 кв. 2021 Планируется 16 домов. |
На початок сторінки |
|
|
Репутація: 3
|
Уже в Киеве видела наружку, но еще нигде не видела конкретики: ни где, ни что - умеют задать интригу.
|
На початок сторінки |
|
|
|
Рекламщики Броваров ,по моему , одни из лучших в Киеве ![]() |
На початок сторінки |
|
|
Репутація: 0
|
Будет строиться за Лесным кварталом в Броварах (Черновола-Симоненко) на 9 га )
|
На початок сторінки |
|
|
|
Да это понятно. Вопрос- когда? |
На початок сторінки |
|
|
|
Вы в ожидании? уже начали ) сегодня активно работала техника |
На початок сторінки |
|
|
|
вот
|
На початок сторінки |
|
|
Репутація: 10
|
Вы может разузнали и старт когда? ![]() ![]() ![]() |
На початок сторінки |
|
|
|
Уже роют |
На початок сторінки |
|
|
|
А я от в очікуванні. Мене саме цікавлять ті будинки, які тільки починають будуватися саме у Броварах. Я так розумію, що будувати вже почали, але ще не продають? Бо рекламні борди ми бачили. |
На початок сторінки |
|
|
Репутація: 10
|
То, что ковыряются я и сам вижу каждый день. Интересно, когда продавать начнут. Я сегодня звонил в ОП, говорят, со дня на день... |
На початок сторінки |
|
|
Репутація: 1
|
Они уже и по радио рекламу пустили при нестартовавших продажах
![]() |
На початок сторінки |
|
|
|
Ага, я тоже слышала. Даже джингл себе какой-то невнятный придумали. Нагнетают короче...
|
На початок сторінки |
|
|
|
А застройщик кто
![]() |
На початок сторінки |
|
|
|
ТОВ «Грассфілд». Новий, на перший погляд забудовник, насправді є «близьким родичем» ТОВ «Альянс Новобуд»
|
На початок сторінки |
|
|
|
Тож на цьому місці школа мала бути??????????????
|
На початок сторінки |
|
|
|
На Википапии до сих пор старые данные по этим площадкам.
|
На початок сторінки |
|
|
|
![]() |
На початок сторінки |
|
|
|
Знайшла ось таку інформацію на одному із місцевих ресурсів: "У травні 2018 року депутати змінили цільове призначення земельних ділянок і управління містобудування та архітектури видало містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкту «Будівництво багатоквартирних житлових будинків, об’єктів соціальної інфраструктури та надземного паркінгу». За детальним планом території на цих земельних ділянках у складі комплексної забудови передбачено будівництво школи та садочка. Тож перспективу зведення нових навчальних закладів місто навряд би чи втратило. Я думаю, що садочок і школу цілком можуть в майбутньму збудувати. |
На початок сторінки |
|
|
|
А вікімапія - це ресурс де можна перевірити інформацію про землю? Мені ще говорили ніби про якусь спеціальну карту. Це вона? |
На початок сторінки |