Подать объявление

ЖК Paradise Avenue | Парадайз Авеню | ZIM Group | Крюковщина

ЗастройщикZIM Group
Сдача ЖК2019 - 2023 г.
Планировки
от 23 000 Грн/м²
Карточка Домик
Индекс надёжности
155из 220
Ваше общее впечатление об Объекте и Компании:
Можно выбрать 1 вариант ответа. Можно менять ответы. Всего голосов: 66.
8/12%
10/15%
9/14%
13/20%
26/39%
1. . .100102. . .125
10 март 2021 09:52

13 март 2021 11:03
В который раз в ЖК поломалась котельная, либо застройщик ее специально выключил, еще вчера в пятницу.

На диспетчерской говорят, мол ждите понедельника, мы ничего делать не будем. А трое суток можно и в холодной воде помыться. Заботятся о здоровье жителей.

И это комплекс, где тариф на обслуживание 15-16 гривен/кв.м.
15 март 2021 08:49
Доброго дня, шановні мешканці!Стосовно аварійної ситуації, яка виникла 13.03.21 в ранцi з приводу гарячого водопостачання. Повідомляємо, що 13.03.21 о 14:30, спеціалістом ТОВ "Теплопостач Сервіс" було перезапущено систему та подачу гарячої води відновлено!
15 март 2021 10:25
ZIM Capitаl


Подскажите, пожалуйста, когда будет закрытая территория которую обещаете уже 1.5 года?
Безопасность жителей это самый важный вопрос, когда планируете запустить процесс стройки забора, шлагбаумов?
И когда будет охрана и видеонаблюдения?
19 март 2021 08:27
Добрый день.
На следующей неделе обслуживающая организация начнёт процесс подписания договоров по охране, после подписания которых, начнётся процесс закрытия территории, установки забора, шлагбаумов и т.д.
19 март 2021 08:29
НОВЫЕ ФОТО ДОМ 6




19 март 2021 08:31


19 март 2021 08:45
НОВЫЕ ФОТО ДОМ 7



19 март 2021 08:46

19 март 2021 11:16
Добрый день.
На следующей неделе обслуживающая организация начнёт процесс подписания договоров по охране, после подписания которых, начнётся процесс закрытия территории, установки забора, шлагбаумов и т.д.


А как можно подписывать договор за то чего еще нет ? Может сначала забор поставьте а потом договора подписывать. К тому же жители уже подписывали договор на охрану при подписании договора с УК.
Обещанного в сентябре договора с Вишневским водоканалом до сих пор нет.
21 март 2021 14:15
Вторые сутки сидим без электричества, отопления и воды. Ничего не работает. Единственные в Крюковщине :(( После аварии в сети, ДТЕК перекинул все ЖК на резервную линию, но только не нас((( Парадайз Авеню для них призрак((( Звонила на горячую линию, они так и говорят: все жилые дома перепоключили, улицы Панорамной и жилых домов на ней не существует. Застройщик и обслуживающая молчат. Коммуникации ноль. Трубку не берут. Скоро пойдут третьи сутки, наверное придется снимать отель, т.к. жить в квартире без отопления, воды и электричества невозможно ((( Скитаюсь по заправкам, чтобы сходить в туалет и зарядить телефон((( ПОЗОР ВАМ ЗИМ ГРУПП!!!!
21 март 2021 15:54
#Житивстиліпарадайз: это вынужденно уезжать из дома, потому что в доме все на э/э и у верхних этажей даже нет ХОЛОДНОЙ воды, и это выбросить продукты, которые за сутки испортились.
Это отсутствие надлежащей и оперативной коммуникации со стороны УК, и ты даже не знаешь когда э/э будет и когда можно вернуться домой не в каменный век без коммуникаций. От УК сообщений были вчера в 2 часа дня и 5 вечера, сегодня - в 10 утра и в 2 дня. Остальное - узнаем сами, а еще сами таки от ДТЕК узнали, что ремонт занимается собственник линии, а не ДТЕК. При этом на стройке рядом генератор есть, работы идут.

То есть, после того, как квадратные метры проданы - здесь никто никому не нужен и сервис отвратительный. Вторые сутки без электричества это вообще не про #житивстиліпарадайз: ни отопления, ни воды, лифты не работают, кушать не приготовить.
Крайне разочарована.

