ЖК Desna Park Residence | Десна Парк | Зазимье, ул. Киевская
Застройщик | Desna PRO |
Сдача ЖК | 2021 - 2022 г. |
Планировки | от 16 150 Грн/м² |
1/11% | ||
2/22% | ||
2/22% | ||
0/0% | ||
4/44% |
liveria
Підкажіть, будь ласка, як ви з забудовником зв‘язувались? Бо по жодному з номерів із договорів мені додзвонитись не вдалось, а дуже хотілось би дізнатись, коли планується підключення електроенергії у вже збудованій черзі.
Там есть электричество , просто по какому тарифу !?Канализация ещё законсервирована , люди уже начали делать ремонты , воду берут в скважине .
Гарантий что дадут воду и канализацию в этом году Нет. Смысл делать ремонт?
Abramovich2
Гарантий что дадут воду и канализацию в этом году Нет. Смысл делать ремонт?
Вода і каналізація після заселення підключається у квартиру, щоб систему каналізації "будівельники" не зруйнували відходами, на час ремонту вона не підключена. Електроенергія по прямим договорам, стандартно 1.68 за кіловат.
AntonNikulin
Вода і каналізація після заселення підключається у квартиру, щоб систему каналізації "будівельники" не зруйнували відходами, на час ремонту вона не підключена. Електроенергія по прямим договорам, стандартно 1.68 за кіловат.
Кто-то будет делать ремонт сейчас , а кто-то через год. И таких людей я думаю сейчас будет много.
mc_dancer2009
Кто-то будет делать ремонт сейчас , а кто-то через год. И таких людей я думаю сейчас будет много.
На даний час ситуація така, якою вона будет в кінці року, побачимо. Ремонти вже роблять поним ходом)
Хтось може підказати, що наразі з каналізацією ?Не робимо ремонт бо цей мосент напрягає сильно. Зробити ремонт і не мати можливості заїхати та ще й у такий час - це розкіш. В ОП ніякої детальної інфи не дали.
liveria
Підкажіть, будь ласка, як ви з забудовником зв‘язувались? Бо по жодному з номерів із договорів мені додзвонитись не вдалось, а дуже хотілось би дізнатись, коли планується підключення електроенергії у вже збудованій черзі.
Я контактував з представником центру продажів. Номер його отримав коли офрмлювали покупку :)
Артем В
Хтось може підказати, що наразі з каналізацією ?Не робимо ремонт бо цей мосент напрягає сильно. Зробити ремонт і не мати можливості заїхати та ще й у такий час - це розкіш. В ОП ніякої детальної інфи не дали.
Робите ремонт, заїжджаєте, що тут думати? Каналізація вимкнена, щоб її не знищили ремонтні бригади, які в систему завжди зливають залишки штукатурки, бетону ітд
AntonNikulin
Робите ремонт, заїжджаєте, що тут думати? Каналізація вимкнена, щоб її не знищили ремонтні бригади, які в систему завжди зливають залишки штукатурки, бетону ітд
Зараз немає прямих договорів з водоканалом, тому і закрита каналізація.
lilipuh
Зараз немає прямих договорів з водоканалом, тому і закрита каналізація.
Можливо зараз немає договору, але забудовник впринципі не планував давати користуватися каналізацією до заселення, щоб ссистема була в нормі, Максименко це казав ще у вересні минулого року
По канализации вообще есть хоть какая-то конкретика/сроки? Если дома будут заселены на 40%, то канализацию все равно не включат? Вот так я сделаю ремонт, потрачу деньги, а канализации не будет, и останусь без денег и без квартиры.
Вообще, ОП Десны расслабился - когда был на дефектовке указал на проблемы с окнами (в одном не было ручки, а другое плохо закрывалось/открывалось), так проблемы не были устранены даже на момент внесения второй половины суммы.
fantazista
По канализации вообще есть хоть какая-то конкретика/сроки? Если дома будут заселены на 40%, то канализацию все равно не включат? Вот так я сделаю ремонт, потрачу деньги, а канализации не будет, и останусь без денег и без квартиры.