PS:
Я понимаю, что повредили кабель не УК и не ЖК представители, но:
- со стороны УК не налажена коммуникация, нет ли малейшего намека на помощь (вызов цистерн с водой, подключение сетей коммуникаций к генератору, элементарно нет информирования оперативного);
- если бы у нас были прямые договора с ДТЕКом, то вопрос был бы решен еще вчера, как и в других ЖК в округе. Отсутствие прямых договоров - ответственность застройщика.
21 март 2021 15:57
Люди подумайте несколько раз прежде чем брать в этом комплексе квартиру! Жить здесь невозможно! Слышимость соседей ужасная и никакие шумоизоляции вам не помогут. Если рано утром проснулся кто-то из соседей, вам тоже поспать уже не удастся. Обслуживающая компания - зажравшиеся пофигисты, которым наплевать на людей. Делают с вас дебилов и при этом просто улыбаются. По тарифу 15грн/кв.м. удержание дома, мы получаем всего уборку один раз в неделю. Тариф на электричество больше 3 грн за кВт. На данный момент мы сидим уже вторые сутки без света и воды (дома только на электричестве), при этом у них продолжается стройка, а на звонки людей они даже не отвечают. У кого маленькие дети с ума просто сходят... Прежде чем покупать, не поленитесь приехать и пообщаться с жителями этого комплекса. И у вас пропадёт желание жить в стиле парадайз...
22 март 2021 03:53
К ДТЭКу в этом случае какие вопросы? Он нам ничем не обязан.Нет договора - нет разговора, а то что ЗИМ и ПРОДЖЕКТ так повели себя в
этой ситуации это вопрос имиджа.Кто то писал, что по выходным приезжает и "любуется" ходом строительства, ожидая свою квартиру, были на этих выходных в ЖК? ПОЗОРИЩЕ!!!!
22 март 2021 09:06
Доброго дня!
В суботу 20.03.2021 в Київській області неподалік житлового комплексу Paradise Avenue виникла аварія електромережі.
Пошкоджена лінія живить Paradise Avenue через об’єкт компанії Dragon Capital (договір споживання між компаніями «СтатусБуд» та «Dragon Capital», який сплачується за прямим тарифом споживання).
Одразу після виявлення проблеми, головний інженер «Dragon Capital» оперативно подав заявку постачальнику послуг «Обленерго», було екстрено розпочато роботи з пошуку місця пошкодження та ремонту енергомережі. При цьому жодної офіційної письмової відповіді від «Обленерго» не було. На превеликий жаль, через це ми не могли давати офіційних коментарів, оскільки не мали достовірної інформації.
Роботи велися від моменту подачі заявки та всю ніч з 20.03.2021 на 21.03.2021.
0 7 годині ранку було повідомлено компанією «Обленерго», що о 12:00 планується підключення електроенергії. Але ні в 12:00, ні 13:00 електроенергії не було. Розуміючи, що після цього гарантії підключення в зазначений в подальшому термін більше не маємо, було прийнято рішення переключити джерело живлення, скориставшись ресурсом будмайданчика, який, на відміну від будинків №1-5, живиться з іншої лінії.
Оперативно було придбано кабелі та автомати для створення переключення, що було реалізовано о 20:00.
О 23:00 «Обленерго» було подано електроенергію, про що ми отримали сповіщення о 22:00.
Нам дуже прикро, що Вам довелося зіштовхнутися з таким досвідом. У подальшому будемо робити все від нас залежне, щоб не допускати таких тривалих відключень попри можливі аварійні ситуації.
22 март 2021 10:07
Тепер хай УК компенсує жителям за цю прикру проблему.
22 март 2021 11:20
Можете озвучить характер повреждения и на каком оборудовании это произошло. Я так понимаю вы владеете вопросом.
22 март 2021 14:08
Як справи з прямими договорами по електроенергії?

ДТЕК відповіли, що для прямих договорів від забудовника потрібно:


Цитата:
У відповідь на Ваше звернення повідомляємо, що для укладання індивідуального Договору споживача про надання послуг з розподіл електричної енергії з споживачем необхідно узгодити істотні умови договору, а саме: погодити точку розподілу електричної енергії, дозволену до використання потужність, та узгодити улаштування комерційного обліку електричної енергії (тип лічильника, місце його встановлення).

Дана інформація повинна міститься в проекті внутрішнього електропостачання будинку, який в свою чергу погоджується оператором системи розподілу електричної енергії, тобто ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі». При цьому загальна потужність по об’єкту архітектури - багатоквартирному будинку, не може бути більшою за потужність, передбачену технічними умовами зовнішнього електрозабезпечення даного багатоквартирного житлового будинку.

Враховуючи зазначене, та з метою врегулювання договірних відносин з власниками квартир багатоквартирного будинку в частині електрозабезпечення, у відповідності до вимог діючого законодавства України, повинні бути зроблені наступні кроки:

1. Забудовник або балансоутримувач будинку (ЖЕК, ОСББ, ЖБК, тощо) надає для погодження в ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» проектну - кошторисну документацію внутрішнього електропостачання багатоквартирного житлового будинку. Технічні висновки та, у разі необхідності, вимоги щодо обладнання вузлів обліку будуть надані по результатам розгляду Товариством отриманих на погодження проектів та документів. Проектна документація подається до сервісного центру за адресою: м. Київ, вул. Стеценка, 1а.

2. Після погодження Товариством проектної документації внутрішнього електропостачання багатоквартирного житлового будинку, забудовник або балансоутримувач будинку виконує проектні рішення та звертається у районний підрозділ для проведення персоналом РП перевірки на відповідність проектним рішенням змонтованої схеми електричних мереж, в т.ч. вузлів обліку та струмообмежуючих автоматичних вимикачів.

3. При відсутності зауважень щодо змонтованої схеми електричних мереж багатоквартирного житлового будинку, балансоутримувач будинку, як колективний замовник послуг звертається у групу по роботі з договорами районного підрозділу Товариства із заявою щодо укладення Договору споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії з метою розподілу електричної енергії для об’єктів непобутового призначення (офісних та нежитлових приміщень, котелень, свердловин, тощо) та укладається Договір споживача про надання послуг з розподілу з Забудовником або балансоутримувачем будинку (ЖЕК, ОСББ, ЖБК, тощо), після чого може бути укладений Договір про постачання електричної енергії з постачальником електричної енергії.

В свою чергу, ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» на виконання вимог Закону «Про ринок електричної енергії» здійснило заходи із відокремлення оператора системи розподілу від постачання електричної енергії шляхом створення відповідних суб’єктів господарювання, а саме ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» було створено компанію ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК», на яку переведені функції постачальника електричної енергії, в тому числі постачальника універсальної послуги споживачам, об’єкти яких розташовані на території Київської області.

4. Після укладення Договору споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії з Забудовником або балансоутримувачем будинку, балансоутримувач будинку, окремо надає, до центру обслуговування споживачів РП, список всіх власників квартир багатоквартирного житлового будинку з зазначенням даних по комерційному обліку електричної енергії (номер лічильника та показники), їх заяви про намір укладення з Товариством договору споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії, копії їх паспортів, довідок про присвоєння ідентифікаційного коду, документів на право власності або користування квартирою. У разі, якщо власник квартири має право на встановлену законодавством пільгу, до його заяви додатково повинні бути прикладені документи, що це підтверджують.



Що з цього та коли зроблено забудовником?
22 март 2021 16:43
Доброго дня!
Наразі активно тривають роботи, необхідні для подальшого підписання прямих договорів з «Обленерго».
Загалом вартість проєкту прокладання електрокабелів з Чабанів до житлового комплексу становить 60.000.000 грн, станом на сьогодні забудовником вже оплачено 32.000.000 грн та побудовано ТП, прокладено всі мережі від типової підстанції до будинків і внутрішньобудинкових систем (поквартирно). Виконуються всі необхідні технічні умови.
Важливо зазначити, що у Верховній Раді наявний законопроєкт про єдиний тариф для комерційних та побутових користувачів (крім окремих категорій користувачів), що може пришвидшити перехід на прямий тариф до кінця 2022 року.
22 март 2021 16:44
До уваги інвесторів та мешканців будинків №1-5❗
Розпочато підписання договорів зі службою охорони ✍📄
Процес проходить у офісі обслуговуючої організації Проджект Консалтинг 2, на балансі якої знаходяться будинки.
Після завершення заключення прямих договорів будуть розпочаті роботи зі встановлення паркана, шлагбаума та пункту пропуску.

Купуй квартиру на Domik.ua
Широкий вибір квартир від власників, забудовників та ріелторів
Подробнее
1. . .100102. . .125
Всі звіти про надійність новобудов безкоштовно
Обирайте новобудову в каталозі Білдконтролю та отримуйте звіт про її надійність. Це корисно.
Подробнее