Вообще, ОП Десны расслабился - когда был на дефектовке указал на проблемы с окнами (в одном не было ручки, а другое плохо закрывалось/открывалось), так проблемы не были устранены даже на момент внесения второй половины суммы.
Можливо вікна не відрегулювали, через те що війна почалася, не думали про таке?.... Хто вам сказав що не буде каналізації?! Які у вас офіційні аргументи на цей рахунок? В крайньому випадку наберіть Максименко і запитайте, якщо вас так бунтежить це питання.
AntonNikulin
Можливо вікна не відрегулювали, через те що війна почалася, не думали про таке?.... Хто вам сказав що не буде каналізації?! Які у вас офіційні аргументи на цей рахунок? В крайньому випадку наберіть Максименко і запитайте, якщо вас так бунтежить це питання.
Війна йде з 2014-го року, хіба ні? На дефектовку я їздив ще в січні 2022, тому час був. Даруйте, але аргумент із війною працює у два боки.
fantazista
Війна йде з 2014-го року, хіба ні? На дефектовку я їздив ще в січні 2022, тому час був. Даруйте, але аргумент із війною працює у два боки.
Вам все одно для того щоб нормально зробили вікна треба буде викликати спеціально навчену людину після ремонту, хочете вирішувати питання з забудовником, тут ви нічого не вирішите, нажаль.
Мне окна отрегулировали)) сам удивился этому)
AntonNikulin
Вам все одно для того щоб нормально зробили вікна треба буде викликати спеціально навчену людину після ремонту, хочете вирішувати питання з забудовником, тут ви нічого не вирішите, нажаль.
Радше за все так і буде, але спробую спочатку вирішити це питання саме із забудовником.
Доброго дня! Пару тижнів назад телефонувала у відділ продажу дізнатись на скільки відстрочать здачу будинків другої черги, так як взагалі-то мали здати в серпні цього 2022 року, але ж розумію, що війна і на 3-4 місяці напевно змістяться терміни. Мені сказали, що ось-ось відновлять будівництво і скоріш за все можна буде заїхати аж в березні, бо взимку ніякі роботи на буд майданчику проводитись не будуть. Зараз же в лун бачу, що здача другої черги аж в серпні 2023. Цілий рік РІК! Я звісно все розумію, але тут причина уже явно не у війні, це якось занад-то. Цікава думка інвесторів другої черги
Yarika25
Доброго дня! Пару тижнів назад телефонувала у відділ продажу дізнатись на скільки відстрочать здачу будинків другої черги, так як взагалі-то мали здати в серпні цього 2022 року, але ж розумію, що війна і на 3-4 місяці напевно змістяться терміни. Мені сказали, що ось-ось відновлять будівництво і скоріш за все можна буде заїхати аж в березні, бо взимку ніякі роботи на буд майданчику проводитись не будуть. Зараз же в лун бачу, що здача другої черги аж в серпні 2023. Цілий рік РІК! Я звісно все розумію, але тут причина уже явно не у війні, це якось занад-то. Цікава думка інвесторів другої черги
Вы не совсем понимаете, что в стране происходит. Дай Бог, чтоб через год построили
Yarika25
Mariya_Web
Честно сказать, не удивительно. Если посмотрите, то вдоговоре четко прописано, что даже основная дата сдачи объекта: август 2022 + 3месяца (я инвестор дома 9). Добавляем 3-4 месяца простоя из-за войны + 3 месяцазимы. Выходим на конец весны 2023. Там плюс-минус 2 месяца - это норма.Согласна, это всё не особо приятно, но не смертельно.
Есть еще вопрос (может знатоки помогут). Я приостановилаоплату в марте месяце, думаю, как и многие инвесторы второй очереди. В этоммесяце планирую возобновить оплату и просто оплатить пропущенные суммы по натри месяца дольше графика. Вопрос: будет ли пеня за это дело и какие от менянужны действия после последней оплаты? Заранее спасибо
Я інвестор першої черги і оплачувала 50% на момент підписання попереднього договору і 50% на момент підписання основного.
- ЖК Синергия Киев | ул. Ивана Кочерги, 17а29.1132
- ЖК Silver House | Сильвер Хаус | Спецжитлофонд | Голосеевский пр, 7429.112 200
- ЖК На Озерной | Атлант | Новоселки, ул. Озерная29.111 013
- ЖК Perfect Town LikoGrad | Лико Град | Perfect Group | ул. Михаила Максимовича27.11508
- ЖК Dibrova Park | Диброва Парк | IB Alliance | ул. Северо-Сырецкая27.111 980
- ЖК Рихерт & Парк | A Development | ул. Кирилловская, ул. Нижнеюрковская27.11106
- Коттеджи "Паларис", Борисполь, ул. Ясная, 1526.118
- ЖК Polaris Home & Plaza | Полярис | Perfect Group, Citex Development | ул. Семьи Кульженков, 2225.11488
- ЖК GL Club | Green Life | Ирпень, ул. Лысенко, 2125.1114
- ЖК Трояндовий | Бровары, ул. Фельдмана, ул. Трояндова25.11710
- Стоит ли сейчас покупать недвижимость?29.113 832
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?21.1110
- Альтернативне живлення для орендарів, хто кому винен?19.112
- Дно рынка недвижимости и влияющие факторы17.1115 233
- Инвестиции в недвижимость - лучший вариант инвестирования?17.11145
- Продаж квартири з прописаним дітьми11.114
- Лучший район Киева29.101 682
- Квартира не відповідає плануванню. Які права я маю, з чого починати діалог з забудовником?20.083
- Кому принадлежат инженерные сети в доме?20.0718
- Видеокамеры на даче25.1123
- Дорожки на участке15.1124
- Патріотичні картини як символ національної ідентичності в сучасному інтер’єрі26.101
- Как подобрать кухонную мебель15.104
- Выбор гранитной мойки04.1030
- Как я подбирал на свою кухню разную утварь01.101
- Лифт в частном доме01.104
- Украинская дизайн-студия Yakusha design30.093
- Де ви замовляли послугу 3-д дизайну інтер'єру?23.073
- ЖК "Ріверсайд", Рівне, вул. Небесної Сотні, 66 - "DBN"27.10142
- ЖК Стандарт | Стандарт Буд | Полтава, вул. Великотирнівська, 9а18.093
- ЖК "Северный", Чернигов, пр. Мира - "Атлант"21.0811
- ЖК Прохоровський квартал05.081
- ЖК Artville | Артвиль | Zezman | Одесса, 7 км Овидиопольской дороги29.0526
- ЖК "Зелений двір", Івано-Франківськ, вул. Тисменицька23.048
- Слабый напор24.111
- Твердотопливный котел и расходы на отопление21.1120
- Из чего построить дом05.1197
- Бачок унитаза15.101
- Интересует подключение бойлера косвенного нагрева Tesy BiLight 100R S в систему отопления тепловым насосом(ТН)08.101
- Перчатки08.102
- Терміново куплю! Балон з гексафторидом сірки SF6 чистоти 99,9% V=72 кг20.091
- Схема підключення ледлюстри20.081
- Как правильно выбрать бойлер. Отзывы о бойлерах18.08434
- Весільний салон Новіас10.111
- Продаж спецодягу06.112
- Коврики от DarianA - уют и комфорт в вашем доме06.101
- Duomed - медична клініка у Львові30.091
- Послуги з будівництва стаціонарних басейнів09.092
- А что смотрим?02.09477
- Пол, тёплый пол, паркет, ламинат, плитка. Продажа напольных покрытий06.0832
- Что подарить мужчине?02.08